Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wini, a kasztváltás elötti skilljeid most is megmaradnak. Az ele skillek 80%-át igy unlockoltam, aztán kasztváltás, mesmer unlock, kasztváltás, nekró unlock... hoppá nincs több pénz 😛

😊)

EmThor
képet találtam, igen hencs 😄

a második assa helyett ritualist van, csak rosszul olvastátok 😄😄

hmm akkor meg lehet csinálni majd, hogy a 20as W/R-el átváltok assasinra, kiunlockolom a skilleket, majd átváltok assasinra, kiunlockolom a skilleket, majd átváltok rangerre, és megvannak alapból a skillek?

sztem kasztok száma/2 + 1 ^^

Emthor az ott egy hench melletted?

専用アダプタ

Atisz
LOÁL.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Emthor, te beteg vagy 😛

Szrimi
megmarad a pet ugyan ugy mint a skilleknél<#smile>

Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer

EmThor
<#vigyor3>

Ha kasztot váltasz aztán bármikor vissza rangerre, akkor uyganaz a peted lesz ami volt és ugyanakkora szinten ahol otthagytad

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

tudom, hogy csak rangernek. Csak reméltem, ha szerzek pókot monk/r-el, és késöbb esetleg váltani kell, azért megmarad a pet-em (mint ahogy a skilleket sem felejti el, ha át-és visszakasztol)

Igen, persze alap hogy kevesebb érkezik, mint simából.
Állatja csak rangernek lehet.

EmThor
szerintem ohne pet, no kaszt, no pet

ha valami/R-el szerzek egy pet-et, X/Mo-ra átkasztolok, majd vissza, a régi petem megmarad vajon, vagy pet nélkül találom magam? Próbálta már valaki?

Nekem eleg lenne a 4 karaktekhely is, he lenne pl 'User created template'-ra lehetoseg, azaz nem kene PvP kari valtaskor mindig mindent ujra beallitani, hanem el lehetne menteni a beallitasokat legalabb ugy, mint az alapban benne levo kariknal.
Ez nyugodtan mehetne localba, mint a screenshotok es akkor nem kene korlatozni a szamukat.

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

CE ugyanott lehet majd kapni, mint a sima dobozost? Nem akarok lemaradni róla, de sokkal idöt sem akarok rászánni az utána futkosásra...

EmThor
hála istennek, tûkön ülve várom CE-t 😄

Kasztok száma+1 lenne ideális karihelyszám 😊

Carlos
Van automex-es ismerösöm, majd megkérdezem Tõle, hogy lesz-e. Szerintem biztos hogy lesz, mert az 1-hez is volt...
Szóval lehet majd kapni. Hogy mi lesz benne? Az jó kérdés.
Valahol azt olvastam, hogy a héten jelentik be a CE tartalmát.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Újabb tanúlságot mondok:
A kaspersky-t úgy felejtsd el ahogy van. A legprocesszorigényesebb alkalmazás amit valaha látott a világ! Csak rossz tapasztalata van az itteni embereknek róla. Én nem javaslom. Ráadásul mindennel összeakad, mindenért nyivákol.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én igen.
Amúgy nekem csak egy karim van, meg most egy 12-es w. Szóval nekem a 4 hely is bõven elég. Lesz még egy assa-m és akkor 3-at foglalok. Nekem bõven elég a 6.

Þór vígi þessi rúnar

PanzerWolf
Köszi a választ!
Én men mindegyik ugymond kiegészitõhöz gondoltam plusz 1 heylet,hanem most ráadásnak adhatnának egyet még.

EmThor
gw emblem contest útjára indult!

Elég logikus, mindegyik újabb C 2 karakter helyet ad hozzá, ha összecsatoljuk és mindegyik új C-ben 2 új kaszt lesz, vagyis mindig 2 kaszt marad, amit nem tudunk megkreálni. Ha 3-at adnának, akkor elõbb-utóbb több karakter hely lenne, mint amennyi kéne, ami teljesen felesleges.
CE-rõl ha lesz infó, gw.hu-n meg itt is biztosan mindenki arról fog beszélni.

PanzerWolf
Hát ezért adhattak volna nyugottan 3 helyet pluszba ha megvan mind a kettõ game!Nem értem miért nem?<#shakehead>
Amúgy a collector kiadásról mit tudtok?Lehet majd nálunk kapni?Meg mit fog tartalmazni?Azt tervezem ha lesz akkor,azt fogom megvenni.Az slõ is így van meg.

