Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól, hogy hülyeségnek tartod amit írtam, még igaz.
Rutten se volt válogatottnál szövetségi kapitány és addig Milutinovic se volt és klubcsapattal egyik se ért el semmit.
És nem azt mondom, hogy Rutten lesz a következõ Milutinovic még csak azt se hogy õ lehet, nem tudjuk hogy hogy fog teljesíteni.
És engem baromira nem is érdekel, mert nálam nem elvárás, hogy a fociválogatott bármilyen világversenyre kijusson.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Nos kerjuk felsorolni a neveket akik lemondtak.
A hulyeseg netovabbja : "annyit Rutten is elért nemzeti csapatokkal amennyit Milutinovic mielõtt Mexikóban lett szövetségi kapitány (elõször)"
Akkor mindenki lehetne ugyebar edzo, hiszen mindenkinek ugyanannyi volt 0 azaz nulla, ha nem volt valogatottal tapasztalata.
Csak hogy a jelenidorol beszelunk, nem "ha" dolgokrol ebben az esetben.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Egy PSV-el keptelen volt erre, akkor mennyire lesz kepes egy nulla magyar csapattal, akikkel meg csak nem is dolgozik majd nap, mint nap, hiszen ez nem egy klubcsapat.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Én megvárom a teljesítményét.
Egy nagy név csak bukni tudna. Egy "senki" meg valami csoda folytán még a nagy nevek mellé is feliratkozhata. Épp ezért jön ide az aki.
Ez megmondóemberkedés?????
így meg olcsóbb is
Egy klubcsapatnál több jelentõsége van, de egy válogatottnál.. kis túlzással csak összerakja a keretet másra nem sok ideje jut.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Teljesen mind1 ki ül a padra mert szarból kell tiramisut csinálnia. Ez nem fog mûködni.
Viszont nagy nevekrõl beszéltek aminek igazából csak az lett volna az értelme, hogy belássa végre az utolsó sutyerák is mint te, hogy ez nem edzõ kérdés.
Most meg jön egy középszar valaki akivel el lehet vitetni a baléhét a következõ nagy és kellemetlen zakót.
De hogy Zsuzsika keze benne van a dologban arra szvsz merget lehet venni.
Ez pedig egy vicc. Schaaf,Stevens ezerszer jobb valasztas lett volna, Rutten pedig meg zsuzsikat se tudta ravenni a vedekezesre, akkor elgondolhatod mennyi tekintelye lesz.
Stevens meg szetrugna a hatsojukat, ha nem hajtananak. Koeman v2.0 meg majd nezd meg, nem fog tudni tekintelyes sem maradni.
Az biztos, hogy nem volt már magasan kiemelkedõ az a PSV
Zsuzsika közben járt érte, így zsuzsinak nem kell majd védekeznie meg kihajtani a belét a meccseken, hisz rutten nem követel tõle ilyesmit😊
Dzsudzsakot meg arra se tudta ravenni, hogy visszamenjen vedekezni es zsuzsika mogott olyan ures lyukak voltak, hogy kb minden golt rola rugtak az oldalan.
A csoportból való továbbjutásuk viszont tényleg szép....
Amugy Kinanal nagyobb cucc volt szerintem Costa Rica es 2. kor a VB-n, igaz Mexicot akkor kizartak de igy is megeloztek az USA-t a selejtezokben.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
még õ is többet tett le az asztalra, mint Rutten😄DD
Ám mondom mind1, ha Bora lenne a szövkap én nem lázadnák ellene adnák neki esélyt.....persze az országot ismerve sokan fikáznák õt is.
viszont a nagy bravúrja szerintem Kína kijuttatása volt mind közül...mert ott is ahhoz képest mennyien vannak nincs egy épkézláb futballistájuk szóval ilyen alapon õ vele is megpróbálhattuk volna.
mivel van elõtte rutten?D😄:
51 évesen ez az ember lófaszt nem ért el
kicsi az esély, hogy egy sztáredzõ rejtõzik benneXD
akkor még ennyit se ért el😄
Akkor 5 mindenesetre fura, hogy a kis vb könyvem rekordként írta le, hogy mindegyik válogatottat õ juttatta ki a vb-re
USA rendezett, Costa Ricával meg nem õ jutott ki, bár ez tök lényegtelen.
Mielõtt válogatott edzõ lett az UNAM Pumast edzette.....szóval, ha ezt nézed a pályája hasonló szakaszában Rutten most elõtte van.
5 különbözõ csapatnak volt szövetségi kapitánya világbajnokságokon, de az nem egyenlõ azzal, hogy mindet õ is juttatta ki
õ pl. tipikusan válogatott szakember és sosem a klubcsapatokkal ért el sikereket...
A diszlexiádat meg kérlek kezeltesd, mert azt sohasem írtam, hogy Rutten jobb, csak azt mondtam ismeretlenül nem kellene leírni...
Az meg ne legyen már érv, hogy valaki hány csapattal jutott ki a VB-re, mert enyhén fals képet fogsz kapni.
A szádat pedig mosd ki szépen.
Ilyenek ezek a hazai mûértõk, mindent tudnak és mégse... <#eplus2>#eplus2>