Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
football without ultras is nothing
Az Izland elleni meccs elõtt nem tudom, hogy jó-e egy ilyen kaliberû csapat ellen jáccani.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Viking-Bodo/Glimt 2-1
G.: Xstenstad, Kovács P. ill. Johansen
A liga és egyéb szövetségek pedig ellene vannak, nekik nem a futball fellendítése a cél, hanem annak kizsákmányolás.
hajrá balkán
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
\"Never say never!\" W Churchill
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Mission Impossible 2010: PRO Class
Mission Impossible 2010: PRO Class
G.: Buzsáky
Lassan kijárna egy behívó neki is.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Új ötletekre, új impulzusokra van szükség, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezõ edzõk kellenek - fogalmazott. - Ne mondják, hogy erre nincs pénz, mert ez nem csak pénz kérdése. Nagyon sok jó edzõnek nincs munkája, sokan örülnének a lehetõségnek. Miért kell félni ettõl. Ötven évvel ezelõtt Európa a magyar futballkultúrát importálta, a magyarok tanították a modern játékra a spanyolokat, az olaszokat, az angolokat. Most nekünk kell ugyanezt tennünk, visszafelé."
Bodnár helyére egy újoncot is be lehetett vona állítani, pláne ha sérült volt, habár amikor nemrégen félpályáról gólpasszt adott az ellenfél csatárának, akkor is fáradt lett volna? Ezt tegnap is majdnem sikerült megismételnie. Egy újonc talán a bizonyítási vágy tüzébõl még maradandót is alkothatott volna, ahogyan azt pl Huszti tette korábban. Továbbra is érdekelne, hogy egy külföldön "melózó" játékos hogyan fáradhat el a 74. percben egy közepes iramú meccsen???
én kinnt voltam a meccsen, és láttam a fiukon a küzdeni, gyözni akarást!tényleg képesek lettek volna meghalni a pályán. a bolgárok,
soxor sportszerütlen viselkedéséhez no comment...
én büszke vagyok a fiukra!!
Szép volt fiuk!!!!!!!!!!!!!!!
(bár jobb lett volna ha nyerünk...)
kártékony volt, de nagyon
Sajnos nem szálltak el a matematikai esélyeink, így legközelebb is szurkolni kell a csapatnak. Én fogok, az biztos, utolsó leszek, aki feladom, de igazából szinte sajnálom, hogy nem kaptunk ki, mert akkor végre nyugi lenne, úgysem jutunk ki, hiába is remélek másként. Ha csak az eredményt látom, azt mondanám; "Mit is vártam?!" Ennyi van a fiúkban. De láttam a meccset, és azért volt küzdés is, és fegyelem, és egy csapat. Akik egymásba kapaszkodva próbáltak felállni, mikor seggreültek a gól után. Nem az volt, hogy játékosok dõltek a kardjaikba, hanem úgy együtt rogytak meg, és álltak fel. Régen láttam ilyet tõlünk, és ez jól esett.
Mondjuk már a meccs elején felhúztam magam a bírón, de úgy látszik, mi magyarok mindig mást látunk a pályán, mint ami ott folyik. Nem tudom. De a gólban mi vagyunk. Így berontani, még csak nem is ajtóstúl a magyar kapuba, hiszen az ajtó sem volt sehol, azért elég ciki dolog. És nem kell Királyon elverni a port, ahogy azt olvastam, sok helyen tették, õ volt megent messze a legjobb.
Aztán végülis, hogy meg ne haljunk a szépségben, a végén bekotortuk a labdát. Így sajnos hála Istennek, meg azért csendben a válogatottnak is, ismét leülhetünk vért pisilni a következõ meccsen, és mindannyian nyújthatjuk a kötelezõt, mi szurkolhatunk, õk próbálhatnak. A nagy számok gyenge törvénye alapján egyszer most már be kéne jönnie.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Az egyenlítõ gól után engem is meglepett, ahogy Király nem fogta meg a hosszan elõrelõtt labdát, hanem megvárta míg kigurult. Bár ha belegondolok, a Palaceban már megszokhatta hogy az 1 pont is nagyon fontos. Kár hogy itt ez nem ér sokat.
Az viszont nagy pozitívum, hogy végre már az utolsó percben nem kaptunk, hanem mi rúgtunk gólt. Szépséghiba, hogy ezzel egyenlítettünk.
sztem királynak ki kellett volna jönni.fõleg hogy angliában véd.sztem csak betojt
Az EB selejtezõk sorsolásakor remélhetõleg a 2. és 3. kalapból nem a legerõsebb csapatot kapjuk.
Huszti és Korsós a 2. félidõre kicsit javult, Vincze már kevésbé.
A bolgár gól egy begyakorolt figura szép kivitelezése volt, nem írnám Király számlájára. Az egyenlítõ gól szerencsés, de megérdemelt volt.
találtunk egy gólt.nem nagy szó.
inkább a vereséget érdemeltük volna meg.ennyi teknikai hibát rég láttam...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
don't give a fuck
don't give a fuck