Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem vagyok egy vénember, de én még emlékszem, amikor egy-egy élvonalbeli fordulóban 20e körül volt az átlagnézõszám, egy csomó válogatott játékos még itthon játszott és akkor még úgy-ahogy színvonal is volt a meccseken... akkor nem lett volna szabad hagyni, hogy az egész a rothadás útjára lépjen és akkor ma is lenne focink és nem kellene ennyire hátulról indulni mint most
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
kérdem én, van olyan európai porondon stabilan szerepelõ csapat ahol NINCSEN pszichológus? Bizony 2005-ben velejárója a focinak, csakúgy, mint a labda és a kapu, de ezek szerint nem nálunk, ha ezzel még dicsekedni is lehet.
pláne ha minden évben megválasztják legjobbank.
amúgy kapussal 11-est csak a bolondok rúgatnak
te tudod mit beszélsz??
most mijen nezetközi meccsekre gondoolsz?
amikor gyepesnek volt öngolszériája, vagy arra amikor a basel ellen kihagyta a 11est?
amúgy az nb1-ben lehet, hogy õ a legjobb, de ezen a színvonalon semmi jelentõsége nincsen
mert eddig amiota pl a fradiban véd, volt ha jol számolom 3-4 potyája.
3-4 potya mennyi is? 4-5 év alatt?
hát tényleg egy szar kapus.
nem is tudom miért választják minden évben a legjobbnak...
szûcs legalább olyan jo kapus mint király!
ha néztétek a szaudiak elleni meccset, akkor tudhatnátok!
Ez is úgy indult, hogy állítsd össze a válogatottat, aztán elment ilyen-olyan hírek szintre. Olyan ez, mint amikor megnyitnak tíz tök egyforma topicot. Tudom, hogy szereted a focit, nyomod a managereket, fifát, stb, nincs ezzel baj, csak hülyeség két focis topic, különösen, hogy a másikban kb. 3000+ a beírás.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
inkább ilyenkor védjen néha sz*rul mintsem tétmeccsen, nem?
football without ultras is nothing
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
nem hiszem, h a válogatotthoz tartozik közvetlenül pl a magyar bajnokság, ligakupa, magyar kupa, magyar bajnokság hírei stb<#whatever>#whatever><#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor3>#vigyor3>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Megj.: van már egy topic 2000+ hozzászólással, szóval okos dolog ezt továbbvinni ... Gratula!
Király elnézett 2 lövést. Bodnárba benne volt még a kisebb sérülése. Gyepes, Dragóner, Korsós, Hajnal, huszti és Gera türhetõ volt. Torghellének biztos szar volt egyedül elõl rohangálni, de akkor is jácchatott volna jobban. Leandro és Lipcsei felejthetõ, igaz egyikük se a saját posztján jáccott. Juhász R. meg még kicsit rutintalannak tûnt, bár mindegy hogy róla vagy Vanczákról kapunk gólt. Kovács P. a fejelõnemzetek ellen talán kezdõ is lehetne már eccer.
Látva az idei 2 meccsünket, már annak is örülnék ha 3 alatt megúsznánk a bolgárok elleni meccset. Bár nincs rá sok esély.
Szar Bayern, szar Bayern :)
http://www.powerplaymanager.com/r57633