Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hát, a mélységi passzok zárása az tényleg nem volt eddig, végre valami fejlõdés! 😄DD
kibekkeljük Európát!!! Bogdán unatkozni fog! 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
P. A.: – Olyan edzõ vagyok, aki nem elégszik meg azzal, hogy mi volt eddig, hanem az foglalkoztatja, mi az, ami lehet. Megvannak a régi kapcsolataim, ismeretségeim, amelyek révén még a kezdetekkor elsajátíthattam ezt a szakmát. Eddig is nagyon sok helyen jártam, hogy új ismereteket szerezhessek, és amikor a szabadidõm engedi, ezentúl is fejlesztem a szakmai tudásomat.
szép válasz😄
http://goo.gl/gd6Zi5
na kifizetted már a ps4-et te szar
minek rendeled be ha utána meg nem fizeted ki
olcsó jános
Te nyomorék szar, olvasd már el, amit írtam 😊
A FIFA megtehetné, de nem fogja, mert hosszútávon késõbb õ húzná a rövidebbet. A milliárdos tulajoknak fontosabb a klub, mint a VB.
És mivel amúgy sem végleges még az egész dolog, kár ezen okoskodnod neked is, nekem is, meg mindenkinek, csak vegyél vissza a hülye dumáddal, meg a folyamatos más basztatásával, ne itt éld ki a kisebbségi frusztrációdat 😊
Vissza nem kell írnod, mert szerencsére nem látom, letiltottalak 😊
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
csak éppen a fifa az aki bárkit eltilthat
szal ha nem jelennek meg a vb-n és helyette nyomják a bajnokságokban akkor eltilthajták õket
amúgy meg nem tudom mi ebben a nagy dolog
100 évente egyszer ki bírható
az nhl is leáll míg megy a szocsi téli olimpia
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Dum spiro, spero.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Huszti se fog jönni.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tudom, gyõri, nem lehet kihagyni.
Mekkora trauma lehet Pinyõnek hogy Kamber már játszott a bosnyák válogatottban ha már az NBI fogja adni a válogatott védelmét?? Konkretizáljuk inkább a Haladásra a védelmet ha már ilyen jók...
Dum spiro, spero.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Dum spiro, spero.
Amúgy hivatalos álláspont ez:
"bármely játékos, aki a labdáért vívott küzdelemben támadja ellenfelét elölrõl, oldalról vagy hátulról, egyik vagy mindkét lábát túlzott mértékû erõbevetéssel használja és veszélyezteti ellenfelét, súlyos szabálytalanságban vétkes"
Kérdés, hogy pontosan hol van a túlzott mértékû erõbevetés határa.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Visszasírom Mészárost.
Bódi mondjuk érdekes hogy nincs a keretben, az újpestiek és felcsútiak is telelnek még.