Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
B+ EZ PELENKA! áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

pöfik (copyright by EmThor 😄) de durvák + télleg van városi harc, úristen! meg micsoda bossok, meg az a kard, meg a palotában a harc, meg a zene, ááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

EmThor
EmThor
isten vagy <#worship>

mozgás közben kéne ezt már megnézni...

Factions leírás!!!

Sasoljátok meg, tengernyi új kép és leírás a tájakról!

EmThor
thx Tinman

Zomil
Azt a gamestaros forditást Tinman nevü barátunk csinálta 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Javítva lett néhány dolog benne, érdemes újra átolvasni.

EmThor
ön nyert! no nem egy hangszórót, de egy választ a kérdésére, ezen a szép napsütötte délutánon 😊

az ascended (tomb-ig eljutott) karik, LA-bõl hajóval mehetnek vmi ázsiai nevû kikötõbe, a neve megvan valahol, de nem jut eszembe. új karit meg indíthacc itt is, ott is... ja és az új kontinens északkeleti része állítólag egy nagy város... nem tudom erre mennyire lehet adni, de utcai fájtok rulez 😊

Carlos
Zsir. Okés... 😊
Megnyugodtam...
Régi GW-s kari vihetõ lesz az új terepre? Vagy csak újrakezdem egy új karivel az új helyen?
Remélem lesz átjárhatóság a térképek között (mint a hajózós PvP-s dolog)

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
pre event-es pve karik lesznek törölve tárgyaik se maradnak meg, érted, lehet lesz még tárgy balansz is, stb.. skill balansz meg még ma, vagy a napokban!

JA, a gamestar-os fordítást, nem tudom ki fordította, azt innen vettem át, a nép okulására, remélem nem baj! utólag is köszi!

Carlos
- FPE, pve kari, resetelve lesz kiadás elõtt, pvp kari nem lesz resetelve. solo-ra összpontosít az FPE most

Ez akkor most mit is jelent?
Az én aranyos kis Lindi karim az egy darab szart sem fog érni? Vagy csak a pre eventes karik lesznek resetelve? (ami érthetõ is)

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
no meg itt, a News rovatban 😉

METALz
itt van minden "uj" info factionrõl http://forum.guildwars.hu/viewtopic.php?t=61

METALz
Lesz több karakter slot az account-omon, ha megveszem a Guild Wars Factions-t?
Igen. Bár a végleges szám még nem tisztázott, de biztosan több mint négy karakterhelyed lesz ha megveszed mind a Guild Wars-t, mind a Guild Wars Factions-t.

FACTIONS INFÓK 😊

METALz
Lehetõségem lesz-e rá, hogy a már meglévõ karaktereim átvigyem a világ új részeire? Megmaradnak a tárgyai, a szintjei, stb?
Ascend-ált Guild Wars karakterek képesek lesznek átutazni az új világba, Cantha-ba. Tárgyak, skillek, és minden egyéb a Guild Wars-ból nálad marad a Guild Wars Factions-ben is.

Atisz
Köszönjük szépen.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Kata
Így van.

[/cserf][/fülünyúl]

spatz

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz
Rank Fame Emote
1 25 -
2 75 -
3 180 Deer
4 360 Deer
5 600 Deer
6 1,000 Wolf
7 1,680 Wolf
8 2,800 Wolf
9 4,665 Tiger
10 7,750 Tiger
11 12,960 Tiger
12 21,600 Phoenix
13 36,000 (?) Phoenix
14 60,000 (?) Phoenix
15 100,000 (?) unknown

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

METALz
Béla te vagy "Laetitia"?

Mert ezeket az userbarokat már láttam vhol mint saját krealmány^^.

Ja és Hungarian Knights KLÁNTAGOKAT keres GVG és PVPben legyenek kicsit aktivak
jelentkezni lehet : Lady Choster, N dormi -nál.
Ja és hány fame töl van rank 1-2 ?

EmThor
csak az a baj ide nem jó :/

Thx^^

Kata
Tudsz adni egy linket, ahol ilyen barokat lehet késziteni?

Nagyon jók!!!

EmThor
találtam, bizonyos fórumokba aláírásnak, ill. bizonyos oldalakon infónak használatosak

userbar a nevük, gugli a barátotok, még tutorial is van, hogyan csináljunk sajátot 😄

Zomil
ezek honnan vannak? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

EmThor

nem gyenge kis video 😊
dougO
"Teams from Taiwan and Hong Kong met in an exhibition match on stage at the Taipei Game Show. Both teams ran an IWAY build." <#buck>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Krezga
<#guluszem1>
EmThor
katt, vár zip letölt, wmv kicsomiz

Carlos
Nékem nem megy... 😞

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
OMG cheerleader lyányok!!!

<#wow1><#bohoc>

3 perc joy 😊

Mindjárt kezdi a meccset, nagyon kiváncsi vok.
Amit a Wm lenyomott a Lum ellen az az egyik legjobb meccs volt amit valaha láttam, remélem mostis meglesz a szinvonal.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

GL HF 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Teglagyari
ehh... koszi szepen Krezga <#smile>

::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::

Krezga
Boldog születésnapot Tégla!!!
Persze, én már régebben is láttam képet róla, de most a GWWC-n készült képek közül ezen is rajta van.

dougO
Látott már valaki képet Gaileról? Hogy néz ki?

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Inkább Gaile-bábut vennék, eredeti méretben😛

Krezga
öö..LOL<#vigyor3>
EmThor
WTS The Frog <#vigyor3>

EmThor
ja, sok hülye ferdeszemû nyeri :/

Azt sajnálom, hogy a Valandor kiesett😞(( Nekik szurkoltam már az elejétõl, de sajnos kikaptak😞(

Brigadeführer
5/1-es vampiric upgrade kb 15k, max 20k, "while hexed" bonusos cucc alapban merchantnak való, ergo 0k, enchantos bow upgradet nem is emlékszem mikor láttam, hogy árulták volna, tehát nincs rá kereslet, ráadásul csak 19%-os ami alapból töredékét éri egy 20%-nak, szvsz kb 1-2k. Stormbow üresen sacc 5k, de igencsak türelmesnek kell lenned, ha el akarod adni. Ha ez összeadod akkor nincs 30k. Vannak egyéb szempontok is ami alapján még annyit sem ér, de azt most hagyjuk...

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

EmThor
holnap reggel 9kor inkább gwwc döntõt nézzetek 😊

METALz
ELADÓ!!!
irányár 50 platina lehet licitálni aki többet ad holnap reggel 9:00ra érte az viszi!
a "sima" vampiric 5/-1 bow upgrade 30 platinát ér
a "sima" gold storm bow 20+ platinát
a "sima" enchanting bow upgrade 10 platinát
szal ez egy elfogadható ár és még "olcsó" is

EmThor
meg hát <#vigyor3> és még milyen képek vannak, csak túl kicsik <#rinya>