Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Never underestimate the power of the dork side!
egyébként nem kicsit pénzcsináló event, csak tegnap bejött 34g a cofferekbõl..
Van ott azért 6-7 magyar guild ebbõl 5 szövetségben egymással.
javaslom ezt a csoportot
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Most kezdeném el majd a játékot és szeretném megérdeklõdni hogy a szerveren van-e magyar guild.
Na de majd most biztos highresfoliage lesz....vagynem
Driver csere sem segített, gondoltam feldobom eredetit lemezrõl, viszont nem találom.
Most leszedem a AMD Catalyst™ 13.6 Windows® Beta Drivert , azt annyi, marad akármilyen is.
ATI… én ilyennek utállak 😊
Soha többé ATI kártyát...
Annyira nem mozgat am, csak hirtelen feltûnt és pont tegnap cseérltem drivert, most fogok rollbackelni korábbira.
köszi azért
A multi-sample sem fog segíteni, a Rif-ben alapból benne van és zizeg. Ilyen a kidolgozottsága.
A zizegést mintrha én is láttam volna, de nem csak itt, a Rift-ben is. próbálj játszani az AA-val.
Mozgásnál veszem észre nagyon, hogy "zizeg" fa lombja is, annyira nem vészes, lehet eddig is ilyen volt, csak nem tûnt fel?!
kép spoilerben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

bemegyek 1-2 kétszer megnézem milyen szép aztán na WvW az tetszene ,ha lenne értelemes grpolás 8)) de arra csinálom inkább...
Warrior bejön tetszik tényleg csak egyszerûen hullik mint a pinty 8) amúgy emg bírom ,hogy azt mondják itt nem a gear számít 5v5-be lehet ,de "WvW-be csak akkor menyj be ha már van geared" 8)