Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
áááá-áááá-áááá
Nem mondtad ki a varázsigét!

Az csak a chapter 1 CE-höz dukált.
A Faction-höz más ingame feature lesz!

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
lesz CE, Lyana tavaly is volt, csak 2 hét késéssel 😄 Nem baaaj. Elõbb tudjuk meg mi lesz benne 😄

Akkor csak imádkozhatok, hogy lesz itthon is CE. Annyira szeretném már, hogy emote-oknál ragyogjon a kezem<#szeret>

én a helyedben meggondolnám a külföldröl rendelést. max UPS vagy ilyesmi... a postai csomagokkal bármi történhet... :/

ha tegyük fel Mo.-n csak megjelenés után 2 héttel lehet megvenni CE-t (ha egyáltalán lesz), és külföldön már márc.31-tõl elõrendelem CE-t, akkor a játék megjelenésekor már a kezemben tarthatom a csomagot? vagy várnom kell, és jobban járnék, ha Mo-n venném meg?

jaja, pl kiesés után még benn tartja a karidat mondjuk 1 percig. ha meg reconnectelsz, berak a guild lordhoz. 1 perc alatt, ha olyan a helyze takkor kinyírnak úgyis

Pre-oderrõl bõvebben a magyar oldalon a Hírek topikban.

Szerintem meg lehet ezt oldani okosan.
Reconnect - ha azt a karit valasztod, amivel kiestel, megkerdezi, hogy vissza akarsz-e lepni a missionbe/meccsbe. Ha nem, bebuktad, ha igen, visszarak hullakent egybol (igy nem vehetsz fel pl mas targyakat/skilleket, stb.), -15% DP es varhatod, hogy elesszenek.

De biztos van mas megoldas is.

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

spatz
Itt össze vannak gyüjtve a képek a Factions-ról:
factions screenshot

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Ez a reconnect funkció is érdekes kérdéseket vet fel... vajon nem lehet majd visszaélni vele? Pl. halál elött disconect, majd reconnect... meg ilyesmik. Kiváncsi vagyok rá, hogy oldják meg...

EmThor
factions preview német nyelvû

Gaile & Frog beszélt!!

- ascalon határainál crafter, guild jutalmak, aranyló tárgyak... ?! -> guild ladder jutalmak, vmi aranyló cucc -> aranyló ruha a guild ladder jó helyezettjeinek?!
- ááááááááááááááááááá -> ha van gw accountod akkor + 2 karihelyet kapsz factionsben, ha csak a factions-t veszed meg, 4 karihelyed lesz...
- 6x100% nagyobb, mint 8x50% karihely izé 😊 (játéktér, élmény, 2 kontinens, stb)
- el kell majd dönteni, hogy a 2 accountod összekötöd, vagy sem!!!!
- szal ha külön accountjaid lesznek, azzal nem lehet utána mit kezdeni, a döntés végleges marad. szerintem legyen csak egybefûzve, nagyobb az élmény, tisztább, szárazabb érzést biztosít 😄 - pl. kezdhetünk egy Rt-t Tyriában, majd egy A-t csak Cantha-ban! De ki hogy szeretné, tessék választani!
- cantha, kb akkora, mint Tyria, DE a felszíni területek nagysága kisebb, DE több az underground helyszín!!
- reconnect opció lesz 100% csak kérdés, hogy mikor

elõzetest író német oldal képei... még mondja vki, hogy nem jó widescreen tft-n jáccani 😊 YEE 😊

EmThor
vki pre-order? 😄

Carlos
Nagyon lámer cikk!
Kicsit lehúzza a GW-t, merthát mindenki tuggya, hogy a WoW a Zisten.

Þór vígi þessi rúnar

Jah<#vigyor3>

Atisz
Lol, õk már csak tudják <#crazya>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mindkettõben volt, GS-ben talán kicsit részletesebben. Írják, hogy pvp mindent alázni fog!

Guruban vagy GS-ben volt már Factionsrõl elõzetes?
EmThor
ez nem wow 😛

Atisz
/shit
/throwup
/spit
/slap

hirtelen ezek ugrottak be...<#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hencs parancsnak el tudnám képzelni:
- kövessetek
- állj
- szétszóródni
stb

Atisz
Ráadásul a WoW-nak sokkal nagyobb a rajongótábora és azok folyamatosan akarják hallani az új infókat...

