Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ráadásul kb. mindegyikhez van trial vagy f2p az egész.... 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Van egy nagyon jó hírem, egyáltalán nem kell account az AH mozgások figyeléséhez.

www.gw2spidy.com

Nagyon szépen megfigyelhetõk a trendek, illetve a különbözõ patchek hatása a piacra. A közelmúltból figyelmedbe ajánlom a "Crystalline Dust" és a "Glob of Ectoplasm" árfolyamának változását. Az elõbbi régóta hiánycikk (és emiatt drága) volt, viszont pár hete jött egy patch, aminek köszönhetõen az ecto-ból dust nyerhetõ.

Sok sikert a szakdolgozathoz. 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Az eddigi legkreatívabb account lopási kísérlet.

Szerinted majd valaki odaadja neked az accountját?

Üdv,

Felmérést készítek MMORPG-kben zajló AH mozgásokról, trade szokásokról szakdolgozatomhoz, ezért minél több ilyen típusú online játékot szeretnék megvizsgálni, eddig felhasznált játékok (wow, d3, ln2, rift, aion, everq, lotr, eve).
Viszont nem szeretnék külön több tízezer forintot kiadni feleslegesen, hisz hosszútávon nincs idõm ezekre.
Mit is jelentene ez a gyakorlatban, egy karakter létrehozását egy minimális szint elérését, heti 5-6 alkalommal AH mozgások változásának és a trade channel-en történõ hirdetések megfigyelését.
Természetesen semmihez nem nyúlok a létrehozott karakteren kívül és maximum másfél hónap után ott marad egy karakter, az AH-ból kihúzott eszközökkel.
Nem sürgõs, októberig fogok keresni, de ha esetleg valaki ki tudna segíteni ezzel, azt megköszönném. Természetesen, valós, vagy megnevezett névvel a szakdolgozatban ha kívánja bekerülhet a neve, mint aki biztosította az adatgyûjtéshez szükséges eszközöket.

E-mail: egyetemek(kukac)gmail(pont)com vagy itt privátban.
kastil
Kapott is 😄

Más:

(zerk) Warriorra jön a fosesõ =/

Unknow
Még akár vicces is lehetett volna,hogy nem csak szimplán szapulni akarsz hanem kifigurázni és stb... Ahhoz,hogy a politikával megfelelõen humoros dolgokat tudj összekapcsolni, meg kell tanulnod pártatlanul kiparodizálni valamit és stb... Nem is akarok belemenni. Az fix,hogy tõlem ezért kapnál egy tiltást innen politizálásért.
Te szedsz valamit? Most komolyan értékelném ha egy kicsit is vicces lenne, de kicsit sem az, égeted magad ezerrel.

én nem értem miért jó neked,h rommá alázod saját magad

"Továbbá Orbán Viktor azt mondta: növelni fogjuk a segélyeket hogy a Skrittek békében fejlõdhessenek illetve szaporodhassanak..."
Egy kép Divinity's Reachrõl, amikor még nem Orbán Viktor uralta Tyriat.

És jelenleg:

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Orbán Viktor elképzelése a Guild Wars 2-rõl!
Azt mondta:
"Ha megkapnám a játékot... igyekezném teljes mértékben kifosztani majd eladni a nyersanyag ill. más értékes készleteket. Majd az embereket és az egyéb fajokat - kulturált fajokat - számûzné a fõvárosokból és egy lelakott táborba helyezné el õket valahol a Charrok földjén. A fõvárosokat a Skrittek kapnák meg. A Skrittek lennének a választható faj! Új szakmákat tenne a játékba mint a vassal bokszoló... a kokszos józsi és az érces mari személyében."
Nos... az Anet kurva anyázta Orbán Viktort az elképzelései miatt... majd megfenyegette hogy ki lesz herélve...

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Azt hittem... legalább TE értékelni fogod a poénjaimat. 😄

Szerinted ez egy hangyafasznyit is vicces?

Inkább a szánalmas kategória.

<#worship>

Cobra.
Most már be lehet lépni, wiki is megy.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
Lehet valami karbantartás van, mert a wiki oldal se jön be.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nem tudok belépni reggel óta, szabvány hibaüzenet van.. <#miaz>

Unknow
Ha a géped bírja, még single player játékként is megér annyit amennyiért hozzád vágják.
Mc Wolfy
tudtommal éppen nincsen, de nagyon sok mód van, ahogy rosszabbul is elköltheted a pénzedet 😊

Never underestimate the power of the dork side!

Fehercsoki
Van most valami trial vagy hasonló amivel ki lehet próbálni a játékot?

kastil
bzdmeg whysper, mi lesz most veled...

