Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nefürgyé le!
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Azt viszont sajnálom, hogy a felszínen játszódó részek kisebb arányban lesznek jelen, mint az underground-osok. Remélem sikerül elbûvölniük az alsó régiókkal is, bízom bennük.
ki szereti a lilát, ki a zöldet...
Írták, hogy ez lesz, de reméltem, hogy máshogy oldják meg.
[/cserf][/fülünyúl]
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
[/cserf][/fülünyúl]
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Miért van az ha felveszek pl 20 manit nem annyit ad hozzá a pénzemhez. Hanem kevesebbet.<#szomoru1>#szomoru1>
Beginning March 3rd, European customers can visit their favorite online retailer to pre-order Guild Wars Factions online. The online pre-order pack will include:
• A key that provides access to the Factions Preview Event on March 24th
• Access to Guild Wars Factions twenty-four hours before the official release date
• Exclusive in-game items—one unique item for each of the two new professions
• A "friend" key that gives one of your friends access to the Factions Preview Event on March 24th
THE EUROPEAN BOXED PRE-ORDER PACK
The European boxed Pre-Order Pack will be available in stores on March 31st and will include:
• Access to Guild Wars Factions twenty-four hours before the official release date
• Exclusive in-game items—one unique item for each of the two new professions
• A tactical guide and quick-reference card PDF in five different languages
• A CD that includes concept art, wallpapers, in-game movies, and Factions music
• A Guild Wars Factions poster
Az Automex-nél biztosan lesz preorder. (Õk a hivatalos magyarországi forgalmazók) De azt nemtudom, hogy dobozos vagy online (olyan mint annó a sima gw megjelenésénél).
magyar gamer sajtó meg változatlanul mostohán kezeli a drágaságot sajna 😞 online a gamekapocs-on olvastam egy elég jó cikket, máshol nem nagyon, offline lapokról nem tok nyilatkozni...
Saját véleményem, de elnézve az új karaktereket, még mindig a mesi lány marad a leghelyesebb/legcsinibb. 😛
[/cserf][/fülünyúl]
Jeff Strain 1ébként olyan mint valami rock sztár egyik nap még Taipei-be van másnap már Münchenbe aztán vissza Seattle 😄😄
És én is "ottvoltam" az eventen. Talán valamelyik shoton rajta is vagyok 😛PP
Sajnos nemtudom, hogy magyar oldaltól voltak-e nemtudták megmondani...
(Ha voltak akkor következõ számokban várható elõzetes)
Kb. ennyit mondhatok. Majd beszél helyettem gaile meg a frog 😛
Ui.: AKAROOOK EGY ASSASSIN POSTERT%!!%! 😄
és még 1szer: szánalom szerintem a siránkozás, hogy mér csak +2 helye lesz annak, aki összeköti az acc-át... pedig mennyi mindent kaptunk ingyen, lifelong játékot, event-eket, új mapokat, stb...
jaa és min sírnak gwonline-on? hogy ugyanannyi pénzt kifizetnek és csak +2 karihelyet kapnak, b+ szánalom...
Zomil, kösz az infót!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
C2 CE nem tudni mi lesz, de ha lesz vmi, már pedig valószínû hogy lesz, azt megkapja C1 kari is, ha azonos accounton van
Az alap kérdésem viszont ez<#vigyor2>#vigyor2>:
Most van egy alap CE-m. Írtátok, hogy hiába veszek C2 CE-t, nem lesz benne glowing.
Ha most veszek egy C1-es CE-t, akkor a mostani C1-es karimra rá tudom pakolni a CE extráit, vagyis a glowingot?
<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras> - sry
-bakker, elõre látom, mekkora noob vok😛-
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.