Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Várjál! Van DZS jelû szakmai vizsgája a Pandacsöky Akadémiáról, ami nélkül nincs jó foci.

A medve nem játék.

DaemoonHunter
Ha tényleg igaz akkor a magyar foci valóban menthetetlen, vezetõségtõl kezdve...
Nem csodálom hogy Bölöni nem jött ide, itt tényleg valami nincs rendben, de nagyon nincs.

Pluskast
Ez most komoly?? Ez az a nagy és körültekintõ és új alapokra épülõ szemléletmód?????<#falbav><#falbav><#falbav><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Ez még viccnek is rossz ...

A medve nem játék.

Lehet trollkodnak még...
vagy Pinyû az U5-ös szövkap?

De most tényleg Tarsoly Csaba (ETO, Questor,nb1.hu) MLSZ elnökség tag kit tolna szöv'kap'nak?

bakkerman
Magyar labdarugó válogatott
1901-2013 Nyugodjék békében.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Pintér Attila

passatgt
tuti nem, mondta, hogy 2014-ig az alhaliakárminek az edzõje

ressy14
És továbbra is legyen az, ez a legfontosabb. Egyik vb résztvevõ országnak sincs szerethetõ válogatottja, irigyek is ránk rendesen.

Dum spiro, spero.

ressy14
Állítólag Bölöni az új kapitány, jó pár mai info kering róla a fórumokon.

Dum spiro, spero.

bakkerman
eddig is szerethetõ volt

ressy14
Csak adja ez ég, hogy legyen ott mellettük egy kopasz holland, aki felsegíti õket.

Dum spiro, spero.

Effe88
szerethetõ lesz ne aggódj

dzsudzsi,guzmics,devecseri,szalai....
hát lehet ezeket nem szeretni?😊

ressy14
engem nem érdekel ki lesz az új kapitány meg az elért eredmények, csak szerethetõ legyen a válogatott!

Dum spiro, spero.

<#nevetes2><#nevetes2>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ReszegKoldus
szerintem is adni kéne neki még egy esélyt, mert az elõrelépés megkérdõjelezhetetlen

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

a.carkey
<#mf1>

A medve nem játék.

a.carkey
A topolyai doktor visszatér? 😊

A medve nem játék.

passatgt
egervári sándor lesz

ReszegKoldus
Az MLSZ csütörtökön 9.30 órakor Telkiben bemutatja a válogatott új szövetségi kapitányát. Az eseményt az MLSZ TV élõben közvetíti.

fú de izgi...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Pluskast
Szimpatikus igen, és ha az MLSZ valóban változást akarna akkor õt hozták volna ide. Csak ugye az neki nem érdeke, mert úgy nem akar változást, hogy bizonyos érdekek sérülnek. Így meg nem is lesz soha komoly válogatott futball.

bakkerman
az erdélyiek tudnak csak igazán cifrán káromkodni 😄D

passatgt
Ezeket a szúrós szamárkóró szövegeket honnan szedik?😄 Csank szokott ilyen hülyeségeket beszélni

Zenszkij
szimpatikus, hogy többesszám elsõ személyben beszél a honi labdarúgásról, javaslatait komolyan fontolóra kéne venni

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ez a 8 év is olyan mint amikor 89-90 ben azt mondták, hogy 20 év múlva itthon is olyan jólét lesz mint "nyugaton" aztán ez csak részben sikerült. Mert ugyan olyan qrva drága az élet már itt is és csodálkoznak, hogy a Magyar nem tud megélni, félretenni a százezerbõl...
Itt nem lesz érdemi változás 10-20 éven beûl sem sajnos. Max kis szerencsével lesznek részsikerek amikre próbálnak építeni, elhiteteni, hogy naugye megmondták.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

sb1
A mai sportban megjelent Bölöni teljes interjút olvassátok el, érdemes..

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

bakkerman
a 2022-es VB selejtezõkre el se indul a válogatott,mert a magyar játékosok nem bírnák a katari 50 fokokat,így fölöslegesen nem selejteznek <#eplus2><#banplz>

Pluskast
Vagy ha az sem megy akkor majd megcélozzuk 2022-t (röhög)<#hehe><#hehe>

a.carkey

A medve nem játék.

