63345
-
Tharus #59291 Megvettem a játékot végre én is nyomhatom ezerrel. Köszönet Mukikának
Desolation szerveren vagyok, szeretnék csatlakozni egy jó guildhoz. Pm- ha valaki bevenne egy jó csapatba. Előre is köszi -
#59290 Egyelőre csak fegyverekből van legendary, ruházatból és egyéb felszerelésből nincs. A legendary önmagában annyival több mint az exotic fegyver, hogy valami speciális - a készítői szerint fantasztikus - skinje és effektje van. Ennek ellenére a játékosok többsége szerint mint ronda, vagy rondább mint sok más, egyszerűen megszerezhető fegyver. Még annyit kapsz a legendary fegyverhez, hogy lesz egy ikonod a karakterválasztó képernyőn a többi mellett, meg kapsz 50 achievement pontot.
Pedzegettek új legendary fegyvereket a készítők a jelenlegiek népszerűtlensége miatt, sőt, idén február-márciusra voltak ígérve, de azóta sincs egyetlen új legendary fegyver skin. Illetve írták, hogy az armorokból is majd lesznek legendary-k, de az valószínűleg évek kérdése a fentiek tükrében. :) -
constellus #59289 Szal exotic statjai a maxosak, köszi !:D -
ezustszem #59288 A legendary - k statjai egy az egyben megegyeznek az exotic al. Hogy megeri e? Sokkal ritkabb vagy esetleg megtetszik a kinezet. A dragabb exotic cuccok arat pedig a piac hajtotta fel. -
constellus #59287 Bocsi a noobkérdésér de:D
Most lettem 80 nemrég, és exotic gear a max, utána legendary? megéri farmolni a legendary-t? jobb e annyival az exotic nál? és több féle exotic cucc van aminek a statjai ugyan azok, mégis sokkal drágábbak, miért? csak a külseje miatt? -
#59286 nekem nem volt problémám firefox alatt. soha. semmivel. -
#59285 IE a király. Üdv a közösségben. :) -
#59284 Sikerült. Böngésző probléma volt valóban. De nem gondoltam volna, hogy pont a Firefox szívat meg. Internet Explorer böngészővel gond nélkül sikerült regisztrálni... -
#59283 Próbálj más böngészőt. -
#59282 Hol tudom a serial kódot beírni a már meglévő profilomba?
Mert próbálom a regisztrációs oldalon hozzácsatolni a serialt a már meglévő Guild Wars 2 accountomhoz, de folyton visszadob az alábbi hibaüzenettel:
400:49:1014:8000:986 ErrPermission StsGate: permission denied 'Auth/GetUserInfo', {not logged in}
Pedig be vagyok jelentkezve... -
#59281 a mi guildünk pl deson van. várunk szeretettel, ha már legálisan vehetsz alkoholt -
Tharus #59280 Köszi a válaszokat -
Robe77 #59279 Szervernek Desolation vagy Piken Square leginkább. -
#59278 Itt van 7500 Ft-ért is.
Megbízható ez a srác is, bár én a CD Galaxis-tól rendeltem meg.
Maradi vagyok, így kell nekem a tok és a játék lemezei is. Az már csak hab a tortán, hogy könyvet is kapok ajándékba.
Kicsit soknak érzek 7500-8000 Ft-ot egy egyszerű kódért. Ennyi pénzért nekem már kell valami fizikális dolog is. Igaz 9990 Ft a CD Galaxis-nál, de 0 Ft a postaköltség és 2500 Ft a könyv bolti ára, így az is olyan, mintha 7500 Ft-ért venném meg a játékot, csak dobozt is kapok hozzá. Nem csak egy kódot mailben.
Illetve, az itteni fórumozókhoz egy kérdés: Melyik szerveren játszotok (illetve melyiket ajánljátok)?
-
Hitmanus #59277 Hali! Szeretnék kérni egy jófajta Necromancer buildot szintezésre. Előre is köszi -
Sigmarion #59276 Sziasztok.Eladnám a Gw2-es accomat 8 ezerért.Értékelhetö karakter nincs rajta.Érdeklödni privátban. -
rastachris22 #59275 Üdv srácok!
Esetleg valaki nem válna meg a gw2-es accountjától egy diablo 3 accért cserébe?
Van egy 60-as monk, egy 35-ös demon hunter és egy 31-es wizard rajta.
