Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem akkor Chuck Norrist válaszd!Más úgyse marad életben a végére...<#nyes>

Nefürgyé le!

én alapítok egy 3. oldalt és egyedül legyõzök mindenkit😊
Tombi
nekem nem kell doboz mert azon baromi sok az áfa + egyéb költség 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

dougO
lol itt nincsenek "jók"

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Én is jókkal leszek!

Carlos
1etértek!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Lehet. De nekem kell a nagy doboz, meg a sok extra.

Þór vígi þessi rúnar

szetem "doboztalan" nyugodtan lehet külföldrõl is rendelni, mivel nincs postaköltség. vagy tévednék?...

Egyetértek Szarumannal!

Szaruman
Nem szeretem a rosszakat😊 Szal én az "igazság nevében" megoldást javaslom (lásd paladinok😄).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Cizio
sztem meg TE 😊

dougO
Nekem a kalózok szimpatikusabbak, de majd meglátjuk. 😛

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Carlos
Nekem mindegy, hogy zöld vagy lila.
Csak tarcsunk össze!

Þór vígi þessi rúnar

Hm, azt hittem, ezek a teknõsök sokkal nagyobbak...mint egy emeletes ház

Azt észrevettétek a felsõ képen, hogy a bal alsó sarokban van egy olyan gomb, hogy NEXT?????

Dragons Lair kell valakinek? Lehet, hogy ma délután-este (18-19 után) nekifogunk, ha kell valakinek, jelezze itt, vagy whisperben, amint fenn vagyok.

EmThor
asszem a Kurzick a nem a kalóz, mer a luxor láthatóan jade tengeren van...

szal kurzick 😄

A Frog azt mondta, márc 7. - skill balance...kíváncsi vok

Azt viszont sajnálom, hogy a felszínen játszódó részek kisebb arányban lesznek jelen, mint az underground-osok. Remélem sikerül elbûvölniük az alsó régiókkal is, bízom bennük.

lassan el kell majd dönteni, hogy mi magyarok hova is fogunk tartozni... 😛
ki szereti a lilát, ki a zöldet...

ettõl féltem..hogy bizonyos területekhez csak akkor tudok PVE-vel elérni, ha a mi oldalunké a terület....szal végülis kötelezõ a pvp, ha nagyon átakarsz jutni😞
Írták, hogy ez lesz, de reméltem, hogy máshogy oldják meg.

Kata
Rém egyszerû így ránézve is. Lila meg zöld szövetség, azok által uralt városok és a frontvonal. Online háború.

[/cserf][/fülünyúl]

Tombi
én online szeretném megvenni a mastercard kártya jo lesz? Steamen is evvel vettem !

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

EmThor
elsõ képet "vki" elmagyarázná? 😄

Kata
Ha felveszel egy összeget, azt csak akkor kapod meg, ha tök egyedül mész. Ha több tag van a partyban (a henchmenek is számítanak), akkor annyi felé oszlik az összeg.

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
remélem nem vertek meg érte 😛

- mert megosztod a barátaiddal (hencsikkel és a tagokkal)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Sziasztok

Miért van az ha felveszek pl 20 manit nem annyit ad hozzá a pénzemhez. Hanem kevesebbet.<#szomoru1>

THE EUROPEAN ONLINE PRE-ORDER PACK
Beginning March 3rd, European customers can visit their favorite online retailer to pre-order Guild Wars Factions online. The online pre-order pack will include:
• A key that provides access to the Factions Preview Event on March 24th
• Access to Guild Wars Factions twenty-four hours before the official release date
• Exclusive in-game items—one unique item for each of the two new professions
• A "friend" key that gives one of your friends access to the Factions Preview Event on March 24th

THE EUROPEAN BOXED PRE-ORDER PACK
The European boxed Pre-Order Pack will be available in stores on March 31st and will include:
• Access to Guild Wars Factions twenty-four hours before the official release date
• Exclusive in-game items—one unique item for each of the two new professions
• A tactical guide and quick-reference card PDF in five different languages
• A CD that includes concept art, wallpapers, in-game movies, and Factions music
• A Guild Wars Factions poster

Az Automex-nél biztosan lesz preorder. (Õk a hivatalos magyarországi forgalmazók) De azt nemtudom, hogy dobozos vagy online (olyan mint annó a sima gw megjelenésénél).

