28329
-
#24877 -
#24876 A Dunán 21.30-tól ma leadják a 6:3-at! -
#24875 és ilyenek a stadionok is :D -
Jurgen Mortyr #24874 Ennyit ér az egész válogatott!
-
#24873 igen erre az esetre emlékszem,bicskanyitogató -
sempronius18 #24872 Én mondom elhiszem, hogy ilyen megtörtént, még akkor is ha az Ultras állítja, mert vannak szuper érzékeny emberek.
Ám az Eurochallenge továbbra sem az Eurocup.
Eurolegues=BL
Eurocup=UEFA CUP
Eurochallenge= Intertoto Cup kb
Csak ezt a tárgyi tévedést szerettem volna kijavítani. -
#24871 http://ultrasliberi.hu/2013/02/kitiltottak-a-magyar-zaszlot-a-szolnoki-sportcsarnokbol-az-izraeliek-elleni-kosarmeccsen/ -
sempronius18 #24870 A Szolnok még története során sohasem indult az Eurocup-ban.
Persze ettél még igazad lehet. -
#24869 szolnoki ek kosármeccsen a magyar zászlót se lehetett (izreli ellenfél miatt) -
#24868 UEFA -
#24867 saját országunkban már Árpád sávost se lengethetnek a szurkolók,mert azt is bünteti az EUFA-FIFA -
#24866 Agyondicséri teljesítményét Egervári segítője
-
Unreal1942 #24865 Izrael ne jöjjön mert az megint zárt kapus büntetés lesz, ha valaki esetleg meglenget egy Palesztin zászlót.... -
#24864 A szerethető válogatott -
#24863 Ezt a 2. kalapos beosztásunkat a szakma 20 évig fel fogja emlegetni, önigazolás céljából :D
És Európa összes csapata minket akar majd kapni a 2. kalapos csapatok közül :D -
#24862 Ha nem jutunk ki a 24 csapatos EB-re, akkor tényleg szántsák be az összes pályát. -
#24861 mire kijutunk az EB-re,már 80 csapatos lesz,mert kontinensek mozgása miatt európa összecsúszik afrikával,így a Lesotho-Gabon-Kongó hármast megelőzve kijutunk 2196-ban a Tunézia rendezte EB-re :DDDD -
#24860 mire kijutunk egy eb-re szerintem visszaállítják az eredeti "egy országban az egész eb" szisztémát :D -
#24859 görög, magyar, izrael, észt, litván, hatodikból mindegy, szerintem ebben is. -
#24858 görög,magyar,osztrák,örmény,moldova,san marino
erre a csoportra még azt mondanám,hogy még akár a 2. hely is meglehet,de a 3. pótselejtezőt érő az biztosan. -
#24857 Ez hogy lehetséges?:D
miért nem a 5.-6.kalapban vagyunk kb. oda tartozunk:D:D -
#24856 Azért ne vicceskedjünk már, nem faszrajz bácsi fogja irányítani a válogatottat.
Első kalapból, ha valaki összerakja a védekezést akkor a görögök egy meccsen verhetőek.
A negyedikből szerintem a lengyeleket kivéve mindenki vehető. Öt-hatból mindenki.
És a harmadik hely pótselejtezőt ér. Ha nem jutunk ki erre az EB-re az nagyon szánalmas. Ráadásul az utolsó lehetőség, hogy egy tisztességesen (nem mindenféle faszom városban) rendezett EB-n ott legyünk. -
#24855 legyen izrael és akkor pár zártkapu kinéz megint :D -
#24854 tök jó :D a negyedik kalapban találtam csak olyan csapatot amit talán verhetünk -
#24853 esély szempontjából: orosz, szlovén, lett, macedón, san marino
szurkolói szempontból: bosnyák, szerb, lengyel, albán, kazahsztán
jó lenne elkerülni a holland, spanyol, német triót, a többi ellen van keresnivalónk, ha rendbe teszi valaki a srácokat -
#24852 A sorsolást február 23-án , Nizzában tartják majd, ahol a következő kalapbeosztás várható.
1. kalap:
Spanyolország, Németország, Hollandia, Olaszország, Anglia, Portugália, Görögország, Oroszország, Bosznia
2. kalap:
Horvátország, Ukrajna, Svédország, Dánia, Svájc, Belgium, Csehország, Magyarország, Írország
3. kalap:
Szerbia, Törökország , Szlovénia, Izrael, Norvégia , Szlovákia, Románia, Ausztria, Montenegró
4. kalap:
Örményország, Lengyelország, Skócia, Finnország, Lettország, Wales, Bulgária, Észtország, Fehéroroszország
5. kalap:
Izland, Észak-Írország, Albánia, Litvánia, Moldova, Macedónia, Azerbajdzsán, Grúzia, Ciprus
6. Kalap:
Luxemburg , Kazahsztán , Liechtenstein , Feröer-szigetek, Málta, Andorra , San Marino , Gibraltár -
#24851 ha minden igaz, akkor az eb-n a második kalapba kerültünk:
facebook info szerint a kalapok eddig:
1. kalap Olaszország, Görögország, Oroszország, Bosznia-Hercegovina
2. kalap: MAGYARORSZÁG
3. kalap: Szerbia, Szlovénia, Szlovákia, Románia, Ausztria, Montenegró
4. kalap: Lengyelország, Bulgária
5. kalap: Albánia, Macedónia, Ciprus
6. kalap: Luxemburg, Kazahsztán, Liechtenstein, Feröer-szigetek, Málta, Andorra, San Marino, Gibraltár -
#24850 vagy Róth Anti'bá :DDDDDDDDD -
#24849 Lehet itthon Aigner Szilárd ígért hasonlót, ezért inkább nem erőltették a kijutást :) -
#24848 A francia időjós vetkőzött, mert kijutottak -
bal láb bal, bal oldali szögletből, bal felsőbe:) -
#24846 *.* -
#24845 Voltak vagy 90 ezren:
-
#24844 Azért a rosszság nem 7 éve kezdődött. Ő látta, mi lett a magyar futballból.
Am. meg tényleg hogy szalad az idő... -
#24843 sajnos nem láthattam Öcsi bácsit focizni élőben,de ez a videó nagyon szép,egy picike kis szeletet kaphat az ember abból,hogy milyen is volt Puskás Ferenc. Elcserélném az eddigi futball élményeimet,Barcástúl mindenestül arra,hogy élőben,a Népstadionban láthassam Öcsi bácsit :( Nem megfeledkezve a többi nagy klasszisról! -
#24842 "Leszel még egy blasz első osztályú csapatnál edző!"
Bejött. Pár meccsre ő lett a válogatott szövetségi kapitánya. :D -
#24841 Jól el van ő ott a volt csapattagokkal, barátokkal. :)
-
IXEMGabeo #24840 :((( pontosan 7 éve...durván megy az idő -
#24839 a legnagyobb szarságok közepette nem árt megfeledkezni azért arról,hogy ma 7 éve hunyt el Puskás Ferenc,Öcsi bácsi. Ha fenntről látja mi lett a magyar futballból... -
#24838 Tehát a albánok jobbak voltak mert jobban cseleztek meg szereltek :D:D Legalább egy jót lehet röhögni rajta...