Stephen King filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
A rémkoppantók elég tûrhetõ, de hogy véleményt tudj róla formálni nézd meg magad.
Az egyszer végignézhetõ filmek táborába mindenképp beletartozik. Viszont az is igaz, hogy nem ez SK legjobb adaptációja.
Nekem sokkal jobban bejött a Remény rabjai, Az évszázad vihara, vagy az Éjjeli vadász (óriási csavar van a végén <#vigyor1>).

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Serpa
"Rémkoppantok" milyen?

A Holtsáv sorozat nekem erõs kivétel. Általában nem szoktam szeretni a filmekbõl csinált sorozatokat. De ebben mégis van valami, ami megfogott. Nektek mi a véleményetek?
alkess
Könyvben sajnos nem annyira izgalmas, kicsit lapos a történet. Szerintem! Be sem tudtam fejezni, mert untam. A filmet viszont szeretem, jól sikerült.

és a viasaton most kezdõdik a langolierek
Harly18
Stephen King film lesz ma este a TV2-n. A Tûzgyújtó, ha jól emlékszem..... :)

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Kmarha
Megint adják a Végítéletet. Viasat 3. Szeretem ezt a filmet. Ha nem is annyira régi, a stilusa semmiképpen sem mondható mainak.

otrosinka jól mondta. Jól eltalált film. :) Fõleg a karakterek ragadtak meg bennem. Leginkább a siket-néma és a buta óriás kettõse tetszik.

Nemsokára kellnem kell, de ezt most akkor is végignézem. A legjobb SK film, ha nem is a legjobb történet, szvsz. Inkább egy kis mese a jóról és a gonoszról.

Kár hogy az elején a magányosság, a halott világ érzete nem tart túl sokáig, egész gyorsan összejönnek a szereplõk. Könyvben biztos jobb, még sajnos nem olvastam, de bepótlom

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

otrosinka
Inkább naon eltalált film, nekem a best kateg tagja<#eljen>

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Serpa
ma kezdõdik a "Végítélet".
régen láttam, de emléxem, h elragadó film.

hnoemi
Na akkor jól lemaradtam. De végülis a magyar hang nem feltétel. Bár a filmekben is sokszor csalódtam már..... sajna. Mondjuk ha az egész sztorit megfilmesítenék igen hosszú filmek lennének.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

Harly18
Pedig a TV2 régebben sok SK filmet adott szombat esténként, többek között ezt is...

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

hnoemi
Sajna én még nem is láttam abból magyar verziót. :(

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

wesker24
nekem meg olyan torrent kellene ahol a Tüzgyújtó van fent magyarul !!!
vafeN
Valaki nem tudna adni 1 olyan torrentet ahol fent van a ragyogás? magyarul^^

[O_O] (.)(.)

David01
Szerintem sem

wesker24
aha igen miért ???

szerintem nem volt az olyan rossz film !!!!
valakit érdekel a Tûzgyújtó???
wesker24
de az én kedvenc filmem nincs közte ez pedig a Tüzgyújtó 1-2 !!!
Most láttam az egyik borító gyûjteményben, hogy megjelent, vagy meg fog jelenni a SK gyûjtemény, aminek már az elsõ három része kint is van:
Stephen King 1:
A golyó - Riding the bullet
Halálsoron - The Green Mile
Holtsáv - The Dead Zone
Titkos ablak - Secret Window
Álomcsapda - The dreamcatcher

Stephen King 2:
Alvajárók - Sleepwalkers
Christine
Ellen Rimbauer naplója - The Diary of Ellen Rimbauer
Ezüst pisztolygolyók - Silver bullets
Gonosz - It

Stephen king 3:
Hasznos holmik - Useful things
Kedvencek temetõje - Pet Cemetery
Tortúra - Misery
Macskaszem - Cat's Eye
A remény rabjai - Shawshank Redemption

Remélem, hogy nem csak átverés, mert ezen az oldalon talál az ember olyan borítókat is, amelyeket egyes emberek a saját szájuk íze szerint készítenek és tesznek fel...
A kedvenc King könyvem a Ragyogás, amibõl a 3 részes TV sorozat nagyon jól sikerült feldolgozás (bár a Kubrick féle sem piskóta).
Ahogyan Stephen Webber megformálja az alkoholista, lassan megkattanó apukát, az egyenesen fantasztikus!
Rebecca De Mornay alakítása is nagyon tetszik, de talán a legjobb a Courtland Mead által megformált gyermek! Az ilyenre szokták azt mondani, hogy keresve sem találhattak volna Courtland-nél málészájúbb kölyköt erre a szerepre...

