Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaemoonHunter
Inkább egy fordító. Minden válogatott meccs után ott állna mellette amíg pinyõ elröfög valamit, aztán oda fordulnak hozzá és elmondaná magyarul mit szeretett volna kifejezni a mester.

bakkerman
Csányi: Attila,úgy gondoljuk,hogy hasznodra válna egy kommunikációs tréning,amire szeretnénk ha elmennél.
Pintér: Mi a fasznak? Mi a gecinek menjek el olyan kommunikációóuus tréningre?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

zaki

Itt a Szabo Janos xD
Amugy vicc ez a keret.
Remelem kikapunk a kovetkezo 3 meccsen, es akkor meg pont idoben kiba... akarom mondani kiteszik a kapitanyt, es hoznak helyere egy epelmejut.

DaemoonHunter
Kössz! Akkor így megbocsátható ez a része.

Poznanban, nem engedték el.

[HUN]FaTaL
A kocka lehet, de Lipták soha 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

DaemoonHunter
Lovrencsics?
Zsuzsival nem lennének rosszak pedig. Persze így már túl támadó szellemû a csapat miket is beszélek.
Bár nem tudom minek is húzom fel magam ezen ha lipták még mindig stabil kerettag. Talán majd egyszer fordul a kocka.

ressy14
Üzenjük Dániának: Tiszteletet az MB1-nek!

Dum spiro, spero.

A gyõri dominancia ill Vanczák és Korcsmár mellett nyilván csak Fiola juthat szóhoz. Szerintem.

Kaplan
Azok a védõk akik majdnem kiestek a harmatgyenge NB1-bõl. Jó lesz ez kérem!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Véget ért a szombathelyi uralom, jönnek a paksi védõk.

passatgt
Tõzsérnek meg Zsidainak örülök, Szabó János meg azt se tudom kicsoda

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE DÁNIA ELLEN
Kapusok: Gulácsi Péter (Red Bull Salzburg – osztrák), Horváth Tamás (Mezõkövesd-Zsóry), Megyeri Balázs (Olympiakosz – görög), Rózsa Dániel (Haladás)
Védõk: Fiola Attila (MVM Paks), Heffler Tibor (MVM Paks), Juhász Roland (Videoton FC),
Korcsmár Zsolt (Greuther Fürth – német), Korhut Mihály (DVSC-Teva), Lang Ádám (Gyõri ETO), Lipták Zoltán (Gyõri ETO), Szabó János (MVM Paks), Vanczák Vilmos (Sion – svájci), Varga József (Middlesbrough – angol)
Középpályások: Elek Ákos (DVTK), Kalmár Zsolt (Gyõri ETO), Koman Vladimir (Ural – orosz), Kovács István (Videoton FC), Nagy Gábor (Haladás), Pátkai Máté (Gyõri ETO), Stieber Zoltán (Greuther Fürth – német), Szakály Péter (DVSC-Teva), Tõzsér Dániel (Watford – angol), Zsidai László (DVSC-Teva)
Támadók: Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva – orosz), Futács Márkó (DVTK), Gyurcsó Ádám (Videoton FC), Nikolics Nemanja (Videoton FC), Radó András (Haladás), Rudolf Gergely (Gyõri ETO), Varga Roland (Gyõri ETO)

Nem is neked akartam írni hanem Sippie-nak.

Koman értelmi képességei még ebbõl a válogatottból is kilógnak lefelé az igaz. Örülök, hogy nem lõtte be a helyzetét tuti lenne akkor a bérelt helye,
bakkerman
Én nem bántom õket,fõleg hogy én egyszerû szakmunkás vagyok,biztos sokat tanultak hogy eljussanak az egyetemre,én meg inkább elmentem kétkezi munkásnak,nem azert mert nem tanulhattam volna tovább,hanem mert más az életszemléletem 😊

bakkerman
ejj de gecibuta ez a koman is 😞 egyszer valamelyik csatornán volt egy riport vele a lakásán még Genoaban talán,hát nem vetette szét az értelem

A bölcsészeket ne bántsd azok legalább olvasottak. (Én nem oda jártam mielõtt azt hinnéd ezért védem õket.)
ressy14
+1

Kovács Pistike és Kleinheisler még angolul sem tudnak, pedig elvileg az akadémiákon 4 évet tanultak. Gomes ovis angolját nem értik, hogy akarhatunk az ilyenektõl diplomát? 😄
Füzi Ákos ritka kivétel. Érdekes, hogy a vízilabdásoknál szinte szégyen ha nincs diplomád.

Elõször inkább legyen meg a foci alapvetõ szükségleteibõl legalább egy (technika, taktika vagy erõnlét), utána gondolkozhatunk máson is.

