Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
OHOHOHO<#nevetes2>#nevetes2>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Képzelem a Románokat akik inkább élõben ezt közvetítették mint a saját meccsüket.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Holland
Török
Román
Magyar
Észt
Andorra
Arra jó volt ez a meccs, hogy remélhetõleg sok emberke fejében helyrebillent a "reménymérõ" 😄
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
reméljük, hogy ezzel a vereséggel és lemondással minden tekintetben véget ér egy korszak...
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://www.magyarfutball.hu/hu/kifogasgenerator/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Robin van Persie: "Nagyon büszke vagyok rá, hogy pont a világ egyik élválogatottja ellen sikerült megszereznem azt a gólt, amivel én vagyok a legeredményesebb holland. Necces volt és végigizgultuk a meccset, de szerencsére a jó védelmünknek köszönhetõen megszereztük a három pontot."
Nigel de Jong: "Nagyon ideges voltam, amikor Németh belémrúgott, hisz nem elég, hogy szinte aláznak minket, de még cukkol is, hátha kiállíttatom magam, és mégnehezebb helyzetbe hozom a csapatom a kiállításommal. Szerencsére egy kicsit késõbb a játékvezetõ nem állította ki Devecserit, és a góljának köszönhetõen visszajöttünk a meccsbe."
Patrick Kluivert: "El sem hittem, hogy sikerül megszerezni a gyõzelmet. Az utolsó pillanatig izgultam, hiszen a magyarok játékában mindig benne van egy gól, az utolsó percekben is, úgyhogy ameddig a játékvezetõ le nem fújta a meccset, nem nyugodtam meg."
Louis van Gaal: "A válogatott törtélmének legizgalmasabb mérkõzését mutattuk meg, azt hiszem, a hazai pálya játszotta a legnagyobb szerepet abban, hogy a 90. percben egy szabadrúgásgóllal végülis haza tudtuk vinni a három pontot. Bevallom, az elsõ félidõ végén féltettem az állásom, majd Dzsudzsák gólja után elindultam az öltözõbe, de mivel hülye nem vagyok, és megtettem a Vendég sikert a Bwinen, végignéztem a meccset. Nem is értem, hogy nem nyertem.
Dum spiro, spero.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

REAL MADRID
Megszervezi a védekezést, ilyen 1:0-ra hozunk minden meccset nem fogunk szépen játszani de eredményesen tuti😄
Elég volt a magyarokból, olasz kell ide aki vágja a taktikát legalább😄
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke elfogadta a szakember lemondását.
bemegy öltözõbe, felhívja telefonon vagy e-mailben elküldte levelet, megvárni még csányi válaszol, na, ez a profi munka😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
már rég meg kellett volna történnie
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"