Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
www.gw2spidy.com
Nagyon szépen megfigyelhetõk a trendek, illetve a különbözõ patchek hatása a piacra. A közelmúltból figyelmedbe ajánlom a "Crystalline Dust" és a "Glob of Ectoplasm" árfolyamának változását. Az elõbbi régóta hiánycikk (és emiatt drága) volt, viszont pár hete jött egy patch, aminek köszönhetõen az ecto-ból dust nyerhetõ.
Sok sikert a szakdolgozathoz. 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Szerinted majd valaki odaadja neked az accountját?
Felmérést készítek MMORPG-kben zajló AH mozgásokról, trade szokásokról szakdolgozatomhoz, ezért minél több ilyen típusú online játékot szeretnék megvizsgálni, eddig felhasznált játékok (wow, d3, ln2, rift, aion, everq, lotr, eve).
Viszont nem szeretnék külön több tízezer forintot kiadni feleslegesen, hisz hosszútávon nincs idõm ezekre.
Mit is jelentene ez a gyakorlatban, egy karakter létrehozását egy minimális szint elérését, heti 5-6 alkalommal AH mozgások változásának és a trade channel-en történõ hirdetések megfigyelését.
Természetesen semmihez nem nyúlok a létrehozott karakteren kívül és maximum másfél hónap után ott marad egy karakter, az AH-ból kihúzott eszközökkel.
Nem sürgõs, októberig fogok keresni, de ha esetleg valaki ki tudna segíteni ezzel, azt megköszönném. Természetesen, valós, vagy megnevezett névvel a szakdolgozatban ha kívánja bekerülhet a neve, mint aki biztosította az adatgyûjtéshez szükséges eszközöket.
E-mail: egyetemek(kukac)gmail(pont)com vagy itt privátban.
Egy kép Divinity's Reachrõl, amikor még nem Orbán Viktor uralta Tyriat.
És jelenleg:

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Azt mondta:
"Ha megkapnám a játékot... igyekezném teljes mértékben kifosztani majd eladni a nyersanyag ill. más értékes készleteket. Majd az embereket és az egyéb fajokat - kulturált fajokat - számûzné a fõvárosokból és egy lelakott táborba helyezné el õket valahol a Charrok földjén. A fõvárosokat a Skrittek kapnák meg. A Skrittek lennének a választható faj! Új szakmákat tenne a játékba mint a vassal bokszoló... a kokszos józsi és az érces mari személyében."
Nos... az Anet kurva anyázta Orbán Viktort az elképzelései miatt... majd megfenyegette hogy ki lesz herélve...
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Inkább a szánalmas kategória.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Never underestimate the power of the dork side!
And if i go to WvW any WvW i have got very low fps 5-13...[/]
És nem, hiába veszel másik kártyát, ugyan olyan szar lesz. Fx-et meg húzhatod orrbaszájba, nem játékra van.
❤️0fps min>30fps min>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Segítsetek nekem légy szíves. Hiába állom végig a-L.A-ben a tûzijátékot (oda kell állni, ahol a holo kivetítõ van ugye?), nem kapom meg a Horns Of The Dragon sisakot, csak nem tudom, hogy miért. Szerintetek?
Köszönöm
X
X
reagálok rá, erre ignoreolsz 😄 fszfej
nem tehetek róla, hogy buta vagy és még tanácsot sem fogadsz el. 2 hét mulva ugyan úgy ragequitelsz majd mert ugyan olyan segg hülye leszel mint most vagy, csak épp körbevesz majd másik 100
az ilyen picsogós kurvák ugatnak le amikor szomorú tényként kezeljük a játék negatív részeit baszki...
mellesleg, legalább pörgött a topik lol.
egyébként kurva sok idõ kell... egy mmoban az ember általában játszik napi 1-2 órát, annyi idõ alatt meg e jelenlegi eventen lazán megvan az 5-10g ha mákod van esik wing akkor az is 20g, de ugye kinek mit ér meg a karija. közben megnéztem, 15g az 500gem, 30as szinten megvolt kb.
Na szóval van valakinek ele dagger dagger tapasztalata? Meséljen milyen_?
ma reggel gondoltam kommandírozok egy picit. befoglaltuk fél ethernalt.
elõzõ vasárnap, guild missionok elõtt wvwztünk, gondoltuk szedjük már be SM-et, ha arra járunk, úgy lett. utána, amíg nyomtuk a küldiket, elvesztettük sm-et, de utána visszamentünk, és megint beszedtük. disz isz hóv ví roll!
Amennyiben magyarokat keresel másik szerveren akkor Desolation, illetve Piken-t javasolnám.
Amennyiben csak nyerni akarsz akkor meg Vizunah-t bár ott sok magyar nem lesz😊
Alliance szokott rendszeresen WvW-zni péntek este illetve szombat 6 után de nem vagyunk HC WvW-s társaság ha ilyet keresel akkor a fent említett szervereken tuti találsz magadnak megfelelõt.
Szóval hajlandó vagyok tisztára kezdeni az elejérõl csak valaki mondjon egy jó servert ahol lehet is rendesen WvW-i légyszi!
AMD kártyám van legfrissebb driver, de próbáltam elmúlt pár napban kb 5 korábbit is, azokkal is ilyen.
Elõre is thx, ha esetleg vki reagálna.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)