5506
szerinted?!
  • Aquir
    az ilyen visszatérés a 4. könyvnél a Föld megsemmisülése előtt történtekre, ahová Arthur a Föld-megsemmisülés utáni kalandokat követően visszatér a Földre! :) Ennek csak ici pici "a delfinek elmennek"-töredékét tették be a legelejére a filmben :)
  • fsgh
    akkor jó:) mondjuk fura hogy a viszlát és kösz a halakat 4.könyv aztán az első rész filmesített vltozatán meg az eleje
  • Aquir
    ahogy látom a hátukon az első kettő 990 a többi három 1290Ft volt :)
  • fsgh
    ok thx a tájékosztatást minden téren:) nem sokat szoktam olvasni szinte semmit de ha valamire rákapok:)) a héten még beszerzem mind az 5-t remélem nem drágák:)
  • Aquir
    ez az öt könyv a teljes Galaxis Útikalauz :)
  • fsgh
    és ennyi nem is lesz több könyv?be van fejezve? mert ha már olvastad akkor tudod hogy lesz-e folytatása vagy az 5 kötet végleges
  • Aquir
    Hát ilyen felemásra volt összegyúrva a film, pár olyan résszel amik meg sem történtek a könyvben, de nagyrészt persze az első rész van benne :)
  • fsgh
    Harry Potterhez képest semmik:DDDD elolvasom reggelire:DDDD (700 oldalas hp-t 3ésfélnap alatt olvastam el:)) )

De poén!!!és ennyi nem is lesz több könyv?be van fejezve?:) akkor ezekszerint lesz még több film is (remélem mert akkor olvasás után jó megnézni hogy el életre a vászon:) )
  • Aquir
    Galaxis Útikalauz Stopposoknak: 190
    Vendéglő a Világ végén: 224
    Az Élet, a Világmindenség meg Minden: 193
    Viszlát, és kösz a halakat!: 199
    Jobbára ártalmatlan: 255 :)

ilyen kisebb méretű könyvek :)
  • fsgh
    ok!hát ha van olyan jó mint a film akkor lehet nekiugrok! 5 részes:OOOO hány oldalasok?:OO
  • Aquir
    Igen. A könyv az alap!!!44 :)
  • fsgh
    a könyvet még saja nem de lehet elolasom:) van olyan poénos és elgondolkodtató mint a film?:)

(depresziós robot rulez!!:DDDD)
  • Aquir
    jelen a könyvet is elolvastad, ugye? :) (az ötrészes trilógiát :D)
  • fsgh
    ki látta a Galaxisi utikalaúz stopposoknak című filmet?? aki még nem és érdekli az élet fura dolgai az néze meg mert 1.jót lehet rajta röhögni:) 2.érdekes,elgondolkodtató:)
  • sz4bolcs
    Ez már kezd erre hasonlítani. :D

Aki még nem látta feltétlenül nézze meg, van benne irónia vaaan.
  • sz4bolcs
    hopp micsoda megfigyelő vagy. :D
  • Aquir
    Hát.. ugye a tanulság nem az hogy a nagyvárosok hibásak vagy hogy valaki elpusztítja a Földet (a Föld is ott hevert a többi kidobott között), hanem hogy nem tudta megteremteni a felhőtlen boldogságot 10000-szerre sem, mert ez egy lehetetlen feladat, mindig lesz 'rossz' az életben =)
  • SRobert
    Szeretjük az életet. Hidd el.
    És amire próbáltam célozni:
    A Föld felrobbantásáról beszélni nem egyenlő sem a tényleges robbantással, sem a vággyal, h ez megtörténjék. :)
  • Ron Ragm
    Egy szó sem volt arról hogy baj lenne az élet jó oldalát nézni, sőt. Javaslom inkább olvasd végig figyelmesen a topicot mégegyszer (még az általad betett kis animáció előttieket is!)
  • Hajnalcat
    Nem vagyok magas lón, csak próbálom az élet jó oldalát nézni...De néha nem megy az ilyen hozzászólások miatt. Köszönöm.
    Neked az jól esne, ha majdnem szó szerint leh*lyéznének? Nem hiszem.
  • Ron Ragm
    Pedig csak le kéne szállni a magas lóról és akkor nem rontanák el a szép napod.
  • Hajnalcat
    Huh, kösz, ez igazán jól esett...

