Stephen King filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
deaz nemmindegy hogyan irja le vki a velemenyet...nemmindegy hogy tenykent kozlom hogy marpedik Stephen king ez es ez, vagy ugymondom hogy SZERINTEM Stephen king....
az elso verziot senkise fogja toleralni...a masodikat legalabb elfogadjak..
CSa`
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Ezt megfilmesíthetnék!!!!!
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Nagy on tetszett, ezért a következõ amit elolvasok tõle ez lesz. Amikor befejeztem Az-t
Aki Kingrõl ilyeneket ír az vagy analfabéta és felolvasáskor nem figyelt oda, vagy kultúrbunkó.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Ranger....ha velemenyt irsz mindig ird oda hogy szerintem..hacsak nemakarsz fasznak tunni..
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

laikus kollega😊hogy ki baszta meg a szembeszomszéd feleségét, meg mikor költöztetett az utca végén lakó faszi alakit a nyáron, és ilyen Ö T L E T T E L E N állatságok.
Ilyen és hasonló dolgok, minden jó író tollábol kijönnek, arra szolgálnak csupán, hogy színesebb legyen a sztori, ilyen kis mellékvágányok amiken elmélkedhet az író akár 2 oldalon keresztül, ez alapvetõen az írás lényege. Az iró csak megemlít a szomszéd öregembert és máris elkalandozik a múltjába mi is történt vele kölyökkorában korában, vagy csávókám 10 oldalon keresztül vívódik önmagával, ezért könyv egy könyv, ez filmekben nincs benne. Mellékes dolgok, ha komolyan azt hiszed, hogy ez a sztori lényege akkor az nem jó. Kell egy világnézet, egy kialakult értékredszer, vmennyire tisztábanb kell lenni a világ erkölcsi szabályaival és bárki érteni fogja mit is akar King bácsi valóbának a Regényeivel üzenni, vagy csak sugallni.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
A Halálsoron és a Remény rabjai
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
aki nem akar segíteni egyszerûen nem válaszol
meg amugy is; mire valo a forum, ha nem segitségkérésre?
Epp arra probalom rakenyszeriteni a nepet h maguktol jojjenek ra a dogokra. :>
kösz a segitséget
az a baj, hogy ez ritkán fordúl elõ velük.
ezt a viasatos holtsávot meg szeretném nézni:-)
HOLTSÁV
Jó szorakozást!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
pedig egy remek film lett volna, ha nem tesznek bele szörnyeket, és inkább valami relytélyes, pszichothriller -szerû filmet csináltak volna belõle.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !