Mi az élet értelme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mick Thompson - Slipknot: Az nincs. Abszolút semmi. Az egész valami véletlenszerû történés, amit nem irányít semmilyen magasabb erõ, élsz amikor élsz, aztán meghalsz, aztán eltemetnek… Ez az élet körforgása…
Warrel Dane - Nevermore: Semmi.
Vannak itt logikusan gondolkodó emberek látom =)
Viszont néhány zenekarban amit szeretek csalódtam :/
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
az élet csupa ellentmondás, csupa kettõsség 😊 csak igy tudod megtapasztalni önmagad 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az emberiség valójában nem nőtt fel az általa megalkotott technikához. Konrad Lorenz
Az egyetlen baj az esetemben az, hogy leülni és elkezdeni az, ami nekem nagyon nehezen megy =) Tehát amikor úgy gondolom, hogy na most leülök és meditálok egyet, eszembe jut, hogy:
minek? Meg áhh, most nincs kedvem, meg amúgyis, felesleges.
Pedig tudom, hogy jót tenne =) Energetikailag ki tudom egyensúlyozni magam.
És ha már az energetikánál járunk, elég érdekes nap volt a mai ebbõl a szempontból.
Kiültem a napra olvasni, és olyan 2-3 óra után úgy éreztem, a nap teljesen kiszívott, semmi energiám nincsen. A fejem fájt de qrvára, és fáradt voltam mindenhez, még a járáshoz is, teljesen leverten lefeküdtem.
De fekvés közben úgy éreztem, hogy egyszerûen ugrálnék. Fáradt vagyok és mozdulni de még élni is rossz, de most mégis szívesen két lábra ugranék, 10x körberohannám a házat.
És ekkor talpra álltam, elkezdtem fekvõket nyomni, felülést, edzeni, és hopp: visszatértem normálisba. Nem voltam fáradt.
Ami ugye azért is érdekes, mert az edzés ugye energiát emészt fel. Márpedig ha kevés az energiám, hogyan töltõdhetnék fel energiavesztéssel?
Olvastam a túltöltõdöttség állapotáról. És úgy néz ki, ez az egyetlen magyarázat: annyi energiám volt, hogy úgymond "átestem a ló túloldalára", és már ezért voltam kimerülve. Ezt a felesleges pluszt le kellett adnom.
De mitõl töltõdhettem így fel?
3 órát voltam a Napon... Ezek szerint a Nap a bioenergia egy óriási forrása?
Lehet nem ide illik de le kellett írnom, érdekes téma =)
-megtapasztalni
-spekulálni róla
-tanítani
A tanítás nem lehet spekuláció, mert célirányos, közelebb visz az abszolutum megismeréséhez, avagy ha nem visz közelebb, akkor az nem tanítás, hanem spekuláció.
Ebbõl következik, hogy beszélgetni úgy érdemes, ha az a beszélgetés tárgyának megismeréséhez közelebb visz, máskülönben hasztalan.
A spekuláció is közelebb vihet a tárgy megismeréséhez, de olyan, mint a vaktában kilõtt nyíl. Ki tudja, kit talál meg? Az a baj vele, hogy károkat is okozhat.
probálj meg A jelenben maradni, és nem gondolkodni egyfolytában, a meditácio lényege is az elme lecsititása, abbahagyni a szuntelen zakatolást.... ha már az alvásnál járunk, nem véletlenul van az is ugyebár, pihentetni kell az agyunkat, na már most azt nem csak este lehet, és nem csak este kellene 😄
Ugy látom még nem nagyon olvasgattál a témában sokat, akkor talán már kapizsgálnád mirõl is beszélek...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Maj kikapcsolom akkor, amikor alszok.
Egyébként ha nem járatsz valamit eléggé, az egy idõ után berozsdásodik =)
Walk the Talk.
"belekötünk" 😄
Én úgy örülök, mert most elõször egyetértek vele valamiben. 😄
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
(Lao-Ce)
😊
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Walk the Talk.
Csak az a problémám ezzel, hogy akkor az oktalan állatokhoz leszünk hasonlatosak. Persze senki nem old meg semmit, dehát oly jó eldumálgatni bizonyos dolgokról. Nem ?!
Walk the Talk.