Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Szerintem a Franciaország cigányválogatottja ellen álltunk ki." -> Coupet, Pedretti, Révelliere? <#idiota>
"Arra tényleg jó volt hogy mi futkároztunk mint pók a falon (nagyon jól védekeztünk), edzettünk egy jót! Legalább összeszokott a csapat." -> Ez így van, sztem is jó volt edzõmeccsnek.
"Edzenek egyet és lemossák a pályáról a magyar válogatottat." -> Nana! Hol mosták le? 😄😄😄 Egyik félidõben se! 😊
láááááááááááál<#hehe>
mesor
Szerintem koránt sem egyforma a két topic!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

PREMIERE1

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Gregorius
Azta de rossz, az öt számjegyes helyezésû magyar válogatott legyõzte a második félidõben a 2dik helyen tanyázó francia válogatott 6 embert mellõzõ kiadását. ...vagy a B válogatottat, vagy a ligaválogatottat. Ez tök égõ szerintem is.
Az lehet, hogy úgy játszottunk, ahogy hagytak, de azután a gól után már a franciák is úgy játszottak, ahogy hagytuk õket. Egyébként pedig az elsõ félidõben úgy sem játszottunk, ahogy hagytak.
Mondjuk egyszer azért ki kéne már jutni, hogy érezzék a srácok mit is kéne csinálni, még akkor is, ha minden meccsen kikapnánk.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

szanics
Az örmények a másik véglet... Csakúgy, mint Románia és a dél-amerikai országok. Ott csak nyomorban élhetsz, ha nem tûnsz ki valamivel.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Hangianix
Szerinted ez megvan az ormenyeknel? Ott se jobb a helyzet, sot.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

szanics
Tóth Norbi nekem abszolút pozitív meglepetés volt, középen meg a Gera-Hajnal páros elég jó lehet.
A második félidõben - végre - a védelem is jól mûködött.
Király Gabit viszont én egy kicsit pihentetném, mostanában nagyon nem megy neki a válogatottban...

Ramore
ha lenne az utánpótlásban elég pénz, akkor tele lennénk modern stadionokkal, sokkal több igazolt játékos lenne és európai szinten zajlanának az edzések stb....

jelenleg azonban van egy csapnivaló maffiózó korrupt edzõrétegünk, edzõképzésünk idestova 25 éve, pocsék állapotó stadionjaink, kevés focistanövendékünk

ezek után milyen eredményt lehet elérni fejlett, illetve valójában fejlõdõ országok ellen?
Ramore
Egyet értek, ez egy igen erõs francia csapat volt, szerintem 2-3 kulcsjátékos nem játszott, ezek közül talán Henry hiányzott egyedül, a többiek fix kezdõ lesznek a vb-n. A 2:1-es eredmény nem is reális, számunkra hízelgõ, hiszen 2-3 góllal jobb csapat ellen mérkõztünk meg.

Az elsõ félidei csapatból jónéhány embert el kellene felejteni, a második csapat ígéretesebb volt.

Szídják az edzõt, hogy rengeteg embert kipróbál(t) a válogatottban??? Mi mást tehetne, hiszen jelenleg nagyon, de nagyon ritka itthon az ígéretes focista, ezért természetes, hogy éles helyzetben lehet kideríteni, hogy kire lehet számítani és kire nem. Amíg nincs meg a valamirevaló 15 fõ, addig bizony tovább kell keresgélni.
Hangianix
Na es kire lehet epiteni a jovo valogatottjat? Nekem ne mondja senki, hogy nincs penz utanpotlas nevelesben/re, azert van ez, mert akkor az ormeny u19 valogatott miert mosott le minket, miert verte meg a belgakat es jatszott dontetlent az olaszokkal... Gondolom ott olyan nagy a gazdagsag, hogy a feles penzuket nagy kinjukban a foci utanpotlasba olik...

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

franco
haggyátok már ezt a B-zést...

kurvanagyot fogtok nézni, amikor jövõre 3 kivétellel ez a kezdõ fut ki a gyepre németországban...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

torrente
Egy félidõn keresztül jól játszunk. ???
Meg kell nézni ki ellen (francia B válogatott) és hogy milyen teljesítményt nyújtottak a 2. félidõben a gallok (legyen már vége, elegem van ebbõl az idénybõl). Úgy játszottunk, ahogy hagytak.
Én meg nem remélek, mert nincs mire alapozni. Inkább akkor már hoki, kosár, kézi, vízilabda, ahol némi sikerélmény is jut. Ezekben a sportágakban nagyon sokat nyújtanak a sportolóink és 1-1 kisebb-nagyobb eredményeket mindig elérünk.
A fogadalmat be akarom tartani, mert 105 perc alatt annyi más hasznos dolgot lehet csinálni, mint a magyar válogatott újabb szenvedését végignézni.

Breki33
"Csak roviden: A Vincze csaladot (Lillaval bezarolag) most mar tenyleg el
kellene felejteni."

