63345
  • LocalPatriot
    Értem. Van akkor ebben logika. ÉS így olvasva még tetszik is. Na akkor ma megveszem.
    Olyan kérdésem lenne még hogy olvastam a digi verzióból két fajta van. Az egyik drágább, ami ad valami tárgyat. Mi ez a tárgy, és szerintetek van értelme megvenni a drágább kiadást?
    Azért is kérdem, mert anno diablo 3-nál ha tudom hogy a CE tartalmaz +-okat a karira akk azt vettem volna meg.
  • constellus
    olyan hogy healer nincs, viszont ahogy irták miden kaszt tudja magát healelni elég rendesen, és a fegyverbe is tudsz rakni olyan követ, ami aoe healt adhat pl 20% esélyel, (nempróbáltammég h megéri e) na igen és ha meghaltál és 2en élesztenek fele annyi idö, ha 3man 3mad annyi stbstb. amit észrevettem hogy én thieffel eléggé gyakran fekszek, más kasztot mondjuk még nem próbáltam:D
  • Randelz
    Gyógyító képessége minden class-nak más fajta van, továbbá a meghalt/downed-olt társakat mindenki tudja feléleszteni. Buffokat is szintúgy class-tól függően megvan hogy mi mit tud buffolni, pl. +crit, haste, aoe heal, aoe stealth.
  • LocalPatriot
    Olvastam, hogy nincs gyógyító, vagyis healer. Na ezt most így nem nagyon értem. Bossoknál, vagy PVP-nél mindenki csak megy azt üt? Buffer sincs akkor?
  • LocalPatriot
    Köszönöm a tanácsokat. Közben láttam a bannerban van GYIK. Na, ott aztán minden le van írva.
    Szerintem ma meg is veszem.
  • constellus
    én neten vettem, lusta voltam elmászni boltba :D

amugy teljesen más a többi mmohoz képest, szerintem a dinamikus világ miatt.(falut kell megvédeni, kentaur bázisokat kell bevenni sereggel, na meg playerekkel, és x időre ezek maradandó változások, vagy vannak ezek a livig world eventek vagy minek hivjam öket, kis patchek és kis részét a világnak befolyásolják) midnenesetre én nem bántam meg h megvettem, igaz nemtudok rákockulni, viszont igy is élvezetes, és ez a lényeg.
    (ha ajánlhatom ne nézz gameplayt arrol a kasztol amit majd használnál, én csak trailert, és 1-2 rövid videót láttam, és igy kvára élvezetes volt felfedezni :D )
  • LocalPatriot
    Ja igen, rosszul írtam! Meg elég rossz a fogalmazás is, de nézzétek el nekem, melózok:)
    És köszönöm a helpet, akkor hétvégén kipróbálom, de szerintem meg is veszem.
    Esetleg tudtok mondani boltot, hol érdemes megvenni? lehet elég lenne egy kulcs is.
  • MaRee
    Nem lesz f2p, hanem trial lehetőség van, nem ugyan az. Nem nehéz a játék, nagyon casual friendly. Egyszer kell megvenni, és Desolation szerveren.
  • LocalPatriot
    Üdv!

Olvasta, hogy a hétvégén f2p lesz. Gondoltam kipróbálom. Olyan kérdésem lenne, hogy a játék mennyire nehéz? Van MMPo tapasztalatom 8 évig keményen aktív voltam l2-be. Esetleg ahoz képest mennyivel másabb?
    Valamint ha megtwtszene a game, akkor ez havidíjas, vagy csak egyszer a full játékot kell megvenni?
    Valamint melyik szerveren érdemes kezdeni, ahol vannak magyarok?

Köszönöm!
  • CortezK2
    Login (meg mindenféle egyéb) issúz, tudnak róla, csinálgatják. :)
  • TomStorm
    Most engedett be.Igaz vagy 1 órát próbálkoztam-.-
  • JaSoN HuNTeR #59200
    Patch fent van játszóttam 10 percet majd kidobott a játék és most nem tudok loginolni, és ti?

