28329
-
#24837 már=még -
#24836 nem muszáj lemondani, ki is lehet rúgni, ami valszeg meg is fog történni, bár gondolom osztrákok ellenit már lejátszák vele -
#24835 Róth Antal: Nem vagyok alkalmatlan, nem mondok le
Igaza is van. A nagyokos megmondóemberek bekaphatják, dolgoznak tovább és lesz itt eredmény dögivel. Ja várj, mégsem. Én hadd irányítsak egy U válogatottat egymillióért, légyszi-légyszi. -
#24834 kismészöly azt nyilatkozta,ha felkérnék szöv. kap-nak nem mondana nemet,megtiszteltetés lenne számára :DDD remélem ő lesz,és következő selejtezőcsoportunkban utolsók leszünk,és feloszlik a magyar labdarugás :D -
#24833 Arra leszek kíváncsi, hogy ki(k) lesz(nek) a következő(k)? :D -
IXEMGabeo #24832 no comment ennyi pénzért rohannék oda:D az eredmények nem lennének jobbak valszeg, de legalább nem lennének éhezési problémáim haha:D -
#24831 felháborító
hihetetlen, hogy ez a hajléktalan még mindig edzősködhet
bűn gyenge
persze nincs benne annyi gerinc, hogy magátol lemondjon, mondjuk jól keres.... -
#24830 Heti helyzetben , ma volt Szebeni I.-is.
Lehet róla sok mindent mondani, de teljes mértékben egyet értek abban h nekünk sajnos jelenleg totál mindegy ki lesz a szövetségi kapitány.
Ukrajna verte a franciákat. Mikor fogjuk megverni őket mi egy tétmeccsen ? vagy ne is a franciákat bármilyen érdemleges csapatot.
Tegnap reggel a kossuth rádión volt egy riport egy izlandon élő magyar kapussal. Aki elmondta h az egész országban 300,000 ember lakik.
Büszkék a csapatra h eddig eljutottak, és nem érdekli őket h kijutnak e vagy se de ez már most is a csoda kategória nekik.
Az hogy h milyen csoportból jutottak el idáig arról senki nem beszél de arról igen, h büszkék csapatra. Egyébként a 2 kapuson kiívúl mindenki külföldi bajnokságban játszik már régóta. a 2 kapus most éppen nem dolgozik mert elengedték a munkahelyükről, h a válogatottal készüljenek. -
#24829 és közben kereste a milliókat -
#24828 Nincs jobb meló az örök vesztes Róthénál -
#24827 hálistennek a románok kiszoptak a 3-1-re,a visszavágón a görögök bemutatják a bunkert,és mennek is a VB-re. Franciák pedig kiestek -
#24826 ha nem csalják el a visszavágót -
#24825 A franciákon picit meglepődtem. De jó ez így. :D -
#24824 Ennyit arról, hogy a magyar utánpótlás milyen jól alakul. Szánalom! -
#24823 Nem is értem, miért erőltetjük..
Nálunk nem az u21-nél, hanem az u8-nál kellene előről kezdeni, és majd 10-15 év múlva indulni/nevezni bármire is.. -
#24822 én ugyan nem :D -
#24821 Na most már megnéztem.
Eddigi győztesek:
1973 Új-Zéland
1980 Ausztrália
1996 Ausztrália
1998 Új-Zéland
2000 Ausztrália
2002 Új-Zéland
2004 Ausztrália (2006 Ausztrália átmegy az AFC-be)
2008 Új-Zéland
2012 Tahiti
Úgy csinálsz, mintha nagyon mellélőttem volna. :D -
#24820 újzéland. ausztrália már lassan 10 éve ázsiában nyomul.... -
#24819 Előtte meg vagy Ausztrália vagy Új-Zéland nyert. -
#24818 legutóbb Tahiti-Új-Kaledónia döntő volt. Így jutott ki Tahiti a Konföderációs kupára.... -
#24817 El se hiszem. :)
Mi az állandó döntő? Ausztrália-Új-Zéland? :)
Bár Ausztrália mintha Ázsiában nyomná, tehát max. Új-Zéland. -
#24816 van, OFC Nations Cup -
#24815 Szerintem nincs olyan. :) -
#24814 óceánia kupa :DDDDDD -
#24813 Röhögnék, ha legközelebb csak oda jutnánk ki meghívásosként. :) -
#24812 copa americara -
#24811 Bozsik - Magyar kapitánnyal is ki lehet jutni
A klotyóra? -
#24810 A Fifa 2013-as vagy 2014-es részében? -
#24809 nem Devecseri? -
#24808 Vanczák Vilmos a legpontosabban fejelő játékos a világon (a FIFA világában) -
-
IXEMGabeo #24806 Heynckes elég jó edző:) őt jó lenne megkaparintani -
Grenzjager #24805 Inkább Jupppal kéne megegyezni, a lové tuti meglesz, hisz az MLSZ pénzszerzéshez is nagyon jól ért. -
#24804 Egyetértek.Borzasztó középszerű pali szerintem.
Semmivel nem lennénk vele előrébb. -
Solt #24803 Nekem sem szimpatikus... -
#24802 Az utóbbi 10 évben semmi említésre méltó eredményt nem tud felmutatni, végig turnézza a világot, közben szépen keres. De nem több egy 20 évvel ezelőtti eredményeiből élő edzőnél. Csak azóta rohadtul változott a világ futballja, csak a miénk nem.
Angliával és Mexikóval sem tudott egy gyenge átlagosnál jobb szintet hozni, nem lennénk vele előrébb. Megkockáztatom, hogy még Koeman eredményességét sem tudná elérni. -
Zenszkij #24801 A legjobb az lenne ha kicserélnénk a mieinket Belgiummal. -
#24800 A svéd Sven-Göran Eriksson is ott van azon jelöltek között, akik a magyar válogatott szövetségi kapitányai lehetnek
ez se lenne rossz végülis -
Unreal1942 #24799 Bedobtak egy nagy nevet a kalapba kb. ennyi a hír.
Egy ilyen kaliberű szakember csak veszíthet a Magyar válogatott vezetésével.
Csodát tenni nem nagyon tud.
Egy középszerűnek viszont semmi kárt nem okoz a várható kudarc és kecsegtető szakmai elismertséget hozhatna egy véletlen csoda. -
#24798 Ugyan már! Ezen az alapon írhatták volna azt is, hogy az MLSZ megkereste José Mourinho-t :D Kb annyi realitása lenne annak is.