Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
Nem az a lényeg, hogy a gyerek tisztában van azzal, hogy milliomos lehet, ha jól fog focizni, sokkal inkább fontos, hogy nyugaton szerzett tapasztalatokkal (és vizsgákkal) rendelkezõ profi mentalitású edzõk neveljék fel õket! Sajnos ilyenek nincsenek itthon, a mezeyék be sem engednékek õket. A mezey edzõképzés "komoly" eredményeit pedig jól ismerhetjük, 20 éve semmi eredményt nem tudtak felmutatni.
franco
azokról beszélek akiknek célja az hogy labdarúgók legyenek.

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

nem azért kéne edzésre járnia

football without ultras is nothing

franco
ha egy srác (mondjuk 14-15 éves) nem azt hallja hogy jól lehet vele keresni,hanem épp ellenkezõleg, akkor tutira nem fog edzésre járni. a szülõi hozzáállásról nem is beszélve.

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

torrente
Azért a bõrrák sem kutya, de nem ér fel egy 0-5-tel.
Ma olvastam hogy Illés Béla már amatõr, csak heti 3-szor jár le edzeni és még mindig õ a legjobb. Le kéne amatõrizálni az egész focinkat. Gondoljátok, hogy észre lehetne venni a különbséget? Fiatalokra kéne koncentrálni.

Lammer
igazad van, sajnos kihasznaljak a fanatikussagunkat... (legalabbis nalam Magyar foci=bena gyerek, de csak a mienk, alapon <#idiota>)
bar amikor a meccs lesz, szoliban leszek 😞 legalabb meguszok egy leegest... 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

EOX
én kint leszek, ettõl függetlenül én is soknak tartom egy kicsit, de ha nyerünk, nem fog érdekelni a jegyár😊

Retteketet

monnyuk az az igazság, hogy még így is kimennék, ha nem lennék ennyire leégve... épp ez a szemétség, hogy tudják, hogy lehúzhatnak pénzzel, és meg is teszik...
egy hallottam, b-középbe, kapu mögé 2,5...
eetõl függetlenül osztom takézó véleményát

nevetséges... 😞
EOX
3000-5000 Ft

Retteketet

mesor
Tudja valaki mennyibe kerülnek a jegyek a MO-Bulgárra?

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Rudee
Brentford - Chesterfield 2-2

Fülöpék már vezettek 2-0ra is, de a hazaiak ki tudtak egyenlíteni. A magyar kapus második meccsét se úszta meg kapott gól nélkül, igaz az elõsn legalább 2-1re nyertek.

Szar Bayern, szar Bayern :)

hamarosan kerethirdetés
Petõ kikerült Vanczák be, de még vannak uj meghívottak asszem

Rudee
Den Bosch-Roda 0-3
G.: Sekou, Bodnár, Diego Jongen

A bolgároknak is lõhetne egyet.

Lotharnak egy kép , hátha még megismeri ezt a gyereket hamár nem jáccatja!!!:

Neville04
hát én az én sem vagyok biztos abban hogy ott is már lezajlott volna...
egyébként hogy miért voltak régen jók a klubok arra egyszerü a magyarázat.
Ha elfogyott a pénz (mert ugyebár akkor sem tudtak nyereséges csapatot vezetni az elvtársak)akkor szóltak az xy elvtársnak és még kaptak az ország pénzõbõl. Namost ez már nemígymegy és õk ezt nemértik meg. Azthiszik még mindig költekezhetnek következmények nélkül...

