Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ILYEN NINCS , MI A FASZÉRT NINCS SZERENCSÉNK!?
Gyakorlatilag megkaptuk a legnehezebb csoportot nemde?
EB-n KINT LESZÜNK!
EZ A KÖCSÖG RTL MEG ELMEHET A FAXOMBA A HÜLYE KOMMENTÁTORAIVAL!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hányszor, meg hányszor hallottuk, hogy elindult valami...! Hogy a fenébe indulhatna el valami ilyen bíró ellen. Az elsõ félidõben nem szóltam rá egy szót sem, pedig csak úgy hullottak nekünk a sárgák. Lehet, nem a bolgár bíró volt az elsõ, akit megvettek a svédek? Azért úgy szeretném, ha egyszer úgy mondhatnám el a válogatottról azt, hogy emelt fejjel kapott ki, hogy az ellenfél verte meg, és nem a bíró. Mert sokszor játszunk, szarul, és sokszor megérdemlik, hogy kikapjanak, de egy szoros, kiélezett küzdelemben miért kell állandóan azt néznem, hogy a játékvezetés a képünkberöhög? Egyszerûen vérlázító volt ez a meccs is. Jó lett volna elkenni a világ száját, de sajnos nem jött össze. A meccs gyönyörû volt, mert kint voltunk a pályán. Aztán elmonhatjuk, hogy gólt kellett volna lõni, csak azt miért kell elmondani minden meccs után, hogy a bíró megveret minket?
Az a szerencséje a bírónak, hogy jobban szeretem a válogatottat, meg a focit, mint amennyire mostmár rühellem a h*lye po*á*t. Úgy ültem le meccset nézni, hogy nem leszek elkenõdve, ha nem jutunk ki, sok kellett volna ahhoz, csak azt láttam volna, hogy az ellenfél megérdemelten jut ki. Ibrahimoviè egy személyben begyûjthetett volna 5 sárgát, nekünk ezt három játékosunk megtette úgy, hogy semmit nem csinált. Két levegõbeemelt nyújtott láb közül is természetesen a svéd a veszélyeztetett. De nem is tudnék nagyon szar pillanatokat kiemelni a játékvezetésbõl, az egész az volt.
Aztán majd mondhatjátok, hogy ne a bíróval foglalkozzak, én is mindig ezt szoktam mondani. De nem érdekel, láttam, amit láttam. És az egészhez az a kaján vigyor, különösen undorító volt. Mi meg ott tettük neki a szépet, na az meg tényleg két vállra fektetett.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Igaz a Hollandokat legyoztuk idegenben is. Majd 1986-ban a Brazilokat 3:0-ra (ez mar nem volt tet mecs)
Azota nem nyert magyar valogatott tetmeccsen, hazai palyan, legjobb eredmenyek maximum a dontetlenek voltak.
Pl 2szer az olaszok (buzi macska zabalok 😛) ellen.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Lothar nyilatkozatában egy elég érdekes mondatot hallhattunk, szegény Szujó Zoli se nagyon tudta, hogy mit mondjon...
Amúgy a mondat ahelyett, hogy "This guy killed us with this fucking goal" úgy hangzott volna helyesen, hogy "This fucking guy killed us with this goal"...
Zlatan Ibrahimovic a földkerekség egyik leggusztustalanabb játékosa, Farina meg a legnagyobb köcsög bírók között van. Szépen egymásra találtak ma este...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Bekaphatjak mind.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha így fejlõdik a csapat, akkor az EB-re kijuthatunk.
Szar Bayern, szar Bayern :)
remélem a bl-ben összekerül Roy Keannel...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"