And if i go to WvW any WvW i have got very low fps 5-13...[/]

És nem, hiába veszel másik kártyát, ugyan olyan szar lesz. Fx-et meg húzhatod orrbaszájba, nem játékra van.

Mc Wolfy
nem nagyon használnék külsõ progikat...

Nem lehet sehogy különbözõ karakterekhez a beállítást testreszabni(controll option)?Külsõ pogi vagy másképp esetleg?
Mc Wolfy
amikor még a szerverek is beállnak... jó kis masszív 300 fõs csaták SM közepén... 😊 olyan skil laggal, hogy még wowban is érezhetõ 😛

JaSoN HuNTeR
szvsz nincs masina ami elvinné. HA van, linkelhetne valaki WvW gameplayt Youtuberól.
❤️0fps min>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Mc Wolfy
egy masszív wvwn minden gép sziliciumot izzad

Amúgy arra van valakinek ötlete ,hogy FX 8120-am van 4,2-re húzva egy 8 giga ram emg 6850 ATI és néztem low fps WvW-n ,de a VGA-m nem megy 80% terhelés fölé. rákérdeztem és senkinek se. Akkro krédem Én miért nem megy maxon és több fps? Ez valami program hiba? haveronak i5 meg i7 van és ott se megy ,de nekik is low fps van!
Mc Wolfy
2 pontot rakj arrowra, az a legjobb, aztán raktam még 2-t ballistára. a többi szerintem már rajtad áll. arrow cart legyen meg kettesen. annyi.

Mephike
Jogos a kérdés! Warrior - tank, berohan a tömegbe, aprít, kijön, ismét bemegy, trancsíroz. A katapultozás nem az én mûfajom, viszont a faltörõ kos mindig én kezelem ha lehet, mert nincs az a dmg, ami meg tudna ölni a kapuk alatt <#vigyor> Szoktam az arrowcartot is kezelni, de jó lenne supplyt is többet cipelni, hiszen az sosem gond ha van. No akkor mire fókuszáljak elsõnek? (Supply pluszra gondoltam, mert az tényleg jó ha van, de javítsatok ki ha az rossz ötlet.)

Mc Wolfy
milyen kaszttal? milyen szerepre?

Mephike
Srácok, kérdem én a nagy WvW gurukat, hogy ki mire osztja el a pontjait?

Sikerült, probléma megoldva.
Sziasztok!

Segítsetek nekem légy szíves. Hiába állom végig a-L.A-ben a tûzijátékot (oda kell állni, ahol a holo kivetítõ van ugye?), nem kapom meg a Horns Of The Dragon sisakot, csak nem tudom, hogy miért. Szerintetek?

Köszönöm
Köszi, közben benéztem LA-ba megint, ma már képben voltak az emberek, 2 óránként megy a móka, nézni kell ahogy lepetárdázzák a sárkányt 😄 (A következõ 12:20 után lesz)

X

Mc Wolfy
úgy látszik, hogy ez egy olyan dolog, amit ha vársz, nem jön. Barátnõm amíg elment fürdeni, addig kapott cuccot 😊

A Dragonos tûzijátékról van valami leírás, vagy normális infó? Tegnap 7 körül LA-ban voltam, már tele volt az egész, fél 11kor visszanéztem, még mindig ott dekkolt mindenki és várta a csodát. Az ingyen ládikó jól jönne, de egész nap nem fogok ott denszelni <#vigyor>

X

Istenem milyen értetlen vagy. majd a ..fej ..gg ..ye ...ák szóhasználatnál kicsit elõrébb haladtál és szókincs bõvítésre is fordítasz idõt a farmoláson kívül akkor majd beszélünk. Mister mester! 8) Igazad van és még Én akartam segíteni neked driver miatt. Tényleg elrontottam... várni kellett volna még felpörgetted a topicot 8))
kastil
Hosszabban akartam írni, de inkább csak annyi: normálisan leírtam neked, hogy mit csináltam volna helyedben (talán még nem lett volna késõ, hogy meggondold) erre te neki állsz fröcsögni hogy neked nincs annyi idõd és én milyen ügyes vagyok (persze, érezni lehetett a gúnyt)
reagálok rá, erre ignoreolsz 😄 fszfej

nem tehetek róla, hogy buta vagy és még tanácsot sem fogadsz el. 2 hét mulva ugyan úgy ragequitelsz majd mert ugyan olyan segg hülye leszel mint most vagy, csak épp körbevesz majd másik 100

az ilyen picsogós kurvák ugatnak le amikor szomorú tényként kezeljük a játék negatív részeit baszki...

mellesleg, legalább pörgött a topik lol.