(Most rontotta el valaki a szép napomat. Amúgy is b*szottul pesszimista vagyok magammal szemben, hát ez még igazán kellett hozzá.)
  • Ron Ragm
    Na jó, segítek, de csak mert olyan rendes gyerek vagyok ám.
    Buta vagy, ami még nem is lenne baj, de valami olyan lenéző és flegma stílussal mutatod ezt ki, hogy az ember a fejét fogja.
    Folytathatod ezt a "mindenki hülye csak én vagyok helikopter" stílust, de akkor ne csodálkozz ha ugyanúgy reagálnak.
  • SRobert
    nem nézlek le, mielőtt azt hinnéd...
  • Hajnalcat
    Nem szoktam nagyon könnyen megsértődni, de ez már tényleg sok, hogy mindenki lenéz...
  • SRobert
    És mond csak, miért?
    tán azért, amiért képes vagy azt kérdezni, hogy:
    Most nem azért, de ez hogy a fenébe jön ide? :S
  • Hajnalcat
    Most nem azért, de ez hogy a fenébe jön ide? :S

És mond csak, miért?
  • SRobert
    Jajj baszod, ha azt írom ide, hogy ha elfinganám magam egy étteremben, akkor csúnyán néznének rám az egyenlő azzal, h fingani akarok egy étteremben?

Meg ne sértődj, de kezdem érteni, h miért vannak rád ennyire kiakadva...
  • Hajnalcat
    A saját lelkemnek fájna.
    Amúgy tök nyugisan elbeszélgettek erről az egész eltűntetéses dologról. Miért? Miért kéne mindenkit eltűntetni? Miért kéne azt a sok szépet, amit a természet adott, megsemmisíteni? Én pl. most nagyon boldog vagyok, bár nem volt ez mindig így, szinte minden apró dolognak örülni tudok, a pillangóknak, katicáknak a kertben, sőt, még a méhéknek is, amik körülöttem röpködnek, pedig allergiás vagyok rájuk, és mégis, annyira aranyosak. Nem értelek titeket, miért kéne mind ezt a szépséget eltűntetni. Miért? Egy okot?
    Nem csak a rossz oldalát kéne nézni a Földünknek, hanem a jót is.
  • Ron Ragm
    Lelkiismeret?
    Amúgy nem volt benne sehol hogy esetleg elpusztította volna a bolygó lakóit, hanem egyszerűen csak eldobta és magárahagyta szvsz
  • Ron Ragm
    Sértődj csak meg, az mindent megold. Nehogy elgondolkodj miért lennél naív, az még a végén megárt.
  • sz4bolcs
    Rendben, nem írom. :)
  • Goth
    Akkor van kőszíved, hogyha a tetted valakinek fájna. Ha eltűntetsz mindenkit, kinek fájna?
  • Hajnalcat
    Az biztos. Csak azt ne írd, hogy bóknak szántad, mert nem hiszem.
    (Amúgy ismertem egy Horváth Szabolcsot...osztálytársam volt.)
  • SRobert
    :C
  • sz4bolcs
    Biztos megpusztult szegénykém.
  • SRobert
    akkor mi is van azzal az állatkával? :)
  • sz4bolcs
    Ha petike mondja, akkor miért ne?
  • SRobert
    tehát ha téged szabolcskának szólítanak, nem is nézel oda, mert nem veszed magadra... :)))
  • SRobert
    :)))

A tanulság levonásának különbözőségére céloztam...

A többi megjegyzésedre inkább nem térnék ik. ;)