63345
-
CortezK2 #59331 Grat, neked aztán van szabad időd :D Gondolom azért hiába ment fel az ára, csak megtartod ;) -
#59330 Asszem a legjobbkor craftoltam le a legendarymat. laza duplába kerül a precursor most és 2349 aranyon áll épp kudzu. ami kb 1000 golddal több, mint pár hete. -
#59329 nem kell, nem működik épp tp. mindenki ezen sír -
DarkBlade #59328 2012.06.02 -én vettem meg az alap játékot, arenanet -től.
Játékon belül vettem meg rá a digital delux upgradet.
Most meg játékon belül a tp -n nem tudok eladni, azt írja hogy: Upgrade to full account to use this feature. Go to buy guildwars2.com, or click the upgrade button on your screen to upgrade now!
Upgrade button talán a holdon van, mert sehol nem látni. xD
Írjak supportnak? -
#59327 MadWolf.5392
köszi! -
#59326 A létszám miatt nem olyan egyszerű mint egy alacsony fős guildnél. Teamspeaken mindig van élet és a guild mission,wvw alkalmával mindig jó a hangulat. Azon kívül meg a guilden belüli dungeonözés egész napos. -
#59325 Ha egy nagyobb Guild-ra vágysz - ott a Variance guild (bár ez nem annyira összetartó banda eddigi tapasztalataim alapján).
Ha családiasabb, de összetartóbb Guild-re vágysz, akkor Super is Ready. Itt sok jófej emberke van.
Milyen néven játszol, mert akkor felveszlek Friendlistbe. Én is Piken Square szerveren vagyok - ahogy sok más honfitársunk is. -
#59324 Kipróbáltam ezt az LFG-s dolgot, beírkáltam mindent, de a listában nem jelentem fél óra frissítgetés után se .
Majd újra próbáltam és ugyanez .. Mit ronthattam el ? -
#59323 piken square szerveren van valami guild, ahova beléphetnék? uncsi egyedül
-
#59322 ranger peteknek nem annyira :D -
#59321 Ez az új tekila elleni küzdelem egész jó lesz. -
Pilutika #59320 reszeg vagyok!!! -
constellus #59319 Engem már beengedett. -
Conqvistador #59318 Nem elromlás. Vélhetően a szokásos péntek esti frissítés okozza.
Bár a fene se tudja. -
#59317 Ok. Csak így kizárva, hogy nálam van a hiba :) -
Reiki #59316 Nem tudok en se, mikor romoljon elha nem pentek este ? :) -
#59315 Nálam is ez van egy ideje . Türelem . -
#59314 Ti be tudtok lépni? Nekem nem kommunikál a Login szerverrel jelenleg :( -
#59313 Ez így van, pláne hogy yt-n már megnéztem mi vár rám, de elvileg ugye Southsun Cove szigetére csak a sztori teljesítése után lehet bejutni, karka shell-t márpedig csak onnan lehet rekvirálni, amiért IGEN jó cuccokat lehet venni . Ha jól tudom . -
Strayhand #59312 Ugyanúgy. Mindegy melyik szerveren vannak, rájuk tudsz whisperelni, ahhoz nem kell bemenni a dungeonba. -
#59311 Üdv!
Ma én is beszereztem a játékot,aki most kezdi (kezdte) vagy 20-as szint körül van nyugodtan vegyen fel!
ID: roolandsan.5169 -
#59310 üzenni lehet más szerveren lévő játékosra. sőt! vendégeskedni át lehet menni bármikor, bárhova, ingyen! a szerver csak a wvw szempontjából számít -
YakHead #59309 Ezt az lfg oldalt nem nagyon vágom. Azt értem, hogy az dungeon-ök egy szerveren vannak és így rá tudok whisperelni más szervereken lévő játékosokra, de amíg nem vagyok velük egy dungeon-ban akkor hogyan lehet rájuk whisperelni? -
#59308 azzal az a baj, hogy iszonyat hosszú... és unalmas. jutalom pedig nuku -
#59307 Este érek inkább rá, de ha van másik 3 ember is, TS-kapcsolattal, szólj :D -
#59306 Nem nagyon akarnék külfölni idegenekkel menni, abban bíztam, hogy a guildemből valakik hajlanak a dologra, de nem ... -
constellus #59305 Delelott raerek thieffel, erossedori ingame nevem, irj ram :D -
#59304 lfg-n keresél már? -
#59303 Nem olyan sok az, ha valakikkel rendszeresen együtt tudsz farmolni érte. Nekem pl. a sztorim utolsó küldije várat magára időtlen idők óta, mert nem találok másik 4 embert aki jönne velem Arah sztoriba :D -
empie #59302
Én ITT vettem és semmi gondom nem volt. Megkaptam időben! -
#59301 ez valóban igaz. legendaryt úgy tervezték, hogy tenni kelljen érte. Mondjuk ha nem akarsz farmolni, akkor trading postolhatsz is. pl az általam ismert leggazdagabb játékos pvpzik csak szinte. jó üzleti érzéke van és a pénzből többet csinál. -
MaRee #59300 Boldog Szülcsinapcsit GW2! -
Strayhand #59299 Jó, de aki most áll neki, annak még meg kell szereznie az ectot meg a T6-ot is...:) És ez akkor is farm, ráadásul zergelés formájában, ami a legunalmasabb dolog, amit el tudok képzelni. Én lemondtam róla, hogy valaha legendary-m legyen, igaz nem is vesztek sokat a pónilövő íj meg a bohócpisztoly személyében... Mondjuk a tőrnek örülnék, de ez van, casualnak nem terem legendary. -
#59298 Kudzut kb 1 hét alatt szedtem össze pavilonos event alatt. előtte volt kb 70 goldom és minden t6 matiból úgy 100. ecto már megvolt, de nem az a tétel. -
constellus #59297 Énis szeretem az ilyen "nekemvan nekednincs blee" cuccokat, csk amikor utánaolvastam, és kiderült mennyi mindent kéene farmolni ozzá, naaagyonnagyon megijedtem:D márcsak kikénetalálni valami jó kis g farmot és ugy ugy legalább a fele alapanyagot megvenném, de igy nemtudom hogy belevágjak e, mert tényleg rohadt sok:D -
#59296 Illetve a mostani patchben azt ígérték, hogy néhány legendary fegyver kinézete kap egy kis optikai tuningot. Gyanítom jobban fognak világítani, stb...
Szerintem megéri összerakni, de csak olyat, ami tetszik is :) -
HyperMonkey #59295 Vagy csillámpónikat lő ki mint a legendary shortbow :) -
constellus #59294 Igen olyan viragosat lattammar a foldon :D es ami skint kapok az 1000 res acsira abbol meglehet szerezni a tobbi felet is? Vagy csak eggyet valaszthatok az accra? -
#59293 most jönnek majd be az ascended fegyverek. a legendarykat hozzájuk erősítik, valamint majd a statjaikat szabadon lehet variálni. a legendaryknak extra effektjeik vannak. pl ködbe burkolódzol, virágok nőnek amerre jársz... -
#59292 írd meg nekem az ingame neved, ha már vehetsz legálisan alkoholt. :)