Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Van már spanyol faszis videó? 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ReszegKoldus
Sejtettem, hogy ilyen "remek" indok lesz 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
Brutálisan gyenge csoport ez amúgy. Még mindig lehetünk másodikok, felfoghatatlan.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kaposi1
2:17-nél csak hogy beleégjen a retinánkba!!!!!
OHOHOHO<#nevetes2>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
A lényeg hogy a világ jól szórakozott.
Képzelem a Románokat akik inkább élõben ezt közvetítették mint a saját meccsüket.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Coral Springs
Háth azt hiszem történelmet írt tegnap a magyar válogatott, sajnos nem olyat mint anno Puskásék. <#szomoru2>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

sb1
Amit jó másfél éve beírtam ide mikor megvolt a csoportsorsolás, még simén összejöhet 😄
Holland
Török
Román
Magyar
Észt
Andorra

Arra jó volt ez a meccs, hogy remélhetõleg sok emberke fejében helyrebillent a "reménymérõ" 😄

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

garantáltan jobb lesz, mint egy ZS kategóriás vígjáték😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem bírom az önelégült fejét pláne mióta Manchesterbe került:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
Söt,annyira picsakeszen vagyok szerintem még most megnézem a meccset 😄 Hova érdemes tekerni,ahol jót nevethetek? Vagy mindegy? 😄D Namajd a 2016-os EB selejtezõkön megmutatjuk a világnak 😄DD NEKEM NYOLC 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
még jó hogy elmentem inkább bulizni a haverokkal,és nem néztem a meccset 😄D holnap(vagyis ma) totál másnaposan jót fogok majd derülni a meccsen,beállítottam felvételre 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
Jajj...

Csak a tényeket soroljuk

reméljük, hogy ezzel a vereséggel és lemondással minden tekintetben véget ér egy korszak...

ReszegKoldus
Miért mit kellett volna még csinálnia, amikor ennyi is bõven elég volt? 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

erre nincsenek szavak...ennyivel jobbak a Hollandok...szép és nevetséges gólok is voltak egyaránt..az bosszant egy a gyökér RVP semmit nem csinált csak röhögött a kispadon...2x is üresen hagyták persze, hogy befejeli...

Sanyi bácsi fél kimenni a keddi meccsre.

ReszegKoldus
Az jó, olyan már nem volt lassan 90 éve

szucsy89
Szánalmas! Nincs több mondanivalóm.
ressy14
hát most lesz egy 100%-os edzõnk Csábi személyében 😄

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
másokat hamarabb elzavartak még mielõtt leszervezhettek volna arányjavítónak egy csomó barátságos meccsett gyengébb ellenfelek ellen 😄

passatgt
jó, ilyen kivételeket szerintem bármelyik edzõnél lehetne keresni, a végeredmény számít csak

Muki100
Azért ahhoz hogy ebben a sorozatban legalább esélyünk legyen kellett a törökök bénázása és belharca is. Ha kicsit jobban összeszedték volna a csapatukat és nem ajándékoznak 4 pontot egerbá is csak egy lenne a sok közül.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

passatgt
sõt, Mezey az elsõ jobb, 83-88 között, tehát az utóbbi 25 év legsikeresebb edzõje volt, mégse volt elég sajnos

LasDen
az mondjuk vitathatatlan, hogy az utóbbi idõben õ volt a legsikeresebb, de ezek után...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
a meccs elõttiek jobbak voltak 😄

passatgt
egyébként megnéztem most, a pont/meccs átlaga egervárinak a legjobb eddig, legalábbis utobbi 10-15 évet nézve

ressy14
Arjen Robben: "Életem legfontosabb gólját szereztem a hajrában, ki tudja, mi lett volna, ha nincs ez a mindent eldöntõ késõi gól. Fogadtam a fodrászommal a meccs elõtt, hogy nyerünk, és bár nem hittem, hogy tényleg, de most jön egy ingyen melírozással."

Robin van Persie: "Nagyon büszke vagyok rá, hogy pont a világ egyik élválogatottja ellen sikerült megszereznem azt a gólt, amivel én vagyok a legeredményesebb holland. Necces volt és végigizgultuk a meccset, de szerencsére a jó védelmünknek köszönhetõen megszereztük a három pontot."

Nigel de Jong: "Nagyon ideges voltam, amikor Németh belémrúgott, hisz nem elég, hogy szinte aláznak minket, de még cukkol is, hátha kiállíttatom magam, és mégnehezebb helyzetbe hozom a csapatom a kiállításommal. Szerencsére egy kicsit késõbb a játékvezetõ nem állította ki Devecserit, és a góljának köszönhetõen visszajöttünk a meccsbe."

Patrick Kluivert: "El sem hittem, hogy sikerül megszerezni a gyõzelmet. Az utolsó pillanatig izgultam, hiszen a magyarok játékában mindig benne van egy gól, az utolsó percekben is, úgyhogy ameddig a játékvezetõ le nem fújta a meccset, nem nyugodtam meg."

Louis van Gaal: "A válogatott törtélmének legizgalmasabb mérkõzését mutattuk meg, azt hiszem, a hazai pálya játszotta a legnagyobb szerepet abban, hogy a 90. percben egy szabadrúgásgóllal végülis haza tudtuk vinni a három pontot. Bevallom, az elsõ félidõ végén féltettem az állásom, majd Dzsudzsák gólja után elindultam az öltözõbe, de mivel hülye nem vagyok, és megtettem a Vendég sikert a Bwinen, végignéztem a meccset. Nem is értem, hogy nem nyertem.

Dum spiro, spero.

LasDen
ahogy ez a lemondás, úgy a nevek is már régóta megvannak az mlsz-nél. sõt, már lehet tudják is/le is tárgyalták vele a dolgot...

Shep
Megtaláltad 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kész vagyok 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

REAL MADRID

Zenszkij
Külföldi válogatott kell ide!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

DaemoonHunter
szakember??

Shep
Akkor leszek én 😊

Effe88
Trapattoni kell ide😄
Megszervezi a védekezést, ilyen 1:0-ra hozunk minden meccset nem fogunk szépen játszani de eredményesen tuti😄

Elég volt a magyarokból, olasz kell ide aki vágja a taktikát legalább😄

Shep
Hol a hiba a mondatban?
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke elfogadta a szakember lemondását.

Itt olyan mindegy ki lesz a kapitány...
LasDen
elõbb kellett volna, és akkor jöhetett volna Mancini....

passatgt
ja és mindezt kevesebbmint 20 perc alatt, valszeg erre többet készült, mint a meccsre😄

ReszegKoldus
vagy inkább valaki õt hívta fel és közölte vele, hogy elfogadták a lemondását, én ezt se zárnám ki 😄

passatgt
a meccs végéhez képest😊
bemegy öltözõbe, felhívja telefonon vagy e-mailben elküldte levelet, megvárni még csányi válaszol, na, ez a profi munka😊

rooney8
ezek a hsz-ek mindig jobb kedvre derítenek 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ReszegKoldus
attól függ mihez képest 😄
már rég meg kellett volna történnie

Zenszkij
URBÁNYI PIYUT IDE! Egyenlítõi Guinea talán elengedi. LOOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
hát ez gyors volt

ressy14
<#pias><#taps><#eljen><#vigyor2><#wave>

Dum spiro, spero.

passatgt
akkor röhögnék jobban, ha így is meglenne pótselejtezõ… Törököket simán megverik, észteknek kell kapkodni magukat a gyõzelemért vagy X-ért(akkor nekünk meg legalább 10 góllal verni andorrát)

Muki100

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Effe88
lemondott egervári!!!!!!!!!!!!!