Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
pöfik (copyright by EmThor 😄) de durvák + télleg van városi harc, úristen! meg micsoda bossok, meg az a kard, meg a palotában a harc, meg a zene, ááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
az ascended (tomb-ig eljutott) karik, LA-bõl hajóval mehetnek vmi ázsiai nevû kikötõbe, a neve megvan valahol, de nem jut eszembe. új karit meg indíthacc itt is, ott is... ja és az új kontinens északkeleti része állítólag egy nagy város... nem tudom erre mennyire lehet adni, de utcai fájtok rulez 😊
Megnyugodtam...
Régi GW-s kari vihetõ lesz az új terepre? Vagy csak újrakezdem egy új karivel az új helyen?
Remélem lesz átjárhatóság a térképek között (mint a hajózós PvP-s dolog)
Þór vígi þessi rúnar
JA, a gamestar-os fordítást, nem tudom ki fordította, azt innen vettem át, a nép okulására, remélem nem baj! utólag is köszi!
Ez akkor most mit is jelent?
Az én aranyos kis Lindi karim az egy darab szart sem fog érni? Vagy csak a pre eventes karik lesznek resetelve? (ami érthetõ is)
Þór vígi þessi rúnar
Igen. Bár a végleges szám még nem tisztázott, de biztosan több mint négy karakterhelyed lesz ha megveszed mind a Guild Wars-t, mind a Guild Wars Factions-t.
FACTIONS INFÓK 😊
Ascend-ált Guild Wars karakterek képesek lesznek átutazni az új világba, Cantha-ba. Tárgyak, skillek, és minden egyéb a Guild Wars-ból nálad marad a Guild Wars Factions-ben is.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
1 25 -
2 75 -
3 180 Deer
4 360 Deer
5 600 Deer
6 1,000 Wolf
7 1,680 Wolf
8 2,800 Wolf
9 4,665 Tiger
10 7,750 Tiger
11 12,960 Tiger
12 21,600 Phoenix
13 36,000 (?) Phoenix
14 60,000 (?) Phoenix
15 100,000 (?) unknown
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Mert ezeket az userbarokat már láttam vhol mint saját krealmány^^.
Ja és Hungarian Knights KLÁNTAGOKAT keres GVG és PVPben legyenek kicsit aktivak
jelentkezni lehet : Lady Choster, N dormi -nál.
Ja és hány fame töl van rank 1-2 ?
[/cserf][/fülünyúl]
userbar a nevük, gugli a barátotok, még tutorial is van, hogyan csináljunk sajátot 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Amit a Wm lenyomott a Lum ellen az az egyik legjobb meccs volt amit valaha láttam, remélem mostis meglesz a szinvonal.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
irányár 50 platina lehet licitálni aki többet ad holnap reggel 9:00ra érte az viszi!
a "sima" vampiric 5/-1 bow upgrade 30 platinát ér
a "sima" gold storm bow 20+ platinát
a "sima" enchanting bow upgrade 10 platinát
szal ez egy elfogadható ár és még "olcsó" is