Kastil ez egy fórum ember. nyugodtan át is ugorhatod és amit ti osztottatok itt süti repecet néven 3 hét alatt az meg tragédia volt szóval pont nek kezd el az okosságot osztani. simán skippelheted egy ember írását nem kell lereagálnod ,ha nem akarsz.. továbbá ,ha arra van idõd meg energiád ,hogy oltást leírj ennyi erõvel másra is használhattad volna a betûidet. Viszont szavamat adom Én skippelem a reakcióidat innentõl és nincs harag csak tárgytalan ! 8)
kastil
csak legközelebb majd kímélj meg a sütireceptedtõl (amit egyébként vmi érthetetlen nyelven írtál le, mint általában mindent) amikor éppen tele lesz a tököd és abbahagyod.

egyébként kurva sok idõ kell... egy mmoban az ember általában játszik napi 1-2 órát, annyi idõ alatt meg e jelenlegi eventen lazán megvan az 5-10g ha mákod van esik wing akkor az is 20g, de ugye kinek mit ér meg a karija. közben megnéztem, 15g az 500gem, 30as szinten megvolt kb.

Ügyes vagy akkor 8)) Én nekem nincs annyi iõm játszani és amikro bent vagyok inkább WvW-vel töltöm el ha lehet vagy dungeon talán.. pont ezért váltottam wowról mert nincs erre idõm.

Na szóval van valakinek ele dagger dagger tapasztalata? Meséljen milyen_?
kastil
szal törölted az összes karid ezért?😄 inkább farmoltam volna kicsit ha már itt az event... pikk pakk összeszedtem 70g-t 3 nap alatt... cofferekben nag ypénz van (volt, már alig ér vmit..)

Na végre megyek Piken Square-ra átmentem már csak az a kérdéses ,hogy warriort vagy elet huzzak még töröm a fejemet rajta. Majd holnapra megálmodom 8)
Mc Wolfy
na igen, a this is sparta feeling! 😄

jó volt, bár utána gyors volt a bosszú. mondjuk legjobb dolog az elfoglalt keepünk vistájánál a mélybe lökdösni az ellent😄

Mc Wolfy

ma reggel gondoltam kommandírozok egy picit. befoglaltuk fél ethernalt.
elõzõ vasárnap, guild missionok elõtt wvwztünk, gondoltuk szedjük már be SM-et, ha arra járunk, úgy lett. utána, amíg nyomtuk a küldiket, elvesztettük sm-et, de utána visszamentünk, és megint beszedtük. disz isz hóv ví roll!

Mc Wolfy
desolationon mi vagyunk aktív wvws guild, napi szintû játékkal. sajnos az utóbbi 2 hónap rányomta a kezét a wvwre nállunk is, de most megint fellendülõben van a téma. azért 2-3 mapot már megtöltünk megint. Az alkalmat mindjárt meg is ragadom és mutatok is valamit 😄

WSR sajnos fõleg PVE beállítottságú , kaptunk két erõsebb szervert, meg egy kis új PVE tartalmat , ezzel többek le se néznek WvW-re.
Amennyiben magyarokat keresel másik szerveren akkor Desolation, illetve Piken-t javasolnám.
Amennyiben csak nyerni akarsz akkor meg Vizunah-t bár ott sok magyar nem lesz😊

Alliance szokott rendszeresen WvW-zni péntek este illetve szombat 6 után de nem vagyunk HC WvW-s társaság ha ilyet keresel akkor a fent említett szervereken tuti találsz magadnak megfelelõt.
Mondanátok egy értelmes servert ahol jó és van is WvW mert elég goldom nincsen a gemhez ,de komolyan nagyon szívesen letörlöm az össze karimat és átmegyek mert Whiteside Ridge siralom ház! az össze Térképet a mások uralják kb 20 ember ,ha összejön akármelyik mapon az csoda!
Szóval hajlandó vagyok tisztára kezdeni az elejérõl csak valaki mondjon egy jó servert ahol lehet is rendesen WvW-i légyszi!
Szerintem ha ugyanarra gondolunk, akkor az a videón nem nagy látszik, de megnéztem ingame, én is látok egyfajta "zizegést" a növényzeten, miközben mozgok, ill. ráközelítve low res a növényzet. Szerintem ez ilyen (fullHD-ban is ilyen).
kastil
Másnak is csinál ilyesmit? Itt viszonlag jól látható, ahogy "zizeg" a növényzet, valamint a jég is kb ugyan azt csinálja, szinte minden apró dolog. Igen magasabb felbontás és supersampling mellett is, csak úgy kb slideshow lett volna a video.
AMD kártyám van legfrissebb driver, de próbáltam elmúlt pár napban kb 5 korábbit is, azokkal is ilyen.

Elõre is thx, ha esetleg vki reagálna.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)