Mi az élet értelme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
akkor ezt meg is beszéltük =)
viszont a 42-vel teljes mértékben egyetértek 😛

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

IMYke2.0.0.0
42

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát az elég szomorú lenne és teljesen átértelmezõdne minden.

nearo
és ha tényleg ennyi az egész, és nincs is semmiféle "hátsó szándék"?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

De akkor azt is mondod ezzel, hogy nincs értelme az egésznek, csak, hogy legyen.

nearo
és ki mondta, hogy elõrébb kell jutni? ^^

Ezáltal azt mondod, hogy azért élünk, hogy szaporodjunk, hogy új élet legyen, aminek ugyancsak az lesz a célja, hogy szaporodjon. Ez viszont egy bezáruló kör, ami nem juttat elõrébb.

5c0rp330n
hát igen, egy emberi élet célja a szaporodás. mi viszont az egész faj/egész világ célja? lényegében ez a kérdés.

nearo
Mi az élet értelme?
Az, hogy számokat növeljünk. Leszámítva egy két kivételes esetet, de azokba is bele lehet magyarázni.
Szerintem. =P

NeverwinterKING
hát ja. az élet értelme a fajfenntartás. minden állat azért él h szaporodjon.

\"You are fucking crazy people!\"

Aquir
önmagával magyarázás, nono

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

zvaragabor
Miért élünk? Hogy legyünk(evolúció). És ezt hogy érhetjük el? Fajfenntartás.

Chaos Anno Domini

Aquir

:p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

42
BiG G
"A boldogság az élet egyetlen mentsége."

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Aquir
oké, azt láttam is 😊

Ez bennem is megvilágosodott tegnap 😊

hungary27
kihasználni ami másnak nincs
Aquir
~ Vita nihil aliud quam ad mortem iter est ~
Az élet nem más, mint utazás a halál felé

Aquir
mert nincs annyi sejtünk 😊

az elet ertelme az eves es a szaras. aki ezeket nem csinalja az meghal.
94mike
az anyád<#idiota>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

5c0rp330n
a pina.

tugyiti
az hogy még 90 évesen is bele tudjak hugyozni 2 méterrõl a budiba
MR ME
a szarás

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Én is élveztem 😊
Jó éjt

Christiansen
ez a polgárosodással járt..na meg a sznobizmus

na fekszek mára,
ez jó kis "vita" volt veletek😄

Na igen...
A másik meg, alapmûveltség... Jó kis találmány.
Kitalálták, hogy ciki legyen ne tudni ezeket a dolgokat és az emberek azért tanulják meg, hogy ne legyen nekik kellemetlen, hogy nem tudják. Elég undorító.

Christiansen
A humán dolgok egészen háttérbe fognak kerülni, az biztos..ma alapmûveltség, 100 év múlva csak szórakozás..

hahaha...

Na tényleg... A jövõ gyermekét megfosztják például Csehovtól. Kevesebb lehetõsége lesz azt olvasni, mivel más lesz a kötelezõ, ha lesz is Csehov, akkor is csak kevesebbet tanulnak majd róla.

Christiansen
mondta a süni és visszamászott a súrolókefére😄😄

Christiansen
jaja, pont a szingularitás topik foglalkozik ezzel az exponenciális fejlõdéssel

Sõt: "Errare humanum est"

Azért rossz belegondolni, hogy amit mi részletesen megtanulunk, ha a jövõben csak egy maroknyi lesz a tudni való dolgokban. Bár már ma is ez van az ókori irodalommal, meg ilyesmikkel.

Christiansen
ez van, "human nature"

Christiansen
+ ha létezik intelligens tervezõ, akkor miért csak egyedül van?..
teljesen logikátlan, egy logikus világnak logikus tervezõje kell hogy legyen, és innen az jön, hogy tervezõi..

mondjuk én nem hiszek ebben😊

Ez igaz. És gondolom az agysejtek száma sem lehet végtelen.

Egy másik dolog:
Múltkor azon gondolkodtam, hogy ha a bûnözési foka mindenkinek olyan lenne, mint a nem túl rossz embereknek, milyen világ lenne.
De, ha ezt levetítjük egy osztályra, valamiért törvényszerû, hogy minden osztályban van egy nehéz eset.

Christiansen
tanulás nélkül nincs mindent tudás..ahogy mindent tudás sincs😊
akár létezik intelligens tervezettség akár nem, õ sem lehet mindent tudó

Miért?

Aquir
olyan nem létezhet 😊

Christiansen
jahhj de fáradt vagyok, bocsi😞

Christiansen
viszont Rainman óta tudjuk, hogy összeadni már nem megy😄

Christiansen
viszont az érzelmek neki is bonyolultak lennének😄

Hát igen. Érdekes lenne, ha egyszer születne egy ember, akinek semmi sem bonyolult. Végülis nem lehetetlen.

Aquir
az autisták meg több 100 számjegyet képesek visszamondani fejbõl elsõ ránézés után, mindenkinek más a bonyolult 😊

Olvastam, hogy állítólag Bach testvérének volt egy kottája, amibõl nem engedte Bachot játszani, mert lépcsõzetesen tanította. Erre Bach elcsente minden nap a kottát és lemásolta. A testvére, aki a gyámja volt, összetépte. Másnap reggel Bach mégis kívülrõl játszotta a mûveket állítólag.

Aquir
privátban mondtad, nem nyilvánosan😊

Christiansen
jogos😄😄d

régen láttam egy Miles Davis koncertet, volt egy perkás faszi,
gyakorlatilag szegény csak dísznek volt, viszont õ lapozta Davisnek a kottátD:😄D