Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a nekrómnak a Kilroy Stonekin küldi végén a ládából pottyant kristálykard. (hencsikkel voltam lenn)

Carlos
Van valakinek Rago's Staff vagy Wand?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Tudom... 😊

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
írtam is, tárgyak is elvesznek, mert adott tárgyat, lehet balanszolják pl...

Carlos
Igy igaz.
A tárgyak, a skill-ek a rank elveszik, de a karakter megmarad!
(külsö, név, tehát mintha akkor kezdted volna)

Þór vígi þessi rúnar

Biztos kipróbálod Factions-t béta hétvégén, szóval karaktert amit akkor kreálsz, azt fogják resetelni, de megmarad a névfoglalás miatt úgy mint Prophecies megjelenésekor.

Kata
Mi az hogy resetelve lesz a pve kari? Mindene elveszik?

[/cserf][/fülünyúl]

sziasztok nem tudjatok vhol levannak irva a droppok? hogy ki mi mikor hany x-os szorzo? 😊

Saint of Underworld N/Me

adok érte 5 platinát, nekem többet nemér 😊

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Carlos
Valakinek Victo's Blade?
Esett Tombban és elpasszolnám...

Þór vígi þessi rúnar

Ma mindenki LA id1-be kereste Stormy Weather-t 😊
Kíváncsi vagyok hol volt.

EmThor
fellow citizens Gaile ismét szólt hozzánk (tegnap, de csak most vettem észre, sorry):

- az új karineve for Taipei: Stormy Weather
- cirka most indulhat Taipei-be, jó utat ^_^
- 1 vs 1 lehetséges, most néznek utána
- Factions = 2006 Tavasz 😊
- Gaile 108 éves, szülinapja aug.-ban 😉
- GWWC observer mód +24 óra a meccsek után
- /favor szinte tuti lesz
- Factions max páncélja nem lesz nagyobb, mint Prophecies max páncélja, érthetõ
- Gaile nagyapja német volt ^_^
- LESZ CE a Factions-hoz, részleteket még nem tudni
- 2006-02-28 preorder, online preorder is kb akkor kezdõdik
- 03-24tõl 26-ig az utolsó event a kiadás elõtt!
- Faction-t birtokló guild leader céhjének tagjai is mehetnek az új hall-ba
- kereskedelem fejlesztése meg fog történni, auction house nem tuti
- sok új arc- és hajtípus készült már el!
- saját házak nincsenek a to-do listán...
- na akkor: online FPE preorder lesz ugye, dobozos preorder csak FPE után
- haj festés úgy tûnik lesz
- sok sok új emote is készült
- guild hall pimpolás: coming soon
- mocha almond fudge Gaile kedvenc fagyija
- idõjárás változásról a factions-ben egyenlõre még nem tudni (végre egy értelmes kérdés)
- FPE, pve kari, resetelve lesz kiadás elõtt, pvp kari nem lesz resetelve. solo-ra összpontosít az FPE most
- alliances: max 10 céh szövetsége
- kb 100 új monszta lesz
- campaign 3 will have more professions, azaz a Chapter 3ban lesznek új kasztok, szerintem min. 2!!

Kata
Nem baj. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
a csibés avatárod jobb volt 😊

Kata
ritualistok vagy assassinok*

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ennél még a blackout is jobb. A fennmaradó 6 mp-ben mit csinálnak az ritualistok, malmoznak? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Meglehet, de várjuk ki a végét, a legõrültebb ötletekbõl is lehetnek alázósak<#wink>

smile lemaradt: <#vigyor2>

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

hát. ha lesz ilyen assa aki erre alapoz akkor grat neki <#eljen>
-nemtáp amit irsz, hanem faszság

Atisz
ROFLCOPTER <#nevetes1><#vigyor><#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Carlos
LOL azért csak kitalálnak valamit?

Þór vígi þessi rúnar

Olvasgattam az Assassin meg Ritualist skilleket, hááát, vannak igen durva skillek is.
Shroud of Silence (availability)
Description: All of your spells are disabled for 15
seconds. For 3-9 seconds, target touched foe cannot cast
spells. This is an elite skill.

Ha 3 ilyen van egy csapatban, a többi meg mondjuk dmgdealer, akkor igen hamar lehet likvidálni egy csapatot...bár biztosan erre is kitalálnak vmi ellenszert. hÚ, elõre látom: "GLF Dagger Assassin with SoS!!"<#vigyor2>

METALz
Most nézem gwguru auctiont és látom hogy crystalline swordoket 400-900 platina körül adják el XD de csak az ilyen gold perfect cuccosokat ! 😛
Vki tudja hol esik Crystalline Sword??? 😊 ÉRDEKELNE!!!

a 100k-t még megérteném, ha 50% above-s lenne... én is asszem +13 enchanted kristálykardot ajándékoztam el, mikor találtam olyat 😛

Carlos
De ennyire?

Þór vígi þessi rúnar

😄DDD

METALz
Árusoknak néhanapján elszáll az agyuk 😊

dougO
elveszett a monk-skin is?? 😞
ez a warriorskin ki fogja készíteni a szemem 😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
regelni?? vazze, épp a minap konstatáltam, hogy már egy éve tag vagyok 😞 (voltam)

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Mégvalami😊 A Fény Örzöi guild vár mindenkit aki üresben van és aktiv vagy kezdö és szeretne guildhoz csatlakozni és egy segitökész és jókedvü csapathoz tartozni.
PVE+PVP whisp---->firefox hun<----vagy---->neokill hun<----

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Én is egyéves vagyok és még nem unom sõt most a legjobb😊
---->neokill hun<----

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
A Max Damage Studios megint alkotott!!!

