Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
az hát

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Kaplan
Gondolom!
Amikor megláttam , hogy Gabi a kapuból lövi ki a labdát, a pohár repült... Szerencsére felfogta az ágy s nem tört össze 😛
De alapból nem vagyok én ilyen agresszív. De az , hogy a kettébaszott ***** soha ne legyen szerencsénk . Most még a gyõzelmet is megérdemeltük volna....EGYSZERÛEN NINCS IGAZSÁG A FÖLDÖN!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bestGP
osztom azok véleményét, akik többek között a bírót is hibáztatják.. tényleg röhely volt már :S
ibrarol eddig is tuttam h szánalmas, annyi h olaszba kicsit kisebb a pofája.. illetve tavaly kisebb volt.

mindenesetre en nyire jol játszani ritkán látni a magyarokat

hüje vagy hamán szép nem!4

Davidus
nem halgatta meg az imád mert elõre tudta hogy kurvaanyázol ha nem jön be az ima😊

V9ykn8_TZL0

Gabesz amd64
puzi bíró<#mf3><#mf3>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Nh Shevits
látom vannak még fanatikusok rajtam kívül

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

[Jakuza]
Nem jatsztunk most kivetelesen rosszul, de a vegen ugy ereztem a jatekosokon, hogy teljesen megelegedtek a dontetlennel.
Kirugasnal huztuk az idot, nem kultunk be tamadokat csak az utolso percekben.
Hamarabb kellett volna cserelni 75. percnel tovabb szvsz nem szabadott volna varni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

szanics
Azért várjunk ezzel egy kicsit, mert ahhoz értelmes csatárt is ki kellene nevelni.
Sajnos ez a Sasa gyerek nagyon kevés elõre egyedül, a helyzeteket meg BE KELL RÚGNI!!! Ez csak rajtunk múlik, és bármennyire jól játszunk, addig esélyünk nincs megverni bármilyen nagy csapatot, amíg 3 meccsen egyetlen gólt sem tudunk rúgni nekik.
Be kell varrni a helyzeteket, és ez nem megy sajna. Errõl beszélt Matyi is a meccs után.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

asfa
hát bazzeg fejbe rugta a juhászt szinészkedett,lökdösõdött és egy kibebaszott sárgát nem lehetett ibrahimovicnak adni hát ez vicc

Gregorius
Nem röhej, siralom!
(Egyébként a röhej, nem a heLY tõrõl fakad, hanem a Játékvezetésrõl!)

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Kaplan
Én az egész meccset végigimádkoztam de úgy látszik nem ért semmit... 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gabesz amd64
Én csak az utolsó 10 perc alatt voltam így

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Taptarap
Hát skacok ezt a goolt élöben átélni egyenlõ volt a szivinfartussal az egész stadion kész volt. 😞(

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

LOL

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

<#eljen><#hawaii><#taps>hajjjráááááááá<#hehe>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

báttyó02
kurva annyát ezeknek a mákos geciknek 😞(

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Gabesz amd64
<#nyes><#nyes><#nevetes2><#nevetes1>

szanics
😄DDDDD

Kaplan
LOL 😊
Költõi volt... 😊
Nah fiúk, ha egy kis szerencsénk is lesz , s marad ilyen a válogatott akkor irány az EB!

Nh Shevits
nem is az idegesít hogy nem jutottunk ki, az kit érdekel, van ilyen. hanem hogy ezt a kurva meccset úgy nemtudjuk hozni hogy abszolút egyenrangú partnerjai voltunk ezeknek a fasszopóknak, sõt sokkal több veszélyes helyzetünk volt egyszóval: jobbak voltunk!!!!!!! de az a kurva Isten ott fönn kibaszottul bekaphatja a faszom, imára kulcsolt kézzel mormoltam végig az utolsó 30 percet és ...! MINDIG EZVAN! MINDIG!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Gabesz amd64
hát jah

Krinyo
Ezt nem hiszem el!!!
Najó...berakom a fifa 2005öt, beállitom a 2 csapatot és addig rugom fel a kibaszott svédeket amig kinem fagy a kib@szott windóz!!!

zaki
lassításból lehetett látni, hgoy mielõtt ellõtte a zsugát, pont felpattant egy kicsit a labda, ezért lett ekkora bomba a lövésbõl, különben egy lapos lövés lett volnba, amit simán kivédett volna Király Gabi... 😞

[Jakuza]
Tipikusan olyan gol volt, mint amit a Videoton lott annak idejen a Zeljeznicarnak a dontobe jutasert vivott merkozesen.
Ha jol emlexem a Csuhai lotte.
Fogtam a fejem, hogy oldalhalo aztan kozben meg gol volt.
Igy jutott be a dontobe a csapoat idegenben lott gollal a 87. percben.
Most nem fogtam a fejem, de bent volt 😞
Amugy is utaltam mindig ezt a buzi faszjoskat, ezentul megjobban fogom.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Gregorius
Jaja, nem akarok negyedik lenni, de utcalányre ebben a csoportban! Ott akarok állni a svédek alatt, a lógó p*csükön a tabellán. Illetve felettük szeretnék, hogy lesz*rjam õket, de azoknak az idõknek már vége.

