63345
-
#59251 Underworld szerveren jópár Trial játékossal találkoztam. Le is nyomtunk pár Boss-t. Jó móka volt. -
Shaenis #59250 Queensdale-en kívül sehol nem láttam embert kezdő szinten, de ott voltak kb 20-an, futották a szokásos troll-oak-wasp-boar köröket. :) Ott érdemes szintezni jelenleg. -
Strayhand #59249 Jó, hát erre most nem tudok mit mondani. Kérdezd meg a trial játékosokat, hogy hol vannak. -
#59248 Hát ez egyértelmű, de mivel trial van kéne lennie playereknek is alacsony szinten, de NINCS. -
#59247 Nos, én tegnap kipróbáltam, de nem fogott meg a játék. Tényleg jobb volt, hogy előbb megnéztem. Valahogy nem fogott meg. Annó a TERA egyből magába szívott. Mint ahogy nagyon rég az L2 is. Itt ez most elmaradt.
Azért jó játékot kívánok Mindenkinek! -
Strayhand #59246 Most valószínűleg azért nem fogtok sok emberrel találkozni, mert akik nem a trialt tolják, azok folyamatosan az aktuális contentet csinálják. Minden órában 45 perces event indul, szóval szinte folyamatosan megy, magasabb szintű területeken. Szóval így nem nagyon fogtok tudni együtt játszani a régi játékosokkal, mert azok mással vannak elfoglalva.:) Nem tudom, hogy ezt direkt így akarták-e az Anetnél, vagy nem gondoltak erre... -
#59245 Sajnos egyet kell értenem, teljesen kihaltak a kezdő területek még így is. Kb 6 emberrel találkoztam. Pedig szivesen megcsináltam volna azokat az event bossokat. -
#59244 Pedig de, most léptem ki 2 óra játék után. Egy kezem megtudom számolni hány játékost láttam...
Ha megveszem "boltból" akkor, azt a cd kulcsot hogy tudom aktiválni? Mert ilyen lehetőséget nem találtam sehol. Az "upgrade to full version" viszont csak az ők vásárlós oldalára visz. -
#59243 Azt olvasom, hogy még el se kezdődött... -
Strayhand #59242 Igen, az meglehet, próbáld ki újjal.
@constellus
Szerintem inkább függ a nettől, de leginkább magától a játéktól. Nekem gyors netem és procim van, de van hogy egy percig egyenpáncélokat látok. Máskor meg pikk-pakk megjelenik a rendes páncél, teljesen változó. -
#59241 Nekem azt írja nincs trial lehetőségem. Régi accra nem működik vagy mi? -
HyperMonkey #59240 Annyi infót még mondanék (ha jól emléxem egyáltalán), hogy minden kasztnak vannak saját rúnái, amik olyan statokat adnak, ami neki kell.
Pl van egy rangered, ami egy DPS kaszt, neki power kell és precision meg crit (ha erre a tipusúra gyúrsz – mindjárt leírom miért írtam ezt). A ő rúnája a rune of the ranger. Ha ilyeneket pakolsz a cuccokba, akkor minden rúna ilyen statokat ad, a hatodik pedig egy kis extrát, pl +5% pet sebzést. Maxos gearbe (exotic) már érdemes a legnagyobb rúnákat beletenni, ami megadja mind a 6 bónuszt. Ezek az ún Superior rúnák. Tehát ha te a rangeredet crit-re akarod belőni, akkor érdemes a Superior Rune of the Ranger rúnában gondolkodni. De van más olyan rúna amik neki való statokat adnak, de a kasztnak szóló rúnák általában jók.
A rangernél maradva, van olyan player aki nem crit-es rangert akar, hanem condition (dot) dmg-est. Ő pl nem a rune of the rangert rakja bele, hanem olyat, ami condi dmg-re vagy a condi hatásának növelésére ad bónuszt. Ez lehet akár a rune of the necromancer vagy a rune of the agony. A nevekben nem vagyok biztos, de a mechanikája remélem érthető.
-
HyperMonkey #59239 A rúnákat kb így képzeld el:
Fejes (rúnaslot)
Vállas (rúnaslot)
Chest (rúnaslot)
Kezes (rúnaslot)
Gatya (rúnaslot)
Cipő (rúnaslot)
Ha mind a hat itembe azonos rúnát teszel, akkor lesz ugye 6 egyforma rúnád amik adnak bónuszt. De bónuszt nem csak 6 egyforma rúna ad hanem pl 4 is. De ha a 4 ad pl +5% crit-et, és még 2db ugyanolyat teszel bele, akkor az 5% crit mellé kapsz 10 powert (csak példák).
