Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÍÍ, az ele kislányka igen cuki^^

Brigadeführer
http://gw.gamewikis.org/wiki/Collectors

itt mindent megtalálsz amire kíváncsi vagy. Maxos cuccokat a sivatagban találsz elöször collectornál.😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Ha megteheted, vedd meg mindkettõt, szerintem megéri.
már ha vannak

a 20/20 as maxos staffokra vagyok kíváncsi, meg a 15% >50 warrior cuccokra

listbána van valahol szedve az összes collector, meg hogy mit mire cserélnek?

Hi!Meg akarom venni a Guild Wars-t de tanácsra lenne szükségem.Elvileg ami jön kiegészítõ az telejesen különálló játék lesz szóval megéri-e megvárni,vagy csak az alap játékkal mûködik-e.A másik hogy az alap guild warsot vagy a special editiont vegyem? A képességek, fegyverek és páncélok fejlesztésére használható kódok ez pontosan mit takarhat? Egyenlõlre nem volt kiegészítõ a Guild Warshoz ugye?
Köszi elõlre is mindenkinek a helpet!
És hol a Ranger???<#integet2>

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

A fehér leginkább bõrbõl vagy ruhából készült armoron mûködik. Ranger és monk esetén tökéletesen jó, ele-nél és mesmernél már nem annyira, mert van alapszíne az armornak.

warrior armor 15k-s, jobb mint za alap sárga amiben adták, festettem már feketére is de úgy nagyon tré volt sötétszürkének tetszett! Ez eddig taslán a legjobb, kössz a tippet Zomil, mondjuk ha lenne fehér festék azt még mindig jobban szeretném!

az sem mindegy, ám, hogy milyen páncélra teszed, árnyalatnyi különbségek lehetnek

Kipróbáltam nem jött össze, világos arany szín jött ki belöle, nem rossz de mégse fehér!

Hmm végül is érdemesnek hangzik, l nézne a ki a páncélom fehéren!

EmThor
meg hát <#vigyor3>

Zomil
fehér dye guild wiki szerint: ezüst+ezüst+sárga elméletileg ekkor fehért szint kapsz.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Krezga
Ele,Necro...az szép<#taps>
EmThor

<#crazya><#love11>Én is a másodikra szavazok😛

Az a baj hogy nwn-ben kb én is így néztem ki, bár szerintem sokkal szebb az elsõ, és mégis a másikat használtam mert egyszerüen azt szoktam meg 😞

Fehér festéket asszem nem tudsz csinálni sajna, én is szerettem volna, de nem ment, bár ha elméletileg az összes színt összekevered kijönne a fehér de az összeset sajna nem lehet összekeverni 😞

Na jah😊

- "Ha egy kulso letsikbeli eloleny az elsodleges anyagi sikon anyagiasul, minden kulonleges kepesseget elvesziti beleertve a magikus ellenallasat is"
- "...mi a retket beszelsz itt ossze?"
- "Oke akkor magyarul: ha egy outer planes creature a prime materialon planen materializalodik, minden special abilityjet elveszti beleertve a magic resistance-t is"
- "Jaaaaa igy mar ertem"

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Egyszer eladtam 90k-ért egy Stonehartot, abbol a pénzbõl csak dye-kat vettem, és kipróbáltam az összes lehetõséget 3 színre. Készítettem is mindegyikrõl egy screenie-t, csak elszállt a gépem😞( De így legalább tényleg a nekem tetszõ színben díszeleghetek😛

Minden festékkeverési trükköt megtalálsz ezen az oldalon:

http://gw.gamewikis.org/wiki/Dye

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

sziasztok , lenne egy nem eletbevago inkabb dizajn kerdesem: hogyan lehet csinalni White Dye-t? milyen szinek kellenek hozza? elore is kosz a valaszokat

Saint of Underworld N/Me

Cizio
én nem is mondtam, hogy tápos. elég sok buildnek van ugymond meglepetés szerû ereje amire lehet építeni, és attól még nem lesz "faszság" csak ennyit mondtam

_😄DDDD

Ha lesz is magyarított story, vagy magyar nyelvû skill leírás a játékban, én tuti, hogy nem fogok rá átváltani. Még anno mikor megjelent a D&D magyar kiadása, próbáltam belõle játszani, hát nem nagyon találtam meg semmit benne. (Mágikus ellenvarázst alkalmazok...magyarul dispelsz vagy mi??Ja értem..) És ha itt megjelenne a Hungarian District, hát biztos sírva fakadnék ha ilyet látnék: Rank 3++++ Harcos/Kósza "Megbosszullak" csapatot keres.<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Adatok gw.hu fórumáról, ami sajnos elveszett, de én észben tartottam:
A kezdetektõl feb. 13-ig 857en regisztráltak a fórumra, ebbõl persze sokan már nem játszanak, de legrosszabb esetben is olyan 650-700 magyar játékost számlál a Guild Wars, ami persze változó, mert jönnek újak, valaki meg abbahgyja, szóval nem vagyunk kevesen, inkább csak kevesen beszélünk 😊

EmThor
lore book 2 nyár óta lefordítva by me...