Atisz
Valóban nem foglalkoznak a GW-vel, de azt ne felejtsd el hogy a WoW nagyobb üzlet, a sajtónak azt kell dicsõítenie...

EmThor
Gaile:

- szerda, guild emblem contest
- 03-07 skill változások
- guild hall storage
- dolgoznak a kiesett játékosok visszacsatlakozásán!!!!!!!!!!!!!!!
- hencsmenek felvétele kicsit megváltozik factionsben, már a parancsadás nekik vagy ilyesmi
- Cantha istenei fel lesznek fedve (A+Rt istene, azaz 2db gondolom)
- sok új emote
- kedd 8óra ladder reset, nem tom milyen idõzóna
- több 8 fõ csapat összeállhat factions-ben, de nem tom mennyi a max 😄
-

EmThor
gwonline-on van topic, wide screen guild wars-al kapcsolatban, támogatja! mármint jól jelenik meg a gém

katt - gw widescreen képek

Milyen egyeb adatok? Ha a tobbire gondolsz ami az fps mellett van, azt mind a -perfs parancs szamolja ahogy azt Gorla irta.

Beírni shortcutnál az elérési út mezõbe: -perfs

Jó kép, az fps-t ami a képen ki van írva, azt hogy kell kiíratni? Meg az egyébb adatok is érdekelnének.

Hali, valaki kerdezte korabban hogy a GW torzit e szelesvasznon.
Ezt en is megkerdeztem Arenanet supportjatol, a valasz az volt hogy a game nem tamogatja ezt az uzemmodot. Ennek ellenere mukodik, nincs torzitas.

A kep 1920x1200 on keszult:
Widescreen GW

SZEG007
Hát 576-al voltak ám problémák, mert jopár általuk eladott Battlefield 1942 kiegészitö (Road To Rome) CD kulcsa baráti alapon kikerült, ugyanakkor a dobozokat értékesitették, és amikor hazamentél és szerverhez akartál csatlakozni akkor "CD-key in use" feliratot kaptál a pofádba😊 Mondjuk egy only multiplayer játékkal csak nem csinálják ezt...

Carlos
Nekem nincs bajom velük. Évek óta tõlük veszem a játékokat.
Küldenek mélt, felhívom õket kedvesek. (Dohány utca)

Þór vígi þessi rúnar

Cizio
Érdeklõdj Neovo TFT után (a neve ne tévesszen meg egy nagyobb gyártó almárkája)

EmThor
automex tavaly korrekten megoldotta a teljes játék beszerzését, 04-28-ára megvolt, remélem idén is õk hozzák be, csak megjelenéskor legyen CE is, ne csak 2 héttel késõbb :/

azt nem értem ha 800 gém elsõ nap elfogyott hol a sok magyar? nagyon szétszóródtunk... már aki még játszik

vki pedzegette, hogy a Factions-t majd hû de sokan megveszik.. hát szvsz nem lesz sok új vásárló... és akik a chapter 1-et megvették, azok közül se fog mindneki Factions-t venni, szal szerintem itthon picit kevesebb fog fogyni...

meghát a magyar online és offline gamer sajtó nagyon mostohán bánik ezzel a játékkal, ennél több figyelmet érdemelne!

külföldön tuti sokan megveszeik Factions-t!

Kata
Igen, ugyanúgy. Korábban már rendeltem elõ más programot. Én az 576-tal leveleztem (a cdgalaxissal kapcsolatosan elég sok negatív tapasztalatom van), és annyit írtak, hogy lesz természetesen elõrendelés, mihelyst a gyártó küld nekik árat.

[/cserf][/fülünyúl]

Pár nap és tisztábban látjuk az egészet, hogyan is fog mûködni a dolog.

Brigadeführer

Van már olyan lapos moncsi ami már támogatja a 32 bites színmélységet? Csak kíváncsiságból, mert még nem hallottam róla. A 19-es LG Flatronez T910BU-val teljesen meg vagyok elégedve.😊

Elõrendelés várhatóan hogy fog mûködni kis hazánkban? Üzletben ugyanúgy tudom elõrendelni majd mint online?

