Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vicc.
De jól elvitatkoztatok, hogy Rutten jó kapitány lett volna-e. A jelenlegi tényeket figyelembe véve szerintem igen 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ehhez mar nem is lehet mit hozzafuzni.
Ez meg viccnek is rossz.
nem szép dolog kiragadni részeket egy nyilatkozatból, de ez nagyon jó 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
még több spórolás -> még több pénz az utánpótlásba
Reszeli-Sós vállalta volna.
Na de mondta Csányi, azért Pinyõ hogy kijussunk az EB-re, mert ha nem akarunk kijutni akkor Csányi is vállalta volna a kapitányi posztot.
Na ezértt mondtam, hogy felesleges idehozni nagy nevet, így legalább olcsóbb 😄
Elgurult a gyógyszer bazzeg. Egy dilettáns után odaraknak egy mégnagyobbat. Hát ez kurva jó 😄DDDDD
http://goo.gl/gd6Zi5
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Van humorérzékuk az biztos 😄
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
mekkora flash lenne 😄
Dum spiro, spero.
kiváncsi vagyok nap végére hány lájknál fognak járni,megkockáztatom több ezernél
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Helyi Pista, ETO szurkoló a következõket nyilatkozta lapunknak: ,,Ez a legszebb karácsonyi ajándék, amit valaha kaptunk. Az összes ETO szurkoló köszöni Csányi Sándornak, hogy eltávolították városunkból Pintért! Köszönjük, köszönjük!''
MTI
Dum spiro, spero.
Nem baj majd jön a Harcoljatok kiáltás és akkor probléma egy szál se lesz xD
Pintér pedig lehet rendelkezik külföldi felmenõkkel így tulajdonképp nem hazudtak😄😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Csányi Sándor így válaszolt: "Iván szemléletét ismerve nyilván azt gondolja, hogy nem jutunk ki, én azt gondolom, hogy kijutunk. Az igazság valószínûleg a kettõ között van, vagy kijutunk, vagy nem."
Ez a Csányi egy igen intelligens ember, nem véletlenül bankigazgató.
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
Amugy ez egy szanalom, most kellene hogy bojkottaljak a szurkkolok a valogatott merkozeseket, ami sajnos par idiot hulye miatt nem fog megvalosulni, mert mindig vannak akik kimennek a merkozesekre, mikozben mar siman igy nyomast kellene gyakorolni hosszu evek ota, az egesz MLSZ-re, kulonben soha nem fog itt semmi tortenni.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
De kérdem én, ha Pintért sikerült kivásárolni Gyõrbõl, akkor egy picit több ráfordítással még Bognár György szakemberurat nem sikerült volna?
A lényeg az, hogy spórolhatok az EB-re, szerencse, hogy Franciaországba vannak fapados járatok is.
Sok sikert Attila! Hajrá szerethetõ! Köszönjük Csányi Úr!
Dum spiro, spero.
A medve nem játék.
Múltból nem lehet megélni, tavaly mi lettünk a bajnokok má' bocsánat
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mikor lesz ebbõl videó? Mert lesz, az tuti. 😊
A medve nem játék.
Nyilván légiósok + az ETO magyarjai, totál nyilván.
Pátkai, Völgyi....
Ennyit az igergetesekrol, a kulfoldi kapitanyrol stb.
Ez a szurkolok arculkopese, szo szerint. Kimutattak a foguk feherjet es ezzel nyilvanvaloan megmutattak a valosagot, hogy mindenki nagyivben le van szarva es nem is erdeklik oket a szurkolok.