Dum spiro, spero.

Sippie
jó nyilván nem a bölcsész, meg egyéb büfés szakokra gondoltam. És tény, hogy attól hogy valaki bekerül, még nem jelenti hogy képes is elvégezni. De azért van NB2-ben, meg osztrák ligában szaladgáló ismerõsöm és hát... mondjuk úgy, nem veti õket szét az értelem.

Na meg😄
bakkerman
diplomás és diplomás között is van különbség,fõleg itthon. Nem szabad elájulni attól hogyha valaki diplomás,vagy egyáltalán ha egyetemre jár.

Sajnos nincs akkora különbség, mint ami ildomos lenne, még nekem is lehetett 2 diplomám. 😊
Sippie
focistát egyetemistával összehasonlítani? Hûha...
Pluskast
Illetve, hogy ha a németek vagy hollandok ellen játszanánk akkor, 8 vagy 10 nullra (esetleg 10-1-re) kapnánk. Így legalább majd elmondhatják a játékosok meg Pinyõ is, hogy azért benne volt a játékunkban a nyerés esélye és valójában nem olyan rossz ez a válogatott (nem a lószart nem).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

A területvédekezés összehangolt mozgásait miért ne lehetne felnõtt embereknek leoktatni?

Az egyetemek padjaiban hány éves emberek ülnek? 😊

Az akadémiákra kellene külföldi szakembereket hozni és a fiatalok megfigyelését és kiválasztását kellene megreformálni, aztán 10 év múlva reménykedhetnénk egy EB top 16-ban.
dave9004
ennyi. addig meg igazából nem is a focistákon röhögök, hanem azokon akik elhiszik meg elhitetik az emberrel, hogy na majd most. persze én tudtam, hogy hiába ez könnyû csoport, de nem nekünk, hanem a románoknak, meg a görögöknek. nekünk ugyanaz mintha holland v német lenne. ez van.
25 évesen már nem nagyon lehet megtanítani senkit sem.

HUNfatalnak: Van mutyi, de az túlzás amit egyesek említenek. (Voltam olyan, mint Messi csak apámnak nem volt pénze.)
Pintér helyett lehetne egy külföldi edzõ, aki modern, versenyképes tudással rendelkezik, és a Liptákokat is meg lehetne tanítani az összehangolt mozgásra. Nem kell ebbe az elbutult fociba beletörõdni...
Van egy szép magyar mondás: többet ésszel, mint erõvel! A mai magyar fociban az utóbbi dominál, pedig voltak idõk, amikor még az elõbbi...

Narxis
Nem politikusok fogják rendbe tenni a focit erre mérget vehetsz. Elismert külföldi szakemberek kellenének utánpótlásba, felnõtt válogatotthoz és mindegyik nb1-es csapathoz. Majd ha befagy a pokol akkor fog ez megvalósulni...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

és egy kis öööö öö ö ö öö ö ö

[HUN]FaTaL
Aham, szóval ebben az országban szerinted nincs mutyi.

Biztos ugyanabban az országban élünk?

dave9004
itt a válasz az egészre. Nincs náluk jobb.
munkahelyen is ezt beszéltük ma. Milyen focistáink vannak? Középszerû jórészt noname külföldi csapatokban. Ezektõl hiába várunk bármit, bárki az edzõ meg a vezetés, egyszerûen ennyire képesek, nincsenek jobbak. Át kellene értékelni, hogy nekünk mi a jó eredmény, meg mi a cél, mert irrealitásban van mindenki.
Az, hogy mi lesz ha fidesz v bki van a trónon, mind1 40 éve sokan nem tudnak csinálni vele semmit, marad minden, örülni kell a 3. helyeknek, mert ez a potenciál ennyi.
Effe88
Ott a pont.Telitalálat. <#eljen>
Sajnos...:S

Lipták és Pintér maga a gond, nagyon gyengék és ez nem változik meg bármilyen taktikánk van.

A nagy baj az, hogy nincs is náluk jobb, muszáj volna legalább közepes védõket kinevelni.
Területvédekezési hibák a válogatottnál

A meccset sajna nem láttam, de ezek szerint a védekezésünk nem javult semmit Pintérrel, mert ezek a hibák Egervárival is ugyanúgy megvoltak. És itt még arra se lehet hivatkozni, hogy pl. Lipták és Pintér nem ismerik egymást...

Narxis
Igen én úgy gondolom a lehetõség adott mindenki elõtt bár nem nagyon követtem, hogy mennyi épült mostanság. Most láttam elõször azt a térképet amit passatgt linkelt.

