Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
jaja jok voltunk

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Gabesz amd64
majdnem földhöz b@sztam a távírányított amikor belõtte a buzi a gólt

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

torrente
Miert, szerinted hanyszor fogunk unnepelni valogatott meccsen nagy eredmenyeket? Kint vertunk meg eddig? Izlandot es Maltat. Szuper!

Gabesz amd64
áz<#eljen>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

McFrost
remélem Grosso eltöri hosszába!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nagyon nagy volt ma este a MAGYAR VÁLOGATOTT

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
hát az egy nagy kötsög

Gregorius
<#nevetes1> Gyere verd szét az enyémet is. Nem tudok szomorú lenni. Csak kib*szott mérges! <#eplus2>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gabesz amd64
mûfocista

asfa
😄DD

torrente
Hat az biza 20 eve volt...

szanics
Ha elõbb a római Olimpicóban valaki nem töri el a lábát, akkor igen.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

GAthersw
Egyébként tényleg undorítóan focizik ez a <#kocsog>

01110000 01110010 00110000

Kaplan
Gratulálok! <#levele>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gabesz amd64
<#eljen>

gabber_saviola
Lothar maradjon......Zlatan meg jön még a Renzo Barberába 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

GanXstaZoleeWrk
remelem most egymas faszat mar szopjak a zuhany alatt...

GanXstaZolee#2709

torrente
Mind a 20 svedet megverik?

Kaplan
Legszívesebb képpen mindent szétvernék 😞((((
ILYEN NINCS , MI A FASZÉRT NINCS SZERENCSÉNK!?
Gyakorlatilag megkaptuk a legnehezebb csoportot nemde?
EB-n KINT LESZÜNK!
EZ A KÖCSÖG RTL MEG ELMEHET A FAXOMBA A HÜLYE KOMMENTÁTORAIVAL!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nh Shevits
szegény anyám is feljött az emeletre hogy mi ez a dörömbölés, de rekordgyorsasággal vissza is ment miután meglátta a fejem

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

asfa
meg az a kötsög ibra is milyen egy szemét.de megutáltam most

McFrost
teljesen egyetértek veled....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
akkor jól hallottam 😄DD

Gregorius
Ennek a bírónak már most nem emlékszem a nevére, de attól tartok még találkozni fogunk vele.
Hányszor, meg hányszor hallottuk, hogy elindult valami...! Hogy a fenébe indulhatna el valami ilyen bíró ellen. Az elsõ félidõben nem szóltam rá egy szót sem, pedig csak úgy hullottak nekünk a sárgák. Lehet, nem a bolgár bíró volt az elsõ, akit megvettek a svédek? Azért úgy szeretném, ha egyszer úgy mondhatnám el a válogatottról azt, hogy emelt fejjel kapott ki, hogy az ellenfél verte meg, és nem a bíró. Mert sokszor játszunk, szarul, és sokszor megérdemlik, hogy kikapjanak, de egy szoros, kiélezett küzdelemben miért kell állandóan azt néznem, hogy a játékvezetés a képünkberöhög? Egyszerûen vérlázító volt ez a meccs is. Jó lett volna elkenni a világ száját, de sajnos nem jött össze. A meccs gyönyörû volt, mert kint voltunk a pályán. Aztán elmonhatjuk, hogy gólt kellett volna lõni, csak azt miért kell elmondani minden meccs után, hogy a bíró megveret minket?
Az a szerencséje a bírónak, hogy jobban szeretem a válogatottat, meg a focit, mint amennyire mostmár rühellem a h*lye po*á*t. Úgy ültem le meccset nézni, hogy nem leszek elkenõdve, ha nem jutunk ki, sok kellett volna ahhoz, csak azt láttam volna, hogy az ellenfél megérdemelten jut ki. Ibrahimoviè egy személyben begyûjthetett volna 5 sárgát, nekünk ezt három játékosunk megtette úgy, hogy semmit nem csinált. Két levegõbeemelt nyújtott láb közül is természetesen a svéd a veszélyeztetett. De nem is tudnék nagyon szar pillanatokat kiemelni a játékvezetésbõl, az egész az volt.

