Mi az élet értelme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
figyelj, egyszerü a megoldás.. a végére kell hagyni azokat akikhez nincsen túl sok kedved 😊 ugysem jutsz el hozzájuk. 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

SRobert
azért nem mindet...

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Kmarha
gondolom valaki már megemlítette hogy nekünk férfiaknak az élet értelme az a cél beteljesítése, hogy (húú, elõre is elnézést minden nõnemütõl.. ez csak olyan buta pasi duma 😛) megkettyintsünk minden nõt. Valószínüleg nem lehet teljesíteni, de mindenáron törekedni kell rá 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Tikal
uhh, azt hiszem nem értesz 😊 agyalással, spekulálással, logikával sosem fogod meg érteni az életet! ÉLJ!!! 😄
most nem tudok mit mondani, még korán van nekem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SRobert
helyes. 😊

SRobert
Tikal nem vegetálásról beszél. 😊
a csak éljben a csak erõsen idézõjeles. 😊

Csak kérdezem: Honnan tudod az IGAZSÁGOT, vagy más honnan ?! Elintézed azzal, ne törd a fejed ilyenen ? Csak vegetálj, majd mások megmondják az igazat!!

Walk the Talk.

Tikal
nem lett mert mindig is volt 😄 egyébként ezen meg ne is törd a fejed mert az ehhez hasonlo dolgokon valo elmélkedés nem vezet sehova, ugyis mindig a saját korlátainkba utkozunk 😊 csak élj, ennyi 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Egyetlen teremtõ erõ létezik, a hit. Hite csak az embernek van-> Az Istent az ember teremtette =)

Számomra összefüggések nélkül is elviselhetõ :p

sz4bolcs
Nem... mert õ az örökkévaló. 😄 Meg a legnagyobb.. nála hatalmasabb nincs. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

fsgh
de valahogy õ is lett nem?😉 valamikor õ is elkezdõdött..és ha van nála hatalmasabb?😄DDs õ csak egy "alválalkozó" akiek kiadták a földet?😛P

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

sz4bolcs
Istent senki nem teremtette, õ örökkévaló, nincs alávetve idõ és tér korlátainak, nem? 😊

fsgh
mondjuk egy magyarázat az élet értelmére felvetne még kérdéseket és ennek sose lenne vége..pl: egy változat:Isten teremtett és megfigyel minket ez egyfajta gondolat de ez felveti azt hogy isent ki teremtette vagy honnanm jöt stb..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

SRobert
nem tudom, de ez speciel sztem semmin sem. 😄

sz4bolcs
Mi változtatna valamin?

SRobert
Nem, attól elviselhetõ lesz. 😉
És semmin sem változtat, h van-e értelme, avagy nincs. 😊

sz4bolcs
Nem attól lesz értelmes az élet, hogy meglátjuk az ok-okozati összefüggéseket, ezáltal értelmet találunk benne? :-)

Aquir
jaja, megvan az is 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ron Ragm
Igaz nem tartozik bele a "trilógiába", meg már erõsen off, de a Dirk Gently Holoisztikus nyomoizóirodája se rossz.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Aquir
az ilyen visszatérés a 4. könyvnél a Föld megsemmisülése elõtt történtekre, ahová Arthur a Föld-megsemmisülés utáni kalandokat követõen visszatér a Földre! 😊 Ennek csak ici pici "a delfinek elmennek"-töredékét tették be a legelejére a filmben 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

fsgh
akkor jó😊 mondjuk fura hogy a viszlát és kösz a halakat 4.könyv aztán az elsõ rész filmesített vltozatán meg az eleje

Aquir
ahogy látom a hátukon az elsõ kettõ 990 a többi három 1290Ft volt 😊

fsgh
ok thx a tájékosztatást minden téren😊 nem sokat szoktam olvasni szinte semmit de ha valamire rákapok😊) a héten még beszerzem mind az 5-t remélem nem drágák😊

Aquir
ez az öt könyv a teljes Galaxis Útikalauz 😊

fsgh
és ennyi nem is lesz több könyv?be van fejezve? mert ha már olvastad akkor tudod hogy lesz-e folytatása vagy az 5 kötet végleges

Aquir
Hát ilyen felemásra volt összegyúrva a film, pár olyan résszel amik meg sem történtek a könyvben, de nagyrészt persze az elsõ rész van benne 😊

fsgh
Harry Potterhez képest semmik😄DDD elolvasom reggelire😄DDD (700 oldalas hp-t 3ésfélnap alatt olvastam el😊) )

De poén!!!és ennyi nem is lesz több könyv?be van fejezve?😊 akkor ezekszerint lesz még több film is (remélem mert akkor olvasás után jó megnézni hogy el életre a vászon😊 )

