Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jól emlékszem gw.hu fórumában volt róla szó, de sajnos egy ideig nem lesz elérhetõ.

METALz
iway -rõl is kérek infót 😊 hol találom ezeket a buildeket?

Brigadeführer
Hozzávetõleges árak a GWguru szerint:
Flame staff 60-70k (kollektortól beszerezhetõ az alap, két upgrade-et kell hozzá szerezni és ugyanolyan vagy akár jobb is lesz, csak nem zöld hanem kék)
Flame wand 30-40k
Kindlerock 15-25k (másik jó fire fókusz szintén beszerezhetõ kollektortól)
Kollektorok listája a guildwiki oldalon.

Fire-ele build PvE: Fire attunement, Glyph of energy (elit), Fireball, Meteor shover, Rothgort's invocation, Flame burst vagy Meteor (függöen attól hova indulsz, pl UW vagy FoW inkább Meteor), Mantra of resolve (mesmer), Rez signet.
Glyph azért jobb mint az Elemental attunement mert nem enchant , ergo nem tudják leszedni, és ha a fire attunementet le is szedik akkor is tudsz 5 energyért 25-öset castolni, plusz nem okoz kimerültséget.
Resolve miatt nem tudnak interruptolni, a monkok pedig azért vannak, hogy gyógyítsanak, ha neked kell akkor már régen rossz...😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Viszont legalább azt a néhány famet könnyedén ki lehet belõlük csalogatni. <#nyes>

Nefürgyé le!

Carlos
Nekem is lenne egy kérdésem, ami három.
Kénztem magamnak ezeket az itemeket. Szeretném megkérdezni, hogy mennyiért lehet öket megvenni, mi az áruk:
Rago's Flame Wand
The Kindlerock
Rago's Flame Staff

Naggyábóli ár is jó, csakhogy tudjam mennyit kell gyüjtenem rá!
Köszönöm a segítséget!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én Nuker Ele-ként ezeket használom:
Flare, Fireball, Rodgort Invo, Meteor, Meteor Shower, Fire Attunement, Ele. Attunement, SoC/Resurrect (igény szerint).

Nem igazán szoktam meghalni, mert megvédenek jól és a monkok is gyógyitanak. Ezekkel megyek Tomb-ba, Fow-ba és UW-be is. (PvP-t nem szeretem)

Þór vígi þessi rúnar

METALz
sokszor hallom ezt az "iway" buildet, ezt vhol közzé tette vki, vagy ez a játék pvp sablon buildjei? ha vki tud linket megköszönöm!

Hyder
Üdv - Kérdésem lenne

sajnos elég sok idõt kihagytam így kicsit megkopott a tudásom vagy a skilljeimet nem használom ugy ahogyan régen, kis segítségre lenne szükségem:

1: Nuker Ele PvE

jelenleg ezeket használom SFben, de többször halok mint annak idején :-)
Flare, Fireball, Meteor, Fire Storm, Fire Attunement vagy Aura of Restoration, Rodgort's Invocation, Healing Breeze , Rebirth

tudnátok tanácsot adni, h mit használjak inkább?

2: Runner Warrior

melyik skilleket kell használni ehhez a típushoz? gondolom Sprint, Charge és még miket? Tactic és Strenght kell ilyenkor?

3: Warrior PvE

jelenleg low lvl axe warrior vagyok, melyik skilleket érdemes nyomatni, érdemes-e hagyni axe -on vagy inkább sword? nekem mondjuk bejön az axe, jo kiss képességei vannak

Mi az a stance warrior? mely skillek kellenek? Def vagy Off stance?

4: van jobb farm hely mint a SF? mert a warcamp ben elég sokat emlegetnek 2 másik helyet, de foggalmam sincs mik azok és hol lehetnek. talán vamai "C" és "T" betûs ( sokat segítettem gondolom, pff ;-) )

elõre is köszönöm a segítségeket

Üdv és szép napot

Steam: [HUN]Feriggno

A lure kifejezés nem csak pve-re vonatkozik ugyanis állitolag longbowal iway warriorokat is oda lehet csalogatni és solozni öket. Én egyszerre 3at szoktam behuzni szal egy iway csapat durván 3 huzással flawless victory. Sajnos nem tul jo a drop rate:\
Teglagyari
tenyleg nem kerult sor skillbar-ismertetesre mivel elegendo informacio birtokaba juttatott ahhoz, hogy tudjam: nem fer bele a buildunkbe <#nezze><#nyes>

::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::

ok<#eljen>

A lure az a szörnyek közelebb csalogatása, ha jól tudom.

Nefürgyé le!

csalás, húzás.
Tod, mikor kicsalsz egy ellenfelet a többitõl 😊
1ébként ezegy FPT (-Fucking Pve Thing) 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

METALz
Egyébként mi aza a "lure" ? 😊

Az egy dolog, hogy fogalmazta meg az illetõ, a lényeg, hogy tudom mire gondolt és ezáltal nagyjából tudom a buildjét.
Senki se képes bármilyen helyzetben a legjobban kifejezni magát, fõleg ha nem is az anyanyelvén ír.

