Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor megláttam , hogy Gabi a kapuból lövi ki a labdát, a pohár repült... Szerencsére felfogta az ágy s nem tört össze 😛
De alapból nem vagyok én ilyen agresszív. De az , hogy a kettébaszott ***** soha ne legyen szerencsénk . Most még a gyõzelmet is megérdemeltük volna....EGYSZERÛEN NINCS IGAZSÁG A FÖLDÖN!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ibrarol eddig is tuttam h szánalmas, annyi h olaszba kicsit kisebb a pofája.. illetve tavaly kisebb volt.
mindenesetre en nyire jol játszani ritkán látni a magyarokat
hüje vagy hamán szép nem!4
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Kirugasnal huztuk az idot, nem kultunk be tamadokat csak az utolso percekben.
Hamarabb kellett volna cserelni 75. percnel tovabb szvsz nem szabadott volna varni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Sajnos ez a Sasa gyerek nagyon kevés elõre egyedül, a helyzeteket meg BE KELL RÚGNI!!! Ez csak rajtunk múlik, és bármennyire jól játszunk, addig esélyünk nincs megverni bármilyen nagy csapatot, amíg 3 meccsen egyetlen gólt sem tudunk rúgni nekik.
Be kell varrni a helyzeteket, és ez nem megy sajna. Errõl beszélt Matyi is a meccs után.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
(Egyébként a röhej, nem a heLY tõrõl fakad, hanem a Játékvezetésrõl!)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Költõi volt... 😊
Nah fiúk, ha egy kis szerencsénk is lesz , s marad ilyen a válogatott akkor irány az EB!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Najó...berakom a fifa 2005öt, beállitom a 2 csapatot és addig rugom fel a kibaszott svédeket amig kinem fagy a kib@szott windóz!!!
Ha jol emlexem a Csuhai lotte.
Fogtam a fejem, hogy oldalhalo aztan kozben meg gol volt.
Igy jutott be a dontobe a csapoat idegenben lott gollal a 87. percben.
Most nem fogtam a fejem, de bent volt 😞
Amugy is utaltam mindig ezt a buzi faszjoskat, ezentul megjobban fogom.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Hú, de vulgáris vagyok. A legjobb oldalamat hozta ki belõlem ez az életérzés. De jó, hogy nem vagyok az utcán.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Mit gondolsz miert kerult 3 keleteuropai csapat be egy csoportba ?
Miert szidjak a birokat, ezek a csapatok, hogy elcsaljak a merkozeseket ?
Ma a legjobb peldat lathattad ra.
Szegyenteljesen ugy fujt a majmoknak, a gyoker olasz, hogy az mar verlazito volt.
Mint ahogy a goljuk is ilyen szituaciobol szuletett.
Bedobas naluk, Kerekes beleakar csusztatni, se egen foldon sved es kifele szabadrugas , lokesert.
Elmegy az ilyen az anyjaba.
Kontra es gol.
Raadasul ez a faszlada egesz vegig nem csinalt semmit a palyan, csak szabalytalankodott es kepes belebotlani igy a labdaba.
Rohely.
Az ilyen fanyalgók miatt nem megyünk soha tovább, és rombolunk le mindent, amit addig felépítettünk.
A legritkább esetben értek egyet Kovács Kálmánnal, de igaza volt abban a meccs végén, hogy tovább kell menni, nem megint elölrõl kezdeni.
Amúgy hozzáteszem, hogy most legalább Máltát és Izlandot oda-vissza megvertük, tehát amit kötelezõ volt, azt hoztuk. Ugyebár ma Málta-Horvátország 1-1, szóval lehet nagy arccal hasonlókat mondani, csak nem érdemes...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Te sztem nem is vagy MAGYAR!
EGY MAGYAR ILYET NEM MONDD! INKÁBB VONULJ EL , ÉS ROHADÁSIG VERD A FASZOD!
Nem baj fiúk emelt fejjel búcsúzunk megverjük a bulgárokat, és a horvátokat.!
Mert itt még nincs vége a selejtezõknek meccsekben , csak lélekben 😞
Hajra gyerekek szokjunk ossze es az eb-t rohogve nyerjuk! <#taps>#taps>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.