Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
ez még viccnek is rossz lol!
zaki
broáff 😄

McFrost
egy kutya

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sheva
szerintem meg honosítsuk Vukmirt oszt jó van jobb oldalra 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

dodgecharger
Mindegy ez meg 25 ée.
Meglepetés nem ért ezzel:-(

See Your Local Dodge Dealer

zaki
igazad van. korsós györgyöt mé írta le mateusz? jobban járnánk vele, ha õ lenne a jobb bekkünk

Ramore
és hány gólt kaptunk miatta ezidáig? szerintem nem egyet
Ramore
ez alap szerintem, aki egy ilyen szitut nem tud megoldani, annak nincs keresnivalója a pályán egy profi csapatban
Ramore
szerintem nagyon nem jó játékos és különben is a szabadokat más is el tudja végezni
Sheva
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

McFrost
a gólunknál is röhögtem rajta: elviharzott mint a szél és emberhez passzolt, ez télleg nevetséges és életveszélyes!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

A Gera felével egyetértek, viszont a Bodnár része nevetésges....

Ramore
egyet értek, több külföldi edzõ kellene a magyar klubbok élére, sajnos nagyon nehéz kiverni a játékosok fejébõl a mezeybrigád kártékonyságát.
azé yó játékos, fõleg szabadrúgásokhoz, meg a támadások felvezetéséhez kell, annak ellenére, hogy védõ...
De néha én is értetlenül nézem, hogy miket csinál 😊

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Sheva
gólpaszt adott végülis

Ramore
Gera nagy volt ma is, Bodnár viszont egy idegen test a pályán, egy elmebeteg kártékony sallang, amíg Gera minden megmozdulása parádés, addig Bodnáré nevetséges és életveszélyes, de modhatnám, hogy csak egy vicc tárgya, semmi keresnivalója nincs a magyar válogatottban.
Davidus
igenis tudunk focizni! fejben vannak kurva nagy gondok ezért kell a játékosoknak külföldön játszani és ezért kellenek Lotár mentalitású edzõk

V9ykn8_TZL0

Davidus
elkerülte a figyelmed hogy a kiállítás után szinte végig az argentín térfélen zajlott a játék.. ha ennyi + lett volna az argentínokban nem álltak volna be védekezni 10 emberrel

V9ykn8_TZL0

Petyus_
Ja, és Gengszter Zoltán egy uccsó féreg az argentín mezében.. és persze szujózoli is, aki megkérdezte ettõl az Edwin Martontól, hogy kinek szurkol, mintha egy Barca-Bayern meccs lett volna.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Herr Lehrer
na ez szép volt még ha ki is kaptunk

Your suffers will be legendary even in hell!

Petyus_
Hát ha Murinho valakit kiszúrhatott magának ezen a meccsen, az leginkább Gerzson. =)

hol nézel wba meccseket?
Sport1-2-n közvetítenek? 😊

dodgecharger
Ha ez a meccs mondjuk egy VB selejtezõ, akkor az argentin válogatott simán végigment volna a magyarokon :=(

See Your Local Dodge Dealer

Petyus_
Ha a Krajncar fater is úgy elemezte ki a brazilokat, mint a fia a Lokit, akkor nem sok esélyt látok erre. Meg amúgy sem. =))

McFrost
<#eljen>

zaki
gera zoli hülyét csinált az egész argentín válogatottból. alig várom már a következõ wba meccset

Petyus_
<#worship>Gera Zoli<#worship>

azt így kéne játszani minden meccsen

BUDA > miskolc.

Reméllem este a Horvátok is jól fognak szerepelni azt elkenik a brazilok száját 😊
(ilyen meccsek után néha azt reméllem, hogy 2012-ben nálunk meg horvátoknál lessz a vb, azt nem kellene selejtezõn cumizni...)

McFrost
Dícséretet érdemel a csapat!!!

báttyó02
na ez rohadt jho meccs volt

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

#1449 Erre próbáltam célozni 😊

McFrost
csak azt nem értem, hogy Torghelle helyett miért nem Tököli jött , miért Kerekes? Nem tartom rossznak Zsombit, de nem 1 csatáros játékba való...

aztapaszta <#wow1>

Davidus
murinnyó elviszi a gerát!😛

V9ykn8_TZL0

Kéne még pár ilyen edzõ a klubcsapatokhoz<#szomoru1>

1-3? 😊
sztem inkább 0-4 <#nyes>

Davidus
lehet szidni a Lotárt de mióta az eszemet tudom ilyen játékot nem láttam a magyar válogatottól. HA nem õ lenne az edzõ most 1-3 lenne😛

V9ykn8_TZL0

<#eljen><#eljen>

McFrost
Vanczák és Takács nem ide való szvsz.

Gera nagyon durván nyomja
Ha így folytatja akkor 1-2 éven belül átkerülhet egy nagy csapatba, szvsz...

McFrost
Ezt jól elkaptad Fater!

Wazzeg, találjunk már be <#rinya>

WAZZEG <#wow1>
picskuba

Barátságos mérkõzés... <#idiota>

Szerencsére😄D

Bodnár fentvan még?
Most lõhetne <#nyes>

Õrület idegesitõ a Kovács K. a riporter mellett.
A nézõt hülyének nézi (elsõ félidõben megmagyarázza hogy les volt,amikor nem volt az),most vagy 2 percig kiokoskodja teljessen nyugodtan hogy nem fogják a gyereket kiállitani,aztán gondolom õ volt a legjobban meglepõdve...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

osztálytársam faterja: "teknõvájó cigány"<#idiota>

Kenesei úgy néz ki mint valami török vendégmunkás <#nyes>