Stephen King filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nekem egyik kedvencem a langolierek voltak.meg az Az I és II
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
jo film?
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
csak a könyvvel ne vesd össze
Ekkora amatõröket életemben nem láttam még, és mondhatnám ezt akármelyik csatornára. Ha már vki ezzel foglalkozik sztem az a minimum, hogy a szakmán belül, ha nem is lexikális, de annyi mûveltsége legyen a témával kapcsolatban, hogy arról a néhény sorozatról és filmrõl begyûjti/pontosan tudja az infókat és nem csak a hasára ût a szerkesztõ, aztán azt írja oda ami kipattan a fejébõl.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
halálzóna
igaz eredeti címe
Holtsáv
Olvastad te a könyvet?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!