Error Code: 42:6:3:2249
  • TomStorm
    Olyan kérdésem lenne,hogy Spvp-ben számít mennyien vannak az adott szerveren?
    Sajnos azt vettem észre,hogy egyik account-al egy medium terheltségü szerveren szinte nem is indul TM éjjel:/
    Másikon meg régebben 24/7 volt mindig team
  • bajtokarpi
    Randelz, igazad lett, köszönöm.
  • bajtokarpi
    Szia!

Köszönöm szépen a segítségedet!!! Remélem így lesz :-).
  • Randelz
    Szia! Én úgy vettem észre hogy 2 egymást követő event egybefüggő, és ott még meg lehet csinállni az előzőket. Mert a bazaaros achikat is lehetett csinálni még a politics alatt is, szerintem most is így lesz.
  • Berin01
    A Desolation szerveren vagyunk, persze csak ez maradt ki.:)
  • bajtokarpi
    Sziasztok!

Queen Jennah’s Jubilee achi 16-ból 15 complete. 1 db fránya napi kellene még a 16-hoz, hogy kész legyen a complete achi. Na most reggel logolok be, hogy gyorsan megcsinálom, és a daily-k között nem szerepel egyetlen egy olyan sem, ahol a crown pavilonban representalni kell, és akkor megkapom a fennmaradó egy achit. Akkor ezt most bebuktam, és nem tudom lezárni a Queen Jennah’s Jubilee achievement-et?

Köszi
  • Berin01
    Hihetetlen nagy csend volt, békésen úsztak az égen a felhők, Aiden mélázva dőlt hátra és feküdt el a nagy fűben. Becsukta szemét, élvezte ahogy a nap az arcába tűzött és még egy lusta legyet sem kellett elhajtania magáról. Meglepő volt számára. Nem, nem a napfény és a simogató szél, hanem hogy nincs légy. Nem ehhez szokott, persze nincsenek dögök, sem emberi, sem állati tetem amit ellepjenek, már nem is emlékszik rá mikor látott utoljára egy tisztességes csatát, mikor hallotta pengeváltás vagy suhanó nyílvesszők hangját, csak a szokásos felderítésén volt a sok közül, mely csak a természet hangjaival telt meg. Ez a nyugalom az amire mindenki vágyik, tudta ő...Újra felült, valami nyugtalanság költözött szívébe. Igen, mindenki, de nem én - gondolta, majd zavartan összeszedte holmiját, felcsatolta fegyverét majd vissza indult a táborba. Kalandor volt a javából, szerette az életet, de ehhez éreznie kellett hogy él, izgalmat és csatákat akart, dicső viadalokat, pénzt és lakomát, sírást és nevetést. Túl sokat gondolkodott már ezen, remélte, hogy ha visszatér a táborba végre egyetértés és döntés születik arról, hogy tovább álljanak. Sagramour talált egy átjárót, viszonylag járhatónak tűnik, hosszú út lesz a hegyeken át, de új kalandok várnak rájuk a túloldalt. Ahogy közeledett a többiekhez egyre elszántabb lett, képzeletében a mező hangjait felváltotta a kürt hangja, szívéből szárnyalt a boldogság. Remélte új hazára lel.

Tyria Kalandorai vagyunk. [TyK] Bővíteni szeretnénk guild-ünket. PvE és WvW egyformán fontos nekünk, ts3-t használunk, guild és alliance eseményeink vannak. A guild alliance-ban, tehát nem egyedül létezik, ami rendkívül előnyös programtervezés szempontjából, mégis önálló szervezeti egységként szuverenitása van.

Jelentkezni lehet in game: Berin.4285, Chamomile.5917, gerdor.5291, Azariah.6804, bigyusz.9130 További egyeztetéshez megkérünk majd, hogy gyere fel hozzánk ts-re.
  • TBTPumpa
    Érdemes még beruházni a játékra (így egy évvel a megjelenése után)?
    Van ahol már 7000 Ft-ért adnak EU-s kulcsot (teljesen új, nem használt).

