5506
szerinted?!
  • htr93
    Na! ezt azért írtam, mert olyan látványosan maabiztosan állítasz olyan dolgokat, miket én ha végig gondolok, próbálok nem elfogult lenni, akkoris csak annyit tudok mondani rá hogy: Nemm!

Azért látom elég nagy hidegháború tört ki a hsz miatt...

"Azt mondod míg meg nem halunk, de gondold már végig mi történik ha meghalsz. Azokat az elemeket amelyekből a tested áll a Földnek visszaadod. DE mi az ami ezeket az elemeket úgy rendezte össze hogy abból egy gondolkodó, érző, önálló, szabad akarattal rendelkező ÉLŐ LÉNY jöjjön létre ?" - talán a véletlen, és ez az élő szervezet úgy rendezte magát az idő múlásával hogy neki jobb legyen. alkalmazkodott.

"A semmiből nem jött létre valami. Valami mindig volt."

"És eleve, ha megnézed a Földet és annak folyamatait láthatod hogy úgyszintén ÉL ! Az egész. És ha megnézed hogy a csillagok és bolygók milyen együttélése kell ahhoz hogy egy ilyen csodás bolygó létrejöjjön, hogy gondolhatod hogy mindez a véletlen műve... miközben egy valóban élettelen szobornak is van alkotója ?!? "

Sok idő volt arra hogy ez a kis véletlen megtörténjen.

(egy érdekes gondolat, ugyis beleköttök mint a szar. "mióta várhat a nagy semmiség, hogy legyen valami")
  • toto2700
    nem az utódok?
  • toto2700
    kufircolni
  • Narxis
    Az élet értelme, hogy együnk-igyunk és meghaljunk.
  • Anaid
    Hát, őszinte legyek, az nem volt annyira szar helyzet, ami utána jött az már több volt mint ciki. Élményben is, mások véleménybeli megnyilvánulásaiban is. De mindegy. Csak szeretném a "rendes" életemet úgymond visszakapni.
  • dronkZero
    Mint említettem, nem vagyok orvos, de határozottan az a véleményem, hogy nincs két egyforma eset, már az emberek is nagyban különböznek, meg a villámok is, úgyhogy én minden esetet egyedileg vizsgálnék.

CT, MRI, ami van, aztán meg lehet állapítani, hogy mi mennyire sérült. Tehát ha valakinek megsült a fél idegrendszere gerincvelőstül és lebénult, azt nyilván nem engedném vissza dolgozni, aki meg jól van, azt rendszeres felülvizsgálat mellett igen.

Ez sérülés, baleset kategória, nem betegség.

Ja, gömbvillámot elolvastam, köszi. Nagyon sok mindent nem tudok hozzáfűzni. Érdekes, biztos rohadtul para, szar lehet.
  • Anaid
    Kedves DronkZero!
    Még egy megjegyzés: Vajon a tudományos vélemények, hogy ilyen esetekben az agyuk sérült és nem tudja az orvos rendbehozni mennyiben segíti azon emberek életét, munkahelykeresését...stb. akiknek mégis volt akkora mázlija, hogy meggyúgyultak? Vagy az objektív vélemények adott esetben ok nélkül diszkrimináláshoz vezethetnek?
  • Anaid
    Sz4bolcs.
    Vannak élethelyzetek, melyek elkeserítik az embert és olyan levertségi, szomorú tüneteket indukálnak, melyre igen könnyű ráhúzni a depi fogalmát, mint egy egy jól bevált köntöst, de ettől még nem gyógyászati kezelés a megoldás, hanem az életkörülmények javítása. Az ilyen esetekben nem az agyban kell keresni a problémát. Ennyit szerettem volna leírni az általánosan megfogalmazott megjegyzésedre.
    Kicsit utána olvasgattam a depinek, a mániáknak és ilyeneknek. Annyi a nem minden esetben, meg az utalhat feltételes módú megjegyzés, hogy szerintem nem lehet általánosítani.
  • Anaid
    Kedves DronkZero, ha érdekel az eset privátban leírtam.
    Nem muszáj elolvasni.
  • Aquir
    Jóéjt.

