Stephen King filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Haven
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Könyvei közül Állattemetõ, Mobil, Hasznos holmik <#nyes>#nyes>
Globális felmelegedést! Magyarországon hideg van, és nincs tengerpartunk! Úgy lenne meleg is, tenger is!
D1 : Movie+Extra
D2 : MB Movie
D3 : Alternate Movie+Extra,Black and White version
D4 : MB Alternate Movie version
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
nézz át ide, hátha itt tudják:)
láttad a filmet? faxa mi^^
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
lécci ide irjatok:[email protected]
Mindegy azér' nemolyan rossza... Mármint a képminõség. Jól néz ki, tényleg.
Nem is ezzel van bajom, hanem a felirattal. Aminek már rég késznek kéne lenni.
Etetik ezek itten akkor a népet? Csak gondoltam megkérdem.
Különben a képminõség is inkább a dvd felé húz mintsem a ratyi cam-os verziók felé.
http://joeperry.blog.hu/
De ha a felirattal is megelégszel akkor csekkold itt.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Itt van már 1 hete dvdrip-ben, nézni meg nem lehet. Tiszta röhej. <#miaz>#miaz>
Deez nem volt se félelmetes, se izgalmas.
Valaki tud véleményt mondani a Félelem kórháza címû Stephen King sorozatról? Elõre is thx
Ez a film: The Mist, szerintem jobban sikerült mint a nemrég megjelent 1408. Az sem volt gyenge, de ez a film ütni fogja, az tuti. <#smile>#smile>
A film tartalma rövden:
Egy rettenetes vihar szörnyeket szabadít egy békés kisvárosra, ahol az élelmiszerboltba menekült lakosoknak szembe kell szállni a vérszomjas teremtményekkel.
Elég misztikus, természetfelettis, ijesztgetõs másfélóra, ahogy azt Kingtõl megszokhattuk.
nikolzonos lesz! nagyon ritkán adják sajna a tévébe!
Egyébként küldtem privát üzit, remélem észrevetted.
Segitséget szeretnék abban kérni hogy honnan tudnám letlteni a Végitéletet mert sehol nem találom lehetõleg magyar érdekelne de beérem esõnek feliratosan.
Köszi!
Üdv
B. Viktor
Mit keresek szinkronosban az a: ragyogás a nicholzonos,az évszázad vihara..(de nem az ami msotanába van torrenten fent,mert az nagyon szar lett),A rémmesék könyve 1-2, AZ aranykor, A vámpirok városa
ezeket keresem, akiknek ez megvan légyszives keressen fel:)
MÉg akkor is ha mondjuk 2 év múlva olvassa ezt a hozzászólást:)
Olvasni én is olvastam, de ezek szerint újra kellene olvasni, mert már túl rég volt, csak az rémlett belõle, hogy egy alvászavaros pasasról szól, akinek furcsa látomásai vannak az insomnia hatására...
Sorry! Köszi, hogy felvilágosítottál :o)
Én olvastam a Nem jön szememre álmot King-tõl, de ezt a regényt még nem filmesítették meg. Lehet nem is fogják. Az a regény a tervszerû és a véletlen fogalmát boncolgatja, valamint azt, hogy a tervszerû és a véletlen emberfeletti képviselõi összecsapnak, és a története az, hogy egy öreg fickónak meg kell akadályoznia, hogy ami a tervszerûé, az ne essen a véletlen kezébe, különben felbomlik a kényes egyensúly és a világ látja a kárát.
Nagyjából ez a sztorija. De ehhez a filmhez, amit írsz ennek semmi köze.
Alvászavar - Chasing Sleep
Ed Saxon (Jeff Daniels) professzor egy reggel arra ébred, hogy felesége nem tért haza a munkából. A megszámlálhatatlan, paranoiás pánikban végigkínlódott nappal és álmatlan éjszaka után sem találja a választ, hová tûnhetett a felesége. Ráadásul halucinálni kezd... a háza életre kel, egy sor rémületes látvány és hang jelenik meg valahol a lidércnyomás és a valóság határán, és lassan elmosódik a különbség a realitás és a képzelet között...
Azon tûnõdtem, hogy évekkel ezelõtt olvastam egy nagyon remek King regényt Insomnia - Nem jön szememre álom címmel. Emlékeim szerint abban is hasonló volt a sztori, de mintha ott egy nyugdíjas fickónak lettek volna bizarabbnál fantasztikusabb és színesebb látomásai a folyamatos ébrenlét miatt...
Ha a film és a regény egy és ugyanaz, akkor mindenkinek javallom, mert a regény szerintem az egyik kingebb King regény volt!
Ki mit tud errõl a sztoriról?????
EMAILOZZON AKINEK MEGVAN VAGY PRIVIZZEN!!!
ÜDV!
És hogyha nem láttad még szerezd be, mert az egyik legjobban sikerült King adaptáció.
Filmben megvan a "Langolierek"? Egyáltalán nem hallottam róla. Mikori a film amúgy?
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Habár az eredeti Carrie-t nem láttam biztos az is jó lehet !!!
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
A Titkos ablakot szintén filmen láttam, az is jó fõleg Depp alakítása.
Olvastátok a "Langolierek"-et és a "Titkos ablak, titkos kert" címû könyveket?