354
Kinek mi a kedvenc Stephen King sztorija ?
-
#314 STEPHEN KING ÖSSZES FILMJÉT KERESEM....ESETLEG CSERE IS MEGOLDHATÓ
EMAILOZZON AKINEK MEGVAN VAGY PRIVIZZEN!!! -
Quantumleap #313 Meg anno az HBO-n. -
#312 Hát, kérlek szépen már elég régi film a Langoliers, 1995-ben készült. Ja és a tv-ben is volt már az rtl-en azt hiszem.
És hogyha nem láttad még szerezd be, mert az egyik legjobban sikerült King adaptáció. -
Dracco #311 Cervusz Bokaifx,
Filmben megvan a "Langolierek"? Egyáltalán nem hallottam róla. Mikori a film amúgy? -
#310 na hallod én az eredetit nem láttam de ezek szerint a remake-t láttam akkor még nagyon nagyon régen és most néztem meg megint vasárnap hajnalban szerintem nagyon jó film volt és főleg az utolsó 35-40 perc na az nagyon király !! Mindenképp érdemes megnézni !!!
-
#309 én ezt a mostanit meg se néztem, kicsit tartok az ilyen remake dolgoktól. a Ragyogás is iszonyat béna lett. Az eredeti Carrie jó volt, Sissy Spacek és John Travolta főszereplésével. -
#308 Vasárnap hajnalban volt az egyik kedvenc Stephen King filmem a Carrie igaz nagyon rég nem láttam már de most megint megnéztem szerintem nagyon jó film főleg az utolsó 35-40 perc tetszett !!!
Habár az eredeti Carrie-t nem láttam biztos az is jó lehet !!!
-
#307 mindkettőt olvastam, és mindkettőt csak ajánlani tudom :) egyszerűen képtelen voltam letenni, főleg a Langoliereket. A Titkos ablakot először filmen láttam, aztán olvastam, és hát így eléggé lerontotta az élményt, de kötelező darab :) -
#306 Nekem filmben van meg a Langolierek és sztem meglepően jól sikerült és a könyvhöz is teljesen illik a történet.
A Titkos ablakot szintén filmen láttam, az is jó főleg Depp alakítása. -
Dracco #305 Cervusztok.
Olvastátok a "Langolierek"-et és a "Titkos ablak, titkos kert" című könyveket? -
#304 A rémkoppantók elég tűrhető, de hogy véleményt tudj róla formálni nézd meg magad.
Az egyszer végignézhető filmek táborába mindenképp beletartozik. Viszont az is igaz, hogy nem ez SK legjobb adaptációja.
Nekem sokkal jobban bejött a Remény rabjai, Az évszázad vihara, vagy az Éjjeli vadász (óriási csavar van a végén ).
-
#303 "Rémkoppantok" milyen? -
Quantumleap #302 A Holtsáv sorozat nekem erős kivétel. Általában nem szoktam szeretni a filmekből csinált sorozatokat. De ebben mégis van valami, ami megfogott. Nektek mi a véleményetek? -
#301 Könyvben sajnos nem annyira izgalmas, kicsit lapos a történet. Szerintem! Be sem tudtam fejezni, mert untam. A filmet viszont szeretem, jól sikerült. -
thhommy #300 és a viasaton most kezdődik a langolierek -
#299 Stephen King film lesz ma este a TV2-n. A Tűzgyújtó, ha jól emlékszem..... :) -
#298 Megint adják a Végítéletet. Viasat 3. Szeretem ezt a filmet. Ha nem is annyira régi, a stilusa semmiképpen sem mondható mainak.
otrosinka jól mondta. Jól eltalált film. :) Főleg a karakterek ragadtak meg bennem. Leginkább a siket-néma és a buta óriás kettőse tetszik.
Nemsokára kellnem kell, de ezt most akkor is végignézem. A legjobb SK film, ha nem is a legjobb történet, szvsz. Inkább egy kis mese a jóról és a gonoszról.
