Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Persze, a szemptemberi Málta-meccsre akarsz már most mezt venni, mi?
Rádión hallgattad a meccset, és meggyõztek a fiúk ezzel a csodálatos játékkal... <#hehe>

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Gorvik
mocsok

jó akart lenni

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Kaplan
Jah van egy jugoszláv származású barátom és folyamatosan fikázza a magyar válogatottat amikor a yugo csapat HOL VAN???
meg azért bírom , hogy ahhoz képest , hogy jugoszláv kiment ukrán - nem tudom milyen csapat meccsére az ukránoknak csápolni 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
www.lionsport.hu

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

torrente
Kó neki!

gabber_saviola
csöcs Szanics!

nyertünk és boldog vok én is, de siralmas ez a válogatott ...

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

franco
ráadásul divat a fikázás.
azok is jártatják a pofájukat, akik még stadiont se láttak még kívülrõl se.
külföldön mi is van? egy holland fiatal kimegy az Ajax meccsre, pedig még focizni se tud, lehet még meccset se látott...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Gorvik
Félre értettél valamit, nem nevettelek ki. Bocs, ha félreérthetõ voltam.
Én is tudom milyen a magyar csapat, mégis mindig csalódom. Mindig. Ez van. Ezért mondtam, hogy kó neked, hogy nem csalódsz.

torrente
Na, elsõ lépés megtörtént a fogadalmamban: nem néztem meg a válogatott meccsét. Apám mondta a meccs után, hogy én jártam jobban, mert megint hányás volt, amit foci néven bemutattunk.
Más téma:
2 hónap múlva kimegyek külfölldre és a srác, aki fogad, megkért, hogy vigyek neki egy magyar válogatottas mezt. Hol lehet ilyet vásárolni? Bolt címet és net elérhetõséget is írhatnátok! Csak mai játékosok mezét lehet kapni vagy van mez az Aranycsapat tagjaitól is?

Rudee
A magabiztos játékhoz megfelelõ körülmények is kellenének, arra pedig várhatunk.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kaplan
jaja 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
És érdemes megjegyezni, hogy a hazai meccsen szinte ugyan ilyen volt a 2. izlandi gól. Lehet ez az specialitásuk 😄

szanics
Na, ha már sokan összegeztek:

Borzasztó játék, hajmeresztõ védelem, érthetetlen szövetségi kapitány.
DE!!!
Megvan a három pont, aminek nagyon örülök, mert legalább rúgtunk három gólt idegenben, ami nem tudom, mikor sikerült utoljára a magyar válogatottnak.
A középpályát el is tudnám képzelni hasonló összeállításban bármikor.
Király Gabi végre védett is párat...

Kaplan
Figyelj én tudom mit várhatok ettõl a válogatottól és utálom amikor az embert azért röhögik ki mert szereti a hazáját és annak a fociát miattad nem fogom szitkozódni a magyar focit
CSAK AZ NB1-t 😛

franco
oltásHEGYEK😄😄😄

Kaplan
vicces.... 😛

Gorvik
"nem szoktam csalódni.."
jóóóó neked

Laffite
én a magabiztos játékra gondoltam, de azért örülök, hogy ilyen titkokat megosztasz velem

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

szanics
Nem az a baj, hogy gól lett belõle (2. izlandi gól, ha valaki nem olvas vissza), hanem az, hogy a kurvaéletbemár. Lehet, hogy a Király Gabi laza gyerek, de azért nehogy már csak az egyik kezét emelje föl, ha az ellenfél éles szögbõl kapura lõ!!!

franco
kimenjek rájukD:

😄

Kaplan
mostani vb selejtezõ!
Bár kintvoltam a magyar-brazilon a magyar-olaszon s még egy pár meccsen.

Kaplan
mi a bajod vele? 😮

Kaplan
mindig újra és újra csalódni???
nem szoktam csalódni..
Vedd figyelembe , amióta azért itt van mattheus sokkalta szervezettebb a magyar válogatott na jó nem annyira de legalább õ próbálkozik és szeretné ha télleg kijutna a csapat a vb-re tartja mindenkiben a remény stb.
És a többi régi eddzõ mit csinált??? mondott egy-két cseszd meg arra menj utasítást felvette a milliókat és kurvára nem érdekelte mivan a magyar nemzeti válogatottal.

Gregorius
Eddig, vagy az Izlandi meccs elõttig?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

franco
Szevasz szakértõ!😄

franco
szépen megszerkesztett mondat volt😄

szanics
Nám szígyen, háver! Szar volt az izlandi közvetítõvonal! De a 2. félidõre megjavították!
Ezek a buzi RTL-es reflexek... 😄DD

franco
most lesem a Seadan-Auxerre francia kupadöntõt.

nos, az Auxerre papíron nem egy európai élcsapat, de a magyar válogatottat szanaszét alázná....

Gorvik
Milyen érzés mindig újra, és újra csalódni?

Kaplan
S jelentem tudom, hogy enm a legjobb a magyar csapat de én szeretem a hazám fociját és tartom annyira õket , hogy kimenjek rájuk
CSAK BODNÁRT NEM 😛

Kaplan
ÉN! Kintvoltam eddig az összesen ami a mostani vb selejtezõk voltak.

Gregorius
Nem lehet, mert a Ronaldinhok már játszottak a brazil válogatottban. <#vigyor>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gorvik
Naja

Shep
hát igen, de nem a magyar csapattal, 20 éve olyan mélyrepülés van, hogy az nem igaz, bár ha õúgy vesszük, az aranycsapat óta tart, de csak 20 éve radikális.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Serpa
majd ha nem lesz életveszélyes ...
^-^

Shep
ja majd megint kapunk egy 7-est mint a jugok ellen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gorvik
Szokott valaki kimenni az itthoni válogatott meccsekre?

Serpa
fociban bmi megtörténhet.

Kaplan
huhh 😊 mondjuk málta ellen? 😊

Rudee
Ilyen a sorsolás.

Serpa
jobb túl lenni rajta.

Shep
hát ha 20 év alatt nem javultunk, nem hiszem, hogy most a nyáron ez bekövetkezne, bár ha betelepítünk pár ronaldinhot és adunk nekik állampolgárságot, hogy játszhassanak a válogatottban akkor talán kijuthatunk

Rudee
Andorrát nehogy már Izlandhoz hasonlítsd. Azoknak õk is lõnének egy 5öst, ha nem többet.

Kaplan
Ez köcsögség október 8.-án külföldön bulgária ellen nyomjuk négy napra rá meg itthon a horvátok ellen??
Nem rossz egy kicsit a napirend ezt õk se gondolták komolyan....?

Laffite
valahogy egyszer már így kellene nekünk is:
Csehország - Andorra 8:1

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Kaplan
Bízni bízok benne , de sajnos az elsõ hely biztos kijutás, a második meg pótselejtezõ szóval ha még a pótselejtezõs helyre bejutunk akkor is tuti kikapunk a bejutásért való meccsen.

Serpa
két 11 -est be is kell rúgni.

McFrost
Gyerekek összegzek:
játék- kritikán aluli
eredmény-hát...csak a 3 pontnak tudok örülni
meccs legjobbja:Huszti- nem hiába , számtalan csapatban jáccott már szerte európában😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Serpa
4 hónap alatt sok minden történhet ...

Rudee
Ezt nehéz volt kitalálni 😄

12-Oct-05 HUN:CRO
08-Oct-05 BUL:HUN
07-Sep-05 HUN:SWE