354
Kinek mi a kedvenc Stephen King sztorija ?
-
#74 nekem igen...... izlések és pofonok:-) kinek a pap, kinek a papné..... és még sorolhatnám:-))) -
_Vegeta_ #73 Nekem nem ilyen a vilagnezetem :> -
#72 és segitség kérésre:-)) legalább büszkélkedhetsz azzal, hogy te okosabb vagy, mint sokan mások:-)) tudod, hogy egy-egy ember mennyire szégyelli azt, hogy a forumon kér segitséget, mert igy beismeri, hogy a többiek okosabbak nála? na látod:-) -
_Vegeta_ #71 Szvsz velemenymegosztasra. -
#70 nem is rád értettem az uccso mondatot, inkább shaba-ra:-)))
meg amugy is; mire valo a forum, ha nem segitségkérésre? -
_Vegeta_ #69 En ugyan semmibe sem segitettem. :)
Epp arra probalom rakenyszeriteni a nepet h maguktol jojjenek ra a dogokra. :> -
#68 jolvanna, de nekünk egy ilyen p2p programunk sincs... csak DC, de azt nem tudom használni:-)) na de mind1, a tesom már utánanézett
kösz a segitséget -
_Vegeta_ #67 Hat akkor hajra! Tessek keresgelni, nem itt kerdezoskodni. ;> -
#66 az adók megint ráharaptak a King filmekre
az a baj, hogy ez ritkán fordúl elő velük. -
#65 jaaaaaaa...... akkor látod ismerem:-))) kazaa, irc, dc, winmx-et ismerem. na csak nem vagyok annyira elmaradott:-))
ezt a viasatos holtsávot meg szeretném nézni:-) -
#64 Jövő hét szombat 22.00. Viasat 3.
HOLTSÁV
Jó szorakozást! -
_Vegeta_ #63 Kazaa, irc, emule, dc, winmx es meg sorolhatnam:) -
#62 Alomcsapda efektus volt... rohadt szar film a Secret Window :( -
#61 én pl nem ismerem..... vagy lehet, hogy ismerem, csak nem igy a nevét:-)))) na jo ez most cink, de akkor se:-) -
#60 Tegnap volt az AXN csatornán a Rémkoppantók -
_Vegeta_ #59 Jovan, de a forum nem erre valo! Mindenki ismer vmi p2p rendszert.. nem ? -
winnie #58 én igen, de annak van vagy 3 hónapja. johnny depp-nek többször kellene ilyen szerepet játszania, aki viszont nem olvasta a könyvet, annak lehet, hogy álomcsapda-effektus lesz, szóval nem biztos, hogy bejön, szerintem kellemes film 7/10 -
#57 Na? Latta ma' valaki a Secret Window-t? -
#56 Álomcsapda - űbergagyi,
pedig egy remek film lett volna, ha nem tesznek bele szörnyeket, és inkább valami relytélyes, pszichothriller -szerű filmet csináltak volna belőle. -
#55 :-)))) lehet
kösz, még lehet hogy használatba veszem a tippedet:-)))) -
#54 haverokkal néztem, fiatalok voltunk...szétröhögtük az agyunkat.
(lehet, hogy ezzel a félelmünket lepleztük?? :) -
#53 Indipendence hubon kb 3 T1esnél találtam Ragyogás.avi-t -
#52 és milyen volt? paráztál utána?:-))) -
#51 szerintem a tévében még nagyon régen :)
de lehet, hogy VHS-en néztem anno...olvasni meg 2x:) -
#50 ja tényleg:-))) igen, majd lehet hogy azzal lesz letöltve, csak majd a tesomat is meg kell hozzá győzni, hogy letöltsük, mert nem én döntök a nethasználatrol:-)))))
amugy te már láttad? -
#49 DC++ :) -
#48 BCDC? Az mi ?:-))))))))))) ismerősen cseng........ -
#47 BCDC? :) -
#46 már elolvastam, azért kérdem:-)) -
#45 inkább a könyvet vedd meg:) -
#44 jovanna, nem kell egybol leharapni a fejemet!! amugy meg honnan tudjam, nem vagyok olyan járatos a gépek körében, ha az lennék, akkor nem kérdeztelek volna meg....... bah:-)) -
_Vegeta_ #43 Mar megin.. Idegbajt kapok ettol. Mi a faszé kell allandoan kerdezgezni. Bah.. Vmi p2p proggal keress ra! -
#42 ja persze a régebbi, Jack Nicholsonos változatát:-) -
#41 nem tudjátok, hogy honnan lehet letölteni a SK: Ragyogást? -
#40 Nagyon nagy film főleg a két szereplő alakít felejthetetlent. -
#39 Remény rabjai nagyon ace Tim Robbins-sal és Morgan Freeman-nel! -
#38 Most lett - vagyis tegnap este - vége az AXN csatornán a Végitélet 4. részének
más mint a könyvben -
_Vegeta_ #37 Nekem meg a Rose red a kedvenc SK filmem. :)
Bar igaz h nem olvastam a Diary of Rose Rinbouer-t :) -
#36 Kedvenc King filmem és könyvem a Christine:) Tudjátok az Autó:))))) Jobb mint Hurby a Kicsi Kocsi:))) -
#35 Igaz hogy még csak 4 kötet jelent meg de állítólag ebben az évben jön a többi (3) is!