Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Abszolút igazad van. 10 éve hétvégenként nem lehetett üres pályát találni az egész városban, most meg szombat délután is üres mindegyik. De a minõségibb focira ez nem lehet kifogás.

Azért az országban van annyi utánpótláskorú igazolt focista, hogy egy normálisan mûködõ képzéssel egy európai átlagot megütnének. És nem Szibériából meg a belga kettõbõl térnének haza, mert már itthon is megkapják azt a lóvét, amit kint, hanem maradnának kint a hollandoknál, németeknél és az angol kettõben.

Dum spiro, spero.

Most mit akarsz a grundokkal falu helyen építettek egy csomó mûfüves pályát százas nagyságrendben, a nagyvárosokban fõleg az egyetemek környékén van egy csomó pálya amire már ingyen is felmehetsz anyira kihasználatlanok úgyhogy, aki akar focizhat naphosszat, csak az a baj, hogy 12 év alatt fontosabb a call of duty utána pedig az ital, meg a ribik, mint a sport.

Aztán 22 évesen ott találják magukat a fiatalok hitellel a nyakukban a TESCO pénztárában havi 80K-ért.
Pedig, ha csak annyira hajtottak volna fiatalon, mint ez a szerencsétlen Dzsudzsák azt húzogatnák kedvükre akit akarnak és annyi gond lenne lambót venni nekik, mint nekünk egy sört, de így marad az irígykedés meg a beszólogatás az nso-n.
Shep
Ezt írtam én is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
Az biztos, hogy ha kijutunk akkor pofozógépek leszünk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sz4bolcs
Az amatõr focival nem mondtál hülyeséget, és meggyõzõdésem, hogy ez menthetné meg a magyar focit, de pont ez nem fog megtörténni. Mondjuk az lenne az elsõ, hogy a tömérdek pénzt nem stadionokra, hanem grundokra költik kulturált lehetõséget teremtve azoknak az embereknek, akik SZERETNEK játszani, profi szinten pedig átcsoportosítani a pénzeket olyan sportokhoz, amikben eredményesek vagyunk.
A profi szintet azok érdemlik meg, akik bizonyítottak, amatõr szintet viszont minél szélesebb körben kéne támogatni.
Ehhez persze elõször tudomásul kéne venni, hogy jelenleg nincs olyan, hogy magyar foci, és ennek megfelelõen kezelni annak reményében, hogy majd egyszer újra lehessen.
Az nem lehet cél, hogy ezzel, vagy kicsit jobb játékkal kijussunk az EB-re VB-re...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Annyira azért nem volt élvezhetetlen, finneknek voltak szemet gyönyörködtetõ pillanataik. Parádésan játszották be a védõink mögé a labdát...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

bakkerman
korai lenne pálcát törni,ha kikaptunk volna 3-2 vagy ugyanúgy 2-1-re,olyan gólokkal,amik bármikor benne vannak(pl szöglet után),de a játékunkkal nem lett volna gond. Sajnos nincsen játéka se a csapatnak,nincsen egy épkézláb középpályás,aki tudna irányítani,nincsen egy szélsõ,aki veszélyes támadásokat tudna végigvinni,és ugye nincs védelem,ami legalább egy kibaszott félidõt lehozna hiba nélkül. Nem az 1-2 a baj,hanem hogy hazai pálya ellenére semmi köze nem volt a meccshez a csapatnak,mondjuk a finneknek se,de nem rajtunk múlt hogy nem lett 1-4

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
azért sokkal jobb teljesítményre nem lehet számítani a selejtezõkön

Dum spiro, spero.

Narxis
Bizakodni kell az utolsó percig. Am. én pesszimista vagyok de ez még csak 1 barátságos meccs volt, szerintem korai még pálcát törni...

bakkerman
én már arra leszek kiváncsi,hogy ha az EB-re se jutunk ki,akkor még is mi lesz a következõ lépés?? Mit lehet tenni,persze azonkívül hogy felszámoljuk az egész magyar futballt,és amatõr alapokra helyezik vissza. Márpedig én már kimerem jelenti,hogy nem lesz meg a 2. hely a csoportban,és a 3. is nagyon nagyon necces lesz ezzel a játékosállománnyal. Aki esetleg tehetséges 18 éves játékos,és lehet belõle valami,az még nem fog beépülni erre a sorozatra,aki meg jelenleg kerettag,vagy perifériában van,azok meg jelen állás szerint még egy finn szintet sem ütnek meg. Mi lesz így akkor 2015 õsze után? Mert akkor is azok lesznek hatalmon a focinkban,akik jelenleg,ha 1 hónap múlva nyernek a TUDJUKKIK...El kéne dönteni,hogy akkor mikorra legyen egy ütõképes válogatottunk? a 2020-as,szintén 24 csapatos EB-re? De ahhoz már az kellene,hogy a jelenlegi 16-17 éves korosztályt megkapja azt a fajta tudatos fejlesztést,és menedzselést,amivel addigra már ütõképesek lesznek. De erre se utal semmi jel. Én 21 vagyok még csak,és mostmár azértis kiváncsian várom,hogy amíg én élek,addig hogyan fog alakulni a kis focink sorsa...

Shep
Én x2-t raktam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
Akkor még nincs veszve minden, a jövõ nemzedékében még bízhatunk!

