Stephen King filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gnome
Huha....

deaz nemmindegy hogyan irja le vki a velemenyet...nemmindegy hogy tenykent kozlom hogy marpedik Stephen king ez es ez, vagy ugymondom hogy SZERINTEM Stephen king....

az elso verziot senkise fogja toleralni...a masodikat legalabb elfogadjak..

CSa`

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Factor_007
én azt csak filmen láttam, de ott nagyon tetszett. Elolvasni nem fogom, mert annyira nem érdekel a történet.

wizy
most olvastam el a Tortúrát. nekem tetszik:-))de sztem messze nem olyan "félelmetes", mint a Ragyogás....

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Factor_007
Szerintem elég nyilvánvaló volt, hogy a saját véleményét írta le.

100

Kori
amúgy most olvasom

nagyon nagy könyv

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori
jaaaaaaaaa már azt hittem valahol vetítették (tv)

szamitogépen.itt volt a vinyon 1 hete.delutan gondoltam egyet es megneztem kar hogy feliratos volt
Kori
hol????????????,,

az-t most néztem meg.
Kori
Állítólag idén megjelenik a Setét torony befejezõ 3 kötete!

Ezt megfilmesíthetnék!!!!!

Kori
Tegnap néztem a Langolierek-et.
Nagy on tetszett, ezért a következõ amit elolvasok tõle ez lesz. Amikor befejeztem Az-t

Kori
Kösz!

Aki Kingrõl ilyeneket ír az vagy analfabéta és felolvasáskor nem figyelt oda, vagy kultúrbunkó.

Waterhorse
Próbáltam õt meggyõzni észérvekkel, hogy a saját szavainak csapdájába essen, de a tied az fölöttébb érdekes érvelés, mindenesetre lényegre törõ😊)

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Ryleh
Filmben nekem az: "AZ" tetszett a legjobban.....könyvben pedig a :Tûzgyujto-ami lesujtoan gyagyi lett filmen😞((

Gnome
Huhh most vettem eszre hogy az itteni dvdtekaban direkt van egy Stephen King sor...sztem majdnem ottvan az eddigi osszes King adaptacio...igaz en jobban kedvelem a konyveit de pl egy csomo filmjet nemlattam...namajd most..

Ranger....ha velemenyt irsz mindig ird oda hogy szerintem..hacsak nemakarsz fasznak tunni..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Kori
ma lesz a langolierek 2. része az AXN csatornán 21.00-kor

Kori
------ te egy fasz vagy --------

laikus kollega😊
Waterhorse
valóbának=valójában

Waterhorse
Nem tudom olvastad e az Állattemetõt. Biztos nem, bár ha nem tetszik az író max 1 könyvét olvastad el, mert ki az az elmebeteg😊) aki olyat olvas amit ki nem állhat, vagy számára nem mond semmit, sõt negatív hatást gyakorol. Szal elolvastál 1 könyvet😊) esetleg megnéztél pár filmet kialakítottál egy véleményt az alapján. Legtöbb King filmbõl sajnos semmi nem jön le, bár rögtön itt egy kivétel pl. a Dead Zone, és lehet, hogy olyan könyvet ragadtál a kezedbe ami nem a legkiemelkedõbb alkotása.

hogy ki baszta meg a szembeszomszéd feleségét, meg mikor költöztetett az utca végén lakó faszi alakit a nyáron, és ilyen Ö T L E T T E L E N állatságok.

Ilyen és hasonló dolgok, minden jó író tollábol kijönnek, arra szolgálnak csupán, hogy színesebb legyen a sztori, ilyen kis mellékvágányok amiken elmélkedhet az író akár 2 oldalon keresztül, ez alapvetõen az írás lényege. Az iró csak megemlít a szomszéd öregembert és máris elkalandozik a múltjába mi is történt vele kölyökkorában korában, vagy csávókám 10 oldalon keresztül vívódik önmagával, ezért könyv egy könyv, ez filmekben nincs benne. Mellékes dolgok, ha komolyan azt hiszed, hogy ez a sztori lényege akkor az nem jó. Kell egy világnézet, egy kialakult értékredszer, vmennyire tisztábanb kell lenni a világ erkölcsi szabályaival és bárki érteni fogja mit is akar King bácsi valóbának a Regényeivel üzenni, vagy csak sugallni.

