Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Ennél még Sanyibá is jobb......

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

[HUN]FaTaL
😄DDDDDDDDDDDD

Vicc.

De jól elvitatkoztatok, hogy Rutten jó kapitány lett volna-e. A jelenlegi tényeket figyelembe véve szerintem igen 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
Attila meg egy büdös paraszt úgy ahogy van 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jakuza1
"Ez a magyar edzõtársadalom sikere" Pintér Attila

Ehhez mar nem is lehet mit hozzafuzni.
Ez meg viccnek is rossz.

ReszegKoldus
Csányi: "nekem zökkenõmentes volt a kapcsolatom Egervári Sándorral, tiszteltem, egy kulturált ember volt...Attila egy más típus"

nem szép dolog kiragadni részeket egy nyilatkozatból, de ez nagyon jó 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jakuza1
Akkor meg minek beszelsz mar megint felre ? 😛

Pluskast

ReszegKoldus
nem nagy dolog, a pénzt mindenképpen lenyúlják 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jakuza1
Olcsobb ? A maradek 60%-t majd lenyuljak az MLSZ-nel, te attol ne felj, sot lehet mar lenyultak, azert nem maradt meg a penz a kulfoldi edzore.

5% ?
még több spórolás -> még több pénz az utánpótlásba
Reszeli-Sós vállalta volna.

Na de mondta Csányi, azért Pinyõ hogy kijussunk az EB-re, mert ha nem akarunk kijutni akkor Csányi is vállalta volna a kapitányi posztot.

ReszegKoldus
"Pintér a külföldi jelöltek bérének 40%-át kapja"

Na ezértt mondtam, hogy felesleges idehozni nagy nevet, így legalább olcsóbb 😄

[HUN]FaTaL
LOL, na nem nézek válogatott meccset.

Elgurult a gyógyszer bazzeg. Egy dilettáns után odaraknak egy mégnagyobbat. Hát ez kurva jó 😄DDDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

Azt hittem újra itt van Április elseje 😄 Gondolom Gyõrben sokan fellélegeztek végre <#mf1> Szerintem ideje lenne kirakni a gyászkeretet a bannerba <#banplz>

ReszegKoldus
pedig a Gyõr megérdemelné, hogy Pintér egyszerre legyen ott edzõ és a válogatottnál kapitány 😄

bakkerman
már azon se lepõdnék meg ha még az ünnepek elõtt bejelentik gyõrben egervári érkezését...

Shep
Nem értem én ezt, hogy lehet egy olyan embert odarakni akinek gyakorlatilag szinte semmi nemzetközi tapasztalata nincsen edzõként? Majdnem mindegy lenne ha a 11 embert kiküldenék a pályára, hogy na focizzatok valamit, sokkal rosszabb már úgysem lehet, a megspórolt edzõi fizetést, meg Lambo Aventadorok összetörésére költenék 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL <#mf1><#idiota>
Van humorérzékuk az biztos 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Effe88
basszátok meg ez most sokkolt😄😄
mindenre gondoltam de erre nem😄😄

Jakuza1
Az egyik karomkodna es a masik meg vegre hajtana a taktikai utasitast mogyorozas formajaban?

Én azt gondolom hogy Pinyõ után Csertõi Aurél lenne a megfelelõ edzõ Gyõrben.

ressy14
gondolom Pinyõ nem fog két helyen edzõsködni, ezért Gyõrbe viszik Ruttent 😄
mekkora flash lenne 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
már van facebook ellenes csoport is

kiváncsi vagyok nap végére hány lájknál fognak járni,megkockáztatom több ezernél

loool😄😄 a vége nagyot ütött

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Én azt gondolom (Pinyõ csak 20X mondta) hogy az MLSZ durván alázza a Trollfocit.... Mert mi van ha tényleg Milinte lesz a kapusedzõ?

ressy14
Gyõrben az emberek utcára vonultak, és boldogságukban együtt táncolnak és énekelnek.
Helyi Pista, ETO szurkoló a következõket nyilatkozta lapunknak: ,,Ez a legszebb karácsonyi ajándék, amit valaha kaptunk. Az összes ETO szurkoló köszöni Csányi Sándornak, hogy eltávolították városunkból Pintért! Köszönjük, köszönjük!''
MTI

Dum spiro, spero.

passatgt
😄DDDDDD

ReszegKoldus
majdnem leestem a székrõl a röhögéstõl, amikor megnyitottam a csakfocit, nagyon jóóó <#taps>

micsoda ellentmondás Csányi és az MLSZ részérõl ááá

Nem baj majd jön a Harcoljatok kiáltás és akkor probléma egy szál se lesz xD

Pintér pedig lehet rendelkezik külföldi felmenõkkel így tulajdonképp nem hazudtak😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hát mivel ma nem dolgozok, így kénytelen vagyok délelõtt inni, hiába nem szoktam, mert muszáj, hogy valami elterelje a gondolataimat.
ressy14
Nagyon pang a topik. Mindenki felakasztotta magát? 😄

Dum spiro, spero.

ressy14
A sajtótájékoztató csúcspontja alighanem akkor érkezett el, mikor Hegyi Iván, a Népszabadság sportújságírója, megkérdezte, mibõl gondolják, hogy ennek van bármiféle realitása.
Csányi Sándor így válaszolt: "Iván szemléletét ismerve nyilván azt gondolja, hogy nem jutunk ki, én azt gondolom, hogy kijutunk. Az igazság valószínûleg a kettõ között van, vagy kijutunk, vagy nem."

