354
Kinek mi a kedvenc Stephen King sztorija ?
-
#274 A rózsa vére csak egy béna újrafeldolgozás (szeirntem), az eredeti, ami a könyvből készült, és az azonos címet viseli, az E.R. naplója, bár szeirntem könyvben sokkal jobb ; - P
King adaptációk közül kedvenceim: Remény rabjai, Halálsoron, Tortúra
és remélem, Spielberg előveszi a Talizmán megfilmesítésének, táska mélyén lapuló, jogait : - D -
#273 Iszonyat jó ez a Rózsa Vére Valaki látta már a 2. részt? Előzetesből úgy néz ki az lesz csak hab a tortán. -
kisgyerek20 #272 az endless torrentes oldalra mostanába rakták fel DVD-be. -
Spunge #271 van olyan oldal ahonnan ingyen le lehet tolteni stephen king filmeket szinkronban? -
flashX #270 Inkább nem érti meg az ember, hogy miért lesz ilyen..mert nm láthatunk egyetlen fontos jelenetet sem. -
#269 Nyugati MediaMarkt-ban kapható DVD-n az "It". Szenzációs film. -
#268 Érdekes, mert King éppen Jack alakítását húzza le a filmben (nem elég ihletett, nincs igazi karakter-"fejlődés", stb.). -
#267 ma lesz az AXN csatornán a Végitélet 1-4 rész egymás után -
#266 miért, van pozitív rossz is? :D -
#265 a címe: Az :) -
#264 A Golyó....szerintem nem rossz film... -
flashX #263 Na megnéztem a Stanley kubrick féle ragyogást.
Hatalmas csalódás :/
Egyetlen pozitív jó dolog van a filmben:jack nicholson. -
#262 AZ; na már vágom.. -
#261 dc-n ott van minden ilyen.. Az [szin=blue][b]Az[/blue][b] c. film pl. ott meg- van jónéhány embernek. -
kisgyerek20 #260 Pl. Dc-ről biztosan
De ha feliratosan is jó akkor egy torrent oldalről tuti le tudod szedni. -
#259 Hy nem tudja vki h honnan lehet leszedmi a halálsoron-t? -
#258 ilyen esetekre mindig csak a DC-t tudom ajánlani:DD -
esy #257 Sziasztok!
Tudna vki ötletet adni, hogy az It -et (magyarul "Az" vagy "Valami" v ilyesmi), honnan tudnám filmen beszerezni? Már nagyon régen láttam és szeretném feleleveníteni az emlékeimet + szeretném barátnőmnek is megmutatni milyen egy jó horrorfilm, csak nem találom sehol! Plz -
#256 :-)))) nekem tetszett a befejezése -
flashX #255 Azért, tudok valamit....
Elkezdődik, látom addig amíg nem történik semmi különös, majd bealszok. -
flashX #254 Fákk, nem olvastam el a Ragyogást...
Most kezdődik mindjárt... -
#253 érdekes volt........ kár, hogy annyi mindent kihagytak a könyvből. a sövényállatokat, a bojlert, a pincében talált iratokat, stb
amugy tetszett, Jack Nicholson nagyot alakitott:DDD -
#252 hát..... furcsa ez a Jack Nicholsonos, bár még nem néztem végig...... de valahogy ez sem tetszik annyira:D Sztem ezt a változatot meg a "tv2-s változatot" kéne összekeverni, és akkor király lenne:DDD -
flashX #251 Igen, nem volt rossz, de ez a Danny....
Olyan kib*szott láma feje van, hogy beszarás. Ütnivaló, olyan fogyatékos feje van...ÁÁÁHHHGF -
#250 nem volt rossz ez a második rész, de szerencsére tegnap letöltöttem a Kubrick-féle változatot, meg is nézem, amint találok hozzá feliratot:DDD -
flashX #249 Most kezdődöttt a második rész...
Kíváncsi leszek... -
booyaa #248 Király Istvánnak melyik az a filmje ami egy íróról szól és a könyvében leírt tömeggyilkos megelevenedik?Nekem annak a gyilkosnak kellene az autójának a pontos megnevezése... (asszem OLDSMOBIL) -
#247 a Film+-on le szokták adni a Tortúrát jónéhányszor:D -
flashX #246 Azom nincs! :( -
#245 Film+-on volt a héten a Tortúra,az is nagyon király volt! -
#244 :DDD -
flashX #243 Én meg bealudtam rajta. :) -
#242 nah akkor még jo hogy nem elejétől láttam:D -
flashX #241 Elég gányra sikeredett. Csomó rész nem volt hű a könyvhöz, például Ullman alakja, vagy a sövényállatok, vagy éppen a játszótéren lévő Panoráma kisház, Tony, Danny is elég gázul sikeredett, a műben a Panoráma alagsora nagyon sötét, épp hogy 1 égő ég, az is csak pislákol, meg az, hogy a házban még film elején Danny boldogan beszélget anyjával pedig hulla-szomorúnak kellene lennie, nem tudom, de számomra a regényből nem derült ki az, hogy amikor még John tanár volt, más autója lett volna. -
#240 nem az elejétől láttam, de nem volt annyira rossz..... Tonyt viszont nagyon rosszul ábrázolták:-( -
#239 én is mert Nicholsonba amúgy is van egy kis pszichopoataság -
#238 sajnos, pedig azt szivesebben megnézném:D -
#237 akkor nem a Nicholson-os lesz -
#236 jaja:D -
flashX #235 Ahogy mondod.