Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
専用アダプタ
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
Állatja csak rangernek lehet.
Ez nyugodtan mehetne localba, mint a screenshotok es akkor nem kene korlatozni a szamukat.
Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]
Szóval lehet majd kapni. Hogy mi lesz benne? Az jó kérdés.
Valahol azt olvastam, hogy a héten jelentik be a CE tartalmát.
Þór vígi þessi rúnar
A kaspersky-t úgy felejtsd el ahogy van. A legprocesszorigényesebb alkalmazás amit valaha látott a világ! Csak rossz tapasztalata van az itteni embereknek róla. Én nem javaslom. Ráadásul mindennel összeakad, mindenért nyivákol.
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy nekem csak egy karim van, meg most egy 12-es w. Szóval nekem a 4 hely is bõven elég. Lesz még egy assa-m és akkor 3-at foglalok. Nekem bõven elég a 6.
Þór vígi þessi rúnar
Én men mindegyik ugymond kiegészitõhöz gondoltam plusz 1 heylet,hanem most ráadásnak adhatnának egyet még.
CE-rõl ha lesz infó, gw.hu-n meg itt is biztosan mindenki arról fog beszélni.
Amúgy a collector kiadásról mit tudtok?Lehet majd nálunk kapni?Meg mit fog tartalmazni?Azt tervezem ha lesz akkor,azt fogom megvenni.Az slõ is így van meg.
Õszintén én nem értem a sok hülye embert, olyan nehéz lenne felfogni, hogy külön játékként 4 karakterhely van (jelen esetben GWP és GWF esetében 8 lenne, összes kasztot elkészítheti, igaz nincs így pvp hely), ha pedig összekapcsolja, akkor meg egyértelmûen kevesebbet kap (jelen esetben 6, így 8ból csak 6ot tudna használni, pvp hely megint nincs).
Most mondja meg nekem valaki, hogy 2 plusz karakter hely meg a mostani karakterek átvitele és ezekkel minden elérése nem elegendõ 6-7 hónapig, akkor az megérdemli hogy ne vegye meg. És még tiltakozni akarnak többért, inkább örülnének, hogy 2õt kapnak, úgyse tudná a többet kihasználni, míg C3 kijön.
Én elégedett lennnék 1 új karakter hellyel is.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
ezért csodálkoztam, hogy a jogok, vagy ilyesmi, automexnél marattak és akkor õk meg még nem írtak semmit...
gwonlineon nagyon nagy vita van abból, hogy ha 2 játékot összerakod, csak 2 új helyet kapsz. tegnap is megkérdeztem, most újra:
elégedettek vagytok, vagy sem?!
Amúgy Automex (hivatalos forgalmazó) oldalán még nincs hír, 24-ig még van idõ bõven.
beépitett tüzfal kikapcsolva !
alaplapi driver felrakva !
más tipp?
Ha ez az elsõ indításod, akkor lehet, hogy gyárilag hibás a lemez.
tehát nem egyedi a hiba, de megoldás ott sincs 😞
http://www.guildwarsguru.com/forum/archive/index.php/t-54706.html
frissen telepitett sp2 minden frissitéssel ezt a hibát irja ha telepitem a GW-t cdröl! Ha beteszem 2. CD-ét a telepitö lefagy és ezt irja ki! segitsetek mert le vagyok törve 😞