Én is olvastam sajnos.
Õszintén én nem értem a sok hülye embert, olyan nehéz lenne felfogni, hogy külön játékként 4 karakterhely van (jelen esetben GWP és GWF esetében 8 lenne, összes kasztot elkészítheti, igaz nincs így pvp hely), ha pedig összekapcsolja, akkor meg egyértelmûen kevesebbet kap (jelen esetben 6, így 8ból csak 6ot tudna használni, pvp hely megint nincs).
Most mondja meg nekem valaki, hogy 2 plusz karakter hely meg a mostani karakterek átvitele és ezekkel minden elérése nem elegendõ 6-7 hónapig, akkor az megérdemli hogy ne vegye meg. És még tiltakozni akarnak többért, inkább örülnének, hogy 2õt kapnak, úgyse tudná a többet kihasználni, míg C3 kijön.
Én elégedett lennnék 1 új karakter hellyel is.

Tombi
Én ugy is internetem fogom megvenni úgy általában minden olcsobb 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

EmThor
tudok olvasni, azért ott a kérdõjel, nem felkiáltójel 😛

ezért csodálkoztam, hogy a jogok, vagy ilyesmi, automexnél marattak és akkor õk meg még nem írtak semmit...

gwonlineon nagyon nagy vita van abból, hogy ha 2 játékot összerakod, csak 2 új helyet kapsz. tegnap is megkérdeztem, most újra:

elégedettek vagytok, vagy sem?!

"Várható ár", olvasni tudni kell.
Amúgy Automex (hivatalos forgalmazó) oldalán még nincs hír, 24-ig még van idõ bõven.

EmThor
na, csak meg lett, de jó 😊 <#eljen>

OMG 7000 ft lesz a factions?

Hmmm..most vettem észre, hogy a topiclistánál más a hozzászólások száma, mint itt...a moderált üzik miatt van?

Grat!<#taps>

Tombi
Bejött! A Kaspersky InterNyet Security 6-al akad az install !amint kilöttem azonnal jó lett ! Köszi Empthor a többieknek meg legyen tanulság ! Ha GW-t installálsz virusirtót kapcsold ki addigra !

Próbáld úgy, hogy SP2 nélküli windowsra rakod fel, és utána rakod rá az SP2-t...

EmThor
bios reset... 😄 bár szerintem fölösleges... és múltkor felment csont nélkül? hát nem tom... vid. kártya? vírusirtól? passz.

Tombi
biztonsági frissitések megtörténtek !
beépitett tüzfal kikapcsolva !
alaplapi driver felrakva !

más tipp?

EmThor
a biztonsági frissítések hiánya? a beépített tûzfal? az alaplapi driver hiánya?

Tombi
a torrentes verzioval is kiakad! mondom itt hiba van de nem tudom mi hiba lehet 1 friss windows xp sp2n !!!

EmThor
ugyan már! szedd le torrenten vagy dc-n hátha fenn van...

Tombi
Na ha ez nem oldodik meg akkor nagyon dühös leszek és GWzni se fogok !!! 😞

Nem szóltam😛

Amti adtál linket ezzel a probbal kapcsolatban, ott azt írják - s sztem lehet, h ez lesz az egyszerubb -, töltsd le netrõl a klienset, a hivatalos oldalról is le lehet, csak az acc kell.
Ha ez az elsõ indításod, akkor lehet, hogy gyárilag hibás a lemez.

Tombi
Volt telpeitve netröl leszedett kliennsel de mivel meglettek a cdk erröl szerettem volna felrakni, hogy ne a játékban szenvedjen a letöltéssel ! Túl nagy a kérésem?

Ez lenne az elsõ indításod, vagy már volt feltelepítve korábban?

EmThor
lehet csak kifagyott közbe és hibát jelent, próbáld újra, vagy a netrõl. én kiírtam újraírhatóra rendszerem, ami nagyon kell, pl gw is 😄

Tombi
"I just purchased Guild Wars and I went to install it today. Everything was going fine until it asked me to insert Disc 2. I did this and then clicked "OK" and nothing happened. It just sat there and a few minutes later I was advised that the program is no longer responding. Good Times! All the good things I hear about this game and I can't get it to work! Any ideas? A brief list of my specs are below..."

tehát nem egyedi a hiba, de megoldás ott sincs 😞
http://www.guildwarsguru.com/forum/archive/index.php/t-54706.html

Tombi
vki tudna segiteni?
frissen telepitett sp2 minden frissitéssel ezt a hibát irja ha telepitem a GW-t cdröl! Ha beteszem 2. CD-ét a telepitö lefagy és ezt irja ki! segitsetek mert le vagyok törve 😞

<#boxer><#beka3>