Privátban megdumálhatjuk, ha valakit érdekel! -
#59274 többit válaszolták, de egy acc egy ember. -
#59273 Hirtelen ezt találtam legolcsóbbnak, többször vásároltam tőle, megbízható.
Hátha van ennél olcsóbban is, majd a többiek megmondják. :) -
Berin01 #59272 A kezdő területet érdemes kimaxolni eventek segítségével megcsinálni a szíveket. Amennyiben ez nem elég akkor van másik fajnak is kezdő területe amit lehet csinálni, minden faj fővárosában van egy asura gate amivel átlehet menni lion archba és onnan bármelyik faj kezdő területét meglehet látogatni.
Nagyon figyelni kell az armor és weaponok szintjeire is mert kis szinten elég gyorsan fejlődik az ember , és pillanatok alatt kinövi a cuccait:) -
Tharus #59271 Sziasztok
Volna egy pár kérdésem. Ki próbáltam a triál verziót nagyon tetszik a játék.
1. Ha megveszem a játékot akkor csak egy accountot lehet használni? Értem ez alatt azt, hogy ha két gépre felteszem akkor használná a párom és én is két külön karival egyszerre, lehetséges ez?
2. Használtan érdemes megvenni ezt a játékot? Nem átvágás az egész?
3. Ha valaki tudna egy jó linket ahol legolcsóbban lehetne megvenni, megköszönném.
Köszi a válaszokat -
#59270 Én ott kezdtem és azt kell mondjam este láttam vagy 10 playert, ez már haladás. Viszont ugyan ott ragequiteltem mint bétába. Lehet valamit én rontok el, de ha átmegyek kövi területre 2 szinttel alacsonyabb vagyok és ha rám jön 2 mob azonnal seggbeszexualizálnak. Ötödik halál után meguntam ugyan ott ugyan azzal a karival mint bétába... deja vu -
Berin01 #59269 Desolation-t tudom ajánlani mindenkinek aki most kezdi a játékot , van magyar guild bőven lehet válogatni, és miden játékformát lehet játszani, mindenre akad ember elég.
Aki kiskarival kezd és nem Desolation-on, vagy Pikenen esetleg Whiteside-n kezdet de szeretne nagyobb magyar közösséget maga körül az tud ingyen szervert váltani ha minden karakterét törli az account-ról akkor válthat és kezdheti újra a karakter húzását érdemes átgondolni hova mész mert később sokkal többe kerül a szerverváltás ha meggondolod magad.
Mindhárom szerveren vannak magyarok akit viszont WvW is érdekel az Deso-t vagy a Piken-t válasza új otthonául. -
TomStorm #59268 Pedig az népes szerver.
Van 'Guest opció szerver választásnál azzal át tudsz menni szintezni esetleg Desolation-ra(itt azért többen vannak délelött is).
Guild-ben benntmaradsz,látod ugyanúgy mit írnak,bonuszokat megkapod.
Egy nap max.2 guesting van
-
#59267 Underworld szerveren vagyok. Csak délelőtt volt pangás. Késő délutánra/estére már minden eventnél sok játékossal találkoztam.
Baromira tetszik a játék.
Még nem tudom, hogy a dobozos verziót vegyem-e meg belőle (amihez most ajándék könyv is jár) vagy csak egy Serial kódot...
De jó lenne mielőbb újra játszani vele!
Amúgy ti milyen szerveren vagytok? -
Strayhand #59266 Az a vicc, hogy 1-2 hét múlva többen lesznek trialosok nélkül is a kezdőhelyeken. Most konganak az ürességtől, mert mindenki a clockworkös eventeket tolja, amik magasabb szintű területeken mennek, és jóformán folyamatosan. Amikor nincs ez az event, hogy elszipkázza az embereket, akkor mindig sokan vannak a kezdőhelyeken, mert ott is vannak world bossok, meg championokat is ott ölnek egy csomóan. -
#59265 szintezésnél még kb tök mindegy. úgyis újra rakhatod 60-nál, utána pedig fillérekért. én longbow/greatswordot ajánlom, esetleg longbow/sword+ami tetszik -
TomStorm #59264 Melyik szerveren vagytok egyébként akik itt panaszkodnak a low pop.-ra? -
#59263 tundnátok ajánlani egy ranger buildet szintezésre? 43-as vagyok, longbow/axe-warhornnal tolom.
mire érdemes rakni? -
#59262 egy hét fölhúzni egy karaktert teljesen kezdőként, azért nem nagyon vannak. -
#59261 Baromira tetszik a játék - meg is fogom venni, csak kicsit nehéz és sajna kevés emberke van alacsony szinten.
