5506
szerinted?!
  • bens
    ki a hívő?? : D
  • bens
    én csak irónikusan kifiguráztam a helyzetet : )

énkérekelnézést.....
  • ivjoe
    Hmm, gratz, amúgy semmi közöm a jocóhoz. :D
  • bens
    hát ez nem igaz!!!

csak vicc vót! nem értitek?? : DDDD
  • Aquir
    és csak viccesen írtam vissza de a tiétek tényleg velős vita volt :))
  • smity 8D
    át mi már cask így jártunk :) baráti közözködésekre "kötelet kaptunk" :))
  • smity 8D
    dehát én else kezdtem :)

hmm......amugy a neved helyén lévő kép mgfogott :) van egy kutyám. és ugy hívják ,hogy joco. és már em egyszer mondták neki ,hogy "joco a rohatt" mikor megkregette az emberkéket :DDDDDD
  • Aquir
    jaj, nem hittem volna hogy a baráti kötözködésemre ilyet írsz :))
  • ivjoe
    Najó, mostmár leállhatsz.
  • smity 8D
    bens mért váltottál, képet? vagy hogy is hívják ami aneved helyén van :) olyan szokatlan :)

bens kérlek. én nem így ismertelek meg. aki hívő az meg vékkép ne hülyézzen másokat ( sztem) :)))
  • bens
    na ide figyelj! most jó érzés kötöszködni? ha tudsz jobbat, akkor mond el! háhh... tökéletesnek hiszed magad mi?? te beképzelt hülye : DDDDDDDDDD
  • smity 8D
    és hidd már el hogy én nem vitatkozni jöttem fel :) és nem is mésokat sértegetni. ám ha téged sikerült megsérteni akkor bocsánat :) nem direkt volt

asszem ha én tényleg megakarnám mondai a dolgokat , akor az rendesen meg lenne mondva XDDDDDDDDD
  • smity 8D
    "Hát persze h, elnézem"

ez most őszinte volt, vagy csak teszed itt nekem a begbocsájtó messiást? :DDD

"Biztos jó érzés lehet ennyire tévedhetetlennek hinni magunkat"

csak tudnám , miből jött le nekd ,hogy én anak hiszem magam. mert ezek szerint rosszul jött le :DDDD
    most azért , szúrkálsz minden szóval , mert annyit mertem mondai: "ellentmondást írtál" :) és ez erősen sértett téged. teeee hát hogy lehet neked ilyet mondai? a tökéletes lénynek? az istennek? :DD
    túl magasra száltál te , ha meguntad az egoizmus felhőin való táncolást akkor szolj. elkaplak nehogy nagyott ess :)))
  • Aquir
    Ezt biztosan tudod, vagy csak úgy hiszed hogy nagyon valószínű
  • bens
    egy biztos: az élet értelme nem a veszekedés : DDD
  • Zúzmara
    Hát persze h, elnézem, nincs harag, ne marcangold magad ilyeneken...

Biztos jó érzés lehet ennyire tévedhetetlennek hinni magunkat.
  • smity 8D
    na ezt most tényleg rendesen félre olvastam. fura. ilyenek is ritkán történnek velem.
  • Aquir
    ............lol
  • Zúzmara
    Atyaég.. most káromkodhatnékom van:D:D

Olvasd el kérlekszépen a teljes hoszzászólást.. légyszíves, mert csak idézgetsz belőle... Odaszúrtam az orrod elé az egész mondatot, és a már sokszor emlegetett Ha ezen agyalva kezdetűnek a vége az VALSZEG SOSE JÖVÜNK RÁ.. Éred? Feltod fogni? A végén tagadom..

Namindegy örülök, h így elszórakozol magadon, legalább van egy fix jó társaságod...
  • smity 8D
    az első modnatrol lemaratt az idéző jel. sry
  • smity 8D
    Ha ez neked ellentmond azzal h ne üljünk a poros szobában ezen agyalva

na. de te nem ezt írtad. hanem azt ,hogy ahoz ,hogy az ember gondolkodhasson nem kell leülnie a poros szobába , hogy: "na én most gondolkodom". tehát az élet értelmén való gondolkodás, nem zárja ki azt ,hogy az embr élje is ama életet.

ez ezeletőtti üzenetedbe meg az ellenkezőjét írtad. ha most én is elkezdenélek minősíteni, mer 1. ellentmondásokat írsz 2. még te támacc le miatta , akkor...............:DDDDDDDD

"Ha ez neked ellentmond azzal h ne üljünk a poros szobában ezen agyalva, akkor nemtomhányévesvagy de "

és erre letámaja az embert :DDDDDDD holott én nem bántóan mondtam.
    de a tekedvedért növesztek még vagy hat ,fejet , hogy minden nap leharaphass egyet. ehh, ne itt vezesd le a feszültségt és lehetőleg ne rajtunk XDDD

előlre is köszi :)))))))))
  • Zúzmara
    Husi, ha ki szeretnél javítani valamiben tarts már annyira h megnézed mit idézel tőlem, és leellenőrzöd mégegyszer h te is lehetsz hülye..

