Stephen King filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyszer végignézhetõ filmek táborába mindenképp beletartozik. Viszont az is igaz, hogy nem ez SK legjobb adaptációja.
Nekem sokkal jobban bejött a Remény rabjai, Az évszázad vihara, vagy az Éjjeli vadász (óriási csavar van a végén <#vigyor1>#vigyor1>).
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
otrosinka jól mondta. Jól eltalált film. :) Fõleg a karakterek ragadtak meg bennem. Leginkább a siket-néma és a buta óriás kettõse tetszik.
Nemsokára kellnem kell, de ezt most akkor is végignézem. A legjobb SK film, ha nem is a legjobb történet, szvsz. Inkább egy kis mese a jóról és a gonoszról.
Kár hogy az elején a magányosság, a halott világ érzete nem tart túl sokáig, egész gyorsan összejönnek a szereplõk. Könyvben biztos jobb, még sajnos nem olvastam, de bepótlom
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
Stephen King 1:
A golyó - Riding the bullet
Halálsoron - The Green Mile
Holtsáv - The Dead Zone
Titkos ablak - Secret Window
Álomcsapda - The dreamcatcher
Stephen King 2:
Alvajárók - Sleepwalkers
Christine
Ellen Rimbauer naplója - The Diary of Ellen Rimbauer
Ezüst pisztolygolyók - Silver bullets
Gonosz - It
Stephen king 3:
Hasznos holmik - Useful things
Kedvencek temetõje - Pet Cemetery
Tortúra - Misery
Macskaszem - Cat's Eye
A remény rabjai - Shawshank Redemption
Remélem, hogy nem csak átverés, mert ezen az oldalon talál az ember olyan borítókat is, amelyeket egyes emberek a saját szájuk íze szerint készítenek és tesznek fel...
Ahogyan Stephen Webber megformálja az alkoholista, lassan megkattanó apukát, az egyenesen fantasztikus!
Rebecca De Mornay alakítása is nagyon tetszik, de talán a legjobb a Courtland Mead által megformált gyermek! Az ilyenre szokták azt mondani, hogy keresve sem találhattak volna Courtland-nél málészájúbb kölyköt erre a szerepre...
Érdekes feldolgozást lehetne készíteni a Insomnia - Nem jön szememre álom c. regénybõl! Ahogy olvastam, gyönyörû látványvilág tárult elém, és filben is biztos nagyon szépen meg lehetne oldani.
Fõleg az tetszett benne, amikor az insomniás emberke az utcán sétálva minden embernek látta a feje felett az "életcsatornáját", amik különbözõ alakúak, színûek, és irányúak voltak...
U.I. SK-nak szerintem az összes könyve nagyon jó!!!4
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
A Kedvencek temetõjében, úgy emlékszem, õ volt a pap :)
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
06209609492
ÜDV!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
Nem tudjátok honnan lehet letölteni Stephen King dvd-ket?
mert még csak kettõ van
King adaptációk közül kedvenceim: Remény rabjai, Halálsoron, Tortúra
és remélem, Spielberg elõveszi a Talizmán megfilmesítésének, táska mélyén lapuló, jogait : - D
Kumiho #2179
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Hatalmas csalódás :/
Egyetlen pozitív jó dolog van a filmben:jack nicholson.
De ha feliratosan is jó akkor egy torrent oldalrõl tuti le tudod szedni.
Tudna vki ötletet adni, hogy az It -et (magyarul "Az" vagy "Valami" v ilyesmi), honnan tudnám filmen beszerezni? Már nagyon régen láttam és szeretném feleleveníteni az emlékeimet + szeretném barátnõmnek is megmutatni milyen egy jó horrorfilm<#hamm>#hamm>, csak nem találom sehol! Plz <#help>#help>
Elkezdõdik, látom addig amíg nem történik semmi különös, majd bealszok. <#idiota>#idiota>