Azt írják, hogy Online Pre-order (vagyis nincs doboz, poszter stb, csak unique tárgyak meg account) márc 3-tól, dobozos pre-order márc.31.

hmm jobban meggondolva ez 2 dolog...

engem csak egy dolog, érdekel: hol és mikor lehet elõrendelni ^^

EmThor
voltál press eventen? fél ország irigyel <#vigyor3> <#eljen>

magyar gamer sajtó meg változatlanul mostohán kezeli a drágaságot sajna 😞 online a gamekapocs-on olvastam egy elég jó cikket, máshol nem nagyon, offline lapokról nem tok nyilatkozni...

Kata
Na most akkor a pre-orderes doboz egyben CE is lesz, vagy mi?

Saját véleményem, de elnézve az új karaktereket, még mindig a mesi lány marad a leghelyesebb/legcsinibb. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Jah 1ébként ezek a képek amiket a német oldalak leközöltek az 1 hetes európai press eventen készültek.

Jeff Strain 1ébként olyan mint valami rock sztár egyik nap még Taipei-be van másnap már Münchenbe aztán vissza Seattle 😄😄

És én is "ottvoltam" az eventen. Talán valamelyik shoton rajta is vagyok 😛PP
Sajnos nemtudom, hogy magyar oldaltól voltak-e nemtudták megmondani...
(Ha voltak akkor következõ számokban várható elõzetes)

Kb. ennyit mondhatok. Majd beszél helyettem gaile meg a frog 😛

Ui.: AKAROOOK EGY ASSASSIN POSTERT%!!%! 😄

Ha errõl nem szabad beszélned, akkor az utóbbi😊)

EmThor
jóvan, Te már a chapter 4-et teszteled... :]

és még 1szer: szánalom szerintem a siránkozás, hogy mér csak +2 helye lesz annak, aki összeköti az acc-át... pedig mennyi mindent kaptunk ingyen, lifelong játékot, event-eket, új mapokat, stb...

én tudom 😛

EmThor
nézzétek meg jobban a kép hátterét... egy térkép... tyria térkép, esetleg elforgatva, vagy ez már cantha térkép?!

jaa és min sírnak gwonline-on? hogy ugyanannyi pénzt kifizetnek és csak +2 karihelyet kapnak, b+ szánalom...

Köszi, az elsõ részét nem vágtam csak.

Zomil, kösz az infót!

Zomil
én ott voltam mikor hétfön Gaile dumált és azt mondta a C2-ös CE-hez IS LESZ glowing.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

EmThor
de neked nincs CE-d :] tudtommal 😄 ha meg veszel, kulcsot hozzáadod jelen accountodhoz és lesz glowing... de most már mér vennél C1 CE-t? különben se lehet már nagyon kapni...

C2 CE nem tudni mi lesz, de ha lesz vmi, már pedig valószínû hogy lesz, azt megkapja C1 kari is, ha azonos accounton van

Azt vágom^^

Az alap kérdésem viszont ez<#vigyor2>:
Most van egy alap CE-m. Írtátok, hogy hiába veszek C2 CE-t, nem lesz benne glowing.
Ha most veszek egy C1-es CE-t, akkor a mostani C1-es karimra rá tudom pakolni a CE extráit, vagyis a glowingot?

<#falbav><#fejvakaras> - sry

EmThor
neem. szerintem, ha C2 CE-t veszel az is fog hatni az acc-on levõ karikra, feltéve ha úgy döntesz, hogy összekötöd.

Úgy értem, hogy ha egy C1-es CE-t veszek...

-bakker, elõre látom, mekkora noob vok😛-

EmThor
nem ezt magyarázom? a pápa katolikus? :]

És az elsõ kérdésre tudjátok a választ? Hogy ha most veszek egy CE-t, akkor a régi accon lévõ karimra rá tudom húzni a CE-s extrákat?

EmThor
igen, 1 accon minden karira hat... legalább is a C1 CE hat a C2 karikra is, csak legyen összefûzve, mert a gép összefûzetlenül csak egy natúr FActions-t lát, amibõl még Tyria-t se érni el :/

LOL<#vigyor4>

Atisz
Hozass magadnak ukrán forrásvizet. Egy korty és minden ragyogni fog <#hehe>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

És ha most megveszek egy CE-t, akkor a mostani karimat át tudom arra az accra pakolni? és ha ezek után megveszem majd a factionst és összefuzom a két accot, akkor sztetek megmarad a glowing?