Hogy kell peticiót indítani és hol?

Remek a story-k legalább nem változnak, nem úgy mint a skillek amiket idönként kicsit átírnak.

Szaruman
Storymagyarítás lenne a lényeg, a skilleket én biztos angolul fogom használni ezek után.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ettõl függetlenül támogatom az ötletet!!

Sztem nem lenne sok értelme magyarítani, mert így vagy úgy, de megkell tanulni az angol neveket, kifejezéseket is. Ha lenne hozzá, én sztem maradnék az angol mellett...

EmThor
magyarítás elfelejtve, szinte tuti... hát, azt hittem többen játszanak, megjelenés napján, délelõtt automexékhez érve, azt mondták mind a 800 darab elkelt... és õk szállítottak cd galaxisnak, stb, utána 2 hétre rá jött az új adag...

Szerintem utóbbi!
És a magyarítás 5let ahhoz mit szóltok?

Sztem sokkal többen játszanak, mint írtátok, hisz gondoljunk csak bele....pl. az automex oldalán már megjelenése óta ott az élen, karácsonyig elsõ helyezettes. Namost két dolog lehet: vagy sokan játszanak vele, vagy ennyire nem vesznek eredeti játékokat a magyar playerek😛

EmThor
igen? nemá, nekem mindig többnek tûnik 😊

sztem max 200

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

SZEG007
Azért 150-nél joval több magyar játszik

EmThor
ennyi erõvel lehetne régiósítani: Central Europe, North Europe, stb...

Ha van rá igény én is aláírom, bár szerintem 150 magyarnál több úgy sincs és csak elvesznénk ezen a nagy területen ilyen kevesen, és úgy is az angol területeket használnánk, szóval értelme nem lenne, viszont egy olyan petíciót hogy mi lefordítjuk a játékot, és elküldjük nekik õk meg beleteszik mint új nyelv (pl japán) és lehet használni szívesen aláírnék és támogatnám is ezerrel. Nekik nem lenne nagy melo mert mi úgy is lefordítjuk, és színesedik a játék, szóval mindenkinek megérné. Ha mást nem csak a menüt és a skilleket. De ez biztos könyebben megoldható, mint a hun d-k. Ha más is egyetért velem akkor errõl viszont indítsunk petíciót!

a 8 pala build rohadtul nem erõs, ott azért nyersz mert amint az ellen meglátja a 8 paladint, abszolút nevetségesnek fog tartani és idióta hibákat követ el.
A warrior része a dolognak pedig tök általános.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Szerintem kevés magyar van ahoz, de ha van rá igény énis szivesen aláírom 😊

Udv.Bocsi a hejesirasert.A Slovakok es a Csehek oszefoktak es fojamatban van 1 peticio irrasa ami arrol szol hogy szeretnenek 1 sajat Cseszlovak(Cz/Sk) szobat mint peldaul a Olaszoknak, Nemeteknek, Spanyolok vagy Franciaknak is sajat districtjuk van.Volna ojan kerresem hogy minekuk Magyaroknak miert ne lehetne.Proba szerencse de ehez sokam kellenek es valaki aki tud veluk komunikalni mert en sajna nem tudok Angolul.Viszont fojamatosan megtudom nezni a Cz/Sk oldalon hogy ok hogy alnak vele.Csak infonak ok mar 785 alairtak.Aki kivancsi a oldalra.
http://www.guildwars.cz/petice.
Ha valakiket erdekel akkor leis fordithatom.
miért, szerinted a 8 paladinos build tápos? vagy félreértettem valamit?

Szaruman
8 paladin sem táp, csak ügyesen kell használni (kicsit iway-szerû). De eléggé meg fog változni a dolog a 2 új kaszt megjelenésével, az biztos. Majd meglátjuk.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Cizio
Régen a 8 paladinos buildre is ezt mondtad volna...

EmThor
egyik fõkari lesz a drágaság szvsz

EmThor