Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pintér: Mi a fasznak? Mi a gecinek menjek el olyan kommunikációóuus tréningre?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Itt a Szabo Janos xD
Amugy vicc ez a keret.
Remelem kikapunk a kovetkezo 3 meccsen, es akkor meg pont idoben kiba... akarom mondani kiteszik a kapitanyt, es hoznak helyere egy epelmejut.
Zsuzsival nem lennének rosszak pedig. Persze így már túl támadó szellemû a csapat miket is beszélek.
Bár nem tudom minek is húzom fel magam ezen ha lipták még mindig stabil kerettag. Talán majd egyszer fordul a kocka.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Kapusok: Gulácsi Péter (Red Bull Salzburg – osztrák), Horváth Tamás (Mezõkövesd-Zsóry), Megyeri Balázs (Olympiakosz – görög), Rózsa Dániel (Haladás)
Védõk: Fiola Attila (MVM Paks), Heffler Tibor (MVM Paks), Juhász Roland (Videoton FC),
Korcsmár Zsolt (Greuther Fürth – német), Korhut Mihály (DVSC-Teva), Lang Ádám (Gyõri ETO), Lipták Zoltán (Gyõri ETO), Szabó János (MVM Paks), Vanczák Vilmos (Sion – svájci), Varga József (Middlesbrough – angol)
Középpályások: Elek Ákos (DVTK), Kalmár Zsolt (Gyõri ETO), Koman Vladimir (Ural – orosz), Kovács István (Videoton FC), Nagy Gábor (Haladás), Pátkai Máté (Gyõri ETO), Stieber Zoltán (Greuther Fürth – német), Szakály Péter (DVSC-Teva), Tõzsér Dániel (Watford – angol), Zsidai László (DVSC-Teva)
Támadók: Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva – orosz), Futács Márkó (DVTK), Gyurcsó Ádám (Videoton FC), Nikolics Nemanja (Videoton FC), Radó András (Haladás), Rudolf Gergely (Gyõri ETO), Varga Roland (Gyõri ETO)
Koman értelmi képességei még ebbõl a válogatottból is kilógnak lefelé az igaz. Örülök, hogy nem lõtte be a helyzetét tuti lenne akkor a bérelt helye,
Kovács Pistike és Kleinheisler még angolul sem tudnak, pedig elvileg az akadémiákon 4 évet tanultak. Gomes ovis angolját nem értik, hogy akarhatunk az ilyenektõl diplomát? 😄
Füzi Ákos ritka kivétel. Érdekes, hogy a vízilabdásoknál szinte szégyen ha nincs diplomád.
Elõször inkább legyen meg a foci alapvetõ szükségleteibõl legalább egy (technika, taktika vagy erõnlét), utána gondolkozhatunk máson is.
Dum spiro, spero.
Na meg😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az egyetemek padjaiban hány éves emberek ülnek? 😊
HUNfatalnak: Van mutyi, de az túlzás amit egyesek említenek. (Voltam olyan, mint Messi csak apámnak nem volt pénze.)
Van egy szép magyar mondás: többet ésszel, mint erõvel! A mai magyar fociban az utóbbi dominál, pedig voltak idõk, amikor még az elõbbi...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Biztos ugyanabban az országban élünk?
http://goo.gl/gd6Zi5
munkahelyen is ezt beszéltük ma. Milyen focistáink vannak? Középszerû jórészt noname külföldi csapatokban. Ezektõl hiába várunk bármit, bárki az edzõ meg a vezetés, egyszerûen ennyire képesek, nincsenek jobbak. Át kellene értékelni, hogy nekünk mi a jó eredmény, meg mi a cél, mert irrealitásban van mindenki.
Az, hogy mi lesz ha fidesz v bki van a trónon, mind1 40 éve sokan nem tudnak csinálni vele semmit, marad minden, örülni kell a 3. helyeknek, mert ez a potenciál ennyi.
A nagy baj az, hogy nincs is náluk jobb, muszáj volna legalább közepes védõket kinevelni.
A meccset sajna nem láttam, de ezek szerint a védekezésünk nem javult semmit Pintérrel, mert ezek a hibák Egervárival is ugyanúgy megvoltak. És itt még arra se lehet hivatkozni, hogy pl. Lipták és Pintér nem ismerik egymást...
Akkor egyetértünk.
Aki tényleg akar focizni és szereti annak bõven van rá lehetõsége, nem mostanában érettségiztem de ahogy látni szoktam még mindig a foci a legnépszerûbb sport az iskolákban, szünetben és testnevelés órán is.
A CR7-re úgy gondoltam, hogy szeretnének másnap az õ bõrében ébredni, de ne vitázzunk ezen. 😊
Az meg jó lenne ha nem megélhetési focistákat keresnénk hanem tehetségeket, megélhetési van elég, ellötyögnek a pályán mert itt az is elég.
Azt azért nekem ne magyarázza el senki, hogy õ volt az új Messi, akiért pár év múlva milliókat kapott volna Haladás, de a helyi nagykutya fiát rakták be a csapatba helyette, mert a papa adott a Lalibának egy kis zsét.
A baj az, hogy csak az öltözködését meg a frizuráját utánozzák a munkamorálját nem.
Dzsudzsákot meg azért emeltem ki, mert õ egy nem túl tehetséges, de szorgalmas srác, aki sok munkával eljutott a tutiba. Ez pedig példaértékû.
http://goo.gl/gd6Zi5
Az afrikai bevándorló meg enélkül is megérti, hogy csak ezzel törhet ki.
Sajnos nálunk a béka segge alatt volt a tömegsport ez az igazság.
Az utánpótlásképzés és az edzõképzés a magyar foci baja, ezt kell tudomásul venni. Persze focizhatna több gyerek de ez mindenkinek a magánügye, hogy milyen sportot választ ha választ.