Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már látom a jövõ nagy nemzetközi futball szakíróit, akik ezzel a címmel fognak könyvet írni: "Pinter era (2014-2030), the rise of the hungarian football"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Mellesleg három gyõzelemmel, három döntetlennel, és nyolc vereséggel fejezte be, mint kapitány. Pintérnek õt kellene "túlszárnyalnia". Jelen helyzetet nézve ez nem lesz túl nehéz. 😄
A medve nem játék.
Van egy olyan gyanúm, hogy Pintér az nb1 hõseire fog építeni és az olyan semmi holmi emberek, mint Szalai, Huszti, Dzsudzsák nem lesznek válogatottak.
Lesz majd Simon Attila, Radó, Németh Márió.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ha belerug a csatar, a vedo lababa az tizenegyes. 😛
ezen behalok😄😄😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én sem bírtam végignézni a mûsort, ezeket meghallgattam, és muszáj voltam átkapcsolni.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ez mindent elmond a "szakmai" "elitrõl"...
Amikor megjegyezték, hogy "de hát a magyar válogatott bármikor képes lehet 2-3 évi fellángolásra", úgy éreztem, egy részem meghalt. 😄
Pintér-Urbán Kazinczy-díjas páros
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"