Aquir
Galaxis Útikalauz Stopposoknak: 190
Vendéglõ a Világ végén: 224
Az Élet, a Világmindenség meg Minden: 193
Viszlát, és kösz a halakat!: 199
Jobbára ártalmatlan: 255 😊

ilyen kisebb méretû könyvek 😊

fsgh
ok!hát ha van olyan jó mint a film akkor lehet nekiugrok! 5 részes😮OOO hány oldalasok?😮O

Aquir
Igen. A könyv az alap!!!44 😊

fsgh
a könyvet még saja nem de lehet elolasom😊 van olyan poénos és elgondolkodtató mint a film?😊

(depresziós robot rulez!!😄DDD)

Aquir
jelen <#buck> a könyvet is elolvastad, ugye? 😊 (az ötrészes trilógiát 😄)

fsgh
ki látta a Galaxisi utikalaúz stopposoknak címû filmet?? aki még nem és érdekli az élet fura dolgai az néze meg mert 1.jót lehet rajta röhögni😊 2.érdekes,elgondolkodtató😊

sz4bolcs
Ez már kezd erre hasonlítani. 😄

Aki még nem látta feltétlenül nézze meg, van benne irónia vaaan.

sz4bolcs
hopp micsoda megfigyelõ vagy. 😄

Aquir
Hát.. ugye a tanulság nem az hogy a nagyvárosok hibásak vagy hogy valaki elpusztítja a Földet (a Föld is ott hevert a többi kidobott között), hanem hogy nem tudta megteremteni a felhõtlen boldogságot 10000-szerre sem, mert ez egy lehetetlen feladat, mindig lesz 'rossz' az életben =)

SRobert
Szeretjük az életet. Hidd el.
És amire próbáltam célozni:
A Föld felrobbantásáról beszélni nem egyenlõ sem a tényleges robbantással, sem a vággyal, h ez megtörténjék. 😊

Ron Ragm
Egy szó sem volt arról hogy baj lenne az élet jó oldalát nézni, sõt. Javaslom inkább olvasd végig figyelmesen a topicot mégegyszer (még az általad betett kis animáció elõttieket is!)

Nem vagyok magas lón, csak próbálom az élet jó oldalát nézni...De néha nem megy az ilyen hozzászólások miatt. Köszönöm.
Neked az jól esne, ha majdnem szó szerint leh*lyéznének? Nem hiszem.

Ron Ragm
Pedig csak le kéne szállni a magas lóról és akkor nem rontanák el a szép napod.

Huh, kösz, ez igazán jól esett...
<#szomoru1>
(Most rontotta el valaki a szép napomat. Amúgy is b*szottul pesszimista vagyok magammal szemben, hát ez még igazán kellett hozzá.)

Ron Ragm
Na jó, segítek, de csak mert olyan rendes gyerek vagyok ám.
Buta vagy, ami még nem is lenne baj, de valami olyan lenézõ és flegma stílussal mutatod ezt ki, hogy az ember a fejét fogja.
Folytathatod ezt a "mindenki hülye csak én vagyok helikopter" stílust, de akkor ne csodálkozz ha ugyanúgy reagálnak.

SRobert
nem nézlek le, mielõtt azt hinnéd...

Nem szoktam nagyon könnyen megsértõdni, de ez már tényleg sok, hogy mindenki lenéz...

SRobert
És mond csak, miért?
tán azért, amiért képes vagy azt kérdezni, hogy:
Most nem azért, de ez hogy a fenébe jön ide? :S

Most nem azért, de ez hogy a fenébe jön ide? :S

És mond csak, miért?

SRobert
Jajj baszod, ha azt írom ide, hogy ha elfinganám magam egy étteremben, akkor csúnyán néznének rám az egyenlõ azzal, h fingani akarok egy étteremben?

Meg ne sértõdj, de kezdem érteni, h miért vannak rád ennyire kiakadva...

A saját lelkemnek fájna.
Amúgy tök nyugisan elbeszélgettek errõl az egész eltûntetéses dologról. Miért? Miért kéne mindenkit eltûntetni? Miért kéne azt a sok szépet, amit a természet adott, megsemmisíteni? Én pl. most nagyon boldog vagyok, bár nem volt ez mindig így, szinte minden apró dolognak örülni tudok, a pillangóknak, katicáknak a kertben, sõt, még a méhéknek is, amik körülöttem röpködnek, pedig allergiás vagyok rájuk, és mégis, annyira aranyosak. Nem értelek titeket, miért kéne mind ezt a szépséget eltûntetni. Miért? Egy okot?
Nem csak a rossz oldalát kéne nézni a Földünknek, hanem a jót is.

Ron Ragm
Lelkiismeret?
Amúgy nem volt benne sehol hogy esetleg elpusztította volna a bolygó lakóit, hanem egyszerûen csak eldobta és magárahagyta szvsz