Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza milan
jóvan,de ezek akkor is erösebbek mint mi ezerszer vazze!

u21 plusz egy két rutinos? 😄

football without ultras is nothing

forza milan
ezzel a francia kerettel kész!

Sheva
hehe

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Rudee
Ezt majd magyarul is.

Szar Bayern, szar Bayern :)

forza milan
haallod,szia magyarok!

Sheva
nem valami eget rengetõ

Láma!
ehh

Rudee
A francia keret:

Kapusok
Gregory Coupet (Lyon), Mickael Landreau (Nantes)

Védõk
William Gallas (Chelsea), Eric Abidal (Lyon), Sebastian Squillaci (Monaco), Gael Givet (Monaco), Anthony Reveillers (Lyon), Jean-Alain Boumsong (Newcastle)

Középpályások
Benoit Pedretti (Marseille), Rio Mavuba (Bordeaux), Alou Diarra (Lens), Vikash Dhorasoo (Milan), Jerome Rothen (Paris St. Germain)

Csatárok
Sylvain Wiltord (Lyon), Ludovic Giuly (Barcelona), Djibril Cissé (Liverpool), Sidney Govou (Lyon), Florent Malouda (Lyon)

Somodi, a beteljesült álom!

Blackburn, május 20., 22.00 Újabb magyar kapus készül Angliába.

Közös fotó a példaképpel - Londonban

Tavaly augusztusban honlapunk munkatársaival - a Fociláz magazin szervezésében - utazott ki Angliába Somodi Bence, az FTC fiatal kapusa, ahol a helyszínen tekinthette meg a Norwich-Crystal Palace (1-1) mérkõzést, és találkozhatott példaképével, Király Gáborral is. Bence akkor elmondta: Anglia számára az álmok országa. Vélhetõen maga sem gondolta, hogy ilyen gyorsan teljesül az álma, nemrégiben ugyanis kétszer is próbajátékra vitte õt magához a Blackburn Rovers csapata. A Blackburn illetékesei egy észak-írországi tornán figyeltek fel Somodira, és egy hét próbajátékra kivitték magukhoz a fiatal kapust. Ezt követte egy újabb hét, majd egy svájci pünkösdi tornára.
Ott sorozatban Bence állt a kapuban, és eredménysora imponáló volt: elõbb 0-0 a bécsi Rapid ellen, majd 1-0-s gyõzelem a Basel felett, és 3-1-es siker a PSV ellen.
A döntõben ugyan 1-0-ra kikaptak a Schalke csapatától, ennek vélhetõen az lehet a magyarázata, hogy akkor már nem Bence állt a kapuban.
- Óriási élmény volt a kétszer egy hét és a svájci torna - mondta honlapunknak Somodi -, és az angolok már döntöttek is: kellek nekik! Hamarosan Budapestre utaznak, hogy ifjabb Albert Flóriánnal tárgyaljanak, és ha megszületik a megegyezés, akkor a Blackburn U18-as csapatának a kapusának mondhatom magam.

Sheva
jeee

Rudee
Buzsáky árából engedett a Porto, így 700.000 fontért végleg a Plymouth játékosa lett a középpályás.

Sheva
jaja feltörekvõ fiatalok...remélem õk a bíró szidáson kívül mást is tudnak a pályán

nem, de ott van a stuttgarti srác pl, vagy Fülöp, vagy Garics (akirõl nem tom pontosan, hogy most volt-e már osztrák kisválogatott 😄), és mgé biztossokan mások 😄
forza milan
ja,huszonvalahány éves balettistáink😄na jó ez csak vicc volt.

igen, csak nem csak huszonvalahány éves tehetségeink vannak 😊
forza milan
HAHA,DEHOGY VETTEM SÉRTÉSNEK!ÉN OLYAN REMÉNYKEDÖ TIPUS VAGYOK!<#vigyor3>

franco
ne vedd sértésnek. hisz tied még a jövõ😄

énmár belefáradtam. szurkolás helyett inkább horgászok😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

forza milan
igen ha annyira kiváncsi vagy rá nem vok 15.de reménykedni azért még lehet nem?<#vigyor2>

Sheva
<#hawaii>

franco
a másik meg az, hogy huszonakárhány éves játékosok nem fejlõdni fognak, csak romlani...fõleg ezek

de forza milan barátunk szvsz 15 sincs uh elnézem<#awink>

Rudee
Pedig nincs már esély, mivel az elõttünk álló csapatok párszor jáccanak egymás ellen, ahol valamelyikük biztos szerez pontot.

forza milan
ja,hiszünk.én hiszek a válogatottban,és sztem fejlödnek.sztem még nincs kizárva a vb szereplés!