Érdekes feldolgozást lehetne készíteni a Insomnia - Nem jön szememre álom c. regénybõl! Ahogy olvastam, gyönyörû látványvilág tárult elém, és filben is biztos nagyon szépen meg lehetne oldani.
Fõleg az tetszett benne, amikor az insomniás emberke az utcán sétálva minden embernek látta a feje felett az "életcsatornáját", amik különbözõ alakúak, színûek, és irányúak voltak...

U.I. SK-nak szerintem az összes könyve nagyon jó!!!4
Apus

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

A Kedvencek temetõjében, úgy emlékszem, õ volt a pap :)

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

macgyver8
KERESEM AZT AKITÕL MEGVEHETNÉM AZ ÖSSZES STEPHEN KING FIMET, BÁRMILYEN MÍNÕSÉG ÉRDEKEL.
06209609492

ÜDV!

Jano
Igen, sok filmre vitt novellájában cameozik. :)

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

wizy
jaja, felismertem Kinget a szerepben :D

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Waterhorse
Akkor a Rózsa Vére korábbi, az 2002-es. Érdekes lehet E.R. naplója is, gondolom azokat a dolgokat mutatja be amelyekre sokszor "visszatértek" a Rose Red alatt. Megnéztem King adatlapját imdb-n és meglepetten látom, h több kisebb szerepe is volt, ebben is felbukkant, õ volt a pizzafutár<#zavart1>

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

filamester
Hellosztok!
Nem tudjátok honnan lehet letölteni Stephen King dvd-ket?
mert még csak kettõ van

wizy
2003, és a Rózsa Vére történetelõtt játszódik, mely Ellen életét és a kastély építését meséli el.... asszem :D (imdb.com)

Waterhorse
Ezt nem is tudtam, hogy volt már ezelõtt is film belõle. Az melyik évben készült?

wizy
Az Ellen Rimbauer naplója ma este lesz a HBO-n, a Rózsa Vére után kiváncsian várom :D

böröczk
A rózsa vére csak egy béna újrafeldolgozás (szeirntem), az eredeti, ami a könyvbõl készült, és az azonos címet viseli, az E.R. naplója, bár szeirntem könyvben sokkal jobb ; - P
King adaptációk közül kedvenceim: Remény rabjai, Halálsoron, Tortúra
és remélem, Spielberg elõveszi a Talizmán megfilmesítésének, táska mélyén lapuló, jogait : - D

Kumiho #2179

Waterhorse
Iszonyat jó ez a Rózsa Vére<#eljen> Valaki látta már a 2. részt? Elõzetesbõl úgy néz ki az lesz csak hab a tortán.

az endless torrentes oldalra mostanába rakták fel DVD-be.
van olyan oldal ahonnan ingyen le lehet tolteni stephen king filmeket szinkronban?

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

Inkább nem érti meg az ember, hogy miért lesz ilyen..mert nm láthatunk egyetlen fontos jelenetet sem.

Amiga
Nyugati MediaMarkt-ban kapható DVD-n az "It". Szenzációs film.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Érdekes, mert King éppen Jack alakítását húzza le a filmben (nem elég ihletett, nincs igazi karakter-"fejlõdés", stb.).

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Kori
ma lesz az AXN csatornán a Végitélet 1-4 rész egymás után

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

wizy
miért, van pozitív rossz is? :D

sweech
a címe: Az :)

sweech
A Golyó....szerintem nem rossz film...

Na megnéztem a Stanley kubrick féle ragyogást.
Hatalmas csalódás :/
Egyetlen pozitív jó dolog van a filmben:jack nicholson.

menyus77
AZ; na már vágom..<#smile>

menyus77
dc-n ott van minden ilyen.. Az Az[/blue] c. film pl. ott meg- van jónéhány embernek.

Pl. Dc-rõl biztosan
De ha feliratosan is jó akkor egy torrent oldalrõl tuti le tudod szedni.
Beniboy
Hy nem tudja vki h honnan lehet leszedmi a halálsoron-t?
wizy
ilyen esetekre mindig csak a DC-t tudom ajánlani:DD

Sziasztok!
Tudna vki ötletet adni, hogy az It -et (magyarul "Az" vagy "Valami" v ilyesmi), honnan tudnám filmen beszerezni? Már nagyon régen láttam és szeretném feleleveníteni az emlékeimet + szeretném barátnõmnek is megmutatni milyen egy jó horrorfilm<#hamm>, csak nem találom sehol! Plz <#help>
wizy
:-)))) nekem tetszett a befejezése

Azért, tudok valamit....
Elkezdõdik, látom addig amíg nem történik semmi különös, majd bealszok. <#idiota>