Kifejezés kifejezés xD
  • debussy
    én is lassan

Jó éjt :)
  • Christiansen
    nekem viszont nincs erőm, úgyhogy megyek fekszek:D

jó éjt nektek
  • debussy
    Igen és éjjelenként meg ilyeneken dolgozott... Volt ereje
  • Christiansen
    nem akarták, ennyi

amellett, hogy az életművüket lerótták, még nyugodtan haknizhattak volna..
    Einstein is egy hivatalban unatkozott a relativitás elmélet kiagyalása közben...
  • debussy
    Igen. Kell az alkalmazkodás, de néha nem lehet. Sajnálom az olyan művészeket, akiknek nem sikerült.
  • debussy
    Bővebb magyarázat: Attól, mert másképp gondolkodik egy művész, élhet a többi emberrel. A felül emelkedett világ nem azt jelenti, hogy 10 méterrel a föld felett élnek :)
  • Christiansen
    egy művész életéhez sajnos hozzá tartozik az alkalmazkodás
    a közönségéhez, és aki erre nem volt tekintettel azt nem ismerték el..
  • debussy
    Attól függ, h honnan nézzük. De ő akkor sem úgy fog gondolkodni a világról, mint egy jópolgáriátlagember.
  • debussy
    Hát tudok mondani pár nagyon nagy művészt, aki nem tudott megélni belőle és ma mégis istenítik.
    Félig így értem, félig nem. Egy teljesen más életfelfogást von maga után.
  • Christiansen
    jaaa!!D_:D
  • Aquir
    ezért nem is annyira elvont neki :)
  • debussy
    Nem úgy értem, hanem úgy. Érted már? :)
  • Aquir
    azért mondtam hogy vannak amatőr művészek. De ha nemtudsz megélni belőle, max az lehet a célod hogy minél több ideig tudd űzni azt. Meg az igazi művésznek is az, hogy ahol tevékenykedik ott minél többet tevékenykedjen, így értheted a művészetet életcélnak :)
  • Christiansen
    hát az nem jó ám! csak művészek között kéne leélni az életed..
  • Christiansen
    valahol az igaz, hogy az igazi művészet elvont -kívülről szemlélve-
    mert mindig olyan újat ad, amit még addig más nem, ezért sokan nem is értik
  • debussy
    Az elvont nem egyenlő azzal, hogy nem értjük. Az elvont az felül emelkedett a konkrét világon. Tehát egy művész ebben a felül emelkedett világban él és nem a hétköznapok konkrétságában.
  • Aquir
    környezettudományi szakos vagyok. vagyis rengeteg természettudományt tanítanak
  • Aquir
    milyen elvont? :) lehet másnak más a fontos kifejezés művészinek látszó értéke. meg a művészetből is van ami elvont valaki számára De aki benne él (egy művész) annak nem elvont :)
  • debussy
    És ha az életed az érzelmekre teszed föl és a művészetekre? Miért ne lehetne. Nem kell ehhez festőnek lenni, vagy ilyesmi. Lehet nem hivatásosként is a művészetnek élni. (Egy darabig)
  • Aquir
    a művészet csak akkor lehet cél ha egész életedet egy művészet űzésére teszed fel, hogy folyamatosan kifejezzed az érzelmeid rajta keresztül!
  • debussy
    Ha konkrétan vesszük akkor igazad van. Tehát nem vagy a ruhád része, ami körül fog. Itt viszont nem konkrét dologról van szó, hanem nagyon is elvontról. Nem vagy te véletlen valami fizikás/matekos? Mert akkor feladom a győzködést :)
  • Aquir
    az hogy körülfog, attól még nem vagy a része. Ez nem olyan mint "a sejtmag a sejt része mert Fizikailag körülveszi" :D
  • debussy
    Köszi!! :)
  • Christiansen
    van amiben mindkettőtöknek igaza van;)
  • debussy
    Jé, igen :)
  • debussy
    Tulajdonképpen miért ne lehetne a cél a művészet? És nem konkrét értelemben, hanem ez az egész jelleg alkalmazása mindenre...
  • Aquir
    az életművész. De azt is csak specális esetben mondják :) De akkor is kifejeziaz ember, és mint mondtam, Teremtő szándékkal!!4
  • Aquir
    jé te lány vagy? :D
  • debussy
    Két fiú egy lány ellen? Legalább kicsit tegyél úgy, mintha velem lennél.
  • Aquir
    az hogy valami téged formál (ráadásul nem közvetlenül te formálod magad, hanem a környezet) ezért te semmit nem csinálsz, csak alkalmazkodsz és tanulsz :p Az egyéni élet célja meg nem művészet ha maga a cél sem az.

és mint mondtam a teremtő szándékot Ki kell fejezni!! Kifejezni Kifejezni Kifejezni