Ez a Csányi egy igen intelligens ember, nem véletlenül bankigazgató.

Dum spiro, spero.

ressy14
Én a helyedben megnézném a válogatott meccseket. 90 percen át Pintér takarodj rigmus (amit az UEFA nem büntethet, ezért ameddig Pinyõ a kapitány nem lesz zártkapus meccsünk), a secusok többen lesznek, mint a szurkolók, hogy mindenkit ki tudjanak vezetni majd, Rudolf újra válogatott lesz, Lipták továbbra is válogatott lesz, szárazabb lesz a pálya, mint a Szahara, nem a múltból fog élni, mert hát õ többszörös magyar bajnok.

Dum spiro, spero.

Ez annyira szürreális. Ugye csak álmodom?
a.carkey

A medve nem játék.

Jakuza1
De most miert ? Hiszen Pinter egy kulfoldi edzo nem ? Hiszen majd tolmacs kell hozza.
Amugy ez egy szanalom, most kellene hogy bojkottaljak a szurkkolok a valogatott merkozeseket, ami sajnos par idiot hulye miatt nem fog megvalosulni, mert mindig vannak akik kimennek a merkozesekre, mikozben mar siman igy nyomast kellene gyakorolni hosszu evek ota, az egesz MLSZ-re, kulonben soha nem fog itt semmi tortenni.

Muki100
Szerintem csak meg akarták mutatni a Trollfocinak hogy õk tudnak jobbat.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

bakkerman
én a mai nappal megfogadom,hogy 2015 decemberéig,a következõ kapitány megnevezéséig nem nézek válogatott meccset. egy egész országot köpött szemen ezzel a húzással Csányi.

ressy14
Én elégedett vagyok. Pintér olyan új játékrendszert alkalmaz, ami a magyar futball hagyományaira épít, bizonyította ezt a nemzetközi meccseken is, ezzel kivívva magának a gyõri szurkolók tiszteletét.

De kérdem én, ha Pintért sikerült kivásárolni Gyõrbõl, akkor egy picit több ráfordítással még Bognár György szakemberurat nem sikerült volna?

A lényeg az, hogy spórolhatok az EB-re, szerencse, hogy Franciaországba vannak fapados járatok is.

Sok sikert Attila! Hajrá szerethetõ! Köszönjük Csányi Úr!

Dum spiro, spero.

a.carkey
"Joachim Löw-vel nem tud a spiegel riportot csinálni, mert negyed órája remeg a röhögéstõl." (Egy komment a NSrõl)

A medve nem játék.

DaemoonHunter
Fellocsolták a pályát :S

a.carkey
"Ravasz vagy, nagyon ravasz!" (Bizánci tûz)

A medve nem játék.

Pluskast
Minek? Ezen én már röhögni tudok csak. Sajnos fateromnak igaza van amikor pár napja azt mondta, hogy mi együtt sosem fogunk úgy foci vb-t vagy eb-t nézni, amin kint van a magyar válogatott. Szánalmas, szomorú és elkeserítõ. Dögöljek meg ha még egyszer valaha válogatott meccset nézek.

"Még jó hogy ki akarunk jutni az EB-re, mert ha nem akarnánk én is lehet szövkap" Csányi Sándor

Múltból nem lehet megélni, tavaly mi lettünk a bajnokok má' bocsánat

Narxis
Csányi: "mindenképp külföldi szakemberben gondolkodunk"

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

a.carkey
Ennél tényleg jobb poén lett volna, ha ismét Pacsibát választják.

Mikor lesz ebbõl videó? Mert lesz, az tuti. 😊

A medve nem játék.

- a marha azt kérdi az inforádiótól, hogy kik alkotják majd a keretet?

Nyilván légiósok + az ETO magyarjai, totál nyilván.
Pátkai, Völgyi....

a.carkey
Pedig milyen jót vitáztatok egy vasárnap valakirõl, aki nem is jött ide. 😊

A medve nem játék.

Pluskast
Sajnos igaz<#sir><#shakehead>

Jakuza1
Nesztek, megmondtam. Ezek igy akarnak valtozast. Egy kobunko magyar maki, akinek fingja nincs a "valodi szakmahoz".
Ennyit az igergetesekrol, a kulfoldi kapitanyrol stb.
Ez a szurkolok arculkopese, szo szerint. Kimutattak a foguk feherjet es ezzel nyilvanvaloan megmutattak a valosagot, hogy mindenki nagyivben le van szarva es nem is erdeklik oket a szurkolok.