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

EmThor
gyönyörködjünk újra, egy régebbi képben!

EmThor
off

köszi a jótanácsokat, sokat segítettetek, végül rájöttem, hogy asztalt meg videókat, stb lehet natív (1280*1024 vagy WS-en 1440*900) felbontásban futtatni, videózni, stb, ott nincs gond, kép akkor rosszabb, ha itt leveszed, játékban, meg ahogy mondtátok, nem számít... de widescreen monitor elképesztõ fura, most láttam csömöri auchanban, 19"-os ez is, de 4:3 képarányú mellett eltörpül, nagyon kicsi... a magassága, bár széltében zsír! na majd kiderül 😊 peace

ON
Gaile mintha mondta volna, hogy hétvégén még nyilatkozik, tegnapelõtt este csak a monkokat védte, meg elõrendelésrõl ejtett pár szót, extra tárgyak ugye aki elõrendel, de semmi újat nem mondott...

off
Figy, csak akkor szar mosott a dolog amikor winfosban vagy, játék közben nem látszik, nekem is a gw 1024-be futott, aztán amikor megvettem a tft-t, maradt ugyanabba mert a játékban nem láttam különbséget. Csak késöbb egy vid kari csere után váltottam feljebb, sokkal szebb nem lett csak kicsit átláthatóbb, kb ennyi, ha nem bírja a vasad akkor kint az asztalon használj olyat ami neki kell, a játékokban meg lejjebb veheted. Amúgy nekem egy AG neovo-m van, tudom ajánlani, korrekt kis monitor.
off vége

METALz
Nekem Samsung Syncmaster 172N -em van .
2 éve hibátlanul mûködik (17"os tft asszem 12ms-es).
Gyönyörû szép kép ... stb 😊
Most néztem mennyibe kerül:
Amazon.com price: $465.49 ( 1,5 éves használt darabra )
mai árfolyammal számolva = 465.49*212,63= 98,9 ezer Ft
bár szerintem Magyarországon olcsóbban is lehet venni

EmThor
Gaile chat volt még tegnap, semmi lényeges...

Én most vettem egy Samsung Synmaster 970P. Ezt a prohardveren kivesézték.

EmThor
OFF

72-75 ezer bruttó, ára elég jó... bár meg kell szokni, mert kb 16"os monitor a magassága, cserébe széles... 1440*900 natív felbontás... erre gyenge a gépem játékra... ez alatt meg szar a kép állítólag... de szopás 😞 hát nem értem. hogy ugye 1440*900 pixel és ez alatt az 1:1 arányú pixelmegjelenítés ugye csökken ez világos, de láttam cod2-t 19" philipsen 4:3 ban, 1024-ben és szép volt... itt meg állítólag 1440 túl nagy felbontás netezéshez, túl kicsi minden, 1088ban meg szar a kép, gémbe meg passz... most megint +2 nap mire találok vmit aminek jól utána tudok nézni, vélemények, stb... shit

Krezga
Mennyiért dobálnak ilyeneket?😊
EmThor
áááá 😄

itt a drágaság, csak felmerültek problémák /1440 felbontás, vasam nem bírja, 1088-at meg bírná de úgy meg nem jó a kép, ez még nem tiszta. net, 1440, áll. olvashatatlan, kisebbe meg mosott a kép... wtf!/ 😄

OFF

SZEG007
Ne vegyél😊

Szaruman
Samsung.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

EmThor
én most szembesültem a dologgal, meg tavaly a 0. évben ilyen még nem volt...

ááá nem tom milyen tft-t vegyek (vki anyázza, vki jót mond róla... ?!)

Ezt már jó ideje tudjuk, hogy C3 még ez évben kijön, meg hogy évente 2 jön, így 2 világbajnokság lesz évente. Lesz dolguk rendesen 😊

EmThor
b+ már biztos, hogy idén jön a chapter 3 is... OMFG 😄

Factions 99% -> 2006-04-28 <Guild Wars Factions Championship $100k 2006-08>
Chapter 3 -> 2006-10-28 ?? /middle-east? europe?/

Győri Devi
ok köszi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!