RangeR
Ennek a Stephenek az a stílusa, hogy nincsen stílusa. Nem tud megválaszolni semmit mert kevés a fantáziája, és ezt azzal leplezi, hogy annyira titokzatos a története, hogy semennyire, hanem egy ötlettelen faszság. A tényleges információ és a cselekményhez kapcsolódó konkrét dolgok a szerzeményeinek a 10%-a, a 90%-a a teljes terjedelemnek pedig kukába való: hogy ki baszta meg a szembeszomszéd feleségét, meg mikor költöztetett az utca végén lakó faszi alakit a nyáron, és ilyen Ö T L E T T E L E N állatságok. És ettõl még csak nem is lesz egyedi és kuriózum, hanem N U L L A!!!!

Kori
majd a második részbõl kiderül

abban vannak azok a haolno lények mint ami a doomban voltak és repkedtek mint egy rohadt paradicsom?

Kori
10 perc és kezdõdik

Kori
Langolierek az AXN csatornán nemsokára

rage
Kedvenc King filmem:
A Halálsoron és a Remény rabjai

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ujjabb vélemeny. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

wizy
thx:-)

Kori
a fórum eszmecserére, vélemény nyílvánításra és segítség kérésre és adásra való

aki nem akar segíteni egyszerûen nem válaszol

wizy
nekem igen...... izlések és pofonok:-) kinek a pap, kinek a papné..... és még sorolhatnám:-)))

Nekem nem ilyen a vilagnezetem :>

wizy
és segitség kérésre:-)) legalább büszkélkedhetsz azzal, hogy te okosabb vagy, mint sokan mások:-)) tudod, hogy egy-egy ember mennyire szégyelli azt, hogy a forumon kér segitséget, mert igy beismeri, hogy a többiek okosabbak nála? na látod:-)

Szvsz velemenymegosztasra.

wizy
nem is rád értettem az uccso mondatot, inkább shaba-ra:-)))
meg amugy is; mire valo a forum, ha nem segitségkérésre?

En ugyan semmibe sem segitettem. 😊
Epp arra probalom rakenyszeriteni a nepet h maguktol jojjenek ra a dogokra. :>

wizy
jolvanna, de nekünk egy ilyen p2p programunk sincs... csak DC, de azt nem tudom használni:-)) na de mind1, a tesom már utánanézett
kösz a segitséget

Hat akkor hajra! Tessek keresgelni, nem itt kerdezoskodni. ;>

Kori
az adók megint ráharaptak a King filmekre
az a baj, hogy ez ritkán fordúl elõ velük.

wizy
jaaaaaaa...... akkor látod ismerem:-))) kazaa, irc, dc, winmx-et ismerem. na csak nem vagyok annyira elmaradott:-))
ezt a viasatos holtsávot meg szeretném nézni:-)

Kori
Jövõ hét szombat 22.00. Viasat 3.

HOLTSÁV

Jó szorakozást!

Kazaa, irc, emule, dc, winmx es meg sorolhatnam😊

Sephi
Alomcsapda efektus volt... rohadt szar film a Secret Window 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

wizy
én pl nem ismerem..... vagy lehet, hogy ismerem, csak nem igy a nevét:-)))) na jo ez most cink, de akkor se:-)

Kori
Tegnap volt az AXN csatornán a Rémkoppantók

Jovan, de a forum nem erre valo! Mindenki ismer vmi p2p rendszert.. nem ?

én igen, de annak van vagy 3 hónapja. johnny depp-nek többször kellene ilyen szerepet játszania, aki viszont nem olvasta a könyvet, annak lehet, hogy álomcsapda-effektus lesz, szóval nem biztos, hogy bejön, szerintem kellemes film 7/10
Sephi
Na? Latta ma' valaki a Secret Window-t?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LittleL
Álomcsapda - ûbergagyi,
pedig egy remek film lett volna, ha nem tesznek bele szörnyeket, és inkább valami relytélyes, pszichothriller -szerû filmet csináltak volna belõle.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

wizy
:-)))) lehet
kösz, még lehet hogy használatba veszem a tippedet:-))))