Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

/age parancsot gépeld be a chat ablakba

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

/age

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Lehet nagyon banálisat kérdezek <#rolleyes> de hol tudom megnézni, melyik karakterem hány órát játszott? Vagy egyben is, csak némi statisztika érdekelne. <#miaz> (illetve nem engem, kicsit összekaptunk itthon és elejét venném az egész nap a gép elõtt ülsz dolognak.. <#vigyor5>

----->> parancsolj Night Watchers Hun
JaSoN HuNTeR
egy igazi majom vagy x) <#banplz>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Hyperizet nyugodtan ignorald csak szolok....

s0n1c
Te mindenhol fröcsögsz? 😊 Engem ugyan nem zavar, de találj most már valami boldogságot is, így nem jó élni 😊
JaSoN HuNTeR
Rift-et kipróbáltam. Hát így gw2 után nem tetszik 😄 😄 GW harcrendszere nagyon király.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Hjaja Eppen szedem a crelic gear wvw-n mivel ac-be lejutni olyan mintha nem is lenne oda ut. 😉
Mc Wolfy
eshet, asszony tegnap 10 percet játszott nálam wvwn és potyogott neki

Never underestimate the power of the dork side!

WvW-n is eshet ilyen lada tegnap ugy lattam.
Mielõtt elkezdenéd, olvass vissza pár oldalt/kommentet. Ez nem igazi MMO, nehogy csalódj te is mint a játékosok nagy része. Csak szólok...

kastil
van valami konkrét lista arról hogy a sima dragon cofferben mik lehetnek?

kastil
5silver atm. fegyver token pontos neve pls?

Mephike
Mennyibe kerül most egy ilyen láda a TP-n? Nekem a fegyver token esett ki kb fél óra után.

kastil
Asszony mekkora egy máker, nem kiesik neki kb 15 perc után a wing egy utolsó szutyerák random event közben?

egyébként nem kicsit pénzcsináló event, csak tegnap bejött 34g a cofferekbõl..

Whitesidevel nincs semmi baj csak WvW terén van nálunk jobb szerver is csak ezt itt mindig elfelejtik hozzátenni.

Van ott azért 6-7 magyar guild ebbõl 5 szövetségben egymással.
Mc Wolfy
Whiteside nem a legjobb választás, elgondolkodnék esetleg a nem túl késõi váltáson.

https://www.facebook.com/groups/402934359800199/

javaslom ezt a csoportot

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Whiteside Ridge szerveren keresek magyar guildot!

Most kezdeném el majd a játékot és szeretném megérdeklõdni hogy a szerveren van-e magyar guild.
Amúgy véletlen nem Beta driver van fent mert azoknál szokott ez lenni ,hogy ,ha BETA-t raksz fel akkor xarakszik és nem indig jó! de mindig a legutolsó teljes nem beta azok jók szoktak lenni. Én pl 2 éve zúzom a a6850-et de egyszerûen még msot is 30 ezer körül van használtam is pedi g én 35 ért vettem újonnan ,de annyira jó még mindig ,hogy csak na! Símán megy 6870-et órajelben! Sosincs bajom vele!
Neki az a file kell nem ami fel van telepítve hanem amikor letöltöd az exe filet és egy amd könyvtárba kicsomagolja. nézd emg melyik van fent azt szedd le mikro lejön nyomj az exe-re kitömöríti a c meghajtóra és utánna uninstall!!!! Aztán mehet az új!
Figyu csináld azt nekem nem engedte ugyan így .
kastil
Aha, azért kurva jó, hogy egy AMD uninstall bekékhalálozik, aztán startupnál csak azt adja, csökkentettben meg nem engedi törölni, mert nem talál semmit... még jó, hogy csak gw2 volt gépen, 2 hét alatt 2 win7 install.

Na de majd most biztos highresfoliage lesz....vagynem

Sehogy 😊

kastil
Najó, csak szúrja a szemem... nem tudja valaki, nem lehet valahogy motion blurt varázsolni a játékra? Inkább mosom szarrá, mint ez

Az En 6850-em tokeleten megy arrol nem is beszelve hogy Bf3-ba es most nagyon sok jatekba qz ato sokkal eroaebb es jobb ar ertekben is. Haza ettem majd kildok jepet . Mindig nvidiam volt de 6850 ota soha tobbet atit radasul hogy a consoleokba most amd ati fog kerulni igy a jatekok erosen atira lesznek irva nem ufy mint eddig hogy nvidia orientalt volt minden game.
kastil
Nincs ini, az ilyesmit tudtommal a gw2.dat tárolja dokumentumoknál, viszont az kynai.

Driver csere sem segített, gondoltam feldobom eredetit lemezrõl, viszont nem találom.

Most leszedem a AMD Catalyst™ 13.6 Windows® Beta Drivert , azt annyi, marad akármilyen is.

A game könyvtárában kell lenni egy .ini file-nak ami tartalmazza ezeket az értékeket. A TERA-ban jártam úgy, hogy a CC-ben bekapcsoltam a forced v-sync-et és nem hatott, mert az ini-ben a v-synce=false volt beírva. Ezt true-ra írva már mûködött. Az SWTOR-ban volt ingame AA de ATI kártyák nagy részénél nem vette figyelembe, így CCC és forced AA. Csakhogy az sokkal jobban fogta a gépet mint egy alkalmazás vezérelt AA.

ATI… én ilyennek utállak 😊

Majd írd már le ha az elõzõ jó lesz hogy melyik az a driver plz. Hátha a Rift-nél is segít.

