Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tárgyak, a skill-ek a rank elveszik, de a karakter megmarad!
(külsö, név, tehát mintha akkor kezdted volna)
Þór vígi þessi rúnar
Saint of Underworld N/Me
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Esett Tombban és elpasszolnám...
Þór vígi þessi rúnar
Kíváncsi vagyok hol volt.
- az új karineve for Taipei: Stormy Weather
- cirka most indulhat Taipei-be, jó utat ^_^
- 1 vs 1 lehetséges, most néznek utána
- Factions = 2006 Tavasz 😊
- Gaile 108 éves, szülinapja aug.-ban 😉
- GWWC observer mód +24 óra a meccsek után
- /favor szinte tuti lesz
- Factions max páncélja nem lesz nagyobb, mint Prophecies max páncélja, érthetõ
- Gaile nagyapja német volt ^_^
- LESZ CE a Factions-hoz, részleteket még nem tudni
- 2006-02-28 preorder, online preorder is kb akkor kezdõdik
- 03-24tõl 26-ig az utolsó event a kiadás elõtt!
- Faction-t birtokló guild leader céhjének tagjai is mehetnek az új hall-ba
- kereskedelem fejlesztése meg fog történni, auction house nem tuti
- sok új arc- és hajtípus készült már el!
- saját házak nincsenek a to-do listán...
- na akkor: online FPE preorder lesz ugye, dobozos preorder csak FPE után
- haj festés úgy tûnik lesz
- sok sok új emote is készült
- guild hall pimpolás: coming soon
- mocha almond fudge Gaile kedvenc fagyija
- idõjárás változásról a factions-ben egyenlõre még nem tudni (végre egy értelmes kérdés)
- FPE, pve kari, resetelve lesz kiadás elõtt, pvp kari nem lesz resetelve. solo-ra összpontosít az FPE most
- alliances: max 10 céh szövetsége
- kb 100 új monszta lesz
- campaign 3 will have more professions, azaz a Chapter 3ban lesznek új kasztok, szerintem min. 2!!
[/cserf][/fülünyúl]
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
-nemtáp amit irsz, hanem faszság
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Shroud of Silence (availability)
Description: All of your spells are disabled for 15
seconds. For 3-9 seconds, target touched foe cannot cast
spells. This is an elite skill.
Ha 3 ilyen van egy csapatban, a többi meg mondjuk dmgdealer, akkor igen hamar lehet likvidálni egy csapatot...bár biztosan erre is kitalálnak vmi ellenszert. hÚ, elõre látom: "GLF Dagger Assassin with SoS!!"<#vigyor2>#vigyor2>
Vki tudja hol esik Crystalline Sword??? 😊 ÉRDEKELNE!!!
ez a warriorskin ki fogja készíteni a szemem 😄
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
PVE+PVP whisp---->firefox hun<----vagy---->neokill hun<----
専用アダプタ
---->neokill hun<----
専用アダプタ
A Max Damage Studios megint alkotott!!!
GW Chapter 2 Preview-Review
Ezek nagyon hülyék!!😄
asszem Kendrick fan leszek^^
Akinek van, az pls dobja át a [email protected]
thx
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
De jó érzés belegondolni h hányan birtuk ki ezt az 1 évet 😊
Ugye az iL nagy része 1 éves, XP nagy része szintén és rengeteg ember van még rajtunk kivül is, xal az ujak láthatják h ezt nem lehet megunni 😄
bocsi, fáradt vagyok
Letradelhetnénk a kindlerockot!
2 hónapja játszom csak. De azóta majdhogynem meg sem néztem más játékot.
Elkezdtem a FEAR-t, félúton eszembe jutott, hogy GW-zni kéne már egy kicsit.
Aztán a Zoo Tycoon 2-t (nagy tycoon fan vagyok), aztán akkoris eszembe jutott, hogy ma még nem is GW-ztem.
Volt mondjuk 1-1.5 hét kihagyás, mert elszállt a vinyóm, dehát ez van.
Zsír dolog a haverokkal játszani, segíteni a nyúbikat meg ilyesmik.
Szabadság, szeretem...ûûû...
Þór vígi þessi rúnar
Na jó, annyira azért nem vészes, csak meg kellett szokni.
Amúgy nem is tartanék itt, anélkül hogy ne emlékeznék vissza, milyen is volt régen és lassan több mint egy éve ezzel játszok, gondolom sokan vannak így (bétások).
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
Visszaolvasgattam, nem szeretnék egyik oldalon sem állást foglalni, csak annyit szeretnék elmondani, hogy szerintem felesleges ez a pörlekedés és egymás felmenöinek az emlegetése továbbá az "ott rugok bele a másikba ahol tudok" hozzáállás. Mindenkit aki a WSS guildszakadás ügyében hibázott (ugy érzem mindkét oldalon volt ilyen ember) és esetleg olyan dolgot tett amit ha jobban átgondolná a helyzetet nem tett volna, egy dologra kérnék mindössze: gondolja át milyen boldog guild voltunk, emnnyit tudtunk együtt nevetni, szorakozni, játszani. Szerintem egy kicsit nosztalgiázzon el mindenki és másképp fogja látni a dolgokat. Épp a minap hallgattam meg még egy régi ventris felvételünket és teljesen a "régi szép idök" érzetét keltette bennem. Jol esett hallani a sok röhögést és baromkodást amit képesek voltunk lenyomni, jol esett hallani, hogy képesek voltunk mindenféle különösebb görcsölés és parázás nélkül együtt játszani.
"Visszasírom" azokat az idöket mikor még semmi hardcore géming és semmi para nem volt a játékunkban. Csak a sok felszabadult ember volt aki jol érezte magát és boldog volt akkor is amikor esetleg kikaptunk.
Uff, hegyibeszéd vége, összefoglalva mindenki nosztalgiázzon kicsit. Biztos vagyok benne hogy át fog alakulni a kép egyes emberekben, és ha már csak egy ilyen is lesz ugy érzem nem hiába törtem magam.
Rean alias Glissa
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Ha esetleg esik a wand, akkor arra is vevõ lennék.
A Staff-ra nincs pénzem. 😞
Þór vígi þessi rúnar
10K-ért megveszem! Stipistop!
Ey Lindi vagyok a játékban! (BEG Klán)
Þór vígi þessi rúnar
Mort Svengar vagyok a játékban, majd keress meg ha érdekel, ma este is fent leszek!
(nem mintha nem ezt tettük volna eddig is)
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox