Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
én is remélem 😄DDDDDDD
a Lokinak gyõzni kell mondjk egy meccsel el vannak maradva

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Petyus_
Remélem szombaton a Loki ellen már nem játszik. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sheva
viheti 😄DDDD

Davidus
A Wigan edzõje itt volt a meccsen és azt nyilatkozta hogy Juhászt vinné angliába😉

V9ykn8_TZL0

Davidus
Juhász meg Halmosi nem sokáig fog itthon játszani😛

V9ykn8_TZL0

Petyus_
Ez az Ericsson faszi ennyire képes.

Sheva
Budapest, augusztus 17., 20.50 Mindkét kapitány szerint jó meccset láthatott a közönség.

Lothar Matthäus (Magyarország): - Jó mérkõzést láthattunk, csapatom jó teljesítményt nyújtott. Ennek ellenére mondom, hogy nem minden játékosom tudta kihozni magából azt, ami benne van, ezért még van hova fejlõdnünk. Bebizonyítottuk azonban, hogy lépést tudunk tartani akár az olyan csaptokkal is, mint az argentin, de még hiányzik a fiúkból, hogy a megfelelõ pillanatban a megfelelõ döntést tudják meghozni. A jövõben elvárom, hogy csapatom tagjai még a mostaninál is több önbizalommal játszanak és még több felelõsséget vállaljanak magukra. Fáj, hogy két fejesgólt kaptunk, mert ezekre felkészültünk, elosztottuk az embereket, tudtuk, ki kire figyel majd.

José Nestor Pekerman (Argentína): - Érdekes, küzdelmes mérkõzést játszottunk, mindkét csapat azt hozta, ami elvárható volt tõle. Csapatommal elégedett vagyok, az eredménynek örülök. Az elsõ félidõben megmutattuk, hogy technikailag mennyire képzett játékosok alkotják a válogatottunkat. Sokat tartottuk a labdát az ellenfél térfelén és ekkor több gólt is szerezhettünk volna. A második félidõben a magyar válogatott teljesítménye feljavult, fõként azután, hogy emberelõnybe kerültek. Ekkor már sok veszélyes akciót vezettek, akár ki is egyenlíthettek volna, ám ennek ellenére a végeredményt igazságosnak tartom. Az argentin válogatott ma – ha nem is sokkal, de - jobb volt a magyarnál.

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Rudee
Pedig most is bizonyította, hogy megállja a helyét a többi gyökér között.

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
az biztos, hogy ezzel a produkcióval Leo messzi került a felnõtt válogatottól 😛PP

Rudee
Messitõl egyébként hasonló ütést vártam, már az utánpótlás VBn is eljáccotta de ott még nem állították ki, pedig betörte az egyik ellenfél orrát. Biztos sokan emlékeznek a Valencia-R. Madrid meccsen történt Ayala mutatványra, biztos Õ tanította neki.

Rudee
Ahoz képest szép volt a gólpassza.

forza milan
énse naon szeretem a magyar válogatottban!izland ellen se parádézott!nevetséges amit néha mutat!meradjon a roda jc-ben a seggén!😄

Kaplan
Amúgy olvastátok ? Dánok 4-1-re megverték az angolokat . Azért az kemény zakó.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
😄DDDDDDDDD

zaki
viziladba

Kaplan
Hehe, pofázásba! 😛
Amúgy meg ahányszor elesett egy köcsög argentín mindig befújták a faltot. Tudnak színészkedni rendesen az argentínok

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Hát ez engem is meghatott. Úgy látszik kezdünk fejlõdni. Jó lenne nem elküldeni Mattheust mert ha nem is a vb-re de a következõ eb-re tuti kijutnánk. Bár ha ilyen játékot , játszunk a málta, bolgár, horvát trió ellen még a vb-re is lenne esély.

fernando torres
de miben vagyunk legjobbak a világon??

Davidus
Pekerman ilyeneket mond😊

"They were two good teams playing a high level of football. We are happy with the result, it was fair because my team were better.

"But the Hungarians proved they can hold their own against the best in the world."

V9ykn8_TZL0

Ramore
jól értesült és ráadásul finoman is fogalmazott, hiszen a világranglista szerint, ami mondjuk vitatható, igencsak hátul vagyunk.
Láma!
ezt jo érzés volt elolvasni

Láma!
Lucho González:
"Remek mérkõzést vívtunk egészen a kiállításig. Nagyon sajnálom Lionel Messit, nem érdemelte meg, hogy az elsõ felnõttválogatott mérkõzésén így mutatkozzon be. Egyébként jól felkészített ellenfelet gyõztünk le, amely tudtommal nincs a világ közvetlen élvonalában, ám a ma látottak alapján könnyen odakerülhet."

Ramore
egyet értünk, Huszti szinte minden válogatott meccsén jól teljesített, de még jobb lenne, ha egy fejjel magasabb lenne 😊
Sheva
így van Bárányosnak sakkozni kéne, Dárdai maradjon a seggén a Herta C csapatában... Huszti szerintem még nem játszott rosszul a válogatottban

Ramore
a bárányos tényleg egy tehetségtelen alak, de Dárdaira sincsen szükség, Lisztesre lenne, de õ nincs formában már elég régóta.
Petyus_
Huszti azért nagy átlagban pozitív szereplõje a válogatott meccseknek.

Erre amúgy tényleg csak azt lehet mondani, hogy mindig az a legjobb, aki épp nem játszik. Emlékszem, mikor Gellei lemondott, Mattheus a ciprusi tornán tulajdonképpen azt a keretet játszatta, amit a szurkolók követeltek Gelleitõl - ki is szoptunk egy sima hármassal a szõröstalpúaktól, azóta meg persze mások lettek a "remek megoldások". Lõw? Neki nem tudom megbocsájtani azt a Wales elleni bakit, Lisztes másfél év alatt hat meccsen ha játszott, Dárdai meg sosem volt jó játékos. És ha elefeljtettétek volna, Korsós bizony ki lett próbálva két meccsen át, semmi különöset nem produkált. Hajnal viszont nekem tényleg hiányzik, bár lehet, hogy most nem engedte el a klubja.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Az semmi, hogy Takács, de hogy Huszti? Lelkes, de ügyetlen, mint a fene...

zaki
vissza a mágust <#idiota>

zaki
na hát inkább õk legyenek a keretben, mint ilyen bárányos féle mozgássérültek...

Ramore
és Matthaus helyett jöjjön a mezey brancs egyik jeles tagja, igaz? és kezdjünk visszasüllyedni a jelenleginél is mélyebbre.
Ramore
én sem játszatnám Lisztest mivel nincsen formában, Dárdai pedig nem is magyar, hiszen amikor hívták õ nemet mondott a válogatottnak. az ilyen ember inkább maradjon a németeknél a tarcsicsapatban.
Sheva
Takács??? <#wow2>

zaki
ÉS HOL VAN LISZTES MEG DÁRDAI?! MATEUSZ TE BAROM MONNYÁLLE

McFrost
de vannak még: Gyepes, Hajnal, Buzsáky....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sheva

LOOOOOOOL

Sheva
NB1.HU:

Budapest, augusztus 17., 19.50 Biztató játék, szép megoldások, de vereség.

A vasárnapi, Real Madrid elleni vereség után a magyar válogatott tegnap egy másik sztárgárda ellen mutathatta meg tudását, Lothar Matthäus legénysége Argentína legjobbjaival csapott össze.
A mieink nem ijedtek meg Crespóéktól, és az elsõ negyedórában egyenrangú ellenfelei voltak a kissé visszafogottan játszó argentin csapatnak. Az ellenfélnél azonban világsztárok játszanak (még ha több poszton is csak „gyengített” felállásban léptek pályára), akik félgõzzel is bármikor képesek találatot érõ villanásra. Rögtön az elsõ magyar kihagyást góllal büntették: a 19. percben egy bedobás után Rodriguezrõl mindenki elfelejtkezett, õ pedig nem hibázta el a lehetõséget, 13 méterrõl a bal sarokba fejelt. Szinte a középkezdés után egyenlíthettünk volna, Gera azonban a lécre, Juhász pedig a kapu fölé bólintott. A bátor játék végül meghozta a gyümölcsét, a 29. percben egy remek támadás végén Torghelle talált a vendégek kapujába.
A szünet után nõtt az iram, ráadásul a mieink kezdtek veszélyesebben, ebben a periódusban Böõrék többet birtokolták a labdát, mint a dél-amerikaiak. Mindkét kapu elõtt akadtak helyzetek, de ezek közül a vendégeknek sikerült kihasználni egyet, Heinze fejjel vette be Király kapuját. Válogatottunk az utolsó félórát emberelõnyben játszhatta végig, ugyanis a csereként beállt tinisztár, Messi egy perc játék után könyöklésért piros lapot kapott.
A megfogyatkozott argentinok a hajrára kocogósra vették a figurát, és igyekeztek kihúzni a hátralévõ játékidõt kapott gól nélkül - sikerrel. Geráék becsülettel hajtottak, de az adódó lehetõségeket nem tudták kihasználni, így - bár a közönségtõl megkapták a megérdemelt vastapsot - vesztesen hagyták el a Puskás-stadion gyepét.
Lothar Matthäus csapatának tehát ezúttal sem sikerült begyûjteni egy világhírû csapat skalpját, ennek ellenére akadtak biztató jelek a játékban, a mieink taktikusan, fegyelmezetten játszva egyenrangú ellenfelei volt a világ egyik legjobb válogatottjának.

Sheva
ezt nem tudtam... de már rég nem láttam a nevét a nemzeti tizenegyben

Sheva

de legalább Crespo nem örülhetett így 😊

zaki
most asszem sérült, pl azért

Sheva
így van nem is értem Lõw-öt is miért mellõzi a kapitány <#nemtudom>

McFrost
Takács helyett Dárdai vagy Vadócz, Vanczák helyett Lõw.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ezt a Vanczákot, Takácsot, Bodnárt úgy el kéne feledni, ahogy vannak... Vanczák helyére szerintem Bodor Boldizsárt remek lenne, Takács és Bodnár helyére viszont nekem sincs ötletem.
Amúgy nem örülök a mai meccsnek, kurvajól játszottunk, de megint kikaptunk. Zavaró mostmár.
Böõr, Gera, Éger, Halmosi nagyon-nagyon jók, Juhász Roland is kellemes, viszont aki szerintem a legnagyobb felfedezett, az a szlovák-magyar Priskin, hihetetlen, mennyire vagány arc - még akkor is, ha van még mit fejlõdnie. Remélem, legközelebb (tétmeccsen) a remek játékhoz mostmár eredmény is jön...

Ramore
egyértelmûen jobb döntés lenne