354
Kinek mi a kedvenc Stephen King sztorija ?
-
ismeritek?? -
Az AXN csatornán júliusban 4 szombaton 21.00 Aranykor -
De azért inkább olvastam -
Amikor olvastam nem tudtam eldönteni, hogy a sarokba vágjam vagy olvassam tovább.
-
Nekem a Borzalmak városa tetszett a legjobban tőle. -
Hidd el könyvben még sokkolobb -
Olvasd el a Halálos Árnyák vagy a Borzalmak városa c. könyvét -
igen, épp azért nem tetszett annyira, mert inkább a félelmetes cuccok tetszenek:-) de az egész sokkolo volt...... -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1088339472 -
A tortúra nem félelmetes. Izgalmas. Az egyik legjobb könyve szerintem. -
Huha....
deaz nemmindegy hogyan irja le vki a velemenyet...nemmindegy hogy tenykent kozlom hogy marpedik Stephen king ez es ez, vagy ugymondom hogy SZERINTEM Stephen king....
az elso verziot senkise fogja toleralni...a masodikat legalabb elfogadjak..
CSa`
-
én azt csak filmen láttam, de ott nagyon tetszett. Elolvasni nem fogom, mert annyira nem érdekel a történet. -
most olvastam el a Tortúrát. nekem tetszik:-))de sztem messze nem olyan "félelmetes", mint a Ragyogás.... -
Szerintem elég nyilvánvaló volt, hogy a saját véleményét írta le. -
forzajuve #100 100 -
amúgy most olvasom
nagyon nagy könyv -
jaaaaaaaaa már azt hittem valahol vetítették (tv) -
badoer #97 szamitogépen.itt volt a vinyon 1 hete.delutan gondoltam egyet es megneztem kar hogy feliratos volt -
hol????????????,, -
badoer #95 az-t most néztem meg. -
Állítólag idén megjelenik a Setét torony befejező 3 kötete!
Ezt megfilmesíthetnék!!!!! -
Tegnap néztem a Langolierek-et.
Nagy on tetszett, ezért a következő amit elolvasok tőle ez lesz. Amikor befejeztem Az-t -
Kösz!
Aki Kingről ilyeneket ír az vagy analfabéta és felolvasáskor nem figyelt oda, vagy kultúrbunkó. -
Próbáltam őt meggyőzni észérvekkel, hogy a saját szavainak csapdájába essen, de a tied az fölöttébb érdekes érvelés, mindenesetre lényegre törő:)) -
Filmben nekem az: "AZ" tetszett a legjobban.....könyvben pedig a :Tűzgyujto-ami lesujtoan gyagyi lett filmen:((( -
Huhh most vettem eszre hogy az itteni dvdtekaban direkt van egy Stephen King sor...sztem majdnem ottvan az eddigi osszes King adaptacio...igaz en jobban kedvelem a konyveit de pl egy csomo filmjet nemlattam...namajd most..
Ranger....ha velemenyt irsz mindig ird oda hogy szerintem..hacsak nemakarsz fasznak tunni.. -
ma lesz a langolierek 2. része az AXN csatornán 21.00-kor -
------ te egy fasz vagy -------- -
winnie #86 laikus kollega:)
-
valóbának=valójában -
Nem tudom olvastad e az Állattemetőt. Biztos nem, bár ha nem tetszik az író max 1 könyvét olvastad el, mert ki az az elmebeteg:)) aki olyat olvas amit ki nem állhat, vagy számára nem mond semmit, sőt negatív hatást gyakorol. Szal elolvastál 1 könyvet:)) esetleg megnéztél pár filmet kialakítottál egy véleményt az alapján. Legtöbb King filmből sajnos semmi nem jön le, bár rögtön itt egy kivétel pl. a Dead Zone, és lehet, hogy olyan könyvet ragadtál a kezedbe ami nem a legkiemelkedőbb alkotása.
hogy ki baszta meg a szembeszomszéd feleségét, meg mikor költöztetett az utca végén lakó faszi alakit a nyáron, és ilyen Ö T L E T T E L E N állatságok.
Ilyen és hasonló dolgok, minden jó író tollábol kijönnek, arra szolgálnak csupán, hogy színesebb legyen a sztori, ilyen kis mellékvágányok amiken elmélkedhet az író akár 2 oldalon keresztül, ez alapvetően az írás lényege. Az iró csak megemlít a szomszéd öregembert és máris elkalandozik a múltjába mi is történt vele kölyökkorában korában, vagy csávókám 10 oldalon keresztül vívódik önmagával, ezért könyv egy könyv, ez filmekben nincs benne. Mellékes dolgok, ha komolyan azt hiszed, hogy ez a sztori lényege akkor az nem jó. Kell egy világnézet, egy kialakult értékredszer, vmennyire tisztábanb kell lenni a világ erkölcsi szabályaival és bárki érteni fogja mit is akar King bácsi valóbának a Regényeivel üzenni, vagy csak sugallni. -
Ennek a Stephenek az a stílusa, hogy nincsen stílusa. Nem tud megválaszolni semmit mert kevés a fantáziája, és ezt azzal leplezi, hogy annyira titokzatos a története, hogy semennyire, hanem egy ötlettelen faszság. A tényleges információ és a cselekményhez kapcsolódó konkrét dolgok a szerzeményeinek a 10%-a, a 90%-a a teljes terjedelemnek pedig kukába való: hogy ki baszta meg a szembeszomszéd feleségét, meg mikor költöztetett az utca végén lakó faszi alakit a nyáron, és ilyen Ö T L E T T E L E N állatságok. És ettől még csak nem is lesz egyedi és kuriózum, hanem N U L L A!!!! -
majd a második részből kiderül -
Augustus Gigo #81 abban vannak azok a haolno lények mint ami a doomban voltak és repkedtek mint egy rohadt paradicsom? -
10 perc és kezdődik -
Langolierek az AXN csatornán nemsokára -
Kedvenc King filmem:
A Halálsoron és a Remény rabjai -
_Vegeta_ #77 Ujjabb vélemeny. :D -
thx:-) -
a fórum eszmecserére, vélemény nyílvánításra és segítség kérésre és adásra való
aki nem akar segíteni egyszerűen nem válaszol