Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Az elmúlt napok sokkhatása alól kikerülve megnéztem, hogy mi az a matematikai esély ami alapján továbbjuthatunk.

Elképesztõ, hogy ez a teória tényleg reális lehet: "…és Románia döntetlent játszik Észtországgal, Törökország kikap Hollandiától, mi pedig legalább hat góllal megverjük Andorrát."

Viszont ha az történik ami itt le van írva akkor mindkét csapatnak +5-ös lesz a gólkülönbsége. Ebben az esetben nem az egymás elleni meccsek döntenek? Abban nyernek velünk szemben a románok. Nem legalább héttel kell nyernünk, hogy nekik +5, nekünk meg +6 legyen? 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zenszkij
érkezik a cunami 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
a lehetõ legjobb ebbõl a keretbõl<#idiota>

nikolics legalább játszik

ReszegKoldus
Kevesen lesznek, hogy ne legyen nagy a játékosokon a nyomás, mert nincsenek hozzászokva.

(Én mondjuk leszerveznék jó sok idegenbeli meccset pl a románok meg szerbek ellen, hogy szokják a baráti légkört...)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

sb1
10k ember lesz kint szerintem.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Jakuza1
Ugy is elmossa oket par szaz even belul a tenger, szal nem irnak ott hulyeseget. 😛

Jakuza1
Nezoszam tipp ? 😛

és a végén tiszteletbõl visszahívják a szexuálgrafikust, mert hát mégis csak az õ érdeme a továbbjutás <#idiota>

banok
20.00 Magyarország-Andorra
tv: m1
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

"…és Románia döntetlent játszik Észtországgal, Törökország kikap Hollandiától, mi pedig legalább hat góllal megverjük Andorrát."

Az a vicc, hogy ez még nem is egy teljesen irreális forgatókönyv...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

<#idiota><#vigyor><#vigyor>

ReszegKoldus
Andorra gólra fogadott aki ezt kitalálta? 😊
4-es szorzó volt rá pár órája, már csak 3.5

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

sb1
Milyen szuper kilátások a 2. helyre 😄

"A magyar válogatott csoportmásodik, ha nyer Andorra ellen...

…és Törökország kikap Hollandiától, Románia pedig Észtországtól.

…és Törökország döntetlent játszik Hollandiával, Románia nem nyer Észtország ellen, mi pedig legalább 10 góllal legyõzzük Andorrát.

…és Románia döntetlent játszik Észtországgal, Törökország kikap Hollandiától, mi pedig legalább hat góllal megverjük Andorrát."

Szerintem nyerünk egy 4-0ra, és elmondhatják majd a srácok, hogy õk biza "mindent megtettek". 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ReszegKoldus
Milyen igaz 😄

a mai kezdõ: Király – Vanczák, Lipták, Mészáros N., Devecseri – Stieber, Elek Á., Koman, Dzsudzsák – Nikolics, Szalai

csak a rend kedvéért...

kaposi1
Õk ott is lehetnek valóban.
Mindnek van annyi pénze hogy szotyizva végignézze lelátón az egész Brazil VB-t turistaként.<#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

..amúgy meg inkább a törököknek drukkolok összességében, verjék meg a hollandokat, és nézzenek nagyokat az oláhok is.

amúgy ez is érdekes naaa és abszolút nem is támadom õt, mert nyilván most szabadon szólhatott, mert akkora káosz. Egyszer célzott rá, hogy pályafutása végén kiborítja a bilit....

Szalai: Ott lehetünk a világbajnokságon Feltöltve: 2013, augusztus 7

Zenszkij
Dákó-román elméletre utaltam 😄 😄. Az is annyira megalapozott mint a mi 2. helyünk volt 😄.

LasDen
rómaiak már nincsenek. max olaszok 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
én is rá tippelek 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij
Példát vehetnénk a rómaiaktól. A román-észtet kéne a TV-nek adnia. Attól függünk, nem Andorrától

ReszegKoldus
"De van olyan NB I-es szakember, aki még VHS-kazettáról a videolejátszóján tekergetve nézi a felvételeket. Nem árulom el, hogy ki az, de nem nehéz kitalálni"

Garami Józsi bácsi? 😄

kaposi1
+1<#sir>

ReszegKoldus
Hát jelenleg lehet nagyobb balszerencse lenne a pótselejtezõ 😄

kaposi1
Balszerencsés már a himnuszunk is, de ez csak egy megérzés a részemrõl.

Más!
Csak focizni nem tud helyettünk a mindent látó szoftver
Érdemes végigolvasni.<#wink>

bakkerman
ne feledkezz meg arról a tényrõl,hogy a magyar nép mindig,minden téren balszerencsés volt(lesz is),én ezért nem félek a második helytõl 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kaposi1
Rohadtul azt érzem hogy ennyi év után hogy nem sikerült a második helyre beérni, most hogy tök nem érdemeljük meg , most fogják összehozni nekünk a többiek.
Az élet írja a legfurcsább forgatókönyveket.<#vigyor>

bakkerman
na majd a zuhanyhiradóban megmondja a tutit Peter Magneto,Kaszinó Gyuri,meg a Zombori "Obvious" Sándor,és tiszta képet kapunk a magyar futballról.

napi móka, Francesco Zombori

Nem mindegy, hogy ki mondja ki az igazságot és hogy mikor.
Pl ahogy Solt célzott rá más topikban, Kubatov már kimondta nagyjából ugyanezt tavaly decemberben, és nem történt semmi reakció, pedig ott is zajlott "magyar edzõ ócsárlása ezerrel", vagy a magyar kezdõ játékosok a topligákban, vagy amit Szalai mondott mit gondolt 16 éves korában...

