Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Arra tényleg jó volt hogy mi futkároztunk mint pók a falon (nagyon jól védekeztünk), edzettünk egy jót! Legalább összeszokott a csapat." -> Ez így van, sztem is jó volt edzõmeccsnek.
"Edzenek egyet és lemossák a pályáról a magyar válogatottat." -> Nana! Hol mosták le? 😄😄😄 Egyik félidõben se! 😊
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Az lehet, hogy úgy játszottunk, ahogy hagytak, de azután a gól után már a franciák is úgy játszottak, ahogy hagytuk õket. Egyébként pedig az elsõ félidõben úgy sem játszottunk, ahogy hagytak.
Mondjuk egyszer azért ki kéne már jutni, hogy érezzék a srácok mit is kéne csinálni, még akkor is, ha minden meccsen kikapnánk.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
A második félidõben - végre - a védelem is jól mûködött.
Király Gabit viszont én egy kicsit pihentetném, mostanában nagyon nem megy neki a válogatottban...
jelenleg azonban van egy csapnivaló maffiózó korrupt edzõrétegünk, edzõképzésünk idestova 25 éve, pocsék állapotó stadionjaink, kevés focistanövendékünk
ezek után milyen eredményt lehet elérni fejlett, illetve valójában fejlõdõ országok ellen?
Az elsõ félidei csapatból jónéhány embert el kellene felejteni, a második csapat ígéretesebb volt.
Szídják az edzõt, hogy rengeteg embert kipróbál(t) a válogatottban??? Mi mást tehetne, hiszen jelenleg nagyon, de nagyon ritka itthon az ígéretes focista, ezért természetes, hogy éles helyzetben lehet kideríteni, hogy kire lehet számítani és kire nem. Amíg nincs meg a valamirevaló 15 fõ, addig bizony tovább kell keresgélni.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
kurvanagyot fogtok nézni, amikor jövõre 3 kivétellel ez a kezdõ fut ki a gyepre németországban...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Meg kell nézni ki ellen (francia B válogatott) és hogy milyen teljesítményt nyújtottak a 2. félidõben a gallok (legyen már vége, elegem van ebbõl az idénybõl). Úgy játszottunk, ahogy hagytak.
Én meg nem remélek, mert nincs mire alapozni. Inkább akkor már hoki, kosár, kézi, vízilabda, ahol némi sikerélmény is jut. Ezekben a sportágakban nagyon sokat nyújtanak a sportolóink és 1-1 kisebb-nagyobb eredményeket mindig elérünk.
A fogadalmat be akarom tartani, mert 105 perc alatt annyi más hasznos dolgot lehet csinálni, mint a magyar válogatott újabb szenvedését végignézni.
kellene felejteni."
<#csodalk>#csodalk><#hamm>#hamm>
De nem kéne pont egy olyan meccs után szarozni a magyar csapatot, amelyiken legalább egy félidõn át jól játszottunk...
Én amíg élek, remélek, ilyen fogadalmakat meg ne tegyél, mert úgysem tartod be! 😛PP
"Így hiába nyerünk szombaton Izland ellen vb-selejtezõn, hiába hangoztatja a válogatott stábja, hogy helyünk van a 2006-os vb-n, az elsõ félidõ jól mutatta, mi várna ott ránk a komoly ellenfelek ellen."
Szerintem a Franciaország cigányválogatottja ellen álltunk ki.
Arra tényleg jó volt hogy mi futkároztunk mint pók a falon (nagyon jól védekeztünk), edzettünk egy jót! Legalább összeszokott a csapat.
A franciák meg mit csinálnak?
A meccs elött 1 nappal gondolnak egyet és csak úgy összeállítanak egy csapatot. Edzenek egyet és lemossák a pályáról a magyar válogatottat.
Ez röhejes...!
Nem baj legalább a médiában is szerepelnek az Izlandi meccs elött.
Negatív felhívásnak egész jó volt!
Aki azt hinné hoyg lekezelõen írok a magyar válogatottról: DÖGÖLJENEK MEG AZOK A ROHADT GALL KÖCSÖGÖK!!! ELVETTÉK AZ ORSZÁG 2/3-ÁT TRIANONBAN!!!!
\"Tudom, sorsom egyszerű kereszt Fogva tart és el nem ereszt...\" Bikini
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
1. A francia válogatott elõször játszott Metzben.
2. Kerekes Zsombi 1/1 helyzetet berúgott...
football without ultras is nothing
Szar Bayern, szar Bayern :)
A fogadalmam mostantól él: 2015-ig nem nézek magyar válogatott meccset. Kíváncsi vagyok, kik alkotják majd 10 év múlva a csapatot.
("Szabicsnak nem tom hallottam-e 2-szer a nevét....")
Szar Bayern, szar Bayern :)
Szép volt fiúk2!
Ha az elsõ félidõben is így játszunk, akkor is lehet, hogy kikapunk, de legalább egy jó meccsen.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
football without ultras is nothing
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
SZÁNALOM A KÖBÖN!!!