Én benne vagyok, ha már tegnap nem volt semmi. 😊
Akkor, ha 2015-re megbukik Rutten eredeti kaszinós által dedikált MTK mezben jelenek meg az ustawka-n.
passatgt
"A kiválasztási folyamat jelenleg is zajlik, egyelõre nincs egyetlen olyan szakember sem, aki a magyar válogatott következõ szövetségi kapitányának érezhetné magát. A médiában megjelenõ, valótlan állításokat tartalmazó információk kifejezetten hátráltatják a kapitánykeresés folyamatát, és ártanak azoknak a személyeknek is, akiket ily módon igyekeznek menedzserek, újságírók „helyzetbe hozni”."

szóval a semmin vitáztatok😊

Effe88
én puskás akadémiás mezben (torghellésben persze mert nagyon jó fiatal akadémistának tartom) + narancssárga sapkában leszek
hajrá viktor

ressy14
akkor téged ver majd mindenki 😄

Dum spiro, spero.

azért, mert yakuzának marha nehéz a természete...hiába van vagy nincs igaza nagy arcosharcos

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
ott leszek! És hogy mindenképpen pártatlan legyek ami a hazai csapatokat illeti,Barcas sálban leszek <#idiota>

ressy14
2015 decemberében akkor topik találkozó ustawka a népligetnél <#idiota>

Dum spiro, spero.

bakkerman
igen,a kapitány kérdésre majd visszatérünk 2015 decemberében,addig lesz egy pár meccse bizonyítani Rutten-nek,majd akkor ráérünk ismét találgatni,hogy ki legyen az utódja,akivel kijuthatunk a 2018-as VB-re <#papakacsint><#zavart1>

sb1
Nah, látom elég jól zajlanak az események, mióta beraktam ide a hírt 😄
Nem tudom, miért marjátok egymást jó szokás szerint, mikor számunkra abszolute lényegtelen ki lesz a kapitány, szarból még kis bástyát sem, nemhogy várat nem lehet építeni, aki valaha is elért valamit edzõ, nem bolond, hogy idejöjjön, amennyiért meg jönne, akkor csányi bácsinak is mélyen a zsebébe kellene nyúlnia, saját tõkéhez, de azt meg én sem tenném, szal no para, 2015-ig, a selejtezõk végéig lesz egy edzõnk úgy tûnik 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

húú de kemények vagytok😄D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Pluskast
<#eljen> Így van! Ezzel csak adtunk egy pofont a szarnak. Mindegy van egy idénye itt aztán, lehet keresni megint egy új szövetségi kapitányt.

Jakuza1
Jah es ezt mar akkor nyilatkoztak, amikor mar a Lanzafame es bundabotrany reg megtortent. Ez 2013 nyar vegi kozgyulesen tortent.
A 2010 ne zavarjon meg, az csak egy utalas.

Jakuza1
Hat ezzel en is tisztaban vagyok. Hiszen ez az edzo valtas is ezt bizonyitja, hiszen minden allitasuknak ellent mond. 😛
Hiszen nagy edzorol szo nincs, raadasul egy jatekosnak igazolnak edzot.
Ez minden csak nem az amit igertek.

Láma!
Jaaa hogy ez😄
Csak erkölcsi megtisztulásról beszél sajnos, pozíciókról nincs benne szó (pedig az legalább annyira kéne, kb minden poszton), és ha jól emlékszem ezután jött a bundabotrány, Lanzafame, stb stb... 😄
szóval ez már rég megbukott, nem fognak ezek semmit se kommunikálni 😊

Jakuza1
Az elnoksegi ulesen ezt nyilatkoztak:

"A Magyar Labdarúgó Szövetség 2010-ben megválasztott elnöksége munkába lépése pillanatától elkötelezett a magyar futball erkölcsi megtisztulása, megújítása mellett. Döntéseivel, intézkedéseivel következetesen ezt a célt szolgálja, mert ennek a folyamatnak a sikere alapfeltétele a magyar futball felemelkedésének.

Azonban ezen erõfeszítések csak abban az esetben vezethetnek eredményre, ha a hazai labdarúgás valamennyi szereplõje felismeri ennek fontosságát, azonosul ezzel a célkitûzéssel, és a szövetséggel együttmûködve, tevékenyen részt vesz ennek elérésében. A magyar labdarúgás tisztaságának megteremtése a döntéshozók, sportvezetõk, sportolók és támogatók közös felelõssége! Minden esetben határozottan és ellentmondást nem tûrõen fel kell lépni a futball tisztaságát, végsõ soron a létét veszélyeztetõ, a sportág szellemiségével össze nem egyeztethetõ jelenséggel, cselekedettel szemben."

Láma!
Én sehol sem olvastam/hallottam megtisztulásról az MLSZ-szel kapcsolatban, de lehet hogy csak az én figyelmemet kerülte el...

Jakuza1
Nalad, de teged ez mar nem erint, hiszen tul van targyalva.
A korrekt eljaras ha a kozonseg szamara egyertelmuen latjak, milyen munkat vegez az MLSZ es kikkel targyal es ez utolag is ellenorizheto.
Ha mar megtisztulasrol van szo.

ReszegKoldus
Majdnem. Nem nem kellene bejelenteni, hanem nincs értelme utólag nyilvánosságra hozni.

Jakuza1
Oke, akkor ezt megbeszeltuk.
Te ugy gondolod, nem kellene bejelenteni kik voltak a jeloltek es kivel targyaltak, a normalis gondolkodasmod meg azt venne termeszetesnek, hogy tudjon errol a tortentek utan a nagykozonseg.