Mi az élet értelme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Ezért szerintem nem azért kéne törekedned, hogy az esetleges köv. életekre megfelelõ tudást, tapasztalatokat, anyagiakat gyûjts, hanem csak a mostanira.
minden legalapvetõbb életforma is megszületik, többszörözõdik majd elpusztul....
DUGJ HOGY BETELJESEDJEN A SORSOD !!!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
nehezebb kimászni mint bekerülni egy ilyen nõ vonzásterébe :)
ja de ne is kerülj össze ilyen nõvel

Márpedig emlékekre épül az agyunk....
Ok és okozat. Nem ugyanaz.
A halál az élet velejárója. Ez tény. De nem az értelme.
Az értelme inkább az, hogy tartalommal töltsük meg a születés és a halál közti idõt.
AZ AZ ÉLET ÉRTELME HOGY MEGHALJUNK... azért születünk hogy meghaljuk ? Lehet... sõt nagyon úgytünik
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Buli,csajok,kocsik,haverok,zene...szerintem egy 17 éves embernek bõven elég ennyi a tanuláson kívûl(mi az hogy tanulás?:DDDDDDD)foglalatoskodni...
1. elõre tervezek mindent percre pontosan...
2. a helyzet embere vagy...mindíg azt csinálod,úgy cselekszel amit az adott helyzet kreál!:P(így élek én is)
sok értelmét még nem találtam az életnek...vagyok,tengetem,lengetem az életem,de sok érdekesség nem történt amiért kéne élni...
nekem vannak céljaim:
a nagy vágyam egy Toyota Supra(össz-vissz 5 millió)de nem tartom valószínûnek hogy lesz...
a nagyobb valószínûség(kezdésnek,vagy lehet hogy hosszabb idõtartamra)1 BMW E30-as,kissebb tuningolgatásokkal...eddig így ezek...nem kell nekem rózsadombi lakás 2 ferrarival...elég 1 lakás,egy szeretetet viszonzó muff,meg 1 kocsi...ennyi bõven elég...ja meg 1 normális állás...
De van mondjuk olyan is, akinek nincsenek ilyen céljai.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
kácco kázolo pácsó