354
Kinek mi a kedvenc Stephen King sztorija ?
  • böröczk
    A rózsa vére csak egy béna újrafeldolgozás (szeirntem), az eredeti, ami a könyvből készült, és az azonos címet viseli, az E.R. naplója, bár szeirntem könyvben sokkal jobb ; - P
    King adaptációk közül kedvenceim: Remény rabjai, Halálsoron, Tortúra
    és remélem, Spielberg előveszi a Talizmán megfilmesítésének, táska mélyén lapuló, jogait : - D
  • Waterhorse
    Iszonyat jó ez a Rózsa Vére Valaki látta már a 2. részt? Előzetesből úgy néz ki az lesz csak hab a tortán.
  • kisgyerek20
    az endless torrentes oldalra mostanába rakták fel DVD-be.
  • Spunge
    van olyan oldal ahonnan ingyen le lehet tolteni stephen king filmeket szinkronban?
  • flashX
    Inkább nem érti meg az ember, hogy miért lesz ilyen..mert nm láthatunk egyetlen fontos jelenetet sem.
  • Amiga
    Nyugati MediaMarkt-ban kapható DVD-n az "It". Szenzációs film.
  • Amiga
    Érdekes, mert King éppen Jack alakítását húzza le a filmben (nem elég ihletett, nincs igazi karakter-"fejlődés", stb.).
  • Kori
    ma lesz az AXN csatornán a Végitélet 1-4 rész egymás után
  • wizy
    miért, van pozitív rossz is? :D
  • sweech
    a címe: Az :)
  • sweech
    A Golyó....szerintem nem rossz film...
  • flashX
    Na megnéztem a Stanley kubrick féle ragyogást.
    Hatalmas csalódás :/
    Egyetlen pozitív jó dolog van a filmben:jack nicholson.
  • menyus77
    AZ; na már vágom..
  • menyus77
    dc-n ott van minden ilyen.. Az [szin=blue][b]Az[/blue][b] c. film pl. ott meg- van jónéhány embernek.
  • kisgyerek20
    Pl. Dc-ről biztosan
    De ha feliratosan is jó akkor egy torrent oldalről tuti le tudod szedni.
  • Beniboy
    Hy nem tudja vki h honnan lehet leszedmi a halálsoron-t?
  • wizy
    ilyen esetekre mindig csak a DC-t tudom ajánlani:DD
  • esy
    Sziasztok!
    Tudna vki ötletet adni, hogy az It -et (magyarul "Az" vagy "Valami" v ilyesmi), honnan tudnám filmen beszerezni? Már nagyon régen láttam és szeretném feleleveníteni az emlékeimet + szeretném barátnőmnek is megmutatni milyen egy jó horrorfilm, csak nem találom sehol! Plz
  • wizy
    :-)))) nekem tetszett a befejezése
  • flashX
    Azért, tudok valamit....
    Elkezdődik, látom addig amíg nem történik semmi különös, majd bealszok.
  • flashX
    Fákk, nem olvastam el a Ragyogást...
    Most kezdődik mindjárt...
  • wizy
    érdekes volt........ kár, hogy annyi mindent kihagytak a könyvből. a sövényállatokat, a bojlert, a pincében talált iratokat, stb
    amugy tetszett, Jack Nicholson nagyot alakitott:DDD
  • wizy
    hát..... furcsa ez a Jack Nicholsonos, bár még nem néztem végig...... de valahogy ez sem tetszik annyira:D Sztem ezt a változatot meg a "tv2-s változatot" kéne összekeverni, és akkor király lenne:DDD
  • flashX
    Igen, nem volt rossz, de ez a Danny....
    Olyan kib*szott láma feje van, hogy beszarás. Ütnivaló, olyan fogyatékos feje van...ÁÁÁHHHGF
  • wizy
    nem volt rossz ez a második rész, de szerencsére tegnap letöltöttem a Kubrick-féle változatot, meg is nézem, amint találok hozzá feliratot:DDD
  • flashX
    Most kezdődöttt a második rész...
    Kíváncsi leszek...
  • booyaa
    Király Istvánnak melyik az a filmje ami egy íróról szól és a könyvében leírt tömeggyilkos megelevenedik?Nekem annak a gyilkosnak kellene az autójának a pontos megnevezése... (asszem OLDSMOBIL)
  • wizy
    a Film+-on le szokták adni a Tortúrát jónéhányszor:D
  • flashX
    Azom nincs! :(
  • BADE
    Film+-on volt a héten a Tortúra,az is nagyon király volt!
  • wizy
    :DDD
  • flashX
    Én meg bealudtam rajta. :)
  • wizy
    nah akkor még jo hogy nem elejétől láttam:D
  • flashX
    Elég gányra sikeredett. Csomó rész nem volt hű a könyvhöz, például Ullman alakja, vagy a sövényállatok, vagy éppen a játszótéren lévő Panoráma kisház, Tony, Danny is elég gázul sikeredett, a műben a Panoráma alagsora nagyon sötét, épp hogy 1 égő ég, az is csak pislákol, meg az, hogy a házban még film elején Danny boldogan beszélget anyjával pedig hulla-szomorúnak kellene lennie, nem tudom, de számomra a regényből nem derült ki az, hogy amikor még John tanár volt, más autója lett volna.
  • wizy
    nem az elejétől láttam, de nem volt annyira rossz..... Tonyt viszont nagyon rosszul ábrázolták:-(
  • Kori
    én is mert Nicholsonba amúgy is van egy kis pszichopoataság
  • wizy
    sajnos, pedig azt szivesebben megnézném:D
  • Kori
    akkor nem a Nicholson-os lesz
  • wizy
    jaja:D
  • flashX
    Ahogy mondod.