Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laffite
tudjátok az a baj, hogy ilyen formán tök mindegy kit rakunk a magyar kapuba, mert amíg az ország nemzeti bajnoksága olyan színvonalon van amilyenen, addig pont a kiérdemelt helyen vagyunk a világ labdarúgásában 😞

nem vagyok egy vénember, de én még emlékszem, amikor egy-egy élvonalbeli fordulóban 20e körül volt az átlagnézõszám, egy csomó válogatott játékos még itthon játszott és akkor még úgy-ahogy színvonal is volt a meccseken... akkor nem lett volna szabad hagyni, hogy az egész a rothadás útjára lépjen és akkor ma is lenne focink és nem kellene ennyire hátulról indulni mint most

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Láma!
jah

De Laliról votl szó...
Láma!
😄DD

Jó, Dombi esetében tényleg 😄DD
Láma!
ááruld el nekem ,nézed a magyar focit?

Ramore
dombi esetében mindenképpen, de sok más esetben is
Ramore
a magyar foci egyik legnagyobb szégyene, ami a mai újságba jelent meg, Mészöly Géza úr eldicsekedte, hogy a csapatánál még pszichológus is dolgozik.

kérdem én, van olyan európai porondon stabilan szerepelõ csapat ahol NINCSEN pszichológus? Bizony 2005-ben velejárója a focinak, csakúgy, mint a labda és a kapu, de ezek szerint nem nálunk, ha ezzel még dicsekedni is lehet.
Leigazolták a német bajnokcsapatba, azért ez csak jelent valamit :| Vagy vak volt a megfigyelõ? 😉
Ramore
hány meccsen is védett az említett német bajnok a szezonban?

Láma!
értem, de szerintem aki német bajnok, abban lehet némi tehetség.
pláne ha minden évben megválasztják legjobbank.

Ramore
akiben egy hangyányi plusz tehetség van, az már nem itthon játszik, az más tészta, hogy egyes játékosokat mindenáron el akarnak passzolni külföldre, és ezért még a válogatottba is képesek becibálni, pedig közük nincsen ahhoz a szinthez, dehát a pénzért mindent (pl kis butyok Dombi)
Láma!
szerinted

Láma!
áruld már el nekem, mejik focista elfogadhato nemzetközi szinten a magyar bajnokságból?

Ramore
a két játékos hasonló szinten mozog, magyar szinten elfoadható, nemzetközi szinten viszont nagyon gyengék
Láma!
egyébként ebben nem szücsröl, hanem gyepesröl irtam...

Láma!
jah, mint paraguay!

Ramore
bizony jól írod, nemzetközi meccseken jönnek elõ a komolyabb hiányosságok, mert ami esetleg sikerül a bkv elõre ellen, az nem feltétlenül fog sikerülni egy nemzetközi ellenféllel szemben

amúgy kapussal 11-est csak a bolondok rúgatnak
Láma!
ember??
te tudod mit beszélsz??
most mijen nezetközi meccsekre gondoolsz?
amikor gyepesnek volt öngolszériája, vagy arra amikor a basel ellen kihagyta a 11est?

Ramore
nem lehet összehasonlítani 4-5 év nb1-es termését, 4-5(!!!) nemzetközi meccsel

amúgy az nb1-ben lehet, hogy õ a legjobb, de ezen a színvonalon semmi jelentõsége nincsen
Láma!
ezt a meccset sajos nem láttam.de azt igen.

Láma!
aha, szerintem is.
mert eddig amiota pl a fradiban véd, volt ha jol számolom 3-4 potyája.
3-4 potya mennyi is? 4-5 év alatt?
hát tényleg egy szar kapus.
nem is tudom miért választják minden évben a legjobbnak...

Ramore
és aki azt írta, hogy nem Királyon ment el a meccs, hanem a csapaton, akkor Szûcs kétes dicsõségét sem kellene kiemelni a kifejezetten gyenge szaudiak elleni mérkõzésrõl, hiszen ott is a csapat produkált olyat amilyet
Ramore
senki nem azér írta Szûcsrõl, hogy potyagólbajnok, mert a magyar bajnokságban játszik, hanem azért, mert rá jellemzõek az ostoba megmozdulások.
Láma!
ez jogos.
de attól még nem kell szapulni és lebalfaszozni szûcsöt, mert itthon játszik!!