Kár hogy az elején a magányosság, a halott világ érzete nem tart túl sokáig, egész gyorsan összejönnek a szereplők. Könyvben biztos jobb, még sajnos nem olvastam, de bepótlom -
#297 Inkább naon eltalált film, nekem a best kateg tagja -
#296 ma kezdődik a "Végítélet".
régen láttam, de emléxem, h elragadó film. -
#295 Na akkor jól lemaradtam. De végülis a magyar hang nem feltétel. Bár a filmekben is sokszor csalódtam már..... sajna. Mondjuk ha az egész sztorit megfilmesítenék igen hosszú filmek lennének. -
#294 Pedig a TV2 régebben sok SK filmet adott szombat esténként, többek között ezt is... -
#293 Sajna én még nem is láttam abból magyar verziót. :( -
#292 nekem meg olyan torrent kellene ahol a Tüzgyújtó van fent magyarul !!! -
#291 Valaki nem tudna adni 1 olyan torrentet ahol fent van a ragyogás? magyarul^^ -
#290 Szerintem sem -
#289 aha igen miért ???
szerintem nem volt az olyan rossz film !!!! -
slip100 #288 valakit érdekel a Tűzgyújtó???
-
#287 de az én kedvenc filmem nincs közte ez pedig a Tüzgyújtó 1-2 !!! -
Lipi1980 #286 Most láttam az egyik borító gyűjteményben, hogy megjelent, vagy meg fog jelenni a SK gyűjtemény, aminek már az első három része kint is van:
Stephen King 1:
A golyó - Riding the bullet
Halálsoron - The Green Mile
Holtsáv - The Dead Zone
Titkos ablak - Secret Window
Álomcsapda - The dreamcatcher
Stephen King 2:
Alvajárók - Sleepwalkers
Christine
Ellen Rimbauer naplója - The Diary of Ellen Rimbauer
Ezüst pisztolygolyók - Silver bullets
Gonosz - It
Stephen king 3:
Hasznos holmik - Useful things
Kedvencek temetője - Pet Cemetery
Tortúra - Misery
Macskaszem - Cat's Eye
A remény rabjai - Shawshank Redemption
Remélem, hogy nem csak átverés, mert ezen az oldalon talál az ember olyan borítókat is, amelyeket egyes emberek a saját szájuk íze szerint készítenek és tesznek fel... -
Lipi1980 #285 A kedvenc King könyvem a Ragyogás, amiből a 3 részes TV sorozat nagyon jól sikerült feldolgozás (bár a Kubrick féle sem piskóta).
Ahogyan Stephen Webber megformálja az alkoholista, lassan megkattanó apukát, az egyenesen fantasztikus!
Rebecca De Mornay alakítása is nagyon tetszik, de talán a legjobb a Courtland Mead által megformált gyermek! Az ilyenre szokták azt mondani, hogy keresve sem találhattak volna Courtland-nél málészájúbb kölyköt erre a szerepre...
Érdekes feldolgozást lehetne készíteni a Insomnia - Nem jön szememre álom c. regényből! Ahogy olvastam, gyönyörű látványvilág tárult elém, és filben is biztos nagyon szépen meg lehetne oldani.
Főleg az tetszett benne, amikor az insomniás emberke az utcán sétálva minden embernek látta a feje felett az "életcsatornáját", amik különböző alakúak, színűek, és irányúak voltak...
U.I. SK-nak szerintem az összes könyve nagyon jó!!!4 -
#284 Ilyen autója volt a könyv szerint. -
KnightRider #283
A Kedvencek temetőjében, úgy emlékszem, ő volt a pap :) -
#282 KERESEM AZT AKITŐL MEGVEHETNÉM AZ ÖSSZES STEPHEN KING FIMET, BÁRMILYEN MÍNŐSÉG ÉRDEKEL.
06209609492
-
#281 Igen, sok filmre vitt novellájában cameozik. :) -
#280 jaja, felismertem Kinget a szerepben :D -
#279 Akkor a Rózsa Vére korábbi, az 2002-es. Érdekes lehet E.R. naplója is, gondolom azokat a dolgokat mutatja be amelyekre sokszor "visszatértek" a Rose Red alatt. Megnéztem King adatlapját imdb-n és meglepetten látom, h több kisebb szerepe is volt, ebben is felbukkant, ő volt a pizzafutár -
#278 Hellosztok!
Nem tudjátok honnan lehet letölteni Stephen King dvd-ket?
mert még csak kettő van -
#277 2003, és a Rózsa Vére történetelőtt játszódik, mely Ellen életét és a kastély építését meséli el.... asszem :D (imdb.com) -
#276 Ezt nem is tudtam, hogy volt már ezelőtt is film belőle. Az melyik évben készült? -
#275 Az Ellen Rimbauer naplója ma este lesz a HBO-n, a Rózsa Vére után kiváncsian várom :D