De ha pl az első kettőbe ugyanolyat teszel, a többibe meg egy másik félét, akkor az első kettő egyforma rúna ad egy kis bónuszt, de a másik 4db egyforma is ad egy bónuszt. Nyilván a legjobb hatást úgy lehet elérni, ha minden ruha darabba egyforma rúnát teszel majd.
-
TomStorm #59238 Bár lehet így culling nélkül már nincs is gép ami vinné 30-40 fps-el,tömegben-.- -
TomStorm #59237 Kell hozzá nagyon jó gép(mint általában minden MMO-hoz).Drága mulatság az de nem rossz ha van:) -
#59236 Helyesbítek. Most már megy a Trial! -
#59235 16-17 GB a játék, viszont még nem játszható a Trial.
Legalábbis engem még nem enged belépni. -
#59234 Mikor kezdődik a trial? Mert nem igazán egyértelmű a 12:01 am PDT Ez amerikai idő szerint, ma hajnali 00:01 vagy délután 1 perccel (de akkor szerintem pm lenne) ami CEST szerint este 9. Még csak most töltöm a klienst. Hány gb? -
constellus #59233 áá értemmár, hát nemazért de ez iy elég undoritó szerintem :D vagy cask az én netem nembirja, mert végigmegyek lions archba és mindenkin egységes acélpáncél, énmeg kis fekete thiefként suhanok a szemem meg kiég :D
Szerinted a nettöl vagy géptöl függ h betölti e? -
Strayhand #59232 Nem, az direkt ilyen. Eddig jóval kevesebb embert láttál magad körül mint amennyi valójában ott volt, hogy jobban fusson a játék (ezt hívják culling-nak). Ezt most eltörölték (ill. ehhez kapcsolódóan a graphic options-ben állítható a character model detail/quality), így egyből mindenkit látsz, de mivel nem tud mindent egy pillanat alatt betölteni a játék, először az alakokat tölti be, hogy tényleg láss mindenkit, de pár másodpercig csak egy alap skint húz rájuk, aztán amikor már eljut odáig, megjelenik rajtuk a rendes skin.
A kis letöltések javítások, hotfixek. Ebben a játékban nincs heti karbantartás, max olyan, hogy kiírja hogy új build elérhető, és x perc múlva újraindul. De ilyenkor az újraindítás után egyből játszható. Mondjuk félévente előfordulhat egy-egy tervezett pár órás karbantartás, egyébként csak akkor van leállás, ha valami nagyobb gebasz van. -
#59231 +1 én is vettem már tőle. Végre itt volt az ideje trialnak, nagyon kíváncsi vagyok a játékra már rég óta. Talán meg is veszem. Ha tényleg olyan mint amilyennek látszik. -
constellus #59230 tegnap is tölött le valamit a gw, ma is, de sehol semmi infót nem találtam, ezek ilyen kis javitások?
(mellesleg tegnap lions archban az emberek 95%a ugyan olyan páncélban volt, videokártya bug vagy mi okozhatja? -
#59229 Huhh, igen egy kicsit magas még:)
Várom már a holnapot. Igaz, csak este 7 fele tudom kipróbálni. -
constellus #59228 nem csk segiteni, 67esen is a kezdö 1-15 ös szinten fejlödök az eventekböl:D nem ad sokkal kevesebb xp-t és kis loot is jön amit szétszedek és huzóm a profot.(csak h ne legyen zavaros: lvl 1esen 200-300 at kapsz eventér, én 45 ös területen 7k körül kapok, a lvl 10esen meg 4-5k, szóval jól be van ez skálázva,) a küldetések hiányára annyit, hogy van itt küldi, nem olyan rengeteg, de pont elég, mellesleg ottvannak a Visták, wpék, skillpontok, stbstbstb ezekér mind kapsz xpt, na meg az eventek amik az én játékstilusomban az xpm 80%át töltötte ki eddig -
Strayhand #59227 Minden páncélban és fegyverben van egy slot, amibe vagy mindenféle gemet rakhatsz, amik általában nyers statokat adnak, vagy pedig rúnát (páncél) ill. sigilt (fegyver), ezek egyedibb hatást adnak az adott tárgynak (pl. fegyóba esély életszívásra). A rúnákat úgy kell elképzelni, hogy egy setet alkotnak aminek van 6 szintje (ennyi páncéldarabod van, az ékszerekbe csak gemet lehet), minél többet raksz egy adott rúnából a páncéljaidba, annál erősebb lesz ill. extra hatásokat is el lehet érni vele. Egyes cuccok már alacsony szinten is eleve rúnázottan esnek, az ilyen tárgyakba ha pl. nem tetszik a rúna, felül lehet írni egy gemmel vagy akár másik rúnával. Az elején ez a rúnás dolog kicsit furcsa.:) -
#59226 Bárhova bármikor oda tudsz menni, minden területnek megvan, hogy az hányas szintű, ha ennél magasabb szintű vagy, akkor szimplán a szinted mellett megjelenik a terület szintje, ergo le vagy skálázva, a tulajdonságaid a területnek megfelelő szintre vannak csökkentve .