A hsz így hangzik:
    "Szval ha ülünk vakargatjuk a fejünk és azon meditálunk (a világótl elzárt poros szobában) h vajon mi is lehet az valszeg sose jövünk rá:)"

Ha ez neked ellentmond azzal h ne üljünk a poros szobában ezen agyalva, akkor nemtomhányévesvagy de
    a) add vissza a magyar érettségid (ha átlökdöstek elnézést)
    b) ne fűzz hozzá nagy reményeket.
  • smity 8D
    javítás: utjai közül

váá ennyir még én se gépelhetek figyelmetlenül
  • smity 8D
    összegzés:

"Szval ha ülünk vakargatjuk a fejünk és azon meditálunk (a világótl elzárt poros szobában) "

"az egyedek túlnyomó többségének nem kell hozzá leülnie és lefagyni"

zúzmara :DDDDDD ez neked nem ellentmondás egy kicsit ? :)
    sztem azzal ,hogy vki az élet értelmén gondolkodik nem megy a falnak. viszont ha már a saját maga életének értelmén kezd gondolkodni az más tészta. valóban megváltoztathatja azt ,hogy az élte rögös útjain melyekre fog rátérni.
    és az ,hogy vki az élete értelmáén gondolkodik még nem zárja ki azt ,hogy egyben élje is.

:))
  • Aquir
  • Zúzmara
    A gondolkodás alapvető emberi tevékenység, az egyedek túlnyomó többségének nem kell hozzá leülnie és lefagyni, meredve a semmibe, h Most gondolkodom!..

Szval nemtom vágod-e h ez nem terheli le a kapacitásom, bár bizti nem egyformán vagyunk az ilyesmivel...
    Ilyenek, h motiváló közeg stb már nem is merek emlegetni nehogy megsértődj...

Azt viszont nemvágom h ez a kútbaugrálósdi h a rákba illik ide.
  • Arvind
    "Szval ha ülünk vakargatjuk a fejünk és azon meditálunk (a világótl elzárt poros szobában) h vajon mi is lehet az valszeg sose jövünk rá:)"
    Jó és ha én azt mondom, hogy ugorj a kútba akkor beleugrasz? Nem elkezdesz gondolkodni, hogy neked ez sehogyse lenne jó, meg minek, hisz semmi értelme!
    Szerintem egyáltalán nem baj, hogy valaki ezen filozik, az ő élete lehet akár ennek a kérdésnek a megválaszolása.
    Azért van a fejünk, hogy gondolkozzunk, és ne csak úgy mindenfélét csináljunk!
  • bens
    az élet értelme: 108
  • Zúzmara
    Jó most már eljutottam arra a szintre h szégyellem magam:/ Pocsékul gépelek..
  • Zúzmara
    Éééértem *érti:D:D*

Jah, egyébként asszem anno ezzel nyiutottam itt, deh namégegyszer:)

"Az élet értelmét nem keresni kell, hanem nekem kell értelmet adnom az életnek."

Szval ha ülünk vakargatjuk a fejünk és azon meditálunk (a világótl elzárt poros szobában) h vajon mi is lehet az valszeg sose jövünk rá:)

De én ezt vhogy úgy érzem h az sem baj ha nem tudatosul, egyszerűen éljünk úgy, ahogy jól érezzük magunkat és legjobbnak tartjuk (legjobb belátásunk szerint?). Ésúgymár értelmes lesz:D
  • Zúzmara
    Teh, engem fárasztasz... :/
  • smity 8D
    áhhhá. igen. tehát mint élőnek de EMBERNEK. nekem erröl van egy elméletem , de már leírtam, hogy minekünk most milyen szerepünk van avilágegyetem építő/rombolo folyamatában.
  • bens
    én úgy értelmezem, h mi az értelme, h mi ebben a testben megszülettünk erre a Földre, esetleg van e valami feladatunk...
  • smity 8D
    van a világegyetem vagyunk mi, és akármilyen bonyolult is a rendszer nem biztos ,hogy az egésznek értelme is van. persze ettől még lehet. de kérdés ,hogy akkor magát az "élet" szót milyen szemszögböl értelmezzük.
  • bens
    hogyha már úgyis mindegy, h van e értelme, v nincs, akkor inkább legyen, mert úgy sokkal izgibb sztem.

egyébként amit írtál, az is lehet az értelme.
  • FtranX
    egyáltalán kell, hogy az életnek értelme legyen? (azon kívül, hogy ha már megszülettél, akkor használd ki)
  • Akos 001
    :D
    Nem tom!
  • smity 8D
    akos bevágtacc, és beböfögöd ,hogy te tudni akarod az élet értelmét és most azonnal mondjuk meg :DDD
    :)

az ,hogy mi meg oszjtuk anézeteinket még ne azt jelenti ,hogy azzal a te lényed is megfog elégedni. igazébol maga a kérdés is mindekinek mést jelent :) akkor pojt a válasz lenne oly egyetemes és mindere kiterjedő? :)
  • Akos 001
    Mi az élt értelme?
    Nam tom' még nem jöttem rá!
  • smity 8D
    arvin jók a hozzászólásaid, csak egy mondatot husz féle képen megfogalmazva , husszor írsz le. :) ha lehetne egy kicsit.......................:)