Aztán majd mondhatjátok, hogy ne a bíróval foglalkozzak, én is mindig ezt szoktam mondani. De nem érdekel, láttam, amit láttam. És az egészhez az a kaján vigyor, különösen undorító volt. Mi meg ott tettük neki a szépet, na az meg tényleg két vállra fektetett.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

[Jakuza]
Ha tetmeccsre gondolsz,akkor legutoljara hazai palyan 1985-ben Norvegia ellen.
Igaz a Hollandokat legyoztuk idegenben is. Majd 1986-ban a Brazilokat 3:0-ra (ez mar nem volt tet mecs)
Azota nem nyert magyar valogatott tetmeccsen, hazai palyan, legjobb eredmenyek maximum a dontetlenek voltak.
Pl 2szer az olaszok (buzi macska zabalok 😛) ellen.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kit--Kat
haverommal most beszéltem telefonon, kinn van meccsen, aszondja nagy svéd verés lesz😄DDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Király annyira megijedt a gólnál, hogy még a fejét is lehúzta a biztonság kedvéért! Egyébként meg Lothar nem tehet róla, hogy nem tudjuk belõni a helyzeteinket! Egyetértek, maradnia kell!!
szanics
grat <#levele>

torrente
en meg most vertem ki

szanics
Minden tiszteletem ezé a csapaté, de sajnos már megint nem tudtuk átlépni a saját árnyékunkat.
Lothar nyilatkozatában egy elég érdekes mondatot hallhattunk, szegény Szujó Zoli se nagyon tudta, hogy mit mondjon...
Amúgy a mondat ahelyett, hogy "This guy killed us with this fucking goal" úgy hangzott volna helyesen, hogy "This fucking guy killed us with this goal"...
Zlatan Ibrahimovic a földkerekség egyik leggusztustalanabb játékosa, Farina meg a legnagyobb köcsög bírók között van. Szépen egymásra találtak ma este...

Nh Shevits
most vertem szét az ajtómat

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

torrente
En ezt sem neztem, koszonhetoen hogy kulfoldon vagyok es itt nincs retekklub. Meg meg csak a 4. honapban vagyok. Meg 9 ev es 8 honap van a fogadalmambol, hogy nem nezek magyar valogatott meccset.

asfa
szemét biro elcseszte a meccset rajta ment el.pedig de jok voltunk

GAthersw
"Déj killd ász vid det fákin gól" 😄

01110000 01110010 00110000

Szabi84
"Fucking goal"

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Gabesz amd64
Hát Én fejbe rugom a zlotyit hogy b@sszameg magát<#mf3>

[Jakuza]
Buzi macskazabalok.
Bekaphatjak mind.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Rudee
Még azt is túlélné néhány szemétláda.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Nh Shevits
szerintem nem mond le mert látja a változást és kihívás neki. ha elzavarják akkor én soha többet nem nézek válogatott meccset!

torrente
Mikor gyoztunk le tetmeccsen a vilag 20-25 legjobb csapata (vilagranglista alapjan) kozul egyet is? 1989-ben? Vagy regebben?

Kaplan
LOTHAT MARADJON! LOTHAR MARADJON! HA ELKÜLDIK ESKÜSZÖM FELROBBANTOM AZ MLSZ SZÉKHÁZÁT!

Davidus
viccet félretéve😛 ha Lotár marad EB-re kijutunk

V9ykn8_TZL0

zaki
csak nehogy lemondjon, vagy elzavarják mateuszt, mert akkor...

Davidus
200

V9ykn8_TZL0

Rudee
Fortuna és Johanson bekaphatja... <#falbav>

Ha így fejlõdik a csapat, akkor az EB-re kijuthatunk.

Szar Bayern, szar Bayern :)

torrente
26-30 minimum, de inkabb ettol tobb.

Nh Shevits
NA EZ AZ AMIRE NEM LEHET SZAVAKAT TALÁLNI!

McFrost
sajnálom a csapatot,Zlatan egy köcsög!
remélem a bl-ben összekerül Roy Keannel...

Kit--Kat
"fucking goal"😄DDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

GanXstaZoleeWrk
ehh de akkor is jobbak voltunk és lotar maradjon!

Most mondja Lothar: this fucking goal... szvsz csak igy tovabb!!! 😊

GanXstaZolee#2709