Tégla, gondolom nem jutottál el oda, hogy megkérdezd a skilljeit.

Mostanában tudtam meg hogy Durva Ur és Magyar Betyár szintén rank 9-es, grat nekik is. <#worship><#eljen>

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Köszönöm szépen Mindenkinek ,<#wave>aki hozzá segitett ehhez mind a Régi és az Uj guildemben<#vigyor2>
Teglagyari
OMG

Teglagyari
ehh... juteszembe:

Gratula a rank 9-hez KRAHEN!

Teglagyari
tudom hogy bennem van a hiba, de engem az ilyenektol elkap a rohoges 😄

És gondolom, hogy a dolgait ugyanolyan hatékonysággal használja, tehát zsírul trappel, damagel, gyógyít és még lure-ol is. De még ha ezek után véletlenül mégis meghalna valaki a csapatból, akkor amilyen hamar csak lehet, õ feléleszti...ugyan már, röhej <#vigyor2>

Nefürgyé le!

METALz
Teglagyari ^ a trapperek elég sok damaget tudnak nyomni trapokkal, de az a healer szerep 😊 arra ott vannak a Mo/x karik mivel divine favor elég sokat nyom a latba.

Családi Story rulezz!😄

lol ^^
az ilyen beszólásoknak a www.legalja.hu-n a helyük, csak az a baj, hogy rajtunk kívül senki nem értené ^^

Nem tudom, hogy észrevetted-e hogy healing spring az ugyanolyan tulajdonságba tartozik mint a trapek és gondolom rebirth-öt használ.
Szóval nálad van a probléma hogy nem érted, de nem mindenkitõl várható el, hogy rögtön rájön ilyen dolgokra.

Teglagyari
apukam, PvE-ben meg mindig tudnak meglepetest okozni a jol kepzett jatekosok...

EmThor
gw családi sztori ^_^

" ... I've yelling to my daughter in the other room during a quest "you need to go to the left behind those rocks" to which she replies using team chat..."Dad, you don't have to yell. you can use team or guild chat""

EmThor
megoldjuk 😉

Superior is jó!
Emthor pls ide is írd a híreket!

Hyder
óó anyám

akkor már értem...

köszi

Szaruman
Expert salvage tool kell.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Hyder
Üdv

lenne egy kérdésem: régebben nem ugy volt, hogyha egy salvage item ben volt egy runa akkor azt salvage tool al nyertem ki?

mert most ha így szeretném kinyerni, akkor megkapom a nyersanyagot de as runa sehol

vagy rosszul emlékszem? kihagytam kicsit és valahogy nem rémlik ez a része :-)

EmThor
OFF

1. van topicja
2. under development tehát még készül

ON

hírek kóstolónak ennyi elég volt, mostantól szerintem már csak oldalamra rakom .)

Carlos
Öööö...Ezekszerint tévedtem...
És ez kereskedelmi forgalomban van? Vagy egyáltalán mi ez?

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
rosszul tudod 😊 reneszánsz

Carlos
És konkrétan kikre gondoltál?
Mert magyarországon tudtommal egy MMO fejlesztõ sincs.

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
- írjunk nekik sok visszajelzést, mert azzal segítünk: skillek, küldik stb. különösen a FPE kapcsán majd 1 hónap múlva majd.

- hivatalos infót GWF megjelenésérõl majd tõlük kapunk

- Már dolgoznak a Chapter 3-on!!

Fordítást pls!!!

EmThor
Gaile @ gwonline forums

"Hi, Guys,

Remember that one of the objectives of our pre-release events is to hear from you. We want your feedback and your input. Comments on such things as skill balances are extremely valuable to us, and your feedback on missions or quests is also of great merit. And since we're rolling with Campaign 3, well, your suggestions for the future are also going to be seen and considered.

So while a game could have an event and then release a week later, you figure it out. 😊 The date you may have read isn't official and therefore ought to be viewed skeptically. We have not provided any publication with a release date, so please do wait until you hear it from us before making plans for the GWF Release Party. 😊

And the FPE is going to answer a lot of your questions. The interlacing of the various elements and styles of play will be unique, and I think you'll have a ton of fun!"

Kösz!!!!!

5letes.
Én egy idõben aoe-foc nekróval farmoltam 😊

Krezga
Akkor szóljál ha meglesz a game, mert kipróbálom<#ravasz1>
panther112
Elhatároztam, hogy új játékokat fogok kitalálni, és megkeresem ezekkel az ötletekkel a játékfejlesztõket.

METALz
i-Necro powa ^^

EmThor
Sikerült már?

van 1 fólia az egyik tok hátoldalán, kapard le.

nem tudjátok mi a cd kulcs?

Atisz
Kijózanodtál? <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

SRobert
Nem volt semmi extra, csak túl jól szórakoztunk. 😊

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Én személy szerint azért váltottam másodlagos kasztomat elérõl monkra, mert az elés skilljeimet nem hassználtam, monkkal pedig van többször használatos rez skillek (rebirth, restore life, stb), meg gyógyítani is tudom magam valamelyest, vagy healing breezelni...