Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondtad ki a varázsigét!
Az csak a chapter 1 CE-höz dukált.
A Faction-höz más ingame feature lesz!
Þór vígi þessi rúnar
Reconnect - ha azt a karit valasztod, amivel kiestel, megkerdezi, hogy vissza akarsz-e lepni a missionbe/meccsbe. Ha nem, bebuktad, ha igen, visszarak hullakent egybol (igy nem vehetsz fel pl mas targyakat/skilleket, stb.), -15% DP es varhatod, hogy elesszenek.
De biztos van mas megoldas is.
Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]
factions screenshot
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Gaile & Frog beszélt!!
- ascalon határainál crafter, guild jutalmak, aranyló tárgyak... ?! -> guild ladder jutalmak, vmi aranyló cucc -> aranyló ruha a guild ladder jó helyezettjeinek?!
- ááááááááááááááááááá -> ha van gw accountod akkor + 2 karihelyet kapsz factionsben, ha csak a factions-t veszed meg, 4 karihelyed lesz...
- 6x100% nagyobb, mint 8x50% karihely izé 😊 (játéktér, élmény, 2 kontinens, stb)
- el kell majd dönteni, hogy a 2 accountod összekötöd, vagy sem!!!!
- szal ha külön accountjaid lesznek, azzal nem lehet utána mit kezdeni, a döntés végleges marad. szerintem legyen csak egybefûzve, nagyobb az élmény, tisztább, szárazabb érzést biztosít 😄 - pl. kezdhetünk egy Rt-t Tyriában, majd egy A-t csak Cantha-ban! De ki hogy szeretné, tessék választani!
- cantha, kb akkora, mint Tyria, DE a felszíni területek nagysága kisebb, DE több az underground helyszín!!
- reconnect opció lesz 100% csak kérdés, hogy mikor
elõzetest író német oldal képei... még mondja vki, hogy nem jó widescreen tft-n jáccani 😊 YEE 😊
Kicsit lehúzza a GW-t, merthát mindenki tuggya, hogy a WoW a Zisten.
Þór vígi þessi rúnar
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
/throwup
/spit
/slap
hirtelen ezek ugrottak be...<#vigyor3>#vigyor3>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
- kövessetek
- állj
- szétszóródni
stb
- szerda, guild emblem contest
- 03-07 skill változások
- guild hall storage
- dolgoznak a kiesett játékosok visszacsatlakozásán!!!!!!!!!!!!!!!
- hencsmenek felvétele kicsit megváltozik factionsben, már a parancsadás nekik vagy ilyesmi
- Cantha istenei fel lesznek fedve (A+Rt istene, azaz 2db gondolom)
- sok új emote
- kedd 8óra ladder reset, nem tom milyen idõzóna
- több 8 fõ csapat összeállhat factions-ben, de nem tom mennyi a max 😄
-
katt - gw widescreen képek
Ezt en is megkerdeztem Arenanet supportjatol, a valasz az volt hogy a game nem tamogatja ezt az uzemmodot. Ennek ellenere mukodik, nincs torzitas.
A kep 1920x1200 on keszult:
Widescreen GW
Küldenek mélt, felhívom õket kedvesek. (Dohány utca)
Þór vígi þessi rúnar
azt nem értem ha 800 gém elsõ nap elfogyott hol a sok magyar? nagyon szétszóródtunk... már aki még játszik
vki pedzegette, hogy a Factions-t majd hû de sokan megveszik.. hát szvsz nem lesz sok új vásárló... és akik a chapter 1-et megvették, azok közül se fog mindneki Factions-t venni, szal szerintem itthon picit kevesebb fog fogyni...
meghát a magyar online és offline gamer sajtó nagyon mostohán bánik ezzel a játékkal, ennél több figyelmet érdemelne!
külföldön tuti sokan megveszeik Factions-t!
[/cserf][/fülünyúl]
Van már olyan lapos moncsi ami már támogatja a 32 bites színmélységet? Csak kíváncsiságból, mert még nem hallottam róla. A 19-es LG Flatronez T910BU-val teljesen meg vagyok elégedve.😊
Elõrendelés várhatóan hogy fog mûködni kis hazánkban? Üzletben ugyanúgy tudom elõrendelni majd mint online?
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
köszi a jótanácsokat, sokat segítettetek, végül rájöttem, hogy asztalt meg videókat, stb lehet natív (1280*1024 vagy WS-en 1440*900) felbontásban futtatni, videózni, stb, ott nincs gond, kép akkor rosszabb, ha itt leveszed, játékban, meg ahogy mondtátok, nem számít... de widescreen monitor elképesztõ fura, most láttam csömöri auchanban, 19"-os ez is, de 4:3 képarányú mellett eltörpül, nagyon kicsi... a magassága, bár széltében zsír! na majd kiderül 😊 peace
ON
Gaile mintha mondta volna, hogy hétvégén még nyilatkozik, tegnapelõtt este csak a monkokat védte, meg elõrendelésrõl ejtett pár szót, extra tárgyak ugye aki elõrendel, de semmi újat nem mondott...
Figy, csak akkor szar mosott a dolog amikor winfosban vagy, játék közben nem látszik, nekem is a gw 1024-be futott, aztán amikor megvettem a tft-t, maradt ugyanabba mert a játékban nem láttam különbséget. Csak késöbb egy vid kari csere után váltottam feljebb, sokkal szebb nem lett csak kicsit átláthatóbb, kb ennyi, ha nem bírja a vasad akkor kint az asztalon használj olyat ami neki kell, a játékokban meg lejjebb veheted. Amúgy nekem egy AG neovo-m van, tudom ajánlani, korrekt kis monitor.
off vége
2 éve hibátlanul mûködik (17"os tft asszem 12ms-es).
Gyönyörû szép kép ... stb 😊
Most néztem mennyibe kerül:
Amazon.com price: $465.49 ( 1,5 éves használt darabra )
mai árfolyammal számolva = 465.49*212,63= 98,9 ezer Ft
bár szerintem Magyarországon olcsóbban is lehet venni
72-75 ezer bruttó, ára elég jó... bár meg kell szokni, mert kb 16"os monitor a magassága, cserébe széles... 1440*900 natív felbontás... erre gyenge a gépem játékra... ez alatt meg szar a kép állítólag... de szopás 😞 hát nem értem. hogy ugye 1440*900 pixel és ez alatt az 1:1 arányú pixelmegjelenítés ugye csökken ez világos, de láttam cod2-t 19" philipsen 4:3 ban, 1024-ben és szép volt... itt meg állítólag 1440 túl nagy felbontás netezéshez, túl kicsi minden, 1088ban meg szar a kép, gémbe meg passz... most megint +2 nap mire találok vmit aminek jól utána tudok nézni, vélemények, stb... shit
itt a drágaság, csak felmerültek problémák /1440 felbontás, vasam nem bírja, 1088-at meg bírná de úgy meg nem jó a kép, ez még nem tiszta. net, 1440, áll. olvashatatlan, kisebbe meg mosott a kép... wtf!/ 😄
OFF
ááá nem tom milyen tft-t vegyek (vki anyázza, vki jót mond róla... ?!)
Factions 99% -> 2006-04-28 <Guild Wars Factions Championship $100k 2006-08>
Chapter 3 -> 2006-10-28 ?? /middle-east? europe?/