Jim Morrison
2-2 90. percben. Õk fel tudtak állni :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[HUN]FaTaL
Mert nincs 5db ország, akit megverünk és nem 6. kalapos 😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

Sajnos nem tudunk úgy összeguberálni országokat, hogy jó legyen nekünk. 😄

Effe88
😄😄
én totón fix hazaira húztam az összes sorban😄😄
mindig bízok bennük, mondom új edzõ csak nyerünk😄😄
de be fogjuk szopni ezt a csoportot is😄😄

Shep
Pedig nem volt élvezhetetlen a meccs, legalábbis a finnek élvezetesen játszottak a második félidõben 😄 Mondjuk azért nekünk is voltak momentumaink, meg 1 félidõt vezettünk is de a 30-as szorzó, az 30-as szorzó, nincs mit tenni 😄

Effe88
kemény😮

mi meg kikapunk a finektõl
nem láttam a meccset de láttam az összeállítást
sándor gy. most komoly????

A románok x-eltek az argentinokkal.

Narxis
looooool

Rash87

Glory, Glory Man. United!

Narxis
jah tudjuk, hogy szerinted a debreceni játékosokat kéne mind a válogatottba tenni :p

bakkerman
Meglesz a csoport 4. hely,én hiszek benne!
Hajrá pinyõ,hajrá koman,hajrá bazsi!

Jim Morrison
edzõink biztosan azok. Külföldön míg a gyerek nem lesz 14 az edzõk meg segédek szedik a labdát, hogy a gyerek csak a focival foglalkozzon, aztán jönnek az erõnléti edzések és a többi... Teljesen máshogy nevelik kint a játékosokat mint itt. (ezzel gondolom sok újdonságot mondtam)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Christian88
Elképzelem Szalait otthon milyen jót nevethet

http://www.twitch.tv/hegii

Hagyjuk ezt, az edzõink szarok, a játékosaink szarok, maximum a szotyiért tudunk elmenni a szünetekben, a nemzetközi tornákra nem...

Jim Morrison
U21 es csapatot is verik... igaz még csak 25. perc.

Az elején megmondtam hogy ez lesz
Oziris666
Biztos védekezés,tudod😄

Tanulságos. Ne várjunk kijutást, ennél könnyebb csoport pedig nem lesz.

a.carkey
"Tanulságos meccs volt" 😞)

A medve nem játék.

a.carkey
Szenvedés volt nézni is. Pinyõ stílusa Mészölyös, bár az legalább nem köpte a szotyit a nézõk pofájába.

A medve nem játék.

Valakinek volt bátorsága megnézni a meccs utáni elemzést? Mondtak valami értelmeset is a szakértõk, vagy arról volt végig szó, hogy építkezünk?

Shep
Amúgy most csak altattunk, meg jól megtömték a fiúk a zsebüket a 30-as szorzóval az 1/2 miatt 😄

Tyler1
Reális célokat kell kitûzni elõször ennek a magyar válogatottnak. Elsõnek pl. fele annyi gólt rúgjunk, mint amennyit kapunk, innen nézve ez egy teljesített feladat = fejlõdés.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kaplan
Köszönjük Pintér úr, kérem mostantól csak a karosszékében foglaljon helyet, otthon, a kandalló elõtt.

Könyörgöm, nem lehetne egy mérkõzés után meneszteni ezt a fogalmatlan senkiházit? Elképesztõ, hogy minduntalan szembeköp minket a Magyar futball.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Jim Morrison
Én az elsõ 40 percet néztem csak, mikor már magunkra húztuk az ellent 😄 ránézek telómra: azt írja 1-2. Mondom mi? 😄 te jó ég

Fásy mulatóba is beférne 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ressy14
BRÉKING: Az mlsz tájékoztatása szerint a válogatott mérkõzéseit ezentúl a Comedy Central és a Hustler TV fogja közvetíteni.

Dum spiro, spero.

6unn3r
A segg új, a szar a régi.<#nyes>

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

banok
😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Azt mondom, hogy dõljünk hátra és várjuk a VB-t.
A Magyar válogatottat meg majd talán unokáink újra láthatják világeseményen amikor 198 csapatos lesz a VB. Elcsípünk egy pótselejtezõs helyet ahol nem kis bravúrral verjük majd Északisarkkutatók csapatát csapatát 😊

Oziris666
Nem akartuk megmutatni h mit tudunk, de nyugi majd a 6pont meg lesz ellenük ahogy itt sokan írtátok a sorsolásnál😛<#nevetes1>

Jó volt ez! A Finn a világ egyik legalulértékeltebb válogatottja simán van olyan, mint a Holland akiktõl egy 8-ast kaptunk nem rég, erre most már majdnem nyertünk.

Végre sok év után én tényleg azt látom, hogy fejlõdünk és ami a legfontosabb végre kapitányunk van!
<#taps> Szép volt fiúk <#eljen>
De jó ,hogy ellenálltam és még csak véletlen se néztem....

Shep
Õszig még van idõ, pár összetartás és jó csapat lesz ez 😄

benőmenő
A fejlõdés megkérdõjelezhetetlen.
ressy14
aszongya 2 év elõnye van a finn válogatottnak, inkább 28 minden más nemzetnek

Dum spiro, spero.