Azaz 80-as fullos karakterrel is mehetsz akár 1-es karival partiban . -
Bandeeka #59225 Ha jól értelmezem a FAQ-ot akkor ha én elkezdek játszani és fejlődök és ismerősöm később elkezdi visszatudok menni neki segíteni a kisebb területre? Vagy új karit kell kezdenem -
#59224 Köszönöm, már regeltem is, és a launchert is szedem. Nagyon kiv vagyok a játékra.
Enchantolás van a játékba? Milyen következményekkel jár ha faild?
Bandeeka - az a FAQ nagyon ott van :) -
Bandeeka #59223 Megtaláltam a FAQ-ot elnézést a felesleges kérdésért -
Bandeeka #59222 Sziasztok!
Aki most kezdi el annak vmi jó tanács? Észre vettem nincsenek küldetések akkor hogyan lehet fejlődni? Szeretném mihamarabb elérni a max szintet erre szeretnék vmi tanácsot kérni.
Ne értsétek félre nem rohanni akarok de nem igazán értem hogy lehet küldetések hiányába haladni
Köszönettel Bandeeka -
Berin01 #59221 WvW-re se rossz választás :)
Ja felvétel még mindig van nálunk, akit érdekel, ingame vagy itt privátban megtalál . -
TomStorm #59220 Meglátszik bizony.Spvp-sek ajánlott a Deso! -
#59219 Nem kell várnod hétvégéig.
Elméletileg már holnap délelőtt indul a móka.
Amúgy találtam Deluxe kiadást is - bontatlan, fóliás verzió, csupa extrával 10 000 Ft-ért. -
#59218 Köszönöm Mindenkinek!
Akkor előbb megvárom a hétvégét. És akkor valszeg a sima verziót veszem majd. -
#59217 A mailben egy linket kapsz ami visszadob az oldalra ahol megtalálod a kulcsot.
Többször vásároltam már go2arena-ról semmi problémám nem volt. Árban a hardveraprós tényleg jobb viszont szóval érdemes utána nézni annak is. :)
-
constellus #59216 az ilyen sufnikkal vigyázatok, biztonság kedvéért én a gw2 oldaláról vettem,drágább egyértelmü de ott tuti megkapod..
amugy a deluxe verió egy elite spellt ad, aminél magasabb szinten sokkal jobbak vannak rudomásom szerint.
és ha van idöd kedved napokat farmolni akkor ingame is upgrade elheted az accot deluxe-ra és a spellt is megkapod(ismétlem ugyhallotam nem éri meg) -
#59215 Várj még vele!
Előbb próbáld ki a Trialt és ha tetszik a játék, csak akkor vedd meg!
[URL=http://hardverapro.hu/apro/elado_gamecardok/hsz_201-250.html]Amúgy ezt a "boltot" jobban ajánlom.[/URL]
Megbízható a srác és jobb áron van itt az EU-s nem használt Guild Wars 2 kulcs, mint az általad linkelt oldalon.
Én is a Trial verzióra várok. Ha tetszeni fog a játék, akkor azonnal veszek a sráctól egy kulcsot és játszom a teljes játékkal. -
#59214 Eladó egy üres GW2 account a hozzátartozó e-mail címmel együtt.
6000 Ft, további részletek privátban. -
#59213 Link
Ha itt ezt ma megveszem, akkor ez jó lesz? Csak arra kell figyelni, hogy EU-s legyen, ugye?
Valamint a vétel után, mailbe kapom meg a passt? -
#59212 Azért a Guardian meg Elementalist - buildtől függően - elég szépeket tud gyógyítani a bagázson .