Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
やられたらやり返す。倍返しだ!
jeff strain interjú
OMG chapter 1 kiadása óta csinálják factions-t, 1 év 1 kieg, november óta megy a chapter 3 fejlesztése, lehet számolni... karácsony elõtt chapter 3, szinte biztos!
Mindig tanul újat az ember!
Köszi mégegyszer!!!
<#worship>#worship>
Þór vígi þessi rúnar
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
off:
van vkinek wide screen tft-je?? nyomjon már be képet guild wars-ról hogy néz ki rajta, nem húzza szét a képet? thx /régi crt-m haldoklik, kell tft, nem tom milyet vegyek/
Bály all
-password "jelszavad"
Amúgy meg változtatgatni kell a jelszót havonta...
Þór vígi þessi rúnar
gwonline.net, ami jó oldal, bár ez irányú nézetem igen csak megváltozott, amikor is letöltöttem onnan tavaly nyár elején egy palást nézegetõ kis progit, gondoltam, nem lehet belõle baj... erre 60k arannyal törölték maxolt karimat, pénz sehol, 1 hétbe tellett mire accountomat visszakaptam, THX arenanet + Support-os lányok from the UK! Szóval ne tessék semmit leszedni, mert vélhetõleg billentyû leütés figyelõ van benne (aka keylogger)
Þór vígi þessi rúnar
szerintem kamu, nem terjeszteném az oldalt, még vki véletlenül leszedi... de szomorú, ahogy az illetõ srác is postolta....
Thx Diana from ncsupport, UK
du nincs kedvetek FoW vagy UW -zni?
nemrég tértem vissza fél év kihagyás után és ki vagyok kicsit, hogy alig kell nuker a grp -oknak. nomeg az angolom sem perfect egy lead -hez
ha van magyar du ToA ban akkor nyomhatnánk
"Hydee Shaolin"
Steam: [HUN]Feriggno
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
- Mit hallott a Terminátor utoljára?
- Dik'má', színesfém!
Cigánygyerek kérdi az anyjától:
- Há mé van az, hod én huszig tuok számmolni, az oszálytársaim meg a
nyócast tuggyák még csak?
- Mer te egy okos purdé vagy.
- Oszt mér van, hod én mán tíz betût tuok írni, az osztálytársaim meg
csak ötöt?
- Mer te egy okos purdé vagy.
- Oszt az mé van, hogy nekem a izém is tíz centivel nagyobb, mint az
osztálytársaimé?
- Mer te 16 éves vagy, õk meg csak hat.
ott max. annyit lehet kajabálni: UW jön valaki? Lehet, hogy az is elég, de ha beirnám: holnap UW kéne nekem, annak jobban örülnék, ha nem csak a most online tagok látnák, hanem azok is, akik 5 perc múlva jönnek fel 😛 szal ilyen hirdetötáblaszerüen 😛
Persze lehet hogy ez már túlzás, hisz 5-10 klán szövetségbemár szép online embertömeg, ott összegyülne az UW létszám 😛
1. kevés hely miatt (a klánoldal nagyon jó, annak a linkje kell oda (egy kis reklám: http://blackeagles.atw.hu/ különösen a küldi leirások, stb. jók. kezdök figyelmébe 😛))
2. guilden kivüliek nem látják
én pl. sok magyar emberrel szintén szivesen megyek PvE-zni, mert általában jó játékosok. Az ilyeneket ök is láthatnák, hisz lehet, hogy nekik is pont kell... Gondolom a Factionsban a szövetségen belül megoldják a lehetöséget, de ide is kéne.
Szerintem a Guild irogatós izébe lehetne tenni, hogy mittomén:
Február 23, 18:00 Tomb.
Aztán azt mindenki látja.
Plö engem nem mozgat, hogy a Factions-t 6990-ért lehet elörendelni, de az ilyen infók érdekelnének!
Þór vígi þessi rúnar
A nagyobb PvE partikra elöre kell bejelentést tenni, mikor tervezed, úgy általában nagyobb a létszám... erröl a küldiröl sem tudtam, csak az utolsó pillanatban.
Amúgy jó lenne egy hirdetötábla-szerü lehetöség, ahol pl. "partit keresek pve tombba" meg ilyesmi dolgokat lehetne meghirdetni, nem csak klánon belül... lehetöleg a programon belül. <#zavart2>#zavart2>
Csak nagyon sokan PvP-znek és GvG-znek.
Tegnap plö 4-en voltunk a két uccsó küldire, plussz egy külsõs és hencsek.
Tehát 5 player 3 bot. De tegnap Te is ott voltál köztünk. Sajnos nagyon kevesen jönnek segiteni a kicsiknek, vagy csak FoW-ozni Tomb-ozni.
Megcsináltuk õket, de a Hencsek dõltek mint atom.
Meg azért egy Tomb-ra való embert sem lehet összeszedni a Guild-en belül. Álltalában 2 külsös mindig van, mert máshogy nem jön össze a csapat.
Þór vígi þessi rúnar
Szal nehéz küldik végén, nehéz farmpályán nagyon elönyös tud lenni.
Carlos - Amúgy mi ez a PvE klán érdeklödés? Nem jó nálunk?
Lego - 18-18:30 GW-n fenn vagyok, ha akkor (vegy elöbb itt) szólsz, mikor és hova kellek, megyek segiteni. (monkkal vagy SS-enfeeble nekróval vagy W-vel)
+ Frog Talk
- jön a skill balance néhány napon belül
- ladder reset 2006-03-07
- rejoining-on dolgoznak (kiesett emberek visszahozása küldibe)
- új istenek lesznek
- rank 15 emote készül
- holnap jön Gaile?
Nefürgyé le!
Holnap ha vagy napközben vagy koraeste, és onlány találsz szólj, és meglátjuk, mit tehetünk érted (Nem királyi többes, csak egyedül kevés leszek.😊)! De ne reméld, hogy a favort is megszerezzük neked, ha nem lesz! Az a PvP only userek dolga...
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Thirsty River és Dunes Of Despair küldi, ok: megszoktam h lvl 11-en ascendálok 😊
Valamint az ascend után le kéne mennem 2szer uw-be és megcsinni az elsõ két questet a lvl 20hoz.
ha valaki nagyon ráér szóljon pls 😄😄😄 -Ennyire ne tolongjatok
itt egy jádéba fagyott über kukac!
liánerdõ felül, a fény se jut be... ja, meg bazinagy gombuusz 😊
UW : Underworld
FoW: Fissure of Woe
SF : Sorrow's Furnance
DWC : Deldrimor War Camp
HA : Heroes Ascent
TOMB : Tomb of Primeval Kings (PvE)