Rudee
Cottbus-Essen 0-0

Szélesi a 75. percben megkapta 2. sárgáját.

nbem akarok itt politizálni de a politikai rendszerváltás sem az igazi még sajna
és szó mi szó nem független egymástól a kettõ
igaz talán nyugaton sem, de ami itt folyik, az katasztrófális

Ramore
szerintem az a legnagyobb gáz, hogy amíg a politikában megtörtént a rendszerváltás, addig a magyar labdarúgásban nem. ugyan azok az elvtársak irányítják továbbra is, de mondhatnám azt is, hogy zsarnokoskodnak.
Láma!
pontosan..

persze hogy látják
de mégsem tesznek semmit, mivel õk igyis megtömik a zsebüket
az a baj, hogy ezek nem veszik észre, hogy nyugaton nincs ekkora sikkasztás, mégis sokkal gazdagabbak a klubbok
persze "megértem2 õket, mert féltük a helyüket, hiszen szaktudásuk nincsen, igy tisztességesen a fociból nem tudnának megélni

Láma!
ne aggodj, látják ök is!

az a nevetséges hogy ezt mi (én spec 17 vok) látjuk, az állítólagos hozzáértõk meg nem?!?
balkán balkán

hát igen ez itt a probléma
mi meg kinn fagyoskodunk x ezer ft-ért szurkolunk hóban fagyban a csapatnak, eljárunk idegenbe...
mert Mo-on még mindig a foci a legkdeveltebb sport ez egész biztos
ha végre sikerülne kiírtani a férgesét jöhetnének az igazi nagy támogatók, és lehetne az országnak egy sparta praha-ja, vagy akár 3 is (FTC,UTE,DVSC)

Ramore
"modern futtbalt tanulják vhol külföldön" és ne a mezeyféle bukott edzõképzésen, ami a valóságban egy kontár "mekkmester" pénzlehúzása.
Laffite
hát ja, csak ki vágja ki õket, mikor sikerült kibulizni maguknak tulajdonosi és ügyvezetõi székeket? az önkormányzatok meg szarnak bele 😞 ami békéscsabán is megy, hát az is egy tragédia... 😞

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

ugyvan

kivágni az összeset a francba
átadni a helyet a fiataloknak, azoknak akik a modern futtbalt tanulják vhol külföldön

Laffite
mi lenne a megoldás?

Láma!
<#levele>

Ramore
tsz elnökök irányítják és mészöly mezeyk nevelik ki a "tehetségeket" lassan 20 éve.
hát persze. ezzel mindenki tisztában van, a szurkolókra szerintem egy szavuk nem lehetne...
csak amig tsz elnökök irányítják a magyar futtbalt addig jóra ne számítsunk

Ramore
1 a lényeg, jobb magyar focira lenne szüksége a kiéhezett magyar drukkereknek! Nézzük a remek BL meccseket, de az lenne az igazi, ha egy magyar csapat is megállná a helyét abban a közegben, és nekik lehetne drukkolni.
én is szarok rá 😊
Láma!
részemröl sincs

Ramore
szerintem korrekt módon beszélgettünk, de részemrõl semmi gond sincsen
Láma!
😄DD

igazad van ez veszekedés volt nem vita<#beka3>

Ramore
hol látsz te vitát? <#hawaii>
értelmetlen vita
tessék abbahagyni

Ramore
csak annyira, amennyire megérdemlik. tehát ezerrel, de ez sajnos nem az én hibám, ha jó lenne a focink, akkor én drukkolnék a leghangosabban
Láma!
értem, de azért lehuzod a népet....

Ramore
nincs olyan magyar csapat, amelyiknek drukkolni tudnék
Láma!
elmondanád melyik csapatnak szurkolsz??

Ramore
szûcs kétbalkezes kapus, ráadásul balhé nélküle nem történhet a meccseken, abban lehet rá számítani, nameg a 11-es rúgásba, királlyal nem lehet egy lapon említeni
Laffite
Szabics újra gólt szerzett a Stuttgartban, ezzel vezettek a Hamburg ellen, azóta sajnos Sergej Barbarez már egyenlített, de ez azért biztató, lehet hogy újra formában lesz legalább az egyik csatárunk...?

torrente
De azért a Királytól nem látni olyan gusztustalan megmozdulásokat, mint a Szûcsnél. Hányszor láttuk már, hogy nem volt esélye megszerezni a labdát és jól szétrúgta az ellent. Idegbeteg.