És az a kevés is gondolom Trial játékos, akiknek java része hamarosan "megszűnik".
Ettől függetlenül rengeteg időt bele lehet "ölni" és szórakoztató a dolog. -
Tusy #59260 - ez egy világvégi falu, szóval itt ennyi. Ezért gondoltam mobil-netre (arra kértem segítséget). WoT wifi-n megy 1000L, legfeljebb tolom azt -
#59259 Ha nincs messze a router, akkor kérd meg, hogy használhass UTP kábelt a wifi helyett. Vagy előfizetsz saját netkapcsolatra. Mondjuk furcsa, elvileg 10mbit a legkisebb csomag is és kábelen megy a Vidanet. Vagy sokan használjátok egyszerre, vagy erősen alul van méretezve az infrastruktúra. -
Tusy #59258 - nincs kábel. Ahol a szállásom van ott ilyen mindent-egyben TV-telefon-net (VidaNet) előfizetést oszt meg a tulajdonos. Hét közben 0.5Mbps körüli a le- és feltöltési sebesség is, most a letöltési felment 2.5-re -
#59257 Adsl/kábel nincs nálad? Illetve a wifi hogy van, valakiét lopod? :) -
Tusy #59256 - talán ezt a megoldást (kihalt kezdő) választották a lag hegyek ellen ami eddig volt jellemző 1-1 nagyobb esemény alkalmából
- más ... wifi nettel folyton kidob így be akartam lépni mobil netről amire ~1.5 óra múlva (tegnap meló előtt ~2 perc volt mire megjött) kaptam meg a levelet ami viszont nem a belépést engedélyezi hanem egy "Bad Request" üzenetet tartalmaz. Ezzel mit lehet kezdeni? (gondolom semmit sem)
- milyen mobil nettel érdemes játszani? Én egy telenoros adatforgalom utáni feltöltős cuccot vettem régebben amivel az emailjeimet akartam megnézni (előző helyen az sem sikerült mindig, de az lefedettségi probléma volt), de a statisztikát nézegetve az ~10 játékóra alatt elvisz 1Gb adatmennyiséget ... és mivel folyton új címet ad így ez a beazonosítás is annyira biztonságos, hogy csak játszani nem tudok vele amikor lenne rá időm. 3000 Ft-ért kapok ~3Gb adatot (lehet, hogy csak 2.4 Gb) amivel itt tudnék ~1.5 napot játszani. Az előfizetéses cuccokat nézegettem de azok sem tűntek olyan acélosnak és ezért érdeklődnék, mivel lenne érdemes nyomulni (olyan havi 5000Ft még talán beleférne az előfizetésbe, különben marad a Wot, az jól elmegy az itteni wifi-ről is). Őszintén szólva az idő alapú elszámolásnál még ez a feltöltős megoldás is szimpatikusabbnak tűnik, vagy csak nem látom át jól a dolgokat (feltöltős mobil telefonom van, szóval ilyen-olyan kedvezményekre egyik szolgáltatótól sem számíthatok) -
#59255 én egyszerűen újra osztánam championokat. eddig elkerülendő problémák voltak, most már probléma, ha nem kerülnek elő :D minden térképre x champion, kezdőkre több, mert azok nagyobb térképek. -
Strayhand #59254 Hát igen, ez így elég érdekes... Benéztem norn kezdőre, az NPC ott álldogállt a Maw-hoz és jó ideig senki nem volt aki elindítsa... futottam egy kört, de tényleg csak pár trialos lézengett itt-ott, aztán végül valaki beszélt vele és vagy 7-en lettünk Maw végére. Ezt megint nem gondolták át eléggé.:) -
#59253 Szerintem marketing-szempontból ezt eltolták, akár véletlen, akár direkt így akarták. Most a trial-osok mind azt hiszik, hogy ez egy kihalt játék, miközben a mostani content miatt a magasabb szintű térképeken annyian vagyunk, hogy már overflow szerverek nyílnak. Szerintem pont a kis területekre kellett volna ezeket rakni most a trial alkalmával, és láthatnák hogy itt aztán van rengeteg online ember és bőven van mit csinálni a játékban. -
#59252 Én ma kezdtem a triallal és én is észrevettem hogy a chat ezekkel van tele.Egyáltalán van valami értelmük?