De Szalai ezzel a témával sokkal nagyobbat ütött, mert játékos, nem klubvezetõ.

magyar edzõ külföldön???
A magyar edzõ Magyarországon nem kell!! (Fradi, Vidi, Újpest, DVTK, Honvéd...)

LasDen
csütörtök, 19.30 Sport1

Láma!
Azoknak én sem hinnék...😊

Szalai azt is mondta, hogy nem most jött rá erre...
És már eddig is elmondta a véleményét válogatott körökön belül.
Én neki hiszek, nem utálom zsigerbõl, mert fele akkora arca sincs mint zsuzsinak, az õ szájából nem lenne ez hiteles, de Ádámnak elhiszem, hogy tényleg így gondolja, és régóta érlelõdik benne, most pedig elege lett.
Õ tényleg alázattal, munkával végig járta a ranglétrát mire eljutott oda, ahol most van, hiszem hogy tudja mirõl beszél.

Zuhanyhiradóra most az egyszer én is kíváncsi vagyok, mikor lesz?😊

ReszegKoldus
Én simán elhiszem, hogy ha várhidi, zombori, vagy valamelyik hasonló kaliberû gyökér, urambocsá maga mezey áll elõ ugyanezzel a szalai féle "elkúrtuk" dumával, akkor is lennének, akik örömködnének, hogy végre valaki õszintén kimondta (amit mindenki rég tud).
Najó, azért remélem ha a fentiek közül jött volna rá valamelyikre a nagy megvilágosodás az se javítana semmit a róluk kialakult képen...

Szerintem egykutya mind. Õ se múlt héten a krónikus egerváritiszbõl való lábadozása alatt jött rá minderre, így én semmi esetre se tartom "enyhítõ körülménynek", hogy õ legalább most elmondta.

Egyetlen haszna lenne ennek a nyilatkozatnak, ha valóban elindulna valami változás, de szobrot akkor se emelnék neki, 2009 óta válogatott, láthatta mi zajlik.
Persze sokkal valószínûbb, hogy nem lesz semmi és már az eheti zuhanyhíradóban elindul a maszatolás, mellébeszélés, mosdatás, nem szoktam nézni a mûsort, de most kíváncsi leszek rá.

Sírni tudnék baszki... a legmagasabb minõsítésû edzõi vizsgára odamegy úgy a pubi, hogy fingja nincs arról mi az az aerob edzés!!! 😄

www.smart-bus.hu

Effe88
beszarok ezen az országon😄😄

egyetértek
magyar edzõ=nagy büdös toporgás egy helyben, vagy inkább visszafejlõdés

"Az elsõ kivágottak
Szalai kisebb botrányt is okozott a napokban, amikor Dragóner Attilát, Márton Gábort, Sándor Tamást, Vincze Ottót nem engedte tovább a pro licences tanfolyamra, mert épp az aerob szóval nem voltak tisztában. A volt válogatottak úgy gondolják, az alapvetõ anatómiai és élettani kérdések nem tartoznak az edzõséghez, míg Szalai tántoríthatatlan és hajthatatlan."

Na most ezek után a Fehér Csaba, Lisztes Krisztián kettõs mennyiben lehet jobb? 😄 ITT a teljes cikk, érdemes elolvasni.

Egyébként a véleményem szerint aki ezek után még a mi kis posványunkból akar edzõt a válogatott élére, arról nyomban kiderül, hogy õ is abban érdekelt, hogy ne változzon semmi.

www.smart-bus.hu

passatgt
"legyen a kapitány a Fehér Csaba, Lisztes Krisztián kettõs, õk a saját bõrükön tapasztalták, mi kell a nemzetközi szinthez” – mondta el Dárdai Pál."

komolyan mondom mindenkinek elment az esze

Effe88
hajrá andorra😄

9 meccs 0 lõtt gól, 28 kapott😄😄

õk is amatõrök ugye mint a san marinoiak?
vagy félprofik?

Láma!
A mondandója teljes kiforgatása.... egy egy szóba belekötés, és azon való lovaglás...
Aki írta, fogalma sincs róla, hogy mit is akart Ádám mondani.
Egyszer sem mondta például hogy "közben kiemeled, hogy neked sikerült? Tehát rajtad nem múlik semmi."
ugyanoda sorolta magát, ahova a többieket. Nem azt mondta hogy mondjatok egy játékost aki hétröl hétre topcsapatban teljesít RAJTAM KÍVÜL...
Szó sem volt errõl, de hát ugye az elvakultság már csak ilyen.