GW Chapter 2 Preview-Review

Ezek nagyon hülyék!!😄

asszem Kendrick fan leszek^^

Valakinek nincs véletlen 1 screenshot-ja a régi guildwars.hu-ról? mert a színek valahogy nem a régiek.

Akinek van, az pls dobja át a [email protected]
thx

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Hát igen...én is már bétától nyomom, kihagyások nélkül....eddig ez a játék viszi el nálam a pálmát, minden téren. Még most is szívesen barangolok kikapcsolódásként Pre-Searingben^^

Tényleg, észre se vettem, de LoL.
De jó érzés belegondolni h hányan birtuk ki ezt az 1 évet 😊
Ugye az iL nagy része 1 éves, XP nagy része szintén és rengeteg ember van még rajtunk kivül is, xal az ujak láthatják h ezt nem lehet megunni 😄

Benéztem felvettelek friend listre, nem voltál bent, 8tól bent vagyok egész este!

Nem szóltam régebben írtad a neved

bocsi, fáradt vagyok

Most bent vagy carlos, ha benmt akkor milyen néven érhetlek el?
Letradelhetnénk a kindlerockot!

KAMU!

Carlos
Höhö, én tök nyú vagyok!
2 hónapja játszom csak. De azóta majdhogynem meg sem néztem más játékot.
Elkezdtem a FEAR-t, félúton eszembe jutott, hogy GW-zni kéne már egy kicsit.
Aztán a Zoo Tycoon 2-t (nagy tycoon fan vagyok), aztán akkoris eszembe jutott, hogy ma még nem is GW-ztem.
Volt mondjuk 1-1.5 hét kihagyás, mert elszállt a vinyóm, dehát ez van.
Zsír dolog a haverokkal játszani, segíteni a nyúbikat meg ilyesmik.

Szabadság, szeretem...ûûû...

Þór vígi þessi rúnar

Én mindig ezt teszem, fõleg azokra az idõkre emlékezem vissza szívesen, amikor még nem is mertem Qkacot <#vigyor>
Na jó, annyira azért nem vészes, csak meg kellett szokni.
Amúgy nem is tartanék itt, anélkül hogy ne emlékeznék vissza, milyen is volt régen és lassan több mint egy éve ezzel játszok, gondolom sokan vannak így (bétások).

Megy a GuildWArs.hu fóruma...lehet reg-elni..😞

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Köszi Lego, hogy megelõlegezted a r9-et de sajnos nekem az még nincs meg csak Durva Ur-nak 😊
R34N
Örömmel jelentem be visszatérésemet. WoWztam (tunk) eddig, nem jött be, szar volt a szerver, visszajöttem (avagy tünk, hiszen Hubert kolléga is ismét akcioban van valamint Nekro is vissza fog jönni aki anno az elsö guildünket inditotta)

Visszaolvasgattam, nem szeretnék egyik oldalon sem állást foglalni, csak annyit szeretnék elmondani, hogy szerintem felesleges ez a pörlekedés és egymás felmenöinek az emlegetése továbbá az "ott rugok bele a másikba ahol tudok" hozzáállás. Mindenkit aki a WSS guildszakadás ügyében hibázott (ugy érzem mindkét oldalon volt ilyen ember) és esetleg olyan dolgot tett amit ha jobban átgondolná a helyzetet nem tett volna, egy dologra kérnék mindössze: gondolja át milyen boldog guild voltunk, emnnyit tudtunk együtt nevetni, szorakozni, játszani. Szerintem egy kicsit nosztalgiázzon el mindenki és másképp fogja látni a dolgokat. Épp a minap hallgattam meg még egy régi ventris felvételünket és teljesen a "régi szép idök" érzetét keltette bennem. Jol esett hallani a sok röhögést és baromkodást amit képesek voltunk lenyomni, jol esett hallani, hogy képesek voltunk mindenféle különösebb görcsölés és parázás nélkül együtt játszani.
"Visszasírom" azokat az idöket mikor még semmi hardcore géming és semmi para nem volt a játékunkban. Csak a sok felszabadult ember volt aki jol érezte magát és boldog volt akkor is amikor esetleg kikaptunk.

Uff, hegyibeszéd vége, összefoglalva mindenki nosztalgiázzon kicsit. Biztos vagyok benne hogy át fog alakulni a kép egyes emberekben, és ha már csak egy ilyen is lesz ugy érzem nem hiába törtem magam.

Rean alias Glissa

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Carlos
Énis kábé akkor érek haza, énis kereslek majd!
Ha esetleg esik a wand, akkor arra is vevõ lennék.
A Staff-ra nincs pénzem. 😞

Þór vígi þessi rúnar

Jó majd kereslek kb 8 körül fent vagyok!

Carlos
Érdekel!
10K-ért megveszem! Stipistop!
Ey Lindi vagyok a játékban! (BEG Klán)

Þór vígi þessi rúnar

The kinderlockom van, 10k-ért a tied!
Mort Svengar vagyok a játékban, majd keress meg ha érdekel, ma este is fent leszek!

Ideiglenes fórumként használjuk ezt addig, amíg meg nem lesz oldva a helyzet.
(nem mintha nem ezt tettük volna eddig is)

Hát nem nagyon. 😄 Meghekkelték a törökök a forum.guildwars.hu oldalt! Vagy csak valami ugratás? 😛

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox