Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Heroes Ascent

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Győri Devi
Ezt a rankot meg famet meik arénában lehet feljebb vinni?

やられたらやり返す。倍返しだ!

EmThor
factions preview

jeff strain interjú

OMG chapter 1 kiadása óta csinálják factions-t, 1 év 1 kieg, november óta megy a chapter 3 fejlesztése, lehet számolni... karácsony elõtt chapter 3, szinte biztos!

Cizio
Terminátorosra + offtopic

+ Mit hallot a Rallys utoljára???
+ ... inkább jobbra!

EmThor
tényleg nagyon jó hasonlat...

Jó hasonlat
Carlos
Énis köszi!!!
Mindig tanul újat az ember!
Köszi mégegyszer!!!
<#worship>

Þór vígi þessi rúnar

Szaruman
Híresek vagyunk!<#taps><#worship>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Háát, helyzetünket leginkább a kézilabdához tudnám hasonlítani: vagyunk, jókvagyunk, de az ezredik focicsapat jobban érdekli a népet 😊

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

EmThor
2006-08 GWFC guild wars factions championship??

off:
van vkinek wide screen tft-je?? nyomjon már be képet guild wars-ról hogy néz ki rajta, nem húzza szét a képet? thx /régi crt-m haldoklik, kell tft, nem tom milyet vegyek/

EmThor

EmThor
kösz még1szer

Yohir: megvana newság, ha hazaértem beszkennelem és kirakom ideis.
Bály all

A shortcut-ba az elérési útvonal mögé a következõt kell beírni:
-password "jelszavad"

EmThor
thx

A parancsikon indítás részénél kell asszem beírni, hogy "-password:"XY", ésakkor magától bejelentkezik...a apontos parancsot már nem tom, régebben én is ezzel léptem be...

arra én is kíváncsi lennék

EmThor
auto bejelentkezés? hogy?

Automatikus bejelentkezést jó használni, persze ha nincs kistesó vagy más valaki, akinek GW jelszóra fáj a foga és kitörli saját céljai elérésében a 20as karaktert. Így ennél nem kell leütni gombot, vagyis keylogger nem ér semmit ellene.

Carlos
Jaja...Énsem szedek le semmit...
Amúgy meg változtatgatni kell a jelszót havonta...

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
igen 😊 bögrét nekem 😊 na jó csak vicc volt 😛 kösz az infót <#eljen> és mondom, megjártam már én is, aki még nem tudná, kizárólag okulásból:

gwonline.net, ami jó oldal, bár ez irányú nézetem igen csak megváltozott, amikor is letöltöttem onnan tavaly nyár elején egy palást nézegetõ kis progit, gondoltam, nem lehet belõle baj... erre 60k arannyal törölték maxolt karimat, pénz sehol, 1 hétbe tellett mire accountomat visszakaptam, THX arenanet + Support-os lányok from the UK! Szóval ne tessék semmit leszedni, mert vélhetõleg billentyû leütés figyelõ van benne (aka keylogger)

Carlos
Az ilyen ügyekben nagyon hálásak tudnak lenni a supportosok, már többször tapasztaltam.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszi!!!

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
ez igen, válaszoltak is hogy dolgoznak az ügyön. Ha feltételezésem szerint van benne keylogger, vagy nincs, egyre megy, tudtommal ilyen csalás nincs a gw-hez... másik fórumon írta egy magyar user az oldal címét, igazán vehette volna a fáradságot, hogy jelentse, szerintem (látatlanban is) de sérti a GW end user licence agreement-et vagy más jogi dolgokat...

szerintem kamu, nem terjeszteném az oldalt, még vki véletlenül leszedi... de szomorú, ahogy az illetõ srác is postolta....

Thx Diana from ncsupport, UK

mi a ****? mégis mi volt az oldalon? olyan cuccok, amivel pl egy fullos tárgyat lemásolsz 100millió õéldányban? meg egyedül lehenteled uw-t god mode-dal? nehéz elhinni, hogy ilyesmi létezik... de durva

Ezer hála!

EmThor
szégyen és gyalázat, leltem egy gw hack, god mode, replicator, stb oldalt, le is jelentettem!

Carlos
A terminátorosnak nagy sikere van itt a cégnél!

Þór vígi þessi rúnar

Hyder
Üdv

du nincs kedvetek FoW vagy UW -zni?
nemrég tértem vissza fél év kihagyás után és ki vagyok kicsit, hogy alig kell nuker a grp -oknak. nomeg az angolom sem perfect egy lead -hez

ha van magyar du ToA ban akkor nyomhatnánk

"Hydee Shaolin"

Steam: [HUN]Feriggno

Brigadeführer
😄

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Ezt hallanotok kell: 😛 bocsi az offtopicért

- Mit hallott a Terminátor utoljára?
- Dik'má', színesfém!

Cigánygyerek kérdi az anyjától:
- Há mé van az, hod én huszig tuok számmolni, az oszálytársaim meg a
nyócast tuggyák még csak?
- Mer te egy okos purdé vagy.
- Oszt mér van, hod én mán tíz betût tuok írni, az osztálytársaim meg
csak ötöt?
- Mer te egy okos purdé vagy.
- Oszt az mé van, hogy nekem a izém is tíz centivel nagyobb, mint az
osztálytársaimé?
- Mer te 16 éves vagy, õk meg csak hat.

igen, de az sem az igazi 😞
ott max. annyit lehet kajabálni: UW jön valaki? Lehet, hogy az is elég, de ha beirnám: holnap UW kéne nekem, annak jobban örülnék, ha nem csak a most online tagok látnák, hanem azok is, akik 5 perc múlva jönnek fel 😛 szal ilyen hirdetötáblaszerüen 😛

Persze lehet hogy ez már túlzás, hisz 5-10 klán szövetségbemár szép online embertömeg, ott összegyülne az UW létszám 😛

Carlos
Igaz, ez jó volna tényleg!

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
igen alliance chat azt helló

de a guild izé nem jó:
1. kevés hely miatt (a klánoldal nagyon jó, annak a linkje kell oda (egy kis reklám: http://blackeagles.atw.hu/ különösen a küldi leirások, stb. jók. kezdök figyelmébe 😛))
2. guilden kivüliek nem látják

én pl. sok magyar emberrel szintén szivesen megyek PvE-zni, mert általában jó játékosok. Az ilyeneket ök is láthatnák, hisz lehet, hogy nekik is pont kell... Gondolom a Factionsban a szövetségen belül megoldják a lehetöséget, de ide is kéne.

Carlos
Imádtalak is érte...!!!
Szerintem a Guild irogatós izébe lehetne tenni, hogy mittomén:
Február 23, 18:00 Tomb.
Aztán azt mindenki látja.

Plö engem nem mozgat, hogy a Factions-t 6990-ért lehet elörendelni, de az ilyen infók érdekelnének!

Þór vígi þessi rúnar

Tudom, én is ott voltam abaddonban... gyógyitottam a pici fenekedet, amig meteoroztál 😛

A nagyobb PvE partikra elöre kell bejelentést tenni, mikor tervezed, úgy általában nagyobb a létszám... erröl a küldiröl sem tudtam, csak az utolsó pillanatban.

Amúgy jó lenne egy hirdetötábla-szerü lehetöség, ahol pl. "partit keresek pve tombba" meg ilyesmi dolgokat lehetne meghirdetni, nem csak klánon belül... lehetöleg a programon belül. <#zavart2>

Carlos
Dehogyis!
Csak nagyon sokan PvP-znek és GvG-znek.
Tegnap plö 4-en voltunk a két uccsó küldire, plussz egy külsõs és hencsek.
Tehát 5 player 3 bot. De tegnap Te is ott voltál köztünk. Sajnos nagyon kevesen jönnek segiteni a kicsiknek, vagy csak FoW-ozni Tomb-ozni.

Megcsináltuk õket, de a Hencsek dõltek mint atom.
Meg azért egy Tomb-ra való embert sem lehet összeszedni a Guild-en belül. Álltalában 2 külsös mindig van, mert máshogy nem jön össze a csapat.

Þór vígi þessi rúnar

PvE-ben leszedi a dp-t. Erre jó, másra nem. De gondolj bele, mekkora elöny ez! A csapat véletlen 2 csoportnak megy neki, javarésze összeszed kb. 30-40dp-t UW-ben. Két órája lenn vannak már, épp egy pókot igyekeznek befogni pet-nek. Ledolgozni nehéz, ha nem lehetetlen, innentöl két pofontól elszállnak, kasztoláshoz is kevesebb az energia. Cukorka nélkül akár fel is adhatják. DE cukorkával huss dp, és arathatnak tovább. Két óra nem ment veszendöbe.

Szal nehéz küldik végén, nehéz farmpályán nagyon elönyös tud lenni.

Carlos - Amúgy mi ez a PvE klán érdeklödés? Nem jó nálunk?
Lego - 18-18:30 GW-n fenn vagyok, ha akkor (vegy elöbb itt) szólsz, mikor és hova kellek, megyek segiteni. (monkkal vagy SS-enfeeble nekróval vagy W-vel)

Carlos
Mire jók a cukorkák?
Azon kivül, hogy leszedi a DP-t?

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
undercity wp letölthetõ, kicsit sok a fém, de sebaj 😄

+ Frog Talk

- jön a skill balance néhány napon belül
- ladder reset 2006-03-07
- rejoining-on dolgoznak (kiesett emberek visszahozása küldibe)
- új istenek lesznek
- rank 15 emote készül
- holnap jön Gaile?

Igyekezni fogunk...<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Brigadeführer
Na ja, a PvP hétvége óta megváltoztak a dolgok.😊 Nehéz megszokni, hogy a tomb már HA...😊

Holnap ha vagy napközben vagy koraeste, és onlány találsz szólj, és meglátjuk, mit tehetünk érted (Nem királyi többes, csak egyedül kevés leszek.😊)! De ne reméld, hogy a favort is megszerezzük neked, ha nem lesz! Az a PvP only userek dolga...

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Hamár PVE, pár dologhoz keresek segítséget:
Thirsty River és Dunes Of Despair küldi, ok: megszoktam h lvl 11-en ascendálok 😊
Valamint az ascend után le kéne mennem 2szer uw-be és megcsinni az elsõ két questet a lvl 20hoz.
ha valaki nagyon ráér szóljon pls 😄😄😄 -Ennyire ne tolongjatok

PVE, lol 😄

EmThor
és hogy ne maradjunk képtelenül!

itt egy jádéba fagyott über kukac!

liánerdõ felül, a fény se jut be... ja, meg bazinagy gombuusz 😊

Brigadeführer
Gyorstalpaló helységek rövidítéseibõl:😊
UW : Underworld
FoW: Fissure of Woe
SF : Sorrow's Furnance
DWC : Deldrimor War Camp
HA : Heroes Ascent
TOMB : Tomb of Primeval Kings (PvE)

EmThor
sorrow's furnace?

sf?

😊Sztem õrizd meg, vagy emlékbe, vagy késõbbi használatra...hihetetlenül hasznos egy tárgyacska, fõleg SF-es farmoláskor