Hú, de vulgáris vagyok. A legjobb oldalamat hozta ki belõlem ez az életérzés. De jó, hogy nem vagyok az utcán.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gabesz amd64
Zlotyi után rúgtam volan a labdát az tuti,hogy ott szedték volna össze a darbajait az orvosok

asfa
ja meglesz egyre jobb a válogatottunk.<#worship><#worship><#worship>

Kaplan
Hát jah, meg az , hogy véletlen a Debrecen a legnehezebb csapatot kapta a BL selejtezõkbe? SZTEM TÖK VÉLETLEN VOLT! LOL! Olyan bunda az egész, csak nem akarták , hogy egy magyar csapat bejusson a BL-be mert az cikornya.

vazzee..Ibrahimovic...teeee<#boxer>...hogy estél volna el egy fû szálban és törted volna el a lábaid és a svéd barátaid meg rajtad kersztül vágódtak volna a földre..a kapus meg véletlen találkozna a kapufával és szoros ismertséget kötne vele<#hehe>.Vagy mentél volna inkább színésznek,biztos kaptál volna érte oszkárt is...<#violent><#gun>.A magyarokra semmi panasz,csak sajna Ibrahimovic bevágta az uccsó percekben a gólt<#falbav>,de ez van..majd összejön legközelebb...remélem.<#taps>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Gregorius
Szerintem Király sem tudta biztosan, amíg meg nem látta, melyik felén van a hálónak a labda.

Gabesz amd64
elõször Én is azt hittem mögé rugta,de amikor Király kifele rúgta a labdát a kapuból namondod szép.

Nh Shevits
<#falbav> inkább ilyen. épp akkor jött föl a lépcsõn amikor ököllel belebasztam az ajtóba

Gregorius
Remélem lemaradsz a feltámadásról. Annyit nem akarok várni. <#vigyor0>

Rudee
Elsõre én se hittem el <#szomoru2>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kaplan
Én imádom a JUVENTUST - S Ibra-t is kedveltem eddig , de : ELMEGY A PITSÁBA! GUSZTUSTALAN VOLT! MIN. 2 PIROS LAPOT MEGÉRDEMELT VOLNA, azokkal az ál elesésekkel aztán olyan mocskos vigyor volt az arcán, hogy mindegy , úgy is sok pénzt fizettünk a gyõzelemért 😛 A bíróra nem mondok semmit mert tömény rossz lenne..

Gabesz amd64
<#taps><#vigyor1><#eplus2><#hehe>

zaki
bosnyák...

qrva anyját, de felidegesítettem magam rajta <#mf3>

[Jakuza]
Azert mert elmondom neked, akkora gyoker faszrago banda a fifa es uefa, hogy ugy csalnak a sorsolasoknal, hogy az vicc.
Mit gondolsz miert kerult 3 keleteuropai csapat be egy csoportba ?
Miert szidjak a birokat, ezek a csapatok, hogy elcsaljak a merkozeseket ?
Ma a legjobb peldat lathattad ra.
Szegyenteljesen ugy fujt a majmoknak, a gyoker olasz, hogy az mar verlazito volt.
Mint ahogy a goljuk is ilyen szituaciobol szuletett.
Bedobas naluk, Kerekes beleakar csusztatni, se egen foldon sved es kifele szabadrugas , lokesert.
Elmegy az ilyen az anyjaba.
Kontra es gol.
Raadasul ez a faszlada egesz vegig nem csinalt semmit a palyan, csak szabalytalankodott es kepes belebotlani igy a labdaba.
Rohely.

szanics
Elegem van az ilyen negatív arcokból, mint Te.
Az ilyen fanyalgók miatt nem megyünk soha tovább, és rombolunk le mindent, amit addig felépítettünk.
A legritkább esetben értek egyet Kovács Kálmánnal, de igaza volt abban a meccs végén, hogy tovább kell menni, nem megint elölrõl kezdeni.
Amúgy hozzáteszem, hogy most legalább Máltát és Izlandot oda-vissza megvertük, tehát amit kötelezõ volt, azt hoztuk. Ugyebár ma Málta-Horvátország 1-1, szóval lehet nagy arccal hasonlókat mondani, csak nem érdemes...

Nh Shevits
szerintem most kapcsold ki az sg-t ezekkel a hozzászólásaiddal mert nem találsz jókedvemben (engem sem)

Kit--Kat
hátt ha láttad a meccset akkor nem is voltak olyan kevesen

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

asfa
ja valami szerb õsei vannak a kötsögének<#boxer>

zaki
egy életre megutáltam ezt az ibrahimovicsot, ki is törlöm a gecibe az fmbõl 😄

Kaplan
Maradjál már kussba...
Te sztem nem is vagy MAGYAR!
EGY MAGYAR ILYET NEM MONDD! INKÁBB VONULJ EL , ÉS ROHADÁSIG VERD A FASZOD!
Nem baj fiúk emelt fejjel búcsúzunk megverjük a bulgárokat, és a horvátokat.!
Mert itt még nincs vége a selejtezõknek meccsekben , csak lélekben 😞

Davidus
LOL
Észak-Írország-Anglia 1-0

V9ykn8_TZL0

Ez egy magyar csapat volt! Leborulok elottuk!<#worship>
Hajra gyerekek szokjunk ossze es az eb-t rohogve nyerjuk! <#taps>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Gregorius
Ilyen volt? -> <#guluszem1>

asfa
de látszik hogy miota lothar irányit jobb a magyar válogatott mint elõtte

Én nem is tudtam, hogy gól kiabálok mind állat, hogy gyors végezze már el a kirúgást.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Nh Shevits
egyetlen célom van mostantól az életben: nyílt törést szerezni annak a mohamedán Ibrahimnak úgy hogy soha többé lábra ne tudjon állni!