Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rádión hallgattad a meccset, és meggyõztek a fiúk ezzel a csodálatos játékkal... <#hehe>#hehe>
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
meg azért bírom , hogy ahhoz képest , hogy jugoszláv kiment ukrán - nem tudom milyen csapat meccsére az ukránoknak csápolni 😛
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nyertünk és boldog vok én is, de siralmas ez a válogatott ...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
azok is jártatják a pofájukat, akik még stadiont se láttak még kívülrõl se.
külföldön mi is van? egy holland fiatal kimegy az Ajax meccsre, pedig még focizni se tud, lehet még meccset se látott...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Én is tudom milyen a magyar csapat, mégis mindig csalódom. Mindig. Ez van. Ezért mondtam, hogy kó neked, hogy nem csalódsz.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Más téma:
2 hónap múlva kimegyek külfölldre és a srác, aki fogad, megkért, hogy vigyek neki egy magyar válogatottas mezt. Hol lehet ilyet vásárolni? Bolt címet és net elérhetõséget is írhatnátok! Csak mai játékosok mezét lehet kapni vagy van mez az Aranycsapat tagjaitól is?
Szar Bayern, szar Bayern :)
Borzasztó játék, hajmeresztõ védelem, érthetetlen szövetségi kapitány.
DE!!!
Megvan a három pont, aminek nagyon örülök, mert legalább rúgtunk három gólt idegenben, ami nem tudom, mikor sikerült utoljára a magyar válogatottnak.
A középpályát el is tudnám képzelni hasonló összeállításban bármikor.
Király Gabi végre védett is párat...
CSAK AZ NB1-t 😛
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Bár kintvoltam a magyar-brazilon a magyar-olaszon s még egy pár meccsen.
nem szoktam csalódni..
Vedd figyelembe , amióta azért itt van mattheus sokkalta szervezettebb a magyar válogatott na jó nem annyira de legalább õ próbálkozik és szeretné ha télleg kijutna a csapat a vb-re tartja mindenkiben a remény stb.
És a többi régi eddzõ mit csinált??? mondott egy-két cseszd meg arra menj utasítást felvette a milliókat és kurvára nem érdekelte mivan a magyar nemzeti válogatottal.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Ezek a buzi RTL-es reflexek... 😄DD
nos, az Auxerre papíron nem egy európai élcsapat, de a magyar válogatottat szanaszét alázná....
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
CSAK BODNÁRT NEM 😛
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem rossz egy kicsit a napirend ezt õk se gondolták komolyan....?
Csehország - Andorra 8:1
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
játék- kritikán aluli
eredmény-hát...csak a 3 pontnak tudok örülni
meccs legjobbja:Huszti- nem hiába , számtalan csapatban jáccott már szerte európában😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8