Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
don't give a fuck
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
don't give a fuck
don't give a fuck
don't give a fuck
don't give a fuck
don't give a fuck
Vince kellemes meglepetés.kb azt játssza mint zidane v ronaldinho.persze nem o.yan szinten
bodnár-nak nem illik ez a meccs.ide most teknikásabb foci kéne,nem rakkolós.
szabicsot meg nem lehet lehozni.nincs egy db épkézláb csatár se...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
- a középpályások eredeti posztjuktól eggyel balra tolódnak minden támadásnál, kivéve Husztit aki hátrafelé megy (gondolom a jobb oldalt Bodnárnak kéne felfutnia)
- Vincze lövései nem rosszak, de néha adhatna inkább egy váratlan passzt is a túloldalra
- Torghelle simán le tudná fejelni a védõket, de a beívelések (fõleg szabadrúgásnál) vagy mélyek vagy rövidek, a 11es pont környékére kéne beadni, a kapus odáig nem valószinû hogy kijön
- Bodnár sok eladott labdája
- Korsós
Ha a szünetben még nem is, de legalább az utolsó fél órára be kéne hozni Lipcseit (tudom hogy itt szinte mindenki utálja, de akkor is) és Szabics helyére szintén jöhetne valaki.
Szar Bayern, szar Bayern :)
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Az U21es csapat félidõben 0-0ra áll. Feczesin sok labdát elszórt, nem csodálnám ha a szünetben lecserélné Róth.
asszem 1 nemtom ki pontosan sérûlt!!!! a többit mattheusz kütte haza a rosz teljesítmény és hozzáállás miattt!!!!!!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Bulgária-Svédország 0:3
F. Ljungberg 17'
E. Edman 73'
F. Ljungberg 90'
Retteketet
egy valamit azonban nem szabad elfelejteni, méghozzá azt, h infrastruktúrálisan is le vagyunk maradva, nagyon. (sajnos nem csak sport területen, hanem összességében).
és tény, hogy ha nincs a mezey maffia, talán az ország sosem került volna ilyen hullámvölgybe, amely már majd 25 éve tart. persze ezekkel a tényekkel azt hiszem sokan tisztában vagyunk, akik kicsit is értenek a futballhoz, és kilátnak az orruktól azok tudják ezt. azonban a kérdés továbbra is az, ki vagy mi tudja kimozdítani õket a kényelmes bõrfoteljükbõl? mert arra várhatunk, hogy ezek eflálljanak, ezekben semmi emberség nincs. amig van benne pénz, addig õk ott fognak élõsködni.. pénz pedig lesz, mert a futball továbbra is a legnépszerûbb sport. ás kérdés, h lesz pénz, lesz pénz sikkasztani, lopni, csalni. de nem befektetni, fejleszteni...
football without ultras is nothing
a magyar jégkorong már korábban kapcsolt, majd minden csapatnál külföldi edzõk dolgoznak és az eredmények önmagukért beszélnek. persze õk szerencsésebb helyzetben voltak, mert a magyar jégkorongnak nem volt mezey-mészöly maffia hálózata, így a fejlõdést viszonylag könnyen el lehetett érni.
nem román,ukrán meg moldáv "sztárokat" kéne idehozni
hanem a szakmai stábokat leváltani, idehozni nyugatrol az embereket, példát mutatni.. nem azt mondom h a mostaniakat nem lehetne tanítattni, de addig jók volnána ide a külföldi edzõk
bár pénz nélkül nehéz bármit is csinálni
football without ultras is nothing
sajnos igazad van... <#rinya>#rinya>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
azert en meg konnyes szemekkel emlexek vissza a brazilok meg a hollandok feletti sikerekre...
ehhhh bar meg tokmag voltam, de mar felfogtam... 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan