Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
13-ból sikerült 7-et, úgyhogy még van mit dolgozni

Kihagyott esetleg valakit az ETO-ból?

Csak a magyar foci fog felemelkedni, mert a magyar edzõk nem követik el még egyszer ugyanazt a hibát, mint az öreg Mészölyék, hogy kimennek külföldre és megtanítják focizni a tudatlanokat.
ressy14
* the rise of the world football 😄

Dum spiro, spero.

MB2 az komoly.

Már látom a jövõ nagy nemzetközi futball szakíróit, akik ezzel a címmel fognak könyvet írni: "Pinter era (2014-2030), the rise of the hungarian football"
Muki100
Kint a lista, még az MB2-bõl is jutott bele <#bdead>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
Lassan már az összes MB1-es magyar futballistáról olvasni lehetett hogy Pintér behívta. Szoftverprogram?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

passatgt
Az NB I újoncának kapusa, Horváth Tamás is ott lehet majd a Pintér Attila által vezetett összetartáson.

Nekem mind1, de akkor ne olvassam, majd itt a rinyálást, hogy Szalai, meg akárki miért nem válogatott, mint Egervári és Huszti esetében olvastam.......
a.carkey
A mágus volt ilyen. Olyankor néha hetes is becsúszott, meg sok hármas. Persze nem mi rúgtuk sem a hetet, sem a hármakat. 😄

Mellesleg három gyõzelemmel, három döntetlennel, és nyolc vereséggel fejezte be, mint kapitány. Pintérnek õt kellene "túlszárnyalnia". Jelen helyzetet nézve ez nem lesz túl nehéz. 😄

A medve nem játék.

igaz,igaz
Effe88
Igazából mindegy nem?A végeredményt úgy is tudjuk csoport 4. és kész....

Guzmó és Devecseri is, hogy bevált MB1 Powa.
nagyon jól teszi.a sztárocskák meg menjenek a picsába
Horváth Tamás (Mezõkövesd) meghívót kapott a válogatottba.

Van egy olyan gyanúm, hogy Pintér az nb1 hõseire fog építeni és az olyan semmi holmi emberek, mint Szalai, Huszti, Dzsudzsák nem lesznek válogatottak.

Lesz majd Simon Attila, Radó, Németh Márió.
LasDen
ne félj. majd kinövöd 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
<#violent><#violent>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
ma már mindenbõl pénzt csinálnak, szép modern világ

Dum spiro, spero.

Jim Morrison
azzal meg most vigyázni kell, betclick reklámoldal lett, ha szóvá teszed bannolnak 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
már aki tud nevetni azon a szaron

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem lesz itt semmi. Még szerencse, hogy van a Trollfoci, így legalább nevetünk azon, amin egyébként sírni kéne.

DaemoonHunter
Úgy látom csányi meg pintér már diszlájkolta...

+1 ennyi😊 nincs mirõl beszélni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zenszkij
részemrõl a magyar válogatott ellen drukkolok, hogy jól pofára essen a szakma

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Csányi telibexarja értsd már meg... Õ csak az arcát adja a Magyar focihoz cserébe a kormány kevésbé baxogatja a bankját, mint a többi bankot, így az lassan egyeduralkodóvá válik.....
bakkerman
úúúúúúgy leültetném Csányit meg a többit a monitor elé,hogy nézzék meg ezt az alig több mint 3 perces videót. És utána nyilatkozzanak már valamit,hogy ez mégis így van,vagy nem így van...

Narxis
Nagyon szépen összefoglalta!<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

+1

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Jakuza1
Ez a lol es az ilyen Zombori felek a nagy magyar szakemberek.
Ha belerug a csatar, a vedo lababa az tizenegyes. 😛

ezen behalok😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Azért tettem oda idézõjelet. Az is beszarás volt, hogy már MENT A SZÁMOLGATÁS, hogyan juthatunk ki az EB-re... Aztán elkezdték fejtegetni, hogy tulajdonképpen Egervárinak ki kellett volna rakni Dzsudzsákot meg Szalait a keretbõl azért, amiért bomlasztották a csapatmorált (Devecseri tuti azért zavarodott meg fejelés közben). Természetesen nem maradhatott el "az elõrelépés azért érzékelhetõ a korábbi teljesítményhez képest" sem, bár megjegyezték, hogy a magyar-román 2-2 óta lefelé csúszott a válogatott.
Én sem bírtam végignézni a mûsort, ezeket meghallgattam, és muszáj voltam átkapcsolni.

Zombori meg a Puhllal történõ vitája óta számomra vállalhatatlan lenne mint szakértõ 😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

A meghívott trió tagjai közül (Bognár-Várhidi-Zombori) még Zombori mondott a valósághoz viszonylag közel álló dolgokat.
Ez mindent elmond a "szakmai" "elitrõl"...

DaemoonHunter
Az a baj hogy az átlagmagyarnak ez tökéletesen megfelel, mármint amit a szájukba adnak :/

bakkerman
ó de ráéreztem...na ezért nem nézem én azt a fos mûsort,elég bajnoki meccseken hallgatni a pofázását,meg a "szagértését"

Igen. 😄

bakkerman
bognár mondta?

Tegnap a zuhanyhíradóban (gondoltam, kínozom egy kicsit magam) a magyar válogatottról is volt szó.
Amikor megjegyezték, hogy "de hát a magyar válogatott bármikor képes lehet 2-3 évi fellángolásra", úgy éreztem, egy részem meghalt. 😄

[HUN]FaTaL
Boldog karácsonyt!

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman

a.carkey
Ráadás:

A medve nem játék.

<#nyes><#taps>

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

Boldog Karácsonyt! 😄

A medve nem játék.

Urbán abszolút jó lenne másodedzõnek Pinyõ mellé😊

Pintér-Urbán Kazinczy-díjas páros

passatgt

DaemoonHunter
Tök mindegy kit kellett volna, itt nem a szakmai hozzáértésen, vagy az erélyességen volt a hangsúly. Egyszerûen nulla elképzelés van a fociról odafent, kb csank szinteken járnak, ahol a balfaszság genetikai kérdés. De ez annyira tökéletesen tükrözi a vezetõk szemléletét is, mármint a látszatintézkedések, mert az hogy öntik a fociba a pénzt az nagyon jó dolog, de csak a tény jó itt sajnos, a gondolatmenet nagyon nem.

Akkor már inkább a Véber Gyurit kellett volna

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"