Na látod ez a lényeg, hogy van lehetõség focizni nem ez itt a baj, hogy nincsenek már "grundok".

Akkor egyetértünk.
Narxis
Hát jah, ne vitázzunk azon, hogy mi az értelmes diploma mert értelmetlen. 😊

Aki tényleg akar focizni és szereti annak bõven van rá lehetõsége, nem mostanában érettségiztem de ahogy látni szoktam még mindig a foci a legnépszerûbb sport az iskolákban, szünetben és testnevelés órán is.

Értelmes diploma pl valamilyen mérnök, vagy könyvelõ amire kereslet van, kevésbé értelmes mondjuk a kommunikáció média könyvtáros amire kevésbe. 😊

A CR7-re úgy gondoltam, hogy szeretnének másnap az õ bõrében ébredni, de ne vitázzunk ezen. 😊
Narxis
Hát nem tom, elég magas fokú buziság kell, hogy valaki CR7-re gondolva aludjon el már bocs. 😄 Az általános gazdagságra számtalan példa van amire irigyek lehetnek az emberek. Az élet minden területén találni ilyen embereket, Bill Gates, hazai politikusok, színészek, énekesek. Az megint más téma, hogy a média kiket tol a TV-ben. CR7 egy jó reklámarc a kinézete miatt.

Narxis
Mert mi az értelmes diploma? Ne vigyük már el ilyen irányba ezt a témát. Ez nem Brazília vagy Afrika hogy itt a "mélyszegénység" van és más nincsen. Az a nagy helyzet, hogy remekül megvannak az emberek PROFI sport nélkül. Mi suliban minden szünetben fociztunk és többen jártunk edzeni a Tisza Volán ifi csapatába de egyikünk se ment tovább komolyabban mert más dolgok jobban érdekeltek, nem, nem a call of duty. 😄 Persze így még ma is összejárunk, jó idõtöltés de nem ez az egyetlen kenyérkeresõ lehetõség.

Az meg jó lenne ha nem megélhetési focistákat keresnénk hanem tehetségeket, megélhetési van elég, ellötyögnek a pályán mert itt az is elég.

90%-ban benne van a hiba lehetõsége.

Azt azért nekem ne magyarázza el senki, hogy õ volt az új Messi, akiért pár év múlva milliókat kapott volna Haladás, de a helyi nagykutya fiát rakták be a csapatba helyette, mert a papa adott a Lalibának egy kis zsét.
ressy14
Tapasztaltam, nem urban legend. De komolyabb helyeken már nem ez a jellemzõ.

Dum spiro, spero.

Figyelj ez Urban Legend 90%-ban levitézlett kocsmahuszárok találják ki, hogy magyarázzak valamivel a sikertelenségüket.
az lehet, hogy a magyar focit leszarják, de szerintem sok magyar fiatal alszik el azzal a gondolattal, hogy bárcsak õ lenne CR7.
A baj az, hogy csak az öltözködését meg a frizuráját utánozzák a munkamorálját nem.

Dzsudzsákot meg azért emeltem ki, mert õ egy nem túl tehetséges, de szorgalmas srác, aki sok munkával eljutott a tutiba. Ez pedig példaértékû.
[HUN]FaTaL
Csak az van, hogy itt mutyiföldön a sporttal sem tudsz kitûnni, ha apukád nem fizet az edzõnek. Legalábbis fociban.

Nyugaton már az alsó iskolában megszerettetik a gyerekkel a sportot és a 2 bites hülegyerekkel is megértetik, hogy értelmes diplomája soha sem lesz, de sportolóként viheti valamire aztán ehhez tartja magát.
Az afrikai bevándorló meg enélkül is megérti, hogy csak ezzel törhet ki.

Sajnos nálunk a béka segge alatt volt a tömegsport ez az igazság.
ressy14
Magyarország U19 - Finnország U19 4-0

nincs itt gáz

Dum spiro, spero.

Narxis
Jajj hagyjuk már ezt a dumát, más országokban nincs call of duty meg sör meg bulizás meg ilyenek? A többség le se szarja Dzsudzsákot, én pl. védtem is magyar foci topikban. Miért szarják le? Mert annyira nulla a magyar foci, hogy elvesztette a népszerûségét, igen sajnos ez egy ördögi kör mert nincsenek eredmények így sok embert max. annyira érdekel, hogy bekapcsolja a TV-t de így meg nehezen lesznek jó eredmények.

Az utánpótlásképzés és az edzõképzés a magyar foci baja, ezt kell tudomásul venni. Persze focizhatna több gyerek de ez mindenkinek a magánügye, hogy milyen sportot választ ha választ.