Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
Még csak azt sem mondhatjuk hogy szar játékosaink vannak...
Az ott lévõkön kivül Otigba, Vadócz, Stieber, Huszti akiknek alapembernek kéne lenniük a formájuk alapján, és ezek közül 3 elsõ osztályú csapatban alapember

Ide egy olyan kapitány kell aki ért hozzá, ilyen magyar nincs, ez egyértelmü 20 éve...

Zenszkij
Ne aggódj majd jön Mészöly Géza. Óriási tálentumával és szaktekintélyével sikeresen kijuttat majd a "124" fõsre bõvített EB-re. És majd el is hiszi micsoda zseni.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ReszegKoldus
az jó ha elindultak egy úton, csak ne hazafelé vezessen 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
Elindultunk egy úton, kár lenne azt mondani, hogy nem fejlõdtünk. építkezünk, megyünk tovább. <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>

Effe88
Igen.Az egy dolog, hogy szar játékosaink vannak na de, hogy taktikailag nullák vagyunk az érthetetlen.szar a felállásunk nincs elképzelés semmi.
Kell ide egy olasz edzõ ezt a bohóc péniszrajzolót el kell zavarni. ez még kúmannál is nagyobb kókler.

A Hofi aranycsapat videójának a vége illik ide a legjobban "sóbányába velük" legalább lenne só! <#taps>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Jakuza1
Miert vartal valamire ? En 5:0-t tippeltem es lehet, hogy meg tul is ertekeltem ezeket a magyar valogatott mezbe bujtatott majmokat. 😛

És egy les gól is volt, ami nem volt les! <#taps>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Shep
Hát én meguntam. Kabaré az egész védelem, mintha nem lett volna semmilyen utasítás csak ,hogy fussatok ki aztán próbáljatok védekezni, tiszta grund foci utánérzés van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez a Guzmics már megint <#falbav> azt se tudja hova nézzen. <#vigyor2>

passatgt
kádár megint persie mögött kb 4 méterrel, pedig nem is fordult le róla vagy ilyen bonyolult dolog, egyszerûen kettõt kéne lépni és elfejelni elõle…😊

Jakuza1
Es a hollandok kirohognek minket a kispadon, teszem hozza teljes joggal. 😛

És közben már 4 <#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Zenszkij
a picsába 4-0 és 3 kapufa LOÁL

zalrobto
na ennyit birtam 4:0 kikapcs

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Effe88
ez qrva jó😄
guzmicsot, hogy megszopatták😄
bogdán is csak dísznek van😄😄

ez qrva jó paródia
én nézem még😊

Kaplan
Ez szégyen. Tíz alatt nem ússzuk meg, most mondom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

zalrobto
vicc az egész ilyen gyenge védekezést,gyatra támadás <#szomoru1>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Soha nem volt még ilyen. Most megtörtént. Kikapcsoltam <#mf1>
Van jobb dolgom is mint ezen szenvedni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Bakki nekem is fogadni kellett volna, így nézve, hogy 5-nél többet kapunk, arra biztos jól fizetne. Bár lehet a srácok a pályán megtették helyettem. Hát ezek semmit sem csinálnak, ilyen passzívan kapni 3-at, ilyen nincs? Vagyis csak nálunk.
Effe88
az jó😊
de a törökök meg megverik majd otthon hollandiát😊
õk lesznek a nevetõ harmadik fél😊

Jakuza1
Vegul is van egy szeretheto valogatottunk 😛
A pacsiba meg jol tudta hogyan kell osszerakni acsapatot. Korcsmar es a Kadar csak 3 golt hozott oszze es osszetehetik a kezuket, hogy meg csak 3:0 mert lehetne mar 7:0 is a ket kapufaval es a tobbi hollandf helyzettel.

passatgt
Remélem félidõben bejön Nikolics, csak hogy egy kicsit szokja a válogatottat, ez a meccs már nyilván elment. Mindegy, észtek megverik románokat, szóval nincs nagy baj😊

Muki100
Nehéz lesz a hollandoknak kapust választani ha 1x nem rúgnak nekik kapura a selejtezõk alatt.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ReszegKoldus
szerintem a fedett stadion, erre nem készülhettek fel

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
mg jó, hogy a zuhanyhíradóban azt elemezték, hogy 3 vkpval kell kezdeni(vagy minimum kettõvel)😄😄
ahoz képest egy sincs(varga nem az, szar annak)

ez a felállás egy szar

rooney8
már tudom mi lesz a kifogás: túl vizes volt a pálya és nagyon csúszott 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ReszegKoldus

passatgt
ötnél többet még nem passzoltunk megszakítás nélkül, direkt számolom meccs eleje óta

Zenszkij
nem baj olcsópénz jön a házhoz, 50 ezerrel megraktam a hollandokat 1,4-es oddszra, ingyen péz 😄

ReszegKoldus
szerintem Radó hiányzik, pár 11-est befújnának neki 😄

Torghelle hiányzik. Õ legalább felvállalja az ütközéseket.
Már a fél holland csapat kórházban lenne.

ReszegKoldus
dzsudzsák is nagyon hajt...

Effe88
bogdánnál mi volt az az elsõ gólnál az a vetõdés?😄😄
tipszmikszel?😄

Zenszkij
liliputi válogatott, ha már nincsenek focistáink, kiállítanám a magyar kosár válogatottat, azok legalább magasok, futnak és van erõnlétük, technika nem kell labda úgysincs nálunk 😄

De ez az oldalpassz milyen felszabadítás volt már?

REAL MADRID

Láma!
ez így nagyon csúnya lesz...

2-0. Elmehetnek a sunyiba, épp csak fociznak a hollandok, sima 4-0 lehetne már. De siralmas, a kibontott sörömtõl is elment a kedvem.
Á, csak megiszom valahogy...

Sanyi bácsi, írd az sms-t a Csányi Úrnak, hétfõn már ne számítsanak rád.
passatgt
ez is bogdán hibájából indult sajnos

ReszegKoldus
az elõrelépés megkérdõjelezhetetlen

Zenszkij
nevetséges ez a zónavédekezés, a hulladék csapatoknak szoros emberfogást kell alkalmazni

[HUN]FaTaL
Na én ki is kapcsoltam.

http://goo.gl/gd6Zi5

rooney8
meccs elõtt 3-0-ra tippeltem, de ha így folytatódik több lesz :/

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Kaplan
Ennyi. Igazából ez a meccs már nem is fáj, a lelkem mélyén azért tisztába voltam azzal, hogy simán lelépnek minket. Ez a realitás. Pá.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ez kurvára szánalmas.

Te jó ég :|

REAL MADRID

Kaplan
Dzsudzsák meg sem próbált blokkolni a szélsõnél, teljesen üresen adhatott be. Hiba. Van Persie fejes, simán védhetõ lett, Bogdán benézte. Hiba 2. Kapott gól, voálá. Egyszerû játék a futball.

LasDen
akkor én végeztem is....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij
Átkapcsoltam erre azonnal gól XD.