Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A volt válogatott labdarúgó, Urbán Flórián a Hír TV Stopper c. mûsorában beszélt Pintér Attila kinevezésérõl.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ami pénzt meg amit külföldire szántak volna szétosztják maguk között, elvégre megérdemlik nem?
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Ps4 id: adamraw
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A medve nem játék.
A szerbek, a csehek, Izrael, Szlovákia, Montenegro vagy Finnország?
Ezek közül a legtöbb ellen reális esélyünk lenne. Persze nem Pintérrel meg faszrajzzal.
http://goo.gl/gd6Zi5
Amúgy HA az lett volna, és HA pót-selejteztünk volna, akkor mi lett volna? 6 v. 8 góllal zavart volna BÁRKI haza minket? 😄
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Dum spiro, spero.
A túl disztingvált Egervári után jön egy igazai vadparaszt.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
- Igen, az egyik legeredményesebb magyar szakemberként megérdemli a bizalmat 14% (5582)
Azért ez az 5,5k sügér remélem kint is lesz minden meccsen, nem csak fórumon erõsek 😄
Merthogy én a következõ kapitányváltásig (ami a kövi selejtezõ végén esedékes lesz) nem megyek, az tuti, pedig még Egér meccsein is kint voltam, de ez már igazi förtelem...
Csányit ismerjük
milliárdos üzlet/érdekember, aki pénzmosodát csinált az MLSZ-bõl...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Dum spiro, spero.
Csányi Otigbáról: "Megemlítettem Attilának, de innentõl kezdve az õ dolga, hogy behívja-e a keretbe. Én még egyszer sem láttam õt játszani, csak olvastam az újságokban a méltatásokat, de meg kell nézni."
Olvassa az újságokban, hogy nagy reménység, de még egy meccsen se akarja megnézni. Persze nálunk a vip-ben jókat beszélgetnek Viktorral.
Dum spiro, spero.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
viszont egy kijutás esetén dzsudzsák és társai amúgy is nagy arca még jobban megnõne, már csak ezért is érdemes lenne elkerülni a kijutást 😄
Dum spiro, spero.
minden 3000 lakos alatti településen 5000 férõhelyes stadiont kell építeni, lehetõleg makovecz stílusban, hogy még jobban feldobja a költségeket
ezek elég fontos dolgok
de biztos vagyok benne, hogy rohadt nagyot fogunk égni akármilyen csoportba is kerülünk😄:/
így viszont örülhet a szakma, ha ilyen noname edzõvel sikerül kijutni az EB-re, akkor "bebizonyosodik", hogy megkérdõjelezhetetlen az elõrelépés és nincs szükség gyökeres változtatásokra 😊
Dum spiro, spero.
és nem is azt feltételeztem, hogy kevesebbet lopnak, hanem azt, hogy ha lenne egy fix összeg, amit mindenképpen el akarnak lopni, akkor a külföldi edzõre elköltött "hiányt" máshonnan kéne pótolniuk
De a lenyeg, ami ezzel a valasztassal kiderult:
Az MLSZ nem akar valtozast! Ugyanis, ha akarna, akkor nem penzkerdes lenne a kapitany kerdes.