Egyetlen szóval sem rúgott bele senkibe, pedig megtehette volna, hogy kiemeli a dilettáns balfaszokat név szerint a "Szakmából".

ressy14
Nálunk a vidi utánpótlásában dettó ugyanez volt, kivéve, hogy én csak pesti csapatoknál hallottam a nagykeró kifejezést. 😄
De legalább már látok nálunk valami fejlõdést, a legkisebb gyerkõcök is lapos sokpasszos játékkal hozzák ki a labdát, nem a kapus és/vagy a hátvédek basszák elõre a semmibe.

Dum spiro, spero.

kaposi1
"És voltak a rosszabbak, akik soha életükben nem rúgtak labdába, de meg voltak róla gyõzõdve, hogy a gyerekük tehetséges. És hiába kergette a gyerek pokróccal a labdát, hogy át tudja venni, vagy fordult úgy, mint egy csuklósbusz, apuci és anyuci mindent megtett azért, hogy a béna kisfiuk játsszon. Mit értek azon, hogy mindent? Széttették a lábukat, berendezték az edzõ lakását, smúzoltak, nyomultak, fúrtak-faragtak. És az ilyenek mind ott nyomultak minden edzésen. Nem is tudom, mikor dolgoztak!

Ez a fajta korrupció nem csak utánpótlásban történhetett meg. Volt olyan apuci, akinek autónagykereskedése volt, és kocsit adott az edzõnek, hogy fiacskájának legyen NB1-es meccse. Vagy amikor a csapattársad faterja a felnõtt csapat egyik fõtámogatója, akkor szerinted kérdés volt, hogy ki fog kezdeni az utánpótlásban a legkeresettebb poszton? Ezek a szülõk óriási károkat okoztak, és súlyos játékperceket vettek el azoktól, akiknek nem volt hasonló hátországuk. Utóbbiak általában pár év után elkallódtak. Így mûködött a kontraszelekció."

A teljes cikk Itt olvasható!

A fenti kiragadott idézet nagyon jól tükrözi azt amirõl szinte mindenki tud , nyílt titok, de tenni ellene szinte lehetetlen sajnos.
Mert mindig is lesznek olyan edzõk akik elõtérbe ill a csapatba helyezik a botlábú, szülõk kedvencét némi anyagiért cserében.
A szegény tehetség meg jobb esetben csak a padot koptathatja.<#shakehead>

ReszegKoldus
Igen, már elutazott a csapattal Törökországba <#idiota>

Najó nem...andorraiaknál fog elõretolt éket játszani.

bakkerman
Silard Van Deveschery vajon játszik ma? 😄

ReszegKoldus
Passz. Az Ultras Liberi facebook oldaláról másoltam

kaposi1
Ez kinek az idézete?

ReszegKoldus
"Köszönöm szépen kedves Szalai Ádám, hogy megmondtad a frankót és felnyitottad a szemem. Amellett, hogy sok mindenben igazad van, talán nem most kellett volna kinyitni a szádat. Személy szerint örülök, hogy meggyógyultál és ha már 3 napja a labdába nem is, most a csapattársaidba, és a döglött magyar fociba csak sikerült belerúgnod.

Én nem vártam csodát sem pénteken, sem a selejtezõsorozat elõtt. Irreális célokról, várt csodákról beszélsz. Irreális elvárás az, hogy fussatok? Az, hogy ne 5-6 méterrõl mozizzátok a beadni készülõ szélsõ játékost? Az, hogy ne egy fél tucat ütközés, fault, ne adj Isten pár szerelés is legyen egy válogatott meccsen komolyabb ellenfél ellen? Csoda lett volna, ha a románok elleni hazain bármelyik ziccered bemegy? Mert láss csodát, ha ezek egy része, de csak ha az utolsó megtörténik akkor most azon fõne a fejed, hogy hogyan is fogsz teljesíteni a pótselejtezõn a mentálisan gyenge, képzetlen csapattársaiddal.

Elmondod hogy nincs tehetségünk, aki nemzetközi képzést kapott, nincs európai topligában teljesítõ, BL-ben edzõdõ játékosa a válogatottnak 10-20 éve, közben kiemeled, hogy neked sikerült? Tehát rajtad nem múlik semmi. Amúgy meg mi sikerült? Mivel vagy több mint a 10 évvel ezelõtti Szabics Imi, vagy Dárdai Pali, Király Gabi? szájkaratéban? Odamondásban?"

Na végre valami, amivel egyet tudok érteni 😊

kaposi1
A baj csak az hogy a 8-1-et részemrõl nem lehet elfelejteni még akkor sem ha valami csoda módon odakeverednénk a második helyre.
Ez gyalázat volt ami nem egykönnyen felejthetõ még évekig.

passatgt
felõlem lehet 10-1 mondjuk, legyen meg a gólja andorrának, románok meg x-elnek és mindenki boldog😊

Forca Andorra a teljes megtisztulásért!

a.carkey
És ha héttel, és Xelnek a románok? 😊 Azt a nagy arcot ami majd következik! 😄

A medve nem játék.