<#csodalk><#hamm>
szanics
Senki nem mondta, hogy helyünk van a vb-n, mert az eddigi teljesítmény alapján nincsen.
De nem kéne pont egy olyan meccs után szarozni a magyar csapatot, amelyiken legalább egy félidõn át jól játszottunk...
Én amíg élek, remélek, ilyen fogadalmakat meg ne tegyél, mert úgysem tartod be! 😛PP

torrente
Mindent megteszek, hogy a fogadalmamat betartsam.

torrente
Az Index cikkébõl kiragadott mondat teljesen egybevág az én véleményemmel:
"Így hiába nyerünk szombaton Izland ellen vb-selejtezõn, hiába hangoztatja a válogatott stábja, hogy helyünk van a 2006-os vb-n, az elsõ félidõ jól mutatta, mi várna ott ránk a komoly ellenfelek ellen."

szanics
Azért nem hívnám fostalicska csapatnak a tegnapi francia válogatottat. Tény, hogy Henryék nem játszottak, de azért ha figyeled a labdarúgást, a tegnapi egyáltalán nem volt egy rossz csapat...

Tubbs
Szeva!
Szerintem a Franciaország cigányválogatottja ellen álltunk ki.
Arra tényleg jó volt hogy mi futkároztunk mint pók a falon (nagyon jól védekeztünk), edzettünk egy jót! Legalább összeszokott a csapat.
A franciák meg mit csinálnak?
A meccs elött 1 nappal gondolnak egyet és csak úgy összeállítanak egy csapatot. Edzenek egyet és lemossák a pályáról a magyar válogatottat.
Ez röhejes...!
Nem baj legalább a médiában is szerepelnek az Izlandi meccs elött.
Negatív felhívásnak egész jó volt!

Aki azt hinné hoyg lekezelõen írok a magyar válogatottról: DÖGÖLJENEK MEG AZOK A ROHADT GALL KÖCSÖGÖK!!! ELVETTÉK AZ ORSZÁG 2/3-ÁT TRIANONBAN!!!!

\"Tudom, sorsom egyszerű kereszt Fogva tart és el nem ereszt...\" Bikini

Sheva
hát a második félidõ játéka nekmei s jobban ttszett

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gabber_saviola
gyááááááááááá 😄DDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hazucc <#idiota>
Gregorius
És tulajdonképpen két meccset láttunk egy pályán, egy este, és a másodikat nyertük. <#vigyor0>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

szanics
Futballtörténelmi pillanat volt a mai, több okból is.
1. A francia válogatott elõször játszott Metzben.
2. Kerekes Zsombi 1/1 helyzetet berúgott...

akkor 10 év mulva ugyanitt <#integet2>

football without ultras is nothing

Rudee
Második félidõ bíztató lehet a hétvégi meccs elõtt, fõleg úgy hogy lesz egy adag hiányzójuk.

Szar Bayern, szar Bayern :)

torrente
Szép gólt lõttünk a francia C-nek! Fantasztikus!!
A fogadalmam mostantól él: 2015-ig nem nézek magyar válogatott meccset. Kíváncsi vagyok, kik alkotják majd 10 év múlva a csapatot.

Gorvik
Akárhogy is, kellett ez a mecs.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Rudee
Olvasd vissza hogy mire ment az a hozzászólás amire válaszoltál.

("Szabicsnak nem tom hallottam-e 2-szer a nevét....")

Szar Bayern, szar Bayern :)

Gregorius
Hát, akik TV2-t néztek, azok nem jártak jól.
Szép volt fiúk2!
Ha az elsõ félidõben is így játszunk, akkor is lehet, hogy kikapunk, de legalább egy jó meccsen.

gabber_saviola
a legszinesebb játékosunk gólja ... 😄DDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
navégre ....

Christiansen
ZSOMBI!!!!!!!!!!!!!44

Gregorius
Érett.

Gorvik
BBBBBBBBBBBBaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeee

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

franco
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddd

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

shad0w
ez igen... szép volt!

don't give a fuck

tzigány powa <#idiota>
Gregorius
Huszti kikc-box aranyéremre hajt.

JackDaniels
Tv2-n van egy tuti film (Shaft) inkább átigazolok.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

<#worship>

football without ultras is nothing

Sheva
csodálkozom h Giuly nem játszik...<#nemtudom>

Sheva
LOL ha edig kétszer labdába ért akkor sokat mondok!!!

Sheva
na mentem meccset lesni meg szunyálni majd reggeel leírom a véleményemet a meccsrõl!

torrente
"Bárányos Zsolt jól oldja meg a jobb oldalt."

Sheva
most veszem észre h Király lement...Fülöp a helyén

torrente
Kovács Kálmán: "Ha nem kapunk gólt Izlandtól, akkor ennek a meccsnek van értelme."
SZÁNALOM A KÖBÖN!!!

Sheva
nem a Milan A-ban csere

torrente
A Dhorassoo a Milan C-ben játszik?

torrente
cigánykereket