Soha többé ATI kártyát...

kastil
hjah, megnéztem most 2048*1536 felbontásban is supersamplingel, fxaa-val CCC aa-val, ugyan az.

Annyira nem mozgat am, csak hirtelen feltûnt és pont tegnap cseérltem drivert, most fogok rollbackelni korábbira.

köszi azért

Aha akkor neked is ATI kártyád van. Az se olyan jó neki.
A multi-sample sem fog segíteni, a Rif-ben alapból benne van és zizeg. Ilyen a kidolgozottsága.

kastil
Épp az elõbb próbáltam ráeröltetni CCC-bõl AA-t, de nem volt hatás. Sziklák nem érdekelnek, nem bassza a szemem úgy, mint a zizegés, fõleg a lépcsõk, kerítéseken látszik még. FXAA kicsit legalább összefossa, de majd szedek le msaa injectort megnézem azzal is.

Igen, fõleg a sziklák néznek ki nagyon gázul.
A zizegést mintrha én is láttam volna, de nem csak itt, a Rift-ben is. próbálj játszani az AA-val.

kastil
Másnál is ilyen kegyetlen low res a növényzet?

Mozgásnál veszem észre nagyon, hogy "zizeg" fa lombja is, annyira nem vészes, lehet eddig is ilyen volt, csak nem tûnt fel?!

kép spoilerben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kiserik
Én mostanában mindig berserker cuccban rohangálok wvw-n. Longbow + axe/warhorn/shield, 2 shout és had menjen a móka. Kicsit oda kell figyelni, de elég jól el lehet szórakozni vele (persze nem kell értelemszerûen belerohanni egy 40 fõs kompániába...)

Mc Wolfy
emlékszem, az elején ott is mindenki full berzerkerben rohangászott. elég gyors összecsapások voltak 😄 aztán az emberek rájöttek, nem árt, ha életben is maradnak. mondjuk még mindig van pár alkalom, amikor meglepõdök. guardian megfekszik 3 lövésre, pedig nem felszintezett és tsai...

Mc Wolfy
wvwben igenis számít gear. berzerk warrival ne akarj túl sokat 😄 legalább az armorod legyen knight, amúgy kb annyit bírsz, mint egy ele. ellenben rangeremet is buildeltem már úgy, hogy 2 thief nekemugrott és lepattantak rólam.

CSütörtöktõl 1,5 hét szabi rágyúrok a warrira aztán ,ah nem tetszek felhúzok mást 8)
pve nem is izgat ebeb a játékba
bemegyek 1-2 kétszer megnézem milyen szép aztán na WvW az tetszene ,ha lenne értelemes grpolás 8)) de arra csinálom inkább...

Warrior bejön tetszik tényleg csak egyszerûen hullik mint a pinty 8) amúgy emg bírom ,hogy azt mondják itt nem a gear számít 5v5-be lehet ,de "WvW-be csak akkor menyj be ha már van geared" 8)
Mc Wolfy
de attól még lehet, hogy valami nem jön be neked 😄 nekem pl egyedül ranger az, ami leköt. na jó, hammer warrior pvpben vicces.

Azért nem akartam váltani mert itt mindig mondjatok ,hogy minden karakter jó és nem akartam 1000 karakterezni 8)
Próbálj ki egy necro-t. nem fogsz unatkozni, jópofa karakter. ranger detto.

Mind1 adok még egy esélyt neki megcsinálom a clerices shoutos warriort hammerrel és ,ha nem akkor felhúzok egy Guardiant vagy egy Elementalsitet és meglátom azzal milyen a játék!! Nem akarok a legejobb lenni minek? annyi idõm úgy sincs vele játszani csak élvezni szeretném ,de warriorral nem nagyon sikerült még. insták meg halál unalmasak egy idõ után 8)
De félre értesz megint nem az bajom ,hogy lassú a fejlõdés!! Hanem Én egy online játékot vettem és csapatba szeretek játszani és 1-80-ig olyan kihalt alig látsz játékost érted. Ha egyedül akarnék játszani akkor sima RPG is jó lenne ,de pont ezért kedveltem meg az MMO-t mert ott többen vagytok mindig nem halál unalom 8) Ölj meg tízet ölj meg 20-at 8)
ha nagyon powerlevelinget akarsz akkor szakmázz. Pillanatok alatt sok szintet húzhatsz. De ne siess a szintezéssel imho. Addig élvezd amíg szintezed. Küldetésekkel, eventekkel.

Ha jól tévedek akkor annyi hogy 1-el kevesebb bag-ed lehet, nem kapod meg a storm legion soul-t és csak 2 karaktered lehet szerverenként.

a Héten 3x töröltem le meg raktam fel 8) asszem Húzni kéne a Guardianaomat,de az egyetlen ehly ahol húzhatom az a WvW. ahol nem éveken át egyedül kell mászkálnom 8)
Tudom nagyon szép igaziból az a baj ,hogy ahol vagyok ott semmi nincsen. bemegyünk WvW-re max 20-an erre megjelenik egy 4x akkor csorda enemy oldalról és még ,ha zergelnénk amod akkor kiválik belõle pár betyár és ennyi! 8)
Nem kezdem újra a Riftet,de nem lesz kül ugyan azt csinálhatod csak asszem kevesebb slotod lesz a táskádba asszem meg nem lehet 6 karid csak 3 vagy valami ilyesmi ,de csak ennyi a hátrányod!