Sheva
hát mi legalább hiszünk bennük....

forza milan
erre már sajna nekem is gondolnom kellett!de én is csak azt tom mondani mint skristof,köszi a kommmentet!lool

ott egy rossz lépéstõl legalább nem megy ki a bokájuk, mi?

jólvan, köszönjük a kommentedet

én nem értem hogy mér van mindenki oda a fociért pedig ez a magyar csapat még futni se tud...mért nem néznek inkább sakkot példának okáért

Sheva
hát a VB-n biztos nem alkottunk volna maradandót

forza milan
ezt én is tudtam,én csak a véleményekre voltam kiváncsi

JackDaniels
<#eljen>Sajnos ez az igazság.

\"Never say never!\" W Churchill

Rudee
Matematikailag van, gyakorlatilag a csoportbeosztás elkészítése óta nincs.

forza milan
sztetek még van esély bejutni a vbre?

nemértem mondjuk miért Fülöp Márton van ott, annak ott az U21es csapat.. de végülis mind1, ugyis csak Király fog védeni

Sheva
hehe Szûcsöt nem hívta be...

Rudee
A Franciország és Izland elleni bõ keret:

Kapusok:
Király Gábor (Crystal Palace), Rabóczki Balázs (FC Kobenhavn), Fülöp Márton (Tottenham)

Védõk:
Stark Péter (Gyõr), Éger László (Debrecen), Komlósi Ádám (Debrecen), Gyepes Gábor (Ferencváros), Vanczák Vilmos (Újpest), Juhász Roland (MTK), Fehér Csaba (Újpest)

Középpályások:
Bodnár László (Roda), Huszti Szabolcs (Ferencváros), Halmosi Péter (Debrecen), Petõ Tamás (Breda), Takács Ákos (Ferencváros), Korsós György (Rapid Wien), Böõr Zoltán (Debrecen), Gera Zoltán (West Bromwich Albion), Hajnal Tamás (Sint-Truiden), Tóth Norbert (Újpest), Vincze Ottó (Gyõr)

Csatárok:
Bárányos Zsolt (Sopron), Rajczi Péter (Újpest), Kovács Péter (Viking Stavanger), Kenesei Krisztián (Gyõr), Kerekes Zsombor (Debrecen), Szabics Imre (Stuttgart), Tóth Mihály (Matáv Sopron)

Rudee
A vendéglátó Francia Labdarúgó Szövetség (FFF) hétszáz jegyet bocsátott az MLSZ rendelkezésére a május 31-én, Metzben sorra kerülõ Franciaország-Magyarország barátságos mérkõzésre. A belépõk - amelyek egységesen 5200 forintba kerülnek - keddtõl vásárolhatók meg országszerte az IBUSZ irodáiban. A jegyek csak május 19-ig lesznek forgalomban Magyarországon, ezt követõen a fennmaradó belépõk visszakerülnek az FFF-hez.

Sheva
mit??? mit Kádár mit??? 😄DD

franco
kisték

Sheva
<#worship>

nyertek is 2-1 re
szép volt attila!!!!!!!

franco
hát én nem engedném tizi közelébe az fix...😄

Rudee
A Guimaraes Dragóner büntetõjével vezetett, még sok van hátra, remélem nyernek is.

Sheva
Kabát petit azért elbirnám képzelni a vállogatottba!!!

Rudee
Kovács Péter lõtte a Viking elsõ gólját, ennek ellenére kikaptak. 2-2 után emberhátrányban már nem sikerült a bravúr, a vége 5-2 lett.

Rudee
LASK-Karnten meccs 2-2re áll a 70. percben, mindkét vendég gólt Kabát lõtte.

Sheva
de hát nem veszik...<#falbav>

Rudee
Továbbra is 69. a világranglistán a magyar válogatott.

Megnéztem az elõttünk állókat, van pár oda nem illõ csapat.
Sokkal reálisabb lehetne ez a lista, ha az figyelembe vennék az ellenfél pozícióját is.

Sheva
jaja fõleg h Gerzson visszatér

persze, h jó... begyakorolhatjuk az egycsatáros játékot<#idiota>bár a kétszer egymásutáni kezdõ11 nem garantált<#idiota>

http://www.powerplaymanager.com/r57633