354
Kinek mi a kedvenc Stephen King sztorija ?
  • Kori
    ismeritek??
  • Kori
    Az AXN csatornán júliusban 4 szombaton 21.00 Aranykor
  • Kori
    De azért inkább olvastam
  • Kori
    Amikor olvastam nem tudtam eldönteni, hogy a sarokba vágjam vagy olvassam tovább.

• Factor_007
    Nekem a Borzalmak városa tetszett a legjobban tőle.
  • Kori
    Hidd el könyvben még sokkolobb
  • Kori
    Olvasd el a Halálos Árnyák vagy a Borzalmak városa c. könyvét
  • wizy
    igen, épp azért nem tetszett annyira, mert inkább a félelmetes cuccok tetszenek:-) de az egész sokkolo volt......
  • repro
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1088339472
  • Voltan
    A tortúra nem félelmetes. Izgalmas. Az egyik legjobb könyve szerintem.
  • Gnome
    Huha....

deaz nemmindegy hogyan irja le vki a velemenyet...nemmindegy hogy tenykent kozlom hogy marpedik Stephen king ez es ez, vagy ugymondom hogy SZERINTEM Stephen king....

az elso verziot senkise fogja toleralni...a masodikat legalabb elfogadjak..

CSa`

• Factor_007
    én azt csak filmen láttam, de ott nagyon tetszett. Elolvasni nem fogom, mert annyira nem érdekel a történet.
  • wizy
    most olvastam el a Tortúrát. nekem tetszik:-))de sztem messze nem olyan "félelmetes", mint a Ragyogás....
  • Factor_007
    Szerintem elég nyilvánvaló volt, hogy a saját véleményét írta le.
  • forzajuve
    100
  • Kori
    amúgy most olvasom

nagyon nagy könyv
  • Kori
    jaaaaaaaaa már azt hittem valahol vetítették (tv)
  • badoer
    szamitogépen.itt volt a vinyon 1 hete.delutan gondoltam egyet es megneztem kar hogy feliratos volt
  • Kori
    hol????????????,,
  • badoer
    az-t most néztem meg.
  • Kori
    Állítólag idén megjelenik a Setét torony befejező 3 kötete!

Ezt megfilmesíthetnék!!!!!
  • Kori
    Tegnap néztem a Langolierek-et.
    Nagy on tetszett, ezért a következő amit elolvasok tőle ez lesz. Amikor befejeztem Az-t
  • Kori
    Kösz!

Aki Kingről ilyeneket ír az vagy analfabéta és felolvasáskor nem figyelt oda, vagy kultúrbunkó.
  • Waterhorse
    Próbáltam őt meggyőzni észérvekkel, hogy a saját szavainak csapdájába essen, de a tied az fölöttébb érdekes érvelés, mindenesetre lényegre törő:))
  • Ryleh
    Filmben nekem az: "AZ" tetszett a legjobban.....könyvben pedig a :Tűzgyujto-ami lesujtoan gyagyi lett filmen:(((
  • Gnome
    Huhh most vettem eszre hogy az itteni dvdtekaban direkt van egy Stephen King sor...sztem majdnem ottvan az eddigi osszes King adaptacio...igaz en jobban kedvelem a konyveit de pl egy csomo filmjet nemlattam...namajd most..

Ranger....ha velemenyt irsz mindig ird oda hogy szerintem..hacsak nemakarsz fasznak tunni..
  • Kori
    ma lesz a langolierek 2. része az AXN csatornán 21.00-kor
  • Kori
    ------ te egy fasz vagy --------
  • winnie
    laikus kollega:)
  • Waterhorse
    valóbának=valójában
  • Waterhorse
    Nem tudom olvastad e az Állattemetőt. Biztos nem, bár ha nem tetszik az író max 1 könyvét olvastad el, mert ki az az elmebeteg:)) aki olyat olvas amit ki nem állhat, vagy számára nem mond semmit, sőt negatív hatást gyakorol. Szal elolvastál 1 könyvet:)) esetleg megnéztél pár filmet kialakítottál egy véleményt az alapján. Legtöbb King filmből sajnos semmi nem jön le, bár rögtön itt egy kivétel pl. a Dead Zone, és lehet, hogy olyan könyvet ragadtál a kezedbe ami nem a legkiemelkedőbb alkotása.

hogy ki baszta meg a szembeszomszéd feleségét, meg mikor költöztetett az utca végén lakó faszi alakit a nyáron, és ilyen Ö T L E T T E L E N állatságok.

Ilyen és hasonló dolgok, minden jó író tollábol kijönnek, arra szolgálnak csupán, hogy színesebb legyen a sztori, ilyen kis mellékvágányok amiken elmélkedhet az író akár 2 oldalon keresztül, ez alapvetően az írás lényege. Az iró csak megemlít a szomszéd öregembert és máris elkalandozik a múltjába mi is történt vele kölyökkorában korában, vagy csávókám 10 oldalon keresztül vívódik önmagával, ezért könyv egy könyv, ez filmekben nincs benne. Mellékes dolgok, ha komolyan azt hiszed, hogy ez a sztori lényege akkor az nem jó. Kell egy világnézet, egy kialakult értékredszer, vmennyire tisztábanb kell lenni a világ erkölcsi szabályaival és bárki érteni fogja mit is akar King bácsi valóbának a Regényeivel üzenni, vagy csak sugallni.
  • RangeR
    Ennek a Stephenek az a stílusa, hogy nincsen stílusa. Nem tud megválaszolni semmit mert kevés a fantáziája, és ezt azzal leplezi, hogy annyira titokzatos a története, hogy semennyire, hanem egy ötlettelen faszság. A tényleges információ és a cselekményhez kapcsolódó konkrét dolgok a szerzeményeinek a 10%-a, a 90%-a a teljes terjedelemnek pedig kukába való: hogy ki baszta meg a szembeszomszéd feleségét, meg mikor költöztetett az utca végén lakó faszi alakit a nyáron, és ilyen Ö T L E T T E L E N állatságok. És ettől még csak nem is lesz egyedi és kuriózum, hanem N U L L A!!!!
  • Kori
    majd a második részből kiderül
  • Augustus Gigo
    abban vannak azok a haolno lények mint ami a doomban voltak és repkedtek mint egy rohadt paradicsom?
  • Kori
    10 perc és kezdődik
  • Kori
    Langolierek az AXN csatornán nemsokára
  • rage
    Kedvenc King filmem:
    A Halálsoron és a Remény rabjai
  • _Vegeta_
    Ujjabb vélemeny. :D
  • wizy
    thx:-)
  • Kori
    a fórum eszmecserére, vélemény nyílvánításra és segítség kérésre és adásra való

aki nem akar segíteni egyszerűen nem válaszol