Laffite
szûcs jó kapus, ez tény, de egyelõre király játszik a keményebb bajnokságban, így pedig teljesen felesleges összehasonlítgatni õket, mert nyilvánvalóan képtelenség reális következtetéseket levonni

Láma!
ti nemtudom mirõl beszéltek!
szûcs legalább olyan jo kapus mint király!
ha néztétek a szaudiak elleni meccset, akkor tudhatnátok!

Ramore
egyet értek, de kiegészíteném azzal, hogy Szûcs bravúrjai sokkal ritkábbak, mint amilyen gyakran bakizik hatalmasakat
torrente
Szûcs nagy bravúrokat csinál, de sokkal többet hibázik, mint Király.

Ramore
Igazad van, inkább ilyenkor hibázzon, mint tétmeccsen, habár mostmár attól kell inkább tartani, nehogy a kétbalkezes Szûcs kezdjen a bolgárok ellen, mert az lenne maga a katasztrófa.
AnuluWork
Csak megjegyeztem.
Ez is úgy indult, hogy állítsd össze a válogatottat, aztán elment ilyen-olyan hírek szintre. Olyan ez, mint amikor megnyitnak tíz tök egyforma topicot. Tudom, hogy szereted a focit, nyomod a managereket, fifát, stb, nincs ezzel baj, csak hülyeség két focis topic, különösen, hogy a másikban kb. 3000+ a beírás.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Laffite
nem baj, neki ezt is megbocsátottuk...
inkább ilyenkor védjen néha sz*rul mintsem tétmeccsen, nem?

torrente
Itt nem az a kérdés hogy kijutunk-e vagy sem. A kérdés az, hogy Máltán kívül megelõzzük Izlandot is? Ez a realitás, ettõl nem végezhetünk elõrébb. A mostani válogatott játékosok képessége nem hasonlítható az utolsó jó magyar válogatotthoz (Détári, Kiprich, Kovács Kálmán, stb).

igen

football without ultras is nothing

persze hogy van!

danee12
na a szaud-arábia elleni meccs kemény volt.nem ment ki egy szurkoló sem.

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

danee12
szerintetek megverik bulgáriát?

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

danee12
szerintetek van esélye válogatottunknak bejutni a vb-re?

õõõõõõõõõõõõõõõõ
nem hiszem, h a válogatotthoz tartozik közvetlenül pl a magyar bajnokság, ligakupa, magyar kupa, magyar bajnokság hírei stb<#whatever><#fejvakaras><#vigyor3>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

megj: akkor minek irsz ide? volt ilyen kérdés?

AnuluWork

AnuluWork
Kiszoptunk, ismét. Miért is nem csodálkozom? 😞

Megj.: van már egy topic 2000+ hozzászólással, szóval okos dolog ezt továbbvinni ... Gratula!

torrente
Az egyetlen tuti meccs a tippmixben, ha a magyar fociválogatott játszik. Viszonylag jól fizet (nem 1.05, 1.10) és tuti, hogy kikapunk!

Rudee
Ez a meccs se volt jobb mint a szaúdiak elleni.

Király elnézett 2 lövést. Bodnárba benne volt még a kisebb sérülése. Gyepes, Dragóner, Korsós, Hajnal, huszti és Gera türhetõ volt. Torghellének biztos szar volt egyedül elõl rohangálni, de akkor is jácchatott volna jobban. Leandro és Lipcsei felejthetõ, igaz egyikük se a saját posztján jáccott. Juhász R. meg még kicsit rutintalannak tûnt, bár mindegy hogy róla vagy Vanczákról kapunk gólt. Kovács P. a fejelõnemzetek ellen talán kezdõ is lehetne már eccer.

Látva az idei 2 meccsünket, már annak is örülnék ha 3 alatt megúsznánk a bolgárok elleni meccset. Bár nincs rá sok esély.

Szar Bayern, szar Bayern :)

torrente
Igaz hogy benne volt az elsõ gólban (a 2. gólhoz hasonló gólokat minden héten látni - ez nem potya, hanem jól célzott lövés), de a 0-0 szebb eredmény lett volna? Mert gólhelyzetünk nem volt!

zaki
<#szomoru2>

Ramore
ezt az álbrazilt haza kellene küldeni a saját válogatottjába
Ramore
Királyon elúszik meccs!
Ramore
ló helyére zsiráf állt be
jah, cseppet 😞

http://www.powerplaymanager.com/r57633