Gem vásárlás nélkül van értelme játszani?

Előbb megvárom a Trial hétvégét és ha tetszik, akkor valószínűleg beruházok a játékra.
    Viszont a most regisztrált Trial profilomhoz később hozzá tudom majd adni a teljes verziós Guild Wars 2-t, vagy akkor majd újat kell regisztrálnom?
  • TomStorm
    Jók már a szerverek?Nincs Lag?
  • constellus
    regelj megint?:D
  • Fehercsoki
    Na hát milyen okos emberek csinálták a GW2 honlapját, regisztráltam az ingyenes hétvégére, elfelejtettem a jelszavam és most nem tudok belépni, új jelszót pedig akkor kapok ha megadom egy karakterem nevét és a serialt:D (nyilván egyik sincs)
  • LeWyTy
    Azt észre vettem... úgyis kéne már aludni egy kicsit :D
  • TomStorm
    Mondjuk most nem sok mindent tudsz kezdeni a játékkal mert lag és Dc van egész nap
  • LeWyTy
    akkor köszi
  • TomStorm
    40-50 aktív játékos van max.mindegyik klánban(deso,piken,WR és a többi).Ez felettit én nem tudok mondani.Nem is hiszem,hogy van így szinte mind1 melyiket választod.Közös megmozdulások mindenhol vannak.
    Desolation sokan vannak(nekem túl sok is jobban kedvelem a med/high szervereket) ha tudsz transfer-t akkor meglépheted bár sz.tem felesleges elmenni Piken S.-rol
  • LeWyTy
    Mert hol vannak sokan? tippem szerint Desolation
  • TomStorm
    Akkor Variance.Nem lehet már költözni
  • LeWyTy
    Piken Square... de lehet még költözni nem?
  • TomStorm
    Melyik szerveren vagy?
  • LeWyTy
    Mivel rájöttem hogy az új gépem elbírja a játék grafikáját ezért viszatére :D
    Guildet keresek elementalist 41

Vagy hol játszotok? hol a legtöbb magyar?
  • Ad4m
    Sziasztok! GW 2 acc 5000 gemmel, 80as guardiannal jutányos áron eladó.

[email protected]
  • PiszkosFred
    Nem kell részegen játszani este, mert reggelre jön a meglepetés :)
  • constellus
    ugyan igy játszok amióta elkezdtem :D(közel egy hónap) és próbálgattam más kasztokat de a thief jött be nekem a leg hangulatosabbnak :D

mellesleg s/p -t én is használom pvpre, de pve re is rohadt nagy elöny, ha solozol:D
  • TomStorm
    Kicsit visszatértem Thief-hez hát megvan megint a játékélmény.Mint mikor még kezdődött a játék olyan hangulatot ad vissza(mivel thief volt az első class és hónapokat csak ezzel játszottam)
    Sword/pistol/S.bow vagyok pvp-re,jól lehet használni viszont tank/bunker karik után kimondottan van kihívás:-)
  • wardogzombie
    Na erre varjatok gombot:egyik haver megvette a játékot tegnap reggel nekiállt csinált egy human thief-et. játszogatott igy nap közben, estére elérte a 19es szintet.Ma reggel belép a játékba és a tegnapi lvl19es karija helyén egy lvl1es human thief volt.ugyanazzal a névvel kinézettel stb.Találkozott már valaki hasonlóval?Azt meg se kérdem van e esélye visszaszerezni a szintjeit mert gondolom azt a kariját bukta.Mindenesetre érdekes hogy ilyen is van.
  • Kryon
    Szépen kifogtuk az őrült franciákat. Minden héten kapunk valami kellemes ellenfelet, lassan leszokok wvw-ről, egyszerűen nincs így kedvem belogolni rá. Kapná el a hasmenés aki ezt a rendszert kitalálta, boxban se keverik a súlycsoportokat, nem is értem miért...
  • Strayhand
    Jövő hétvégén (23-25) lesz majd kipróbálási lehetőség:

https://register.guildwars2.com/trial
  • t0xikus