Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért az országban van annyi utánpótláskorú igazolt focista, hogy egy normálisan mûködõ képzéssel egy európai átlagot megütnének. És nem Szibériából meg a belga kettõbõl térnének haza, mert már itthon is megkapják azt a lóvét, amit kint, hanem maradnának kint a hollandoknál, németeknél és az angol kettõben.
Dum spiro, spero.
Aztán 22 évesen ott találják magukat a fiatalok hitellel a nyakukban a TESCO pénztárában havi 80K-ért.
Pedig, ha csak annyira hajtottak volna fiatalon, mint ez a szerencsétlen Dzsudzsák azt húzogatnák kedvükre akit akarnak és annyi gond lenne lambót venni nekik, mint nekünk egy sört, de így marad az irígykedés meg a beszólogatás az nso-n.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A profi szintet azok érdemlik meg, akik bizonyítottak, amatõr szintet viszont minél szélesebb körben kéne támogatni.
Ehhez persze elõször tudomásul kéne venni, hogy jelenleg nincs olyan, hogy magyar foci, és ennek megfelelõen kezelni annak reményében, hogy majd egyszer újra lehessen.
Az nem lehet cél, hogy ezzel, vagy kicsit jobb játékkal kijussunk az EB-re VB-re...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
én totón fix hazaira húztam az összes sorban😄😄
mindig bízok bennük, mondom új edzõ csak nyerünk😄😄
de be fogjuk szopni ezt a csoportot is😄😄
mi meg kikapunk a finektõl
nem láttam a meccset de láttam az összeállítást
sándor gy. most komoly????
Hajrá pinyõ,hajrá koman,hajrá bazsi!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A medve nem játék.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Könyörgöm, nem lehetne egy mérkõzés után meneszteni ezt a fogalmatlan senkiházit? Elképesztõ, hogy minduntalan szembeköp minket a Magyar futball.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Dum spiro, spero.
A Magyar válogatottat meg majd talán unokáink újra láthatják világeseményen amikor 198 csapatos lesz a VB. Elcsípünk egy pótselejtezõs helyet ahol nem kis bravúrral verjük majd Északisarkkutatók csapatát csapatát 😊
Végre sok év után én tényleg azt látom, hogy fejlõdünk és ami a legfontosabb végre kapitányunk van!
De jó ,hogy ellenálltam és még csak véletlen se néztem....