Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akinek fps problémái vannak, próbálja ki a Razer Game Boostert. A hivatalos fórumon találtam, nekem bejött a progi, nagy wvw csatában az 5-10 fps felment stabil 20-ra (persze leglowabb grafikán ;D) és ahogy olvastam másoknak is használt.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Marfy
Köszi!

Fodrász nincs, de gemért vehetsz cuccot amivel változtathatod.

Marfy
Van fodrász a játékban? Avagy lehet hajat változtatni?

Az rossz, akkor sok sikert, ha hajnal 3-4 körül próbálkozol szerintem menni fog.

Két napja próbálok szinte minden idõpontban átmenni, eddig esélytelenül, de azért hátha. Annyira nem a szerver érdekel, csak a guild átköltözött én meg lemaradtam <#rinya>

Desot hajnalban próbáld, mert az egész nap full. Ha felkerül elsõ 3-ba wvw-n, akkor ismét odaköltöznek pár százan/ezren, és hajnalban is full lesz, de sok szerencsét ha mindenképp oda vágysz. Ráadásul az elsõ 3-ban ott vannak kedves kanadai barátaink is, élmény lesz majd a wvw.

Küldtem privát üzenetet!
Marfy
Merre lehet most olcsón megvenni a játékot, vagy esetleg van valakinek eladó?

Üdv

Running
Na igy már jó lesz 😊)))

Van valami használható server status oldal hogy ne kelljen folyamatosan belogolva lenni / kilogolni ha meg akarom nézni full-e még a deso?

frango
Ha úgy nézzük olyan mint a GW. Most pl. megveszed 7.500 HUF-ért és mindent megkapsz, ami a játékban van. Aki megveszi a játékot, annak annyi változik az eddigiekhez képest, hogy nem kell játékidõt venni. De a teljes F2P-eseknek is csak annyi a lényegesebb megkötés, hogy csak 2 karakterük lehet meg 1 bank slot. Kb. csak ennyi.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Arra van valami megoldás, hogy ha betelik a stack, akkor ne kelljen mindig LA-ba rohangálni, hogy elintézzem a FORGE - CRAFT STACK - VENDOR kombót?
bl mit takar? aukciós házat? ha igen, ott hogy érdemes forgatni a pénzt hogy haszonnal végezz?

140 gold fölött nem igazán érzõdik. 😄
Am ha már elmész valahova, akkor ott elég simán össze is lehet szedni azt a max 5 silvert amit utazásra költesz.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

<#eljen> Én is nyomtam ma párat ki is szedtem tokenbõl a sisakot meg a bowot magamnak, és kb 2 gold plusz összesen. Negatívum viszont hogy sajnos annyira balfácán emberek vannak pugban hogy lehetetlen néha megcsinálni egy runt normálisan.

12-14 aranyat sikerült farmolnom a délután alatt COF path 1/2-bõl. Eléggé jó lootjaim voltak, csomó Molten esett. Tokenekbõl vettem RARE itemeket majd lebontottam õket, kb. 5 ecto esett. Szóval egész jól kerestem ma 😊 Megvettem a 60-as trait könyvet, 80-ra a felszerelést és még maradt 7 aranyam. Még gyûjtök hozzá és legyártatom az exotic Knight's Armor szettet.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

lotro

dave9004
olyan free to play mint a gw, vagy olyan mint a Lotro pl?
frango
Csak halkan jegyzem meg, hogy, aki szemezett a Tera-val (csak az elõfizetés gondot okozott) az nézzen rá az EU oldalra. F2P lesz a játék😊

LeWyTy
Nem akar valaki indokolatlanul boostolni?<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Guren
gw2-ben nincs olyan, hogy "kell"

fejnelkuli
Engineer-nek milyen stat-ra kell gyúrni?

Mondjuk amilyen mértékben abuseolják CoF p1-et gyanítom hogy a következõ patchben csinálnak vele valamit. Szóval addig farmoljátok amíg lehet 😉

spectRa xTra

Csak a WP-k közötti ugrálgatás viszi is rendesen. Lion's Arch-ból 2 ezüst alatt nem nagyon jutok el sehova. Egy-egy este akár 4x-5x is ugrálgatok. 😞
Na ja. 😄 Www, BL, pve, mindenhonnan jön a pénz elég simán. 😄

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

A tokenes-glob dolog tiszta volt, a 40% plusz pénz viszont elkerülte a figyelmemet (magic find miatt ettem eddig mindig, ha farmoltunk 😊).
Valóban nem érdemes beöltözni, mert mint írtad, ládára nem hat, lehúzza a statokat, mobot meg olyan sokat nem ölünk ott. Csak kipróbáltam, hátha. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

illetve BL-ban is lehet trükközni 20-30%os haszonkulccsal😄

helyesírási hibákért sry nem nagyon tudok editelni >.>

spectRa xTra

Magic Find nem hat a ládákból esett lootra szóval nem hiszem, hogy érdemes gimpelni a dps-ed ezzel lassítani az runt.

spectRa xTra

Omnomberryvel a bossokból 40% extra pénz esik. Az elsõ boss 15 silver, 2 cehstbõl fejenként ~11 silver utolsó boss 21 silver, erre jön rá a trashból és a ládákból esett szemét, ehhez kapod még bónusz tokent +26 silver.A második runnál csak 40 tokennel kapsz kevesebbet és csak utána kapsz kevesebb bónusz pénzt. Utána elmész LA-ba a tokenetbõl veszel sárga lvl70es armort és betöröd ectoért.

spectRa xTra

Mentem full magic findos setben is p1-et, egy rare nem esett, a kékeket meg zöldeket nem keresik az emberek. Azt értem, hogy elsõ runra összejön 1+g, de aztán amikor kevesebb token jön, mégis hogyan?

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Az én idõmben még nem voltak 10 perces CoF runok, mégis tele vagyok golddal. 😛

p1 pontosan 10 perc.

spectRa xTra

Running
15, mert a felét átrohanják.

frango
Azért nem 10 perc az...

Perpillanat a legegyszerûbben CoF p1 runnokkal lehet pénzt szerezni. Omnomberrys kajával kb 1gold egy run és 10 perc alatt meg van egy jó csapattal. 3-4szer érdemes lemenni ha nagyon kell a pénz.

http://gw2lfg.com <-majdnem mindig keresnek emebereket ha nincs csapatod

spectRa xTra

Nos, eddig én se nagyon tapasztaltam hogy olyan iszonyat gazdag lennék. A tippeket én is várom <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:

- Én már egy ideje rohangálok lvl80-on a sylvari rangerrel, de eddig még semmit nem vettem vendortól. Mikor esik valami jófajta cucc, akkor lecserélem az addig használtat. Illetve story mode és map teljesítéskor kapott cuccokat is használgatok.
- Hol érdemes JÓ cuccokat nézni, ha vásárolni szeretnék? Van valami speckó vendor vagy az aukciós házat nézegetitek?
- Ezek tényleg adnak annyi pluszt, amiért megéri irtózatos összegeket rádobi?

WwW-n abból jön sok arany, hogy ha elkapsz egy jó csapatot, akivel folyamatos menés és harc van, akkor ugyebár állandóan "Event Completed", másrész a killek utáni loot elég klassz cuccokat tartalmazhat.
Wvw-n hol jön sok arany vagy mibõl? Én most két napja ráültem elég masszívan a wvw-re, de nem igazán lettem gazdagabb pedig sok keepet meg ilyesmit elraktunk, egy-két ezüst a reward mindig. Lootból meg csak trash esik szinte.

j0nNyKa
www, vagy (szerintem) mégjobb: fractal

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

fejnelkuli
Köcce!

LeWyTy
A Piken Square-n keresek guildet.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sziasztok!
Végre meglett a 80-as szint. Megvettem a Knight's Gladiator (RARE) szettet 80-ra. Az axet + shieldet egyelõre nem tudtam mert nincsen rá keret! Ezért is írom ezt a hozzászólást! Tudnátok nekem tippeket/ötleteket adni hogyan lehetne aranyat szerezni ? Mert jelenleg szetten kívül semmim nincsen amivel elkezdhetném a 80-as pályafutásomat a játékban.
A válaszokat elõre is köszönöm!

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

JaSoN HuNTeR
Nekem nem tetszet a GW1 pedig megvolt az összes rész. GW2 nagyon király lett.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

A régi videóik jobbak. Mint ahogy a Gw1 is jobb ,mint a 2. sóhaj... azok a régi gw1-es idõk..

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

McHaals
a rangerrel jutottam eddig a legmesszebb, meg a warriorral, nekem ez a kettõ jött be a legjobban.
a guardianom valahol 14-es szint körül megakadt...
de lehet nekiülök és felhúzom valamelyiket 80ra, ha már 2 hónap után visszakaptam az accountomat 😄

MadWolf#11626

McHaals
mennyire otthon vagy a fõdmûvelésben 😄

MadWolf#11626

Elég jó mind, szerintem a mesmer és az elementalist kicsit mozgósabb. A legkényelmesebb a ranger. De ez